Társkereső Tab

jegyezz meg

Társkeresés Tab községben (Somogy)

Tabi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 22 társkereső tag vár rád Tab és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Tab egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tab és környékéről:

Margit
49 éves
Tab

sziasztok Margit vagyok!szeretem a romatikus dolgokat,szeretni tudo és szeretettre vágyo ember vagyok szeretem a természetett!
Magdolna
81 éves
Tab

Két éve vagyok özvegy. Egy igaz, becsületes jó barátra vágyom, akivel megértjük egymást. Kertes családi házban lakom.
Mészáros Szilvia
49 éves
Tab

"Csak ha leereszkedünk a szakadék mélyére, akkor találjuk meg az élet kincseit. Ahol összerogysz, ott lapul a kincs. Amit keresel, az éppen abban a barlangban rejlik, ahová félsz belépni."
Marian
62 éves
Zala

Személyes találkozás eldönt mindent. Szeretetet igénylő, és szeretetet adó, utazást, sétát, olvasást, zenét kedvelő, és társat, barátot kereső egyén vagyok. Aki tudja hogy addig nyújtózkodik amíg a takaró ér.
Marika
40 éves
Zala

Az élet területén sok mindenre nyitott,kreatív és összetett személyiség vagyok.Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra.
Katalin
51 éves
Zala

Mit is lehet ide irni? Szeretnėk szeretni ennyi. Nem jó a magåny.röbbet majd egy-egy pårbeszėdben megtudhatsz ha ėrdekel.
Anetta
41 éves
Bálványos

Szeretném megtalálni a boldogságot. Vises vagyok Tabon dolgozom 4 muszakban 4 évet tanultsm mind gazda növénytermesztés állattenyésztés és gépészet csurgón tanultam
Szunics Imréné Mari
71 éves
Pusztaszemes

nyugdijas agronómus vagyok,falun egyedül élek és kertészkedem, ellátom a háztartást, virágokat ápolok, olvasok, rejtvénytfejtek, internetezek.Szeretek kirándulni.Szivesen segitek másoknak erőmhöz mérten.Nem vagyok magányos csak társtalan mivel gyermekeimnem velem élnek.
Hédi
41 éves
Miklósi

Férjnél vagyok de külön élek van 3 fiam nem velem élnek!Ismerj meg!Célom megtalálni a másik felem :)
Párkereső urak

Társkereső urak Tab és környékéről:

András
54 éves
Tab

Vidám természetű, káros szenvedélyektől mentes.Természetet, horgászatot, kertészetet kedvelő férfi vagyok.
Árpad
35 éves
Tab

Sziasztok!Árpi vagyok komoly kapcsolatot keresek.Nem hiszem hogy nekem kell véleményt alkotnom magamról mindenkinek a maga dolga ez ha megismert!
Attila
38 éves
Tab

Szia ! Igazából, egy ember tulajdonságait, életstílusát nem lehet leírni pár sorban. Sok mindent írhatnék ide szépet-jót, de lehet, hogy a valóság teljesen mást mutatna. Épp ezért, ha komolyan szeretnél megismerni, az első SZIA-SZIA utána derül ki, milyen is vagyok Én :)
Timobol
56 éves
Tab

.Egy kedves,nemdohányzó Hölgyet keresek, aki kölcsönös szimpátia esetén hozzám költözhetne. Hobbim a sport.
Richárd
21 éves
Tab

Igènyes fiatalember vagyok szerztek sportolni ,szeretem szbadidömet jó tàrsasàgban tölteni. Röviden tömören enyi ;)
Ádám
24 éves
Tab

Kelemen Ádám Vagyok Nagyon Kedves És aranyos Srác vagyok. ÉS nagyon Szeretek Csajozni és Számítógépet javítani és szerelni és nagyon szeretek motorozni is.
Dávid
24 éves
Tab

Szeretnék ismerkedni..értelmes,beszélgetni tudó nem csak a saját dolgaira figyelő ...saját életével rendelkező, független korombeli vagy kicsit idősebb nőkkel..bármit kérdezhetsz nyiltan válaszolok!
István
46 éves
Zala

Szia. Elvált vagyok. Fontosak számomra a belső értékek. Én hiszek az érzelmekben,az érzelmek erejében. Fontos,hogy tudjunk kommunikálni. Tudjunk eggyütt nevetni,hülyéskedni. Tudjunk hinni egymásnak,és egymásban. Tudjunk bízni egymásba. Tudjunk szeretni. Túl nagy vágyak ezek? Csak egy gondo...
Máté
30 éves
Zala

"Minél őszintébbek és nyitottabbak vagyunk, annál kevésbé fogunk félni, mert nincs takargatni valónk mások előtt, ezért azt gondolom, minél őszintébb valaki,annál magabiztosabbá válik. :)
Geza
53 éves
Bábonymegyer

Nevem Géza 52 éves 175 cm magas 85 kg hajam fekete,bajuszos,csillag jegyem bak,,el váltam,írj bátran,60 km belüliek jelentkezését várom


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/tab
Nyomtatás dátuma: 2017-12-18 00:11:44