Társkereső Somlójenő

jegyezz meg

Társkeresés Somlójenőn (Veszprém)

Somlójenői párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 36 társkereső tag vár rád Somlójenő és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Somlójenő egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Somlójenő és környékéről:

Anna
62 éves
Oroszi

Nyugodt természetű vagyok. Türelmes, megfontolt. Káros szenvedélyektől mentes partnerem keresem. Dohányzás belefér.
Tulipán
57 éves
Devecser

Éva
56 éves
Devecser

Egyedül élő,elvált nő vagyok.Alapvetően vidám természetű.Szeretem a társaságot,de nagyon jól tudom magam érezni,egy kedves,vidám,humoros férfi társaságában is!Barátot,esetleg társat keresek.
Szilvia
47 éves
Devecser

Teljesen rendezett anyagi háttérrel rendelkezem.Egy felnőtt lányom van. Elváltam, s szeretnék egy komoly kapcsolatot. 44 éves vagyok, s hasonló korú társra vágyom. Alkatom se nem sportos,se nem testes, a kettő között valahol.
Roland
24 éves
Kisberzseny

Szeretek filmet nézni. Sportolni, biciklizni, és szabadidős programokat csinálni. Az állatokat is szeretem főként kutya és macska párti vagyok. Ha kérdésed van írj nyugodtan. :-)
Erzsébet
57 éves
Noszlop

Már lassan 14 éve, hogy megözvegyültem. Akkor 11 éves volt a fiam és 16 éves a lányom. Tanitattam Őket, mindkét gyermekemnek van diplomája. Idáig a gyermekeimnek éltem igyekeztem mindent megadni nekik így egyedül is. Én közgazdasági szakközépiskolában érettségiztem. Adminisztrativ területen...
Ildikó
43 éves
Kolontár

Szia!Ildikó vagyok,Ajkàtól nem messze élek.Egy kislànyom van.Elvàlt vagyok.Komoly kapcsolatot keresek.
Párkereső urak

Társkereső urak Somlójenő és környékéről:

Zsolt
60 éves
Somlójenő

Zsolt vagyok 56éves elvált. 2év 9hónapja lakom egyedül egy 100nm-es családi házban.2 gyermekem van, a fiam 31éves Németországban él családjával. 29éves a lányom Ő egy másik faluban él. Jómagam Bányász Egészségkárosodási járadékon vagyok. Mellette eljárok szőlőmunkára Somlóhegyre. Szeretem az álla...
Krisztián
23 éves
Somlóvásárhely

Ismerkedés céljából regisztráltam ide. Bárkivel el tudok nagyon jól beszélgetni. Ha többet szeretnél megtudni rólam írj bátran.
Richárd
29 éves
Somlószőlős

Szia! Ricsi vagyok 24 éves, komoly kapcsolatot keresek,remélem meg is találom :). Ha kíváncsi lennél még valamire nyugodtan írj.
Tamás
35 éves
Somlószőlős

Szeretem a szabadságot.szeretek kirandulni .van 2 fiat de nem velem élnek .személyesen kell megismerni az embert mert irni barmit lehet
Gertrúd
88 éves
Karakószörcsök

Nem tudtam másként törölni az adataimat, ezért megváltoztattam. Elvárásom a kölcsönös tisztelet, bizonyos fokú szabadság, megértést, és természetesen a szeretet, vagyis egymás megbecsülése.
Iván
54 éves
Doba

Szép napot Hölgyeim! Iván vagyok, 51 éves,elvált. Falun élek, mivel nagyon szeretem ezt az életformát. Szeretek kertészkedni, állatokat nevelni és látni a munkám eredményét. Hasonló, szorgalmas hölgyet keresek, aki társam és párom lenne, akivel jóban, rosszban egymás mellett lennénk.
Balázs
30 éves
Nemeshany

Hali, keresem azt a lányt akivel szoros kapcsolat alakulhatna ki. Szeretnék jókat beszélgetni új dolgokat kipróbálni megismerni. Ha szereted a scifit az animét vagy bármi hasonlót az nálam jó pont.
Imre
46 éves
Oroszi

Egy élet vidám ember vagyaok ès szertnèk megismerkedni egy komoly kapcsolatot szerető hölgyek Veszprém megyèböl
Richárd
27 éves
Oroszi

Nem vagyok ojan hejes.de ha valaki teccik azt nagyon tudom szeretni és ha öszejönnék valakivel akkor nem hagynám el sose csak ha ö hagy ott.Én 1 hüséges tipus vagyok ez nem ien süket duma ha valaki nem hiszi akkor probálja meg és nem fog csalódni,ezt garantálom.
József
59 éves
Devecser

Szeretném megtalálni párom akivel tartalmas hosszú éveket tölthetünk el.Szeretem a természetet a vizpartot az autósportot. Szívesen töltök időt a konyhában is sütés főzés az egyik hobbim.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/somlojeno
Nyomtatás dátuma: 2020-07-06 13:41:32