Társkereső Tab

jegyezz meg

Társkeresés Tab községben (Somogy)

Tabi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 21 társkereső tag vár rád Tab és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Tab egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tab és környékéről:

Margit
48 éves
Tab

sziasztok Margit vagyok!szeretem a romatikus dolgokat,szeretni tudo és szeretettre vágyo ember vagyok szeretem a természetett!
Mészáros Szilvia
49 éves
Tab

"Csak ha leereszkedünk a szakadék mélyére, akkor találjuk meg az élet kincseit. Ahol összerogysz, ott lapul a kincs. Amit keresel, az éppen abban a barlangban rejlik, ahová félsz belépni."
Anita
41 éves
Tab

Keresem azt az embert, akinek én hiányzom. Rólam: közel sem vagyok tökéletes. Mosolyt, de könnyeket is csaltam már az emberek arcára. Olykor csalódást okozok, máskor én csalódok. Néha meggondolatlanul bízok, vagy magyarázat nélkül bezárkózok. Várok, amikor nem kellene, és kapkodok, amikor még vár...
Magdolna
80 éves
Tab

Két éve vagyok özvegy. Egy igaz, becsületes jó barátra vágyom, akivel megértjük egymást. Kertes családi házban lakom.
Marika
65 éves
Tab

Nem egy éjszakás kalandot keresek. Keresem azt a férfit..aki eltáncolná velem az életem utolsó táncát..Gyere és táncolj velem.Nem szex kapcsolatot keresek...szeretni és szeretve lenni..ez minden álmom .Privi képet nem adok..de én sem kérek a nemi szervedről. .ez szerintem két ember magánügye.Mi...
Marika
40 éves
Zala

Az élet területén sok mindenre nyitott,kreatív és összetett személyiség vagyok.Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra.
Katalin
51 éves
Zala

Mit is lehet ide irni? Szeretnėk szeretni ennyi. Nem jó a magåny.röbbet majd egy-egy pårbeszėdben megtudhatsz ha ėrdekel.
Szunics Imréné Mari
70 éves
Pusztaszemes

nyugdijas agronómus vagyok,falun egyedül élek és kertészkedem, ellátom a háztartást, virágokat ápolok, olvasok, rejtvénytfejtek, internetezek.Szeretek kirándulni.Szivesen segitek másoknak erőmhöz mérten.Nem vagyok magányos csak társtalan mivel gyermekeimnem velem élnek.
Hédi
40 éves
Miklósi

Férjnél vagyok de külön élek van 3 fiam nem velem élnek!Ismerj meg!Célom megtalálni a másik felem :)
Párkereső urak

Társkereső urak Tab és környékéről:

András
54 éves
Tab

Vidám természetű, káros szenvedélyektől mentes.Természetet, horgászatot, kertészetet kedvelő férfi vagyok.
Timobol
56 éves
Tab

.Egy kedves,nemdohányzó Hölgyet keresek, aki kölcsönös szimpátia esetén hozzám költözhetne. Hobbim a sport.
Richárd
21 éves
Tab

Igènyes fiatalember vagyok szerztek sportolni ,szeretem szbadidömet jó tàrsasàgban tölteni. Röviden tömören enyi ;)
Attila
38 éves
Tab

Szia ! Igazából, egy ember tulajdonságait, életstílusát nem lehet leírni pár sorban. Sok mindent írhatnék ide szépet-jót, de lehet, hogy a valóság teljesen mást mutatna. Épp ezért, ha komolyan szeretnél megismerni, az első SZIA-SZIA utána derül ki, milyen is vagyok Én :)
Ádám
23 éves
Tab

Kelemen Ádám Vagyok Nagyon Kedves És aranyos Srác vagyok. ÉS nagyon Szeretek Csajozni és Számítógépet javítani és szerelni és nagyon szeretek motorozni is.
Dávid
23 éves
Tab

Szeretnék ismerkedni..értelmes,beszélgetni tudó nem csak a saját dolgaira figyelő ...saját életével rendelkező, független korombeli vagy kicsit idősebb nőkkel..bármit kérdezhetsz nyiltan válaszolok!
kicsi
56 éves
Tab

Egyedülálló 50 éves férfi vagyok kevés szabadidővel.Keresem párom, aki velem azt a keveset szívesen eltöltené. (esetleg többet is)
Máté
30 éves
Zala

"Minél őszintébbek és nyitottabbak vagyunk, annál kevésbé fogunk félni, mert nincs takargatni valónk mások előtt, ezért azt gondolom, minél őszintébb valaki,annál magabiztosabbá válik. :)
Geza
53 éves
Bábonymegyer

Nevem Géza 52 éves 175 cm magas 85 kg hajam fekete,bajuszos,csillag jegyem bak,,el váltam,írj bátran,60 km belüliek jelentkezését várom
Géza
31 éves
Tengőd

Sziasztok. Szeretném megtalálni a párom :) Korombeli vagy idősebb hölgy személyében. Ha meg kell adni egy intervallumot akkor legyen 25-50 között :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/tab
Nyomtatás dátuma: 2017-06-23 08:40:45