Társkereső Tab

jegyezz meg

Társkeresés Tab községben (Somogy)

Tabi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 24 társkereső tag vár rád Tab és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Tab egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tab és környékéről:

Margit
48 éves
Tab

sziasztok Margit vagyok!szeretem a romatikus dolgokat,szeretni tudo és szeretettre vágyo ember vagyok szeretem a természetett!
Mészáros Szilvia
48 éves
Tab

"Csak ha leereszkedünk a szakadék mélyére, akkor találjuk meg az élet kincseit. Ahol összerogysz, ott lapul a kincs. Amit keresel, az éppen abban a barlangban rejlik, ahová félsz belépni."
Erika
40 éves
Tab

Sziasztok! Erika vagyok.magamrol egy keveset:szeretem az állatokat a természetet.egy egyszerű,kedves őszinte,megbizható nő vagyok.van egy 9 éves kislányom.bármi érdekel ami a másik félnek örömet okoz.fontos két ember között a megfelelő öszhang,különben nem müküdik a kapcsolat.tudni kell egymás hi...
Anita
41 éves
Tab

Keresem azt az embert, akinek én hiányzom. Rólam: közel sem vagyok tökéletes. Mosolyt, de könnyeket is csaltam már az emberek arcára. Olykor csalódást okozok, máskor én csalódok. Néha meggondolatlanul bízok, vagy magyarázat nélkül bezárkózok. Várok, amikor nem kellene, és kapkodok, amikor még vár...
Magdolna
80 éves
Tab

Két éve vagyok özvegy. Egy igaz, becsületes jó barátra vágyom, akivel megértjük egymást. Kertes családi házban lakom.
Diána
25 éves
Tab

21 éves energikus lány vagyok...Szeretek főzni..Rendmániás vagyok..Hobbim nincs mert bármit szívesen csinálok ha ráérek!Utálom a trehány , magabiztos férfiakat!Mellőzzenek! ;) Kösziiiii
Marika
65 éves
Tab

Nem egy éjszakás kalandot keresek. Keresem azt a férfit..aki eltáncolná velem az életem utolsó táncát..Gyere és táncolj velem.Nem szex kapcsolatot keresek...szeretni és szeretve lenni..ez minden álmom .Privi képet nem adok..de én sem kérek a nemi szervedről. .ez szerintem két ember magánügye.Mi...
Marika
40 éves
Zala

Az élet területén sok mindenre nyitott,kreatív és összetett személyiség vagyok.Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra.
Katalin
50 éves
Zala

Mit is lehet ide irni? Szeretnėk szeretni ennyi. Nem jó a magåny.röbbet majd egy-egy pårbeszėdben megtudhatsz ha ėrdekel.
Szunics Imréné Mari
70 éves
Pusztaszemes

nyugdijas agronómus vagyok,falun egyedül élek és kertészkedem, ellátom a háztartást, virágokat ápolok, olvasok, rejtvénytfejtek, internetezek.Szeretek kirándulni.Szivesen segitek másoknak erőmhöz mérten.Nem vagyok magányos csak társtalan mivel gyermekeimnem velem élnek.


Párkereső urak

Társkereső urak Tab és környékéről:

András
54 éves
Tab

Vidám természetű, káros szenvedélyektől mentes.Természetet, horgászatot, kertészetet kedvelő férfi vagyok.
timobol
55 éves
Tab

20 éves lányom egyedül nevelem.Egy kedves,nemdohányzó Hölgyet keresek. Hobbim a sport.
Richárd
21 éves
Tab

Igènyes fiatalember vagyok szerztek sportolni ,szeretem szbadidömet jó tàrsasàgban tölteni. Röviden tömören enyi ;)
Attila
38 éves
Tab

Szia ! Igazából, egy ember tulajdonságait, életstílusát nem lehet leírni pár sorban. Sok mindent írhatnék ide szépet-jót, de lehet, hogy a valóság teljesen mást mutatna. Épp ezért, ha komolyan szeretnél megismerni, az első SZIA-SZIA utána derül ki, milyen is vagyok Én :)
Ádám
23 éves
Tab

Kelemen Ádám Vagyok Nagyon Kedves És aranyos Srác vagyok. ÉS nagyon Szeretek Csajozni és Számítógépet javítani és szerelni és nagyon szeretek motorozni is.
Dávid
23 éves
Tab

Szeretnék ismerkedni..értelmes,beszélgetni tudó nem csak a saját dolgaira figyelő ...saját életével rendelkező, független korombeli vagy kicsit idősebb nőkkel..bármit kérdezhetsz nyiltan válaszolok!
kicsi
56 éves
Tab

Egyedülálló 50 éves férfi vagyok kevés szabadidővel.Keresem párom, aki velem azt a keveset szívesen eltöltené. (esetleg többet is)
Máté
29 éves
Zala

"Minél őszintébbek és nyitottabbak vagyunk, annál kevésbé fogunk félni, mert nincs takargatni valónk mások előtt, ezért azt gondolom, minél őszintébb valaki,annál magabiztosabbá válik. :)
Geza
53 éves
Bábonymegyer

Nevem Géza 52 éves 175 cm magas 85 kg hajam fekete,bajuszos,csillag jegyem bak,,el váltam,írj bátran,60 km belüliek jelentkezését várom
Géza
31 éves
Tengőd

Sziasztok. Szeretném megtalálni a párom :) Korombeli vagy idősebb hölgy személyében. Ha meg kell adni egy intervallumot akkor legyen 25-50 között :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/tab
Nyomtatás dátuma: 2017-02-24 00:16:10