Társkereső Siófok

jegyezz meg

Társkeresés Siófokon (Somogy)

Siófoki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 150 társkereső tag vár rád Siófok és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Siófok egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Siófok és környékéről:

Betty
36 éves
Siófok

Dina
27 éves
Siófok

" az élet káosza gyönyörű, gyönyörű, mert a döntés a miénk, hogy mit és hogyan teszünk. Szabad vagy, bár ennek a halandóság az ára. De szabad vagy. És az élet szép!"
Marianna
62 éves
Siófok

Keresem a társam,nem kalandot,nem hétvégi látogatót,a vissza lévő évekre a táramat. Nem írok ide többet,ha megtalálom a tűt a szénakazalban,majd akkor.Nekem a legjobb az lenne, Ha a társam költözne ide hozzám,de mindent meg lehet oldani.
Zsuzsanna
58 éves
Siófok

Elvált siófoki nő vagyok, két felnőtt gyerekem van, akik már nem élnek velem. Fiatalos gondolkodás és külső jellemez. Szeretem magam körül a harmóniát. Szeretem a hivatásomat. Magas, jó megjelenésű, dinamikus, pozitív gondolkodású társat keresek, akivel szívesesen utaznék, színházba, moziba ...
Kata
50 éves
Siófok

Modern gondolkodású, szolid,50-es tartós kapcsolatot keres.De semmi nem sürgős, hiszen előttünk az élet.Szeretek sétálni, futni, színházba járni, tengeren vitorlázni, vagy csak úgy csavarogni. Tudod a lemez egyik oldala már lejárt, voltak rajta szép dalok. Most kíváncsian várom a B oldal mit tart...
Harmony
60 éves
Siófok

Alapjában véve humán beállítottságú vagyok, de sok más egyéb dolog is érdekel. Nagyon fontos számomra a kölcsönösség, a bizalom, a megbecsülés. Az életben minden szép és jó dolog akkor válik igazán teljessé számomra,ha azt megoszthatom valakivel. Ezt a harmóniát szeretném megtalálni egy kölcs...
Éva
40 éves
Siófok

Sziasztok!Évi vagyok,és most jelenleg egyedül élek,és remélem,hogy hamarosan megtalálom a boldogságot egy kedves társ személyében.
Monika
47 éves
Siófok

Találjuk meg egymást!De írhatnék ide bár mit nem ezen múlik !Együtt szebb lehet !Talán csak ennyi kell hozzá !
Bállokéjszakája
53 éves
Siófok

MIT is irhatnák,,,szeretem a juhumor, ha eszembe jut leirom ha meg ismersz elmondom
Margit
60 éves
Siófok

Keresem azt a férfit, aki magányos napjaimban mellettem lenne, és későbbiekben akár tartós kapcsolatban is benne lenne. Egy Siófok melletti kisvárosban élek. A dohányzás nem vazar, de más káros szenvedélyben élők kíméljetek.


Párkereső urak

Társkereső urak Siófok és környékéről:

Etele
67 éves
Siófok

Köszöntelek,kedves Látogatóm!,bár többek mintha tényleg azt hinnék,hogy a társkereső csupán kellemes múzeum:nézelődünk,aztán kilépünk, pedig kezdeményezni még Hölgyeknek is szabad... Hiánya lehangoló, s bár már nem vagyok előfizető,én mindig igyekszem reagálni.Életkoromból én is letagadhatnék éve...
Dávid
30 éves
Siófok

Szia. Dávid vagyok. Nem is tudom,hogy mit írjak magamról. Ha csak jót írnék az hazugság lenne :) Inkább Ismerj meg élőben. Szerintem úgy a tuti.
Ladis
70 éves
Siófok

, szeretek olvasni, rajzolgatni, barangolni, kertet gondozni, hobbim a csillagászat, barkácsolás, biciklizés,
Gergely
29 éves
Siófok

Tudom, hogy a lányok a bunkókra és a rosszfiúkra buknak. Ennél nagyobb hendikeppel nem is indulhatnék. Nem vagyok egy party állat menő csávó, ellenben... Úriembernek tartom magam és egy olyan társra vágyom aki értékeli az ilyesmit.
István
74 éves
Siófok

Normális felfogású és életmódu, minden szépre és jóra nyitott vagyok. Érdeklődési köröm a társadalomtudományokban és a művészetek területén jártasságom elfogadhatónak mondható. Hozzám hasonló mentalításu társat keresek. Alkatilag a küllemre és értelmességre igényes vagyok. A tisztaság minden vona...
Attila
44 éves
Siófok

A szívemre hallgatok és szeretném hogy a " nem tudom , nem létezik , úgyse sikerül " gondolatok egyre ritkábban jussanak eszembe . Szeretek feltenni kérdéseket, és jó lenne olyan választ kapni amilyet szeretnék.
András
27 éves
Siófok

Sziasztok! András vagyok, Balatonnál élek, de Pécsen vagyok egyetemista. Szabadidómben sokat utazok, kirándulok, fotózok, baráti társasággal vagyok. Komoly kapcsolatot keresek, ideálom nincs, mindig a szimpátia dönt. Nem vagyok híve a netes társkeresésnek, de teszek egy próbát. :)
Imre tibor
43 éves
Siófok

keresem az igazit! A lényeg egy életre keresem társam!írhatnák magamról minden szépet és jót ,de tudjuk senki nem az itt leírtak alapján fogja eldönteni ,hogy szimpatikus vagyok-e neki!Szeretek kirándulni! Mindenkinek aki megnézte az adatlapomat sikeres társ keresést kívánok!
Csaba
37 éves
Siófok

Szia Kedves ismeretlen! :) Én egy 37 éves srác vagyok. Szeretek sokat nevetni, de általában komoly gondolkodású vagyok. Szeretek kirándulni, sétálni, szép új helyeket felfedezni. Szeretek moziba menni, vezetni,sportolni és az édességeket Nem szeretem a csúnyabeszédet, a közönségességet, a cigif...
Tamás
44 éves
Siófok

Komoly kapcsolatot keresek. Szabadidőmben szeretek,utazni,kirándulni,természetet járni,zenét hallgatni, filmet nézni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/siofok
Nyomtatás dátuma: 2017-10-21 01:15:12