Társkereső Káld

jegyezz meg

Társkeresés Káldon (Vas)

Káldi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 13 társkereső tag vár rád Káld és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Káld egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Káld és környékéről:

Melinda
41 éves
Vásárosmiske

39 éves vagyok. 3 gyermekem van, 17,21 éves lányaim, és 20 éves fiam. Kedves, segítőkész , romantikus, ragaszkodó vagyok. Szeretek olvasni(csak kevés időm van rá), sétálni, gyönyörködni a természetben.
Melinda
41 éves
Vásárosmiske

Ne a külső alapján ítélj, szerintem ez fontos. Kedves, segítőkész ,romantikus vagyok. A házasságom 20 év után zátonyra futott. 3 gyermekem van, akik már nem kicsik. Úgy gondolom, hogy 38 évesen még megtalálhatom a párom, aki képes őszintén szeretni.
Nikolett
22 éves
Hosszúpereszteg

Szeretek szabadban lenni.. Szeretek a kutyámmal foglalkozni.. Szeretem a sportokat de azon belű is a focit..
Marcsi
40 éves
Hosszúpereszteg

Vidám,kedves,aranyos,talpraesett,határozott nő vagyok.ismerj meg.😊😊.szeretem a zenét,táncolni.a filmeket,főzni szeretek.imádom a motorokat,autokat a focit,kèzilabdát.van 3gyermekem.ne itèlkezz,ismerj meg!!!
Erzsébet
52 éves
Duka

Keresem 40-55 éves,intelligens,káros szenvedélyektől mentes,kedves,jó humorú,természetet,romantikát kedvelő,jó természetű párom.Szeressen utazni,programokat szervezni a monoton szürke hétköznapok mellett.Legyen megértő,a bajba,betegségbe se hagyjon magamra,legyen igazi társam.Tudjon...
Párkereső urak

Társkereső urak Káld és környékéről:

Bálint
31 éves
Vásárosmiske

Szia! Egy kedves, megértő srác vagyok, aki komoly kapcsolatot keres. Lehet hogy nem a legjobb platformon teszem ezt, de jó pár ismerősöm így jött össze a barátnőjével :) Egymást úgy is személyesen ismerjük, úgyhogy a mielőbbi viszont látásra ;)
bagolygabor
53 éves
Gérce

Élj úgy ,hogy ne vegyenek észre ott ahol vagy,de nagyon hiágyozzál onnan ahonnan elmész.
Szilárd
20 éves
Borgátafürdő

Szalai Szilárd.vagyok Borgáta fürdön lakom 2000junius 28 születem pargodozo szakmát végeztem alatt godozoi szak körben dolgozok. Komoly kapcsolatot keresek
István
59 éves
Hosszúpereszteg

István vagyok57.éves,4éve elváltam.Víz-gáz közp.fűtés szerelő vagyok vállalkozóként.Tartok állatokat/nyúl,kecske, tyúk stb/Kedvenc időtöltéseim horgászat,gomba gyüjtés erdőben ,túrázás gyalog vagy terepjáróval . Komoly kapcsolatot keresek,fiatalos vidéki életet kedvelő hölgy személyében.
Gábor
73 éves
Hosszúpereszteg

Egy műszaki érdeklődésű átlagos férfi vagyok.Szereteten,megbecsülésre alapozott kapcsolatot szeretnék.Nem vagyok előfizető.
Ádám
36 éves
Duka

Szeretnék lányokkal-hölgyekkel ismerkedni. Mindenre nyitott vagyok. Ismerjük meg egymást aztán meglátjuk mi lesz belőle! 😊
Imre
63 éves
Mesteri

Csendes vagyok szeretem a nyugalmat itthon. Szabadidőmben elektronika a hobbim a munkám is hasonló jellegü.Szivesen megnézek eggy jó történelmi filmet.Szeretem a zenét ha van kivel szivesen táncolok.Nyitott vagyok és ragaszkodó ahhoz aki szeretni tud.
Pál
34 éves
Sitke

Keves,őszinte család szertő ember vagyok,szeretnék találni egy olyan hölgyet aki elfogad olyannak amilyen vagyok!Komoly kapcsolatot szeretnék találni!
Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kald
Nyomtatás dátuma: 2020-07-04 01:20:27