Társkereső Tab

jegyezz meg

Társkeresés Tab községben (Somogy)

Tabi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 27 társkereső tag vár rád Tab és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Tab egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tab és környékéről:

Margit
49 éves
Tab

sziasztok Margit vagyok!szeretem a romatikus dolgokat,szeretni tudo és szeretettre vágyo ember vagyok szeretem a természetett!
Mészáros Szilvia
50 éves
Tab

"Csak ha leereszkedünk a szakadék mélyére, akkor találjuk meg az élet kincseit. Ahol összerogysz, ott lapul a kincs. Amit keresel, az éppen abban a barlangban rejlik, ahová félsz belépni."
Magdolna
81 éves
Tab

Két éve vagyok özvegy. Egy igaz, becsületes jó barátra vágyom, akivel megértjük egymást. Kertes családi házban lakom.
Mária
59 éves
Zala

Alkalmazkodó, de nem önfeladó a természetem. Szeretetre, törődésre, társaságra szeretnék találni! Fontos a hasonló gondolkodás!😊
Marika
41 éves
Zala

Az élet területén sok mindenre nyitott,kreatív és összetett személyiség vagyok.Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra.
Zsu
50 éves
Zala

Az emberek sok mindent mondanak. Ezért én inkább s tetteikre figyelek. "Az, hogy egy ember hogyan látja a világot, nem attól függ, hogy milyen a világ, hanem, hogy milyen ő maga."
Katalin
52 éves
Zala

Mit is lehet ide irni? Szeretnėk szeretni ennyi. Nem jó a magåny.röbbet majd egy-egy pårbeszėdben megtudhatsz ha ėrdekel.
Éva
40 éves
Pusztaszemes

Keresem.párom.öszinte hosszútávú kapcsolat reményében. Kalandorok nős férfiak kíméljenek őket meghagyom másnak.
Szunics Imréné Mari
71 éves
Pusztaszemes

nyugdijas agronómus vagyok,falun egyedül élek és kertészkedem, ellátom a háztartást, virágokat ápolok, olvasok, rejtvénytfejtek, internetezek.Szeretek kirándulni.Szivesen segitek másoknak erőmhöz mérten.Nem vagyok magányos csak társtalan mivel gyermekeimnem velem élnek.
Hédi
41 éves
Miklósi

Férjnél vagyok de külön élek van 3 fiam nem velem élnek!Ismerj meg!Célom megtalálni a másik felem :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Tab és környékéről:

András
55 éves
Tab

Vidám természetű, káros szenvedélyektől mentes.Természetet, horgászatot, kertészetet kedvelő férfi vagyok.
Árpad
35 éves
Tab

Sziasztok!Árpi vagyok komoly kapcsolatot keresek.Nem hiszem hogy nekem kell véleményt alkotnom magamról mindenkinek a maga dolga ez ha megismert!
Balázs
30 éves
Tab

Szia!én egy őszinte vidám társaságkedvelő ember vagyok aki szeretne ismerkedni és utána meglátjuk mi alakul ki belőle de alapvetően komoly kapcsolatot keresek szeretek bulizni futni és biciklizni szabadidömben ha szimpatikusnak találsz írj nyugodtan!
Timobol
57 éves
Tab

.Egy kedves,nemdohányzó Hölgyet keresek, aki kölcsönös szimpátia esetén hozzám költözhetne. Hobbim a sport.
Dávid
24 éves
Tab

Szeretnék ismerkedni..értelmes,beszélgetni tudó nem csak a saját dolgaira figyelő ...saját életével rendelkező, független korombeli vagy kicsit idősebb nőkkel..bármit kérdezhetsz nyiltan válaszolok!
Attila
39 éves
Tab

Szia ! Igazából, egy ember tulajdonságait, életstílusát nem lehet leírni pár sorban. Sok mindent írhatnék ide szépet-jót, de lehet, hogy a valóság teljesen mást mutatna. Épp ezért, ha komolyan szeretnél megismerni, az első SZIA-SZIA utána derül ki, milyen is vagyok Én :)
Pisti001
53 éves
Tab

Szia Kedves Idegen! Egy magányos szív keresi párját. Csak komolyabb kapcsolatot keresek. Kalandorok kíméljenek.
kicsi
57 éves
Tab

Egyedülálló 50 éves férfi vagyok kevés szabadidővel.Keresem párom, aki velem azt a keveset szívesen eltöltené. (esetleg többet is)
Richárd
22 éves
Tab

Igènyes fiatalember vagyok szerztek sportolni ,szeretem szbadidömet jó tàrsasàgban tölteni. Röviden tömören enyi ;)
Ádám
24 éves
Tab

Kelemen Ádám Vagyok Nagyon Kedves És aranyos Srác vagyok. ÉS nagyon Szeretek Csajozni és Számítógépet javítani és szerelni és nagyon szeretek motorozni is.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább
Copyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/tab
Nyomtatás dátuma: 2018-05-26 10:18:10