Társkereső Középbogárd

jegyezz meg

Társkeresés Középbogárd (Fejér)

Középbogárd-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 23 társkereső tag vár rád Középbogárd és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Középbogárd egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Középbogárd és környékéről:

Zsuzsi
50 éves
Lajoskomárom

Zsuzsi vagyok,49 éves vagyok. Elváltam és két lányom van. Vendéglátásban dolgozom egy helyi panzióban. Kedvesnek és -pozitív személynek tartom magam.
Alexandra
32 éves
Lajoskomárom

Írni bármit lehet úgyis a helyzet adja magát....😉Én nem bonyolodom bele nagy mese irásba mert szerintem nem ezen múlik a szimpátia....
katalin
52 éves
Dég

karcsú,barna hosszú hajú,barna szemü,ápolt,romantikus fiatalos,nő vagyok.szeretem a humoros embereket,gyerekeket,állatokat.virágokat.mulatos zenéket,táncot,fürdöhelyeket.
Kitti
31 éves
Dég

Szeretek táncolni,bálokba illetve házi bulikba járni!Szeretek új embereket megismerni!Ha tehetem sokat kirándulok!
Rozika
72 éves
Mezőszilas

6 éve özvegy vagyok,volt egy kapcsolatom,de véget ért!Nyugdíjas ápolónőkét dolgoztam,a végzettségem is az. Szeretem a csendet,szabadban kirándulni, jó levegőt szívni.Szeretem a zenét, vígjátékot,a sorozatot,az érzelmes könyveket. Keresek olyan társat aki csendes,nem dohányzik,nem...
orbán andrásné
65 éves
Szabadhidvég

Jucus
58 éves
Szabadhidvég

Szia Jucus vagyok. Én egy 54 éves nő vagyok.Szeretnék komoly kapcsolatot, .Én romantikus vagyok,szeretem a természetett aki szeret s akit lehet szeretni.Az öszinteség számomra nagyon fontos. Valahol létezel, Valahol én is, Valamit kérdezel, Valamit én is. Néha vágy van benne. Néha REMÉNY...
Párkereső urak

Társkereső urak Középbogárd és környékéről:

Péter
42 éves
Lajoskomárom

Szeretem a kirándulásokat, a vadonban, vagy bármerre a világban. Szeretek zenélni, mozogni, megpihenni, szemlélődni, keresni, és találni.
tamás
51 éves
Lajoskomárom

várom az igazi társam aki el tud fogadi olyannak amilyen vagyok,jőban rosszban.vágyom egy őszinte tiszta kapcsolatra,hogy komolyabban vegyem az életet
Farkas János
54 éves
Dég

Kornél
36 éves
Lajoskomárom

Magamról Sokszor csalódtam így félőn tekintek a jövőbe! Kell 1 társ Még az sem baj ha nő az!:-) Legyél te az
Bálint
32 éves
Lajoskomárom

Mit is írhatnék magamról? Humoros, kedves, őszinte férfi vagyok! De igazából nem ebből a pár sorból fogsz megismerni :)
László
34 éves
Lajoskomárom

Sziasztok. hölgyek! 29 éves magányos férfi vagyok! keresem azt a hölgyet ki leélné velem életét! Romantikus vagyok,szeretem természetet,sportot!
Mihály
49 éves
Dég

Komoly kapcsolatot szeretnék. Nem szex partnert vagy bejáró nőt, társat keresek! Horoszkópom jellemzői teljes mértékben érvényesek rám!
Feri
43 éves
Dég

Szia, örülök, hogy elolvasod a bemutatkozásomat. Feri vagyok 36 éves Dégen élek, biztonsági őrként dolgozom, már 10 éve folyamatosan a munkahelyemen. Komoly kapcsolatot keresek, már két éve, ugyanis az előző hosszabb kapcsolatom 2 éve ért véget, azóta csak keresem a páromat, több kevesebb sikerr...
József
42 éves
Mezőszilas

Fogalmam sincs mit lehet vagy kell ide irni...Az önfényezés nem az erősségem. A válaszok készen vannak...csak jól kell kérdezni...:)
Gábor
32 éves
Mezőszilas

Sziasztok Ha egy igazán kedves, őszinte Férfira vágysz itt vagyok. És ezek mellett ha fontosnak tartod hogy Őszinteség legyen tőlem meg kapod!!! És ha szereted hogy egy férfiasan pocakos itt lennék! De a nagy test alatt nagy szív rejtőzik. Olyan Csajt vagy Nőt keresek aki a külsőnél fontosabbna...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/kozepbogard
Nyomtatás dátuma: 2019-11-21 07:16:03