Társkereső Tabdi

jegyezz meg

Társkeresés Tabdiban (Bács-Kiskun)

Tabdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 85 társkereső tag vár rád Tabdi és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Tabdi egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tabdi és környékéről:

Márti
52 éves
Tabdi

Önmagára is és környezetére is igényes,csinos 51 éves,elvált hölgy 168cm, és 56kg,deréktól hosszabb hajam van,keresi társát,párját,hátralévő életemre,nagy gyermekeim vannak.Káros szenvedélyem nincs.Egy szép kertes családi házban élek,amiben minden meg van,már csak TE hiányzol belőle!Szeretem az...
Szidonia
53 éves
Tabdi

szidonia vagyok .3 éve vagyok özvegy .erdélyben székelykereszturon születtem . van 1 lányom aki kecskeméten lakik -
Andrea
39 éves
Kiskőrös

"Nem az a fontos, hogy mi történik velünk, hanem az, hogy mi történik bennünk."Komoly párkapcsolat céljából regisztráltam.Lenyűgöz a természet szépsége ebből adódóan szeretek kirándulni a természetben,felfedezni vízeséseket ,hegyeket,erdőket.Szeretek sütni,főzni és kertészkedni.20 évig...
Zsuzsanna
44 éves
Kiskőrös

Szeretni es szeretve lenni.Nincs fontosabb dolog a világon.Szeretet nélkül semmik vagyunk.Már nagyon várlak.Remélem megtaláljuk egymást.
icus
67 éves
Páhi

Ha két embernek együtt kell lennie, végül úgyis egymásra találnak... tegyük meg az első lépést! :-) .
Ági
62 éves
Akasztó

Csilla
48 éves
Kiskőrös

"Nem az számít mit teszel, hanem mennyi szeretettel teszed azt. " Komoly párkapcsolat céljából regisztráltam.
Anna
54 éves
Kiskőrös

Közösségi ember vagyok, kedvelem a társaságot, a jó hangulatú beszélgetéseket. A munkámon kívül, egy néptánc csoportban táncolok, több éve már. Szeretem a népzenét, és szinte minden más zenét is :-) Állatbarát vagyok, kutyás!
Márta
59 éves
Kiskőrös

Válófélben,20 év óta idegenül lakom egy házban,magányosan egy férj nevű emberrel. Értelmes,jó humorú,energikus társat szeretnék.Remélem engem is ilyennek látnak.
Julika
59 éves
Páhi

Életvidám, de a dolgokat komolyan vevő.Komoly kapcsolatra keresem a véglegest. Rendezett anyagiakkal.


Párkereső urak

Társkereső urak Tabdi és környékéről:

Endru
39 éves
Tabdi

Ha szeretnél megismerni, lépj velem kapcsolatba! Nyugodt kiegyensúlyozott ember vagyok szeretek hülyülni, a többit elmondom ha megkerestél!
Gabi
49 éves
Tabdi

filmezni szeretek zenét halgatni a gyerekeimel lenni a kertet csinálgatni internetezni szeretek beszélgetni , fözni, egyedül nevelem 2 nagylányomat és egy nagyfiamat
Laci
37 éves
Tabdi

Nem vagyok annyira egyszerű eset, hogy néhány szóban bemutathatnám magam. Mindig a dolgok pozitív oldalát keresem, és nem riadok meg a kihívásoktól, a nehézségektől. A munkám elég sokrétű és változatos, szerencsére munka közben is sok időt tölthetek a szabadban. Szőlőtermeléssel, hamarosan borra...
Zsolt
56 éves
Tabdi

Szeretek a szabad levegőn tevékenykedni,házias vagyok(el is mosogatok).Azt az egyedülálló hölgyet keresem aki el tud fogadni olyannak amilyen vagyok.A kölcsönös szimpátia nagyon fontos számomra.
Jani
48 éves
Csengőd

Szia komoly kapcsolat céljábol regisztráltam.175 90 48 szökés b haj kékszemü vagyok.A többi majd kiderül.
Zsolt
46 éves
Csengőd

Mezőgazdasággal és állattartással foglalkozom. Értékelem, ha az emberek józan ésszel gondolkodnak. Szeretek poénkodni, alkalom adatán kirándulni.
vili
46 éves
Csengőd

Sziasztok! Szeretem az életet, a szabadságot, a jót, mindenből a minőséget! Igényes vagyok mindenre ami körülöttem forog. Nem szeretem a közönségességet, a butaságot, a kicsinyességet, az írígységet! Több mindennel foglalkozom egyszerre, szeretem, ha sikerülnek a dolgaim. Szeretek utazni, vilá...
Balázs
24 éves
Csengőd

Szia! 22 éves vagyok, Csengődön lakom, de gyakran járok Kecskeméten. Mentőápolonak tanulok, és ebben is fogok dolgozni hamarosan.
Viktor
50 éves
Kiskőrös

Hosszú egyedüllét után szeretnék egy valódi társat, akivel együtt lehetünk jóban-rosszban! Egy átlagos ember vagyok fehérló és sportkocsi nélkül. Egyenlőre nem tudok előfizetni egy hiba miatt! Sajnos valami másik hiba miatt nem tudok képet feltölteni se, de hidd el létezem és nem vagyok gáz!
Zoltán
55 éves
Kiskőrös

egyenlőre valami, szőke hajú, kék szemű, 170 centiméter magas, független, magyar állampolgár, Kiskőrösi lakos


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/tabdi
Nyomtatás dátuma: 2020-08-14 06:38:29