Társkereső Salgótarján

jegyezz meg

Társkeresés Salgótarjánban (Nógrád)

Salgótarjáni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 132 társkereső tag vár rád Salgótarján és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Salgótarján egy Nógrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Salgótarján és környékéről:

Edina
39 éves
Salgótarján

Hú,hirtelen nagyon nehéz így írni az embernek magáról.. Természetet szeretem,nyugit,bicózni,teszem a dolgom. Testmozgástól nem vagyok megijedve,rendszeresen elkövetem kb 3szor egy héten :-D Empátiára nagyon odafigyelek.Oda és vissza működjön. És ha nincs összhang,vonzalom,és némi közös érdekl...
Izabella
46 éves
Salgótarján

Hosszú ideig tartó házasságom ért véget tavaly. Olyan partnert szeretnék találni akivel minden téren jól érzem magam. A boldogságot keresem!
Tímea
35 éves
Salgótarján

Keresem párom komoly kapcsolatcéljából. Aki család centrikus, jókat lehet vele beszélgetni, nevetni, sétálni. Fontos számomra az őszinteség, az hogy mindent megtudjunk beszélni. Hasonló érdeklődésű legyen, de azért ne álljon tőle távol új dolgok sem. Természet kedvelő lány vagyok, rajongok ...
Gyöngyi
47 éves
Salgótarján

Szeretnék szeretni és szeretném ha szeretnének. Sok jó tulajdonságom van, és természetesen rossz is. Nem akarok megváltozni és nem akarlak Téged sem megváltoztatni. A személyes találkozás híve vagyok.
Ildiko
53 éves
Salgótarján

Három gyeremekes anya vagyok. Két fiam velem él. Van egy lányom is aki már nincs velem. Sajnos özvegy. Dolgozom szeretem a gyerekeket. Szeretek zenét hallgatni szabadban sétálni beszélgetni,sutni fözni.
Kitti
30 éves
Salgótarján

Elvált nő vagyok. Keresem a korban hozzám illő társamat! Szeretem a bulikat, táncolni és minden társas programot. Nem nagyon hiszek a társkereső oldalakban, de....
Katalin
47 éves
Salgótarján

Szióka! Ebben a korban már nem a mindent elsöprő lángoló szerelmet keressük, hanem a nyugalmat, az odaadást, én is ezért vagyok itt. Van egy lányom, aki lassan kirepül tőlem. Elváltam. Szeretem az állatokat, nekem is van egy kutyusom
Orsolya
50 éves
Salgótarján

Nem is tudom, hogy miért vagyok itt.. téged kereslek, és ha szimpatikus vagyok, akkor írj rám. Ismerkedjünk meg, én nem vagyok semmi jónak az elrontója.
Ági
46 éves
Salgótarján

Szeretem a koncerteket, kiállításokat, mozit színházat, idegen kultúrák megismerését, rendszeresen futok, túrázok. Kizárólag komoly kapcsolatot keresek független férfi személyében. Nagyon fontos számomra az őszinteség, jó kommunikáció, optimista célorientált látásmód. Szeretem a meghitt beszélget...
Éva
61 éves
Salgótarján

Szeretek kirándulni, programokon részt venni. Ehhez keresek - korban hozzám illő - társat, partnert,- lakhelyemtől max. 120 km-re élő - akivel kellemesen tudom eltölteni szabadidőmet. Szeretem az egyszerűséget, az őszinteséget és a toleranciát. Csak 175 cm vagy magasabb férfiak jelentkezését vár...


Párkereső urak

Társkereső urak Salgótarján és környékéről:

Joco800
37 éves
Salgótarján

Még keresem a másik felem!Aki aranyos van humora és lehet vele nevetni,de ugyanakkor tud komoly is lenni.:)
Csabi
35 éves
Salgótarján

Fő a jókedv :))) Szia kedves hölgyemény! :) Salgótarján és környékén élő lányok jelentkezését várom. Komoly kapcsolat érdekel. De szívesen levelezek is! Szeretek filmet nézni, sütni-főzni ezt azt hosszan sétálni és átbeszélgetni az egész éjszakát, nagyon szeretek zenét hallgatni, és ki...
Roland
22 éves
Salgótarján

Kiadott könyves magyarországi író vagyok. Alapvetően egy visszahúzódó, szorgalmas embernek tartom magam, akinek hatalmas szíve van és rengeteg odaadással bír a párja iránt. Egy kedves, okos, értelmes partnert keresek, aki értékelni és szeretni tud engem, mindemellett teljes mértékben megbízhatok ...
Gyula
48 éves
Salgótarján

két szép fiammal probálok tul élni sok csalodást.Szeretném már meg találni végre a párom akire büszke lehetek hogy kitart mellettem joban rosszba és nem csak hitegetnek aztán tovább lépnek .
István
59 éves
Salgótarján

Biztositási brókerként dolgozom. Hobbi: teknősök, ásványok, Görögország. Mivel eléggé elfoglalt vagyok egyenlőre laza heti1-3találkozás fér bele az időmbe. Később bármi lehet. Ennyí, ismerj meg akkor többet tudsz.
Miklós
47 éves
Salgótarján

"Úgy néztem magamra mindig, ahogy csodára nézni illik!" Úgy nézzek rád mindig, ahogy csodára nézni illik!
Zoli
50 éves
Salgótarján

Még mindíg keresem az égiek által nekem szánt hölgyet. A magassága és az életkora legyen az enyémtől kisebb, a többi tulajdonsága csak jobb lehet mint az enyém. Ideálom már nincs, fogjon meg benne valami.
Csaba
41 éves
Salgótarján

Életvidám, rendkívül érzékeny lelkű vagyok, aki nagggyon tud szeretni! Imádom a színházat és az utazást, a romantikát, de a hirtelen spontaneitást is. Keresem azt a nőt, akivel kerek tud lenni a világ.
Arnold
31 éves
Salgótarján

Én egy őszinte, becsületes férfi vagyok. Szeretek kirándulni, szép helyekre eljutni, sétálni. Szeretek főzni, és a családomról gondoskodni. Van egy kutyusom, ő velem él, így fontos, hogy szeresd az állatokat.
Fenya
33 éves
Salgótarján

Keresem az igazit! Szeretek biciklizni , horgászni . Szeretem a munkámat , hállózatszerelő vagyok szeretem a focit


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/salgotarjan
Nyomtatás dátuma: 2017-08-22 13:19:03