Társkereső Pápa

jegyezz meg

Társkeresés Pápán (Veszprém)

Pápai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 151 társkereső tag vár rád Pápa és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Pápa egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pápa és környékéről:

Zuzsa
39 éves
Pápa

Egy idő után beleun az ember. A legyek, ne legyek játékba. Túl sokan szeretnék megmondani milyen legyek, anélkül, hogy érdekelné őket milyen szeretnék lenni. Túl sokan mondanák meg, milyen ne legyek, anélkül, hogy igazán ismernének. Beszélhetnek nekem arról, hogy hova tegyek pontot, ha én...
Márta
57 éves
Pápa

Sziasztok! Márta vagyok 56 éves egyedülálló nő aki minden káros szenvedélytől mentes, őszinte, ápolt férfit keres tartós vagy komoly kapcsolat céljából.
Mária
50 éves
Pápa

Kedves és kellemes természetű embernek tartom magam. Nem vágyom nagy kalandra, csak figyelemre, szeretetre, nyitott szívre. Cserébe gondoskodást, vidámságot, és valahova tartozást adnék. Nyugodtságra, aktivitásra, és kölcsönösségre vágyó férfiak kapcsolatát keresem.
Magdi
61 éves
Pápa

Üdvözöllek kedves látogató! Veszprém megyében élek, de nem csak innen ismerkednék. leginkább 60- 75éves korig. Idős emberek gondozásával foglalkozom. Egy tartós és tartalmas kapcsolat reményében bízom.Nagyon szeretem a természetet.Érdekel a természetgyógyászat és az ezotéria. Időnként...
Zsuzsanna
63 éves
Pápa

Természet kedvelő dolgozó nő vagyok.Keresem a társam vidám természetü sportos testalkatú férfi személyében.
Mónika
44 éves
Pápa

Sziasztok, 3 éve vagyok egyedül. Van 2 fiam, 6 és 10 évesek, akiket egyedül nevelek. Akinek ez gond, az ne is pazarolja rám az idejét.
Erika
45 éves
Pápa

Szia! Azért regisztráltam, mert még mindig hiszek abban, hogy mindenkinek, nekem is van valahol egy társam. Többször nekirugaszkodtam az ilyen on-line társkeresésnek és többször fel is adtam. De itt vagyok ismét. Komoly kapcsolatra vágyom, nem szórakozni akarok. Azt megtehetném a virtuális...
Timi
48 éves
Pápa

Értelmi,értelmi,testi,lelki partnert keresek tarralmas kapcsolathoz....kalandorok,szélhámosok kíméljenek!
Andrea
33 éves
Pápa

Pápán èlek.Sokat dolgozom,kevès szabadidőmben szeretek kirándulni ès motorozni, sétálni,filmet nézni,,zenét hallgatni.Szeretem az állatokat..Komoly bizalmon és őszinteségen alapuló kapcsolatot keresek. Ha tetszett a rövid bemutatkozásom akkor kèlek írj!
Veronika
30 éves
Pápa

Az vagyok, akitől mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj...Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert 1 mosolyommal leveszlek a lábadról...Az vagyok, aki mélyen, tiszta szívvel, önzetlenül, önmagadért fog szeretni, de aki csak akkor fogja mondani Neked, amikor ezt valóban így...


Párkereső urak

Társkereső urak Pápa és környékéről:

Péter
46 éves
Pápa

Mit is írhatnék magamról...Az önjellemzés nem az erősségem,de ismerkedés közben úgyis minden kiderül.Még nem vagyok előfizető,így sajnos nem tudok mindig válaszolni.
Lajos
59 éves
Pápa

Szeretem, ha szeretnek.De adni is tudok! Korábban sportoltam. Bejártam a fél Világot. Szeretnék megállapodni!
Attila
42 éves
Pápa

Katona vagyok.komoly kapcsolat célából regisztráltam.Kedves,vidám,barátságos embernek tartom magam.Szeretek autózni,edzeni,futni,kirándulni,barátokkal lenni.
Dániel
33 éves
Pápa

Pápán lakom. 7 éve dolgozom a Városházán. Dohányzom, de nem szeretem magamat miatta :( Alkoholt, társaságban fogyasztom.
Péter
52 éves
Pápa

Életvidám, energikus ember vagyok, roppant nagy igazságérzettel. Amit gondolok, kimondom. Ezt mástól is elvárom: nem szeretem a ki nem mondott dolgok okozta feszültséget. Állítólag jó a humorom. Az biztos, hogy magamon is tudok röhögni.
Tamás
47 éves
Pápa

Ismerkedem. Azt keresem aki emgem keres. 😊Hiszem.hogy nincsenek véletenek. Szerelemre.olyan igazira vágyom Szabadság szerelem e kettő kell nekem!
Attila
36 éves
Pápa

Szeretem a természetet,az állatokat.Szívesen töltöm a szabadidőmet kirándulással,kutyáimmal. Nehéz meghatározni,hogy kit is keresek.A találkozás híve vagyok,nem szeretem hosszú levelezést.Leírni sok mindent lehet,de élőben fog kiderülni milyenek is vagyunk valójában.
Bálint
30 éves
Pápa

Megszállott motoros vagyok, imádok világot járni vele. Szeretek kirándulni, túrázni, Comedy Centralt nézni, vagy Rock/Metál zenét hallgatni(ez nem jelenti azt, hogy mást nem). Egy jó kávéért pedig bármit! :)
János
33 éves
Pápa

Sziasztok 33 èves , èleterős fiatal vagyok . Azt nem mondom , hogy sok szabadidővel rendelkezem mert rengeteget dolgozom . Na mind1 is nem is ez a lènyeg ami miatt itt vagyok . Keresek , korban hozzám illő párt . Mottóm , lègy őszinte , ne hazudj , lèg...
Csaba
34 éves
Pápa

Az elmúlt 33 év során számtalan dolgon mentem keresztül, melyek közt volt jó is, rossz is... Követtem el hibákat, tettem olyan dolgokat, amiket bánok, és sok olyat is, amire büszke vagyok, de ez már a múlt! 4 éve gyermekem édesanyja úgy döntött, kilép a kapcsolatunkból - az igazi okokat a mai nap...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/papa
Nyomtatás dátuma: 2019-08-23 04:07:01