Társkereső Siófok

jegyezz meg

Társkeresés Siófokon (Somogy)

Siófoki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 145 társkereső tag vár rád Siófok és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Siófok egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Siófok és környékéről:

Sárah
52 éves
Siófok

Szívesen találkozok azzal a férfivel aki a barátom, beszélgető társam, partnerem a hétköznapokon és az ünnep napokon egyaránt.
Bogi
27 éves
Siófok

,,Igazán csak az fog szeretni engem ,aki már az elején nem a külsőmet fogja nézni, hanem a gesztusaimat,a mosolyomat.... Aki tudni akarja a legbelső érzéseimet,a vágyaimat,aki úgy fog kezelni mint egy csodát, és majd látni fogom rajta, hogy mindig izgalommal vár rám...." :) :)
Marika
68 éves
Siófok

Magamról a legnehezebb írni. Olyan leszek amilyennek meg ismersz.Egyébként vidám ,nyitott természetű vagyok.Szeretem az őszinteséget! Kalandorok ne írjanak.
Jucus
55 éves
Siófok

Ismerj meg !! :) Megtudod milyen vagyok !Nem az számít ide mit írok ! Hanem hogy az életben milyen vagyok !! :)
Erika
24 éves
Siófok

Komoly, kedves, őszinte, vidám csajszi vagyok! Imádom az állatokat, a hatalmas bulikat :) szeretek a középpontban lenni, igénylem a figyelmet és a törődést..
Irén
53 éves
Siófok

Vidám, társaságot kedvelő nő vagyok. Szeretek kirándulni, színházba járni. Sokat dolgozom. Aktív an szeretek pihenni. Zenét kedvelem. Nem kifejezetten egy stílust,hanem a dallamos szép zenét. Igazán nem hiszem, hogy ez a pár sor be tud mutatni valakit, a beszélgetésekből sokkal inkább kiderül, ho...
Éva
40 éves
Siófok

Sziasztok!Évi vagyok,és most jelenleg egyedül élek,és remélem,hogy hamarosan megtalálom a boldogságot egy kedves társ személyében.
Kriszti
37 éves
Siófok

Tartós kapcsolatot, szerelmet keresek, egy olyan emberrel akiben megfog valami, aki el tud bűvölni! Családot, gyereket szeretnék! Szeretek szeretni és vágyom rá hogy engem is szeressenek! Vidám, őszinte, hűséges ember vagyok! Szeretek kirándulni, utazni, a szép tájakat. Lovagolni, repülni, filme...
Kitti
38 éves
Siófok

Egyszerű, őszinte, érzelmes, nyitott lány vagyok; Közvetlen, kommunikatív. Megjelenésem igényes, dekoratív. Komoly kapcsolatot keresek.
Beáta
49 éves
Siófok

Vidám természetű, barátságos, megértő, jó szívű magas nő vagyok. Szeretek a természetben lenni. A párommal sok időt eltölteni.


Párkereső urak

Társkereső urak Siófok és környékéről:

Péter
28 éves
Siófok

Lételemed a vidámság. Büszke vagy női mivoltodra; családot szeretnél, nem pedig férfiakat férfiasságukban túllicitálni. Biztonságra vágysz. Érzelmekben, értelemben gazdag életre, egy stabil értékrendű, téged becsben tartó társsal, aki mellett mindig önmagad lehetsz. Tervem veled: Sok mókázás. E...
Etele
67 éves
Siófok

Köszöntlek,kedves Társkereső! Vallomással kezdem: Hozományvadász vagyok- lelki értelemben. A mindenséggel mérem magam s az életet,ahogy a költő parancsolta.S ha már költőt említek,két verset is lelsz fotóim között, remélve:mindkettő elnyeri tetszésedet.Életkoromból (miként a hölgyek) én is letaga...
László
51 éves
Siófok

A rövid leírás elmarad magamról,hisz bármit írhatnék,ha eljutok addig hogy valakivel levelezzek,majd ott fog ez bekövetkezni !
Tamás
33 éves
Siófok

Az életem furcsán alakult: sokáig nem érdekelt a párkeresés (a szülők gyerekként megélt konfliktusai miatt). A tanulmányaim alatt és később, a munkám során nem is olyan környezetben mozogtam, ahol ez másként alakulhatott volna, azonban az utóbbi időben értek olyan hatások, hogy átértékeltem a dol...
Ladis
70 éves
Siófok

, szeretek olvasni, rajzolgatni, barangolni, kertet gondozni, hobbim a csillagászat, barkácsolás, biciklizés,
István
31 éves
Siófok

Az élet túl rövid,és nem unalmas,hogy egyedül játsszuk,kell egy társ,akivel játszhatod.Nem vagyok hangulatember,általában jó a kedvem,tartós kapcsolatot keresek.
István
73 éves
Siófok

Normális felfogású és életmódu, minden szépre és jóra nyitott vagyok. Érdeklődési köröm a társadalomtudományokban és a művészetek területén jártasságom elfogadhatónak mondható. Hozzám hasonló mentalításu társat keresek. Alkatilag a küllemre és értelmességre igényes vagyok. A tisztaság minden vona...
Attila
44 éves
Siófok

A szívemre hallgatok és szeretném hogy a " nem tudom , nem létezik , úgyse sikerül " gondolatok egyre ritkábban jussanak eszembe . Szeretek feltenni kérdéseket, és jó lenne olyan választ kapni amilyet szeretnék.
Imre tibor
43 éves
Siófok

keresem az igazit! A lényeg egy életre keresem társam!írhatnák magamról minden szépet és jót ,de tudjuk senki nem az itt leírtak alapján fogja eldönteni ,hogy szimpatikus vagyok-e neki!Szeretek kirándulni! Mindenkinek aki megnézte az adatlapomat sikeres társ keresést kívánok!
András
26 éves
Siófok

Sziasztok! András vagyok, Balatonnál élek, de Pécsen vagyok egyetemista. Szabadidómben sokat utazok, kirándulok, fotózok, baráti társasággal vagyok. Komoly kapcsolatot keresek, ideálom nincs, mindig a szimpátia dönt. Nem vagyok híve a netes társkeresésnek, de teszek egy próbát. :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/siofok
Nyomtatás dátuma: 2017-05-23 10:42:24