Társkereső Litke

jegyezz meg

Társkeresés Litkén (Nógrád)

Litkei párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 8 társkereső tag vár rád Litke és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Litke egy Nógrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Litke és környékéről:

Niki
27 éves
Ludányhalászi

Szerintem elég nehéz itt bemutatni magam. Kedves, őszinte gondoskodó nőnek tartom magam, de nyilván nekem is vannak rossz napjaim. Szeretem a humort szeretek nevetni. Ha kikapcsolódásra vágyom egy jó könyv vagy egy kellemes séta bármikor jöhet. Véleményem szerint többett ér egy személyes...
Párkereső urak

Társkereső urak Litke és környékéről:

Ádám
22 éves
Litke

Én egy nehezen ismerkedő, visszahúzódó ferfi vagyok, nem vagyok az a sokat beszélő típus, de nyilván sok függ a másik embertől is. Nem szoktam bulizni, nem vagyok olyan típus, többet jelent, ha valakivel megnézek egy jó filmet.
Richárd
34 éves
Mihálygerge

Richárd vagyok hódítani akarok😊😊😉 nem igazan tudom mit kellene irni de ha beszélgetek valakivel ott leírok mindent!
Peter
50 éves
Ipolytarnóc

Sportolos kirandulni szereto romantikus tips vagyok. Kerekparozni turazni szeretek. Igazsagos allatszereto vagyok. Evszakok kozul mind a negyet kedvelem mindegyik varazslatos hangulatot nyujt. Szeretem a tortenelmet a finom eteleket. Technikai vivmanyokat figyelemmel kiserem.
tarjanipali
60 éves
Mihálygerge

boldogsagot kereső
Rudolf
32 éves
Karancskeszi

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Szeretnék korban hozzám illő NŐKKEL ismerkedni. Csak NŐK!!!
Dávid
30 éves
Endrefalva

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Őszinte és jókedvű vagyok. Szeretek kirándulni, barátokkal lógni, beülni valahova egy jó kajára vagy kávéra. Röviden ennyi jutott most eszembe.
Laci
35 éves
Ludányhalászi

Sziasztok! Páromat keresem, egy megbízható, hagyományos értékrenddel rendelkező nő személyében. Szeretem az őszinteséget, bizalmat, megbízhatóságot, csendes, nyugodt életet.A bulizásból már kinőttem. Szeretnék idővel családot alapítani, ehhez keresem a társam.
Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/litke
Nyomtatás dátuma: 2020-07-15 13:12:45