Társkereső Karakószörcsök

jegyezz meg

Társkeresés Karakószörcsökön (Veszprém)

Karakószörcsöki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 37 társkereső tag vár rád Karakószörcsök és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Karakószörcsök egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Karakószörcsök és környékéről:

Roland
24 éves
Kisberzseny

Szeretek filmet nézni. Sportolni, biciklizni, és szabadidős programokat csinálni. Az állatokat is szeretem főként kutya és macska párti vagyok. Ha kérdésed van írj nyugodtan. :-)
Anna
62 éves
Oroszi

Nyugodt természetű vagyok. Türelmes, megfontolt. Káros szenvedélyektől mentes partnerem keresem. Dohányzás belefér.
Csilla
46 éves
Boba

keresem páromat! "Az vagyok,aki bárki más lehet,ha hallgat a szívére.Olyan ember vagyok,aki leborul az élet titokzatossága előtt,aki nyitott a csodákra,aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez,amit csinál...."(Paulo Coelho) Független nyitott nő vagyok.Személyes találkán,minden...
Párkereső urak

Társkereső urak Karakószörcsök és környékéről:

Gertrúd
88 éves
Karakószörcsök

Nem tudtam másként törölni az adataimat, ezért megváltoztattam. Elvárásom a kölcsönös tisztelet, bizonyos fokú szabadság, megértést, és természetesen a szeretet, vagyis egymás megbecsülése.
Jason
43 éves
Kisberzseny

Hello, tanulom a magyar nyelvet és szeretem ezt az országot. Jelenleg az Egyesült Királyságban dolgozom, és hónapokig költözöm Magyarországra, miközben a házam felújítását szervezem :) Az Esterházy kastély közelében lakom. A fordítót használom, hogy ezt írjam, ezért bocsáss meg nekem. Jelenleg ol...
Balázs
37 éves
Veszprémgalsa

Vidám,kedves,közvetlen,őszinte,jó humorú srácnak tartom magam. Vannak terveim az életben és szeretném megvalósítani valakivel. Számomra nemcsak a külső a fontos,hanem a belső értékek is. Hobbiként szeretem a filmeket és a sportot.
Krisztián
28 éves
Kerta

Sziasztok! Komoly kapcsolatot szeretnék kialakitani, talán sikerül. Barátaim szerint segitőkész humoros ember vagyok, aki néha kicsit túl őszinte... Ha nem ijesztettelek el és szimpatikusnak találsz írj! Nem harapok.
Iván11
48 éves
Kerta

Én imádom azt amikor Ő másként gondolja. Lehet,hogy elbűvölne az a másik út, mert Ő rajta jár, és nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy miért azon jár? Hogyan éli meg és hogyan épít rá és ebben hűséges barátja s társa lehetnék. Akkor is ha nem értek vele egyet, vagy ha akár tisztán látom is ,hogy Ő...
Feri
50 éves
Kamond

EGYEDÜL ROSSZ! Veled remélem megváltozik a bonyulult rossz élet. Bízni és reménykedni midig kell akkor is ha úgy érzed nincs tovább.
Zsolt
60 éves
Somlójenő

Zsolt vagyok 56éves elvált. 2év 9hónapja lakom egyedül egy 100nm-es családi házban.2 gyermekem van, a fiam 31éves Németországban él családjával. 29éves a lányom Ő egy másik faluban él. Jómagam Bányász Egészségkárosodási járadékon vagyok. Mellette eljárok szőlőmunkára Somlóhegyre. Szeretem az álla...
Krisztián
23 éves
Somlóvásárhely

Ismerkedés céljából regisztráltam ide. Bárkivel el tudok nagyon jól beszélgetni. Ha többet szeretnél megtudni rólam írj bátran.
Richárd
29 éves
Somlószőlős

Szia! Ricsi vagyok 24 éves, komoly kapcsolatot keresek,remélem meg is találom :). Ha kíváncsi lennél még valamire nyugodtan írj.
sándor
63 éves
Kiscsősz

fél éve váltam el az első időkben tetszett a dolog de később hiányzott egy társ vagyonőrként dolgozom egy Somló melletti kis faluban élek ide Ajkáról költöztem egy kicsit gazdálkodok és állatokat tartok egyenlőre ennyi a többit ha lehet személyesen erre a cimre irhatsz


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik...

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/karakoszorcsok
Nyomtatás dátuma: 2020-07-06 13:30:34