Társkereső Karácsond

jegyezz meg

Társkeresés Karácsondon (Heves)

Karácsondi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 259 társkereső tag vár rád Karácsond és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Karácsond egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Karácsond és környékéről:

Mária
66 éves
Karácsond

Szeretnék társat találni. Nyugdíjas v-ok. Vidám alaptermészetű. Vevő vagyok a humorra. Imádom a vers írást! Szeretek táncolni, énekelni, bár a hangom ne jó, de az akarat az megvan. Szeretnék szeretve élni!
Eszter
47 éves
Karácsond

A világra nyitott és mások gondolatait megismerni szándékozó vagyok.Ebből adódóan szerintem minden kapcsolatot kommunikációval tudom elképzelni. Kérek mindenkit aki 50 év fölött van ne pazarolja rám idejét és energiáját! A meséket a filmekhez és könyvekhez kapcsolódnak. Így csak beszélgetést...
Eszter
46 éves
Karácsond

Szeretném megtalálni azt a férfit,aki komoly kapcsolatot szeretne,és társam lenne.Nem feltétlenül összeköltözős kapcsolatot keresek,azt majd az élet úgyis hozza,hogy lenne a legjobb mindkettőnk számára.Szeretem az olyan férfiakat akiknek van humoruk.Én szeretek kirándulni,horgászni,sétálgatni a...
Margot
70 éves
Adács

Egyedül élek, szeretnék barátra, társra találni, a nyugdijas éveimet valakivel megosztani.Nem szükséges az összeköltözés, azt majd a leendő kapcsolat "megmutatja", hogyan tovább?Csak telefonon vagyok elérhető
Erika
42 éves
Adács

Romantikus típus vagyok.Komoly kapcsolatott szeretnék.Szeretem a magasabb férfiakat .Szeretek a szabad időben főzni,sütni,kirándulni,strandolni,kézzen fogva sétálni.Olyan férfit keresek aki szeretni tud és ki is tudja mutatni.Azt fogom tudni adni amit kapok.Nagyon tudok szeretni,és ragaszkodni...
Gyöngyike
61 éves
Gyöngyös

Körülményeim rendezettek, egyedül élek, van egy remek, 37 éves fiam. Igényes vagyok és érzékeny....szeretem a rendet és a tisztaságot a szavak tágabb értelmében is. A humor árnyékában és védelmében tudom könnyebben elviselni a világot körülöttem. Nevessünk együtt! Alkalmi kapcsolat nem érdekel.
Anna
60 éves
Gyöngyös

Rendezett életvitelü férfi barátságát keresem. Az "ideális" jelölt nem kőbe vésett,viszont közelitsen. Továbbiakról beszéljünk a személyes találkozón. Kérek szépen foto csatolást akinek nem publikus.:-)
Emese
56 éves
Gyöngyös

Ha úgy rendelte a sors, találkozunk! Kérlek vedd figyelembe, hogy már nem vagyok előfizető. Ha szimpatikus vagyok számodra, írj pár sort nekem.
Judit
68 éves
Gyöngyös

Őszinte, kölcsönös megbecsülésen, megértésen alapuló kapcsolatot keresek, lehetőleg a "hátralevő" évekre - az összeköltözés részemről nem fontos
Ilona
54 éves
Gyöngyös

"Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni.." 53 éves vagyok, hosszú kapcsolat után szeretnék új társat találni. Olyan embert keresek aki új lendületet ad a mindennapokhoz.


Párkereső urak

Társkereső urak Karácsond és környékéről:

Balázs
38 éves
Karácsond

Sziasztok!Ha egy jó kedélyű,èletvidám kopasz pasit szeretnél magad mellé,akkor jó helyen jársz.😃Van egy kisfiam, akit nagyon szeretek ,Hobbim a motorozás,bringázás,kirándulás.Hasonló èrdeklődèsi körű hölgyek jelentkezésèt várom.Többit személyesen &a...
Géza
59 éves
Karácsond

Szabad időmben internetezek, filmet nézek, zenét hallgatok, elvégzem napi teendőimet.Szeretnék egy barátot vagy társat kivel szinesebben töltöm el a szabadidőmet.
Ády
32 éves
Karácsond

Hali annak aki olvassa, üdv, itt (éN)! Nem tudom ,h érdemes volt 1 ilyen ismerkedős oldalra regiznem.
ISTVÁN
47 éves
Ludas

Negyvenes éveimben járó fiatal férfi vagyok, 180 cm magas, testes testalkatú. Víg kedélyű, megértő, empatikus személyiség vagyok. Komoly kapcsolatot keresek, hasonlóan víg kedélyű, megértő társra vágyom.
Norbert
45 éves
Ludas

Szia,kedves Látogató! Megértő,szerető társat keresek kizárólag tartós kapcsolat reményében. Ha megismernél,kérlek írj. Fából készítek különböző tárgyakat,bútorokat. Köszönöm,hogy benéztél,minden jót!
Norbert
45 éves
Ludas

Szia,kedves Látogató! Egyszerű,normális,őszinte,káros szenvedélyektől mentes ember vagyok. Megértő,szerető társat keresek kizárólag tartós kapcsolat reményében. Ha megismernél,kérlek írj. Fából készítek különböző tárgyakat,bútorokat. Köszönöm,hogy benéztél,minden jót!
Tibor
63 éves
Visonta

Barát, Szerelem, Együtt, ha lehet. Lehetőleg véglegesen. És forgasson fel mindent!!!
Csaba
52 éves
Visonta

Talán csak annyit, a megözvegyülés és egy sikertelen párkapcsolat után még nem adom fel a reményt. A vidéki életet részesítem előnyben. Vékony vagy nagyon vékony hölgyekkel ismerkednék komoly párkapcsolati szempontból. Ha szimpatikus vagyok ezek alapján, írj nyugodtan, ha esetleg én még nem talál...
Zsolt
48 éves
Adács

Zsoltnak hívnak 48 éves vagyok külön élve, egy gyermekemmel lakom. Halozatszerelokent dolgozom már 22 éve. Szeretnék egy hölgyet megismerni.
Károly
28 éves
Adács

Egyedül álló és egyedül élő férfi vagyok. Alkalmazottként dolgozom és vállalkozó vagyok mellette. Szeretnék később csak vállalkozóként élni és több időt fordítani magamra és a majdani családomra. Szeretek önfejlesztéssel foglalkozni, szeretem a szabadtéri programokat. Szívesebben töltök időt kett...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/karacsond
Nyomtatás dátuma: 2020-02-29 04:11:38