Társkereső Gyöngyös

jegyezz meg

Társkeresés Gyöngyösön (Heves)

Gyöngyösi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 270 társkereső tag vár rád Gyöngyös és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Társkeresés Gyöngyösön

Manapság már senki nem botránkozik meg azon, ha valaki egy ingyenes társkereső regisztrációnak köszönhetően leli meg élete párját; világszerte több millió sikertörténet szól mobilos vagy SMS társkeresés során kialakult komoly kapcsolatról, családalapításról. És ami még jobb, hogy ez nem csak a fiatal csajok és pasik terepe, rengeteg 50-60 feletti társkeresőre is rátalált már így a szerelem.
Mindössze egy ingyenes társkereső regisztráció a dolog nyitja, és már kezdődhet is az ismerkedés. Fontos, hogy minél részletesebben kitöltött adatlappal indulj neki a kalandnak - ezzel sok felesleges kört tudsz megspórolni. Gyöngyösieknél is igaz, hogy nem szabad kizárólag a helyi társkereső kínálatra leszűkíteni a keresést, miért ne jöhetnének szóba a közeli Hatvan, Eger és Jászberény társkeresői is?
A legtöbb társkereső alkalmazás arra is képes, hogy speciális feltételekkel szűkítsd a találatokat, így könnyebben kapcsolatba kerülhetsz kifejezetten diplomás párkeresőkkel, nemdohányzókkal, elváltakkal, vegákkal - attól függően, hogy milyen alapvető elvárásaid vannak a leendő pároddal szemben. Azt is jó tudnod, hogy ha fényképes társkereső vagy, sokkal több megkeresésre és válaszlevélre számíthatsz, mint a fotó nélküli adatlappal regisztrááltak. nagyobb arányban fognak rád írni más társkeresők vagy válaszolni a leveledre.
Ha mindketten úgy érzitek, hogy a beszélgetős oldal biztonsága már elhagyható, és ideje egy élő találkozónak, érdemes felkészültnek lenni jó randi helyekből - ez a társkereső nőkre éppúgy vonatkozik, mint a társkereső férfiakra.

Belvárosi barangolások

A Mátra lábánál, az Alföld határán fekvő szőlő és bor városa a rajta keresztülfolyó Gyöngyös-patakról kapta a nevét. Gyöngyös élénk és színes város, szó szerint is: patinás épületei tarka árnyalatokban pompáznak, szinte mediterrán életérzést sugallva. A különböző művészeti hetek, fesztiválok, változatos rendezvények még tovább színesítik a képet; a legismertebbek a Gyöngyösi Szüreti Napok és a Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál, de a Mátrai Veteránautó Találkozó is itt van otthon.

A belvárosra rányomja a bélyegét, hogy 1917-ben tűz ütött ki a kórházban és hatalmas pusztítást végzett Gyöngyösön. De még így is szép számmal találni érdekes, régi, szépen felújított épületet. A Fő tér és környéke mindenképpen megér egy könnyű sétát, a középkori gazdag polgári házakon kívül a leglátványosabb itt a barokk Grassalkovich ház, amelyben a városi könyvtár működik. A Fő tér mind a négy sarkában áll egy-egy szökőkút, ezeken a várost jelképező szőlő, napkorong, farkas és az ember arcú Hold motívumok láthatók.

Reményvesztett és újrakezdő társkeresőknek egyaránt ajánlott erőgyűjtés céljából minél többször elmorfondírozni a Mátra Művelődési Központ üvegablakánal, amely a hamvaiból újjáéledő főnixmaradat ábrázolja.

Különleges kincseket rejtenek és megannyi titokzatos történetet mesélnek a ferences kolostor falai, így nem csak a keresztény társkeresők számára lehet érdekes a Plébániatemplom. A szóbeszéd szerint az ötvenes években rengeteg értéket rejtettek el az akkori szerzetesek a falakban a kommunista leszámolástól tartva - az tény, hogy a felújítások során egyre-másra bukkannak elő érdekes leletek, például ritka könyvek és egy hatalmas gyöngyházberakásos kereszt is. A Ferences Műemlékkönyvtár több tízezer kötete között egy eredeti Gutenberg Biblia is megtalálható.

Extra tippek gyöngyösi randikhoz

Ha spórolós randi a program, akkor mindenképp el kell zarándokolnotok tulajdonképpen tanulmányútra a Kossuth utca északi részére. Itt még látható a trükkös, úgynevezett zsákközös településszerkezet, amit hajdan a kapuadó kikerülése érdekében alakítottak ki a helyiek. Az utcafront felé mindössze egyetlen kapu nyílt, onnan egy belső utcán lehetett elérni az egyes portákat - és tessék, így a teljes utcának csak egyetlen kapu után kellett adóznia.

Innen nincs messze a Mátra Múzeum sem: ha véletlen ebédidőben érkeztek a gyönyörű parkhoz, lehet, hogy a kastélyt őrző kőoroszlánokat nem fogjátok látni, a legenda szerint ugyanis délben elmennek enni. Ha ez nem is bizonyítható, az igen, hogy az egykori Orczy vadászkastély kerítése puskacsövekből készült. A múzeum egyébként két részből áll: az egyik épületben vadászati, helytörténeti és ásványgyűjtemény kapott helyet, a modern Természettudományi Pavilonban pedig a trópusi fajoktól a működő méhkaptárig az élővilág ezer csodáját láthatjuk. A legkedveltebb látványosság persze a kastély előterében álló, Mátraderecskén talált mamut hatalmas csontváza. Megfelelő időpontban még nagyobb durranás a Gyöngyös határában lévő magánállatkert, ahol oroszlánkölyköt is lehet simogatni. Egy ennyire cuki program biztos megalapozza a randi sikerességét!

Még ha különösebben nem is vagytok borbarátok, a Borpalotát akkor sem szabad kihagyni. Az épület alatt a város legnagyobb pincerendszere húzódik. A hihetetlen méretű, több mint 100 éves pincészet bejárásán különböző korokból származó óriási boroshordókkal is találkozhattok - gondoltátok volna, hogy a szocializmus idején betontartályokban várakozott a pincében a finom nedű? Ha szívesen kóstolgatnátok is, autentikus környezetben, ejtsétek útba a Kálvária kápolnánál a farkasmályi pincesort, ahol minden évben az Ivó Napi Pincejárás is megrendezésre kerül.

Ha már az esküvő tervezésénél tartotok, és helyi motívumokat is szeretnétek becsempészni az eseménybe, érdemes meglátogatni Mátrafüreden a Palóc Babakiállítást. Itt egyrészt 32 játékbaba látható a tájegységre jellemző változatos viseletekben - menyasszony, vőlegény, menyecske is -, az életnagyságú bábukon kiállított hagyományos öltözékeken pedig a részleteket is jobban meg lehet vizsgálni.

A város körül

Közigazgatásilag Gyöngyöshöz tartozik a Kékestető, Mátraháza, Mátrafüred és a Sástó is - így kibővítve a várost már tényleg rengeteg a programlehetőség, még akkor is, ha hegymászás és túrázás nincs tervben. Gyöngyös belvárosától alig 10 kilométer a népszerű Sástó: lazább programhoz elég csak körülsétálni a tavat, majd a sárga kilátóból lenézni a tájra, de ha nagyobb kihívást kerestek, akkor a kalandparkban bobpálya, mászófal, canopy utak és függőhidak is rendelkezésre állnak.
Kifejezetten idilli hangulatért a kápolnájáról ismert Sár-hegyhez és a Szent Anna-tóhoz kiránduljatok el. És ha valami még ennél is extrábbra vágytok, akkor irány a Mátra - kutyafogaton! Az erdei utakon 12 gyönyörű szibériai husky húzza az elektromos hajtással könnyített kisautókat; így még biztos nem kirándultatok!

Rövid ismertető


Gyöngyös egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Gyöngyös és környékéről:

Tündi
51 éves
Gyöngyös

- Itt a számom, talán elmehetnénk egyszer kávézni. - Boldogan! Sőt, ehetnénk akár karamellás cukrot is. - Hogy mit? - Hát ugyanaz a jelentősége, mint a kávéivásnak. Good Will Hunting c. film
Ilona
54 éves
Gyöngyös

"Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni.." 53 éves vagyok, hosszú kapcsolat után szeretnék új társat találni. Olyan embert keresek aki új lendületet ad a mindennapokhoz.
Éva
52 éves
Gyöngyös

Nem igazán tudok sok mindent írni magamról....ha mégis felkeltettem a figyelmed😊 Személyesen beszélgetünk.
Gyöngyi
62 éves
Gyöngyös

Köszönöm, hogy felkeltettem az érdeklődésedet. Körülményeim rendezettek, egyedül élek, van egy remek, 37 éves fiam. Igényes vagyok és érzékeny....szeretem a rendet és a tisztaságot a szavak tágabb értelmében is. A humor árnyékában és védelmében tudom könnyebben elviselni a világot körülöttem....
Irénke
57 éves
Gyöngyös

Jelenleg egyedül élek, két felnőtt gyerekem van, akik már családot alapítottak. Szeretnék olyan férfiakkal ismerkedni,barátkozni, akik nem a kalandot keresik egy nőben.
Anna
59 éves
Gyöngyös

Rendezett életvitelü férfi barátságát keresem. Az "ideális" jelölt nem kőbe vésett,viszont közelitsen. Továbbiakról beszéljünk a személyes találkozón. Kérek szépen foto csatolást akinek nem publikus.:-)
Piroska
54 éves
Gyöngyös

Mivel nem túl régen szakítottam, így még nem kimondottan társat keresek. Jó volna egy barátnő, akivel lehetne kommunikálni, barátkozni. Később találkozni, aztán eljárni moziba, kirándulni, utazni, sétálni, stb. A többit majd telefonon...
Liz
40 éves
Gyöngyös

Van azonban egy űr az életemben, amit szeretném, ha egy arra érdemes ember betöltene.”Az vagyok, akitől mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj. . .
Editku
44 éves
Gyöngyös

Kedves, aranyos szeretetre és megbecsülésre vágyó nő vagyok. Egy rendes, megbízható pasit keresek, aki elfogad úgy ahogy vagyok.
Karolin
44 éves
Gyöngyös

Gyöngyösön élek egy 18-éves leányzóval ! Komoly kapcsolatot keresek ,sok humorral ! Kompromisszum,alkalmazkodás, még légy rá képes hiszen még nekem is megy így 43-évesen! Természet állat szeretett !!!Fénykép nélküliek kíméljetek!!! Unatkozó Budapest,Debrecen ,London ,kérlek ne irkáljatok nincs...


Párkereső urak

Társkereső urak Gyöngyös és környékéről:

TIBOR
63 éves
Gyöngyös

Vidám természetü,egyedülálló,független,saját egzisztenciával rendelkező férfi vagyok.Szeretem a kihivásokat,zenét,sportot,humort,ehhez a,,jelenséghez,,keresem hölgy társamat.A többit személyesen ha lesz lehetőség.
Zsolt
56 éves
Gyöngyös

"Minden, ami emberi, törékeny és esendő; ezért kell keresnünk olyanokat, akiket szerethetünk, s akik viszontszeretnek, mert ha a szeretet és a rokonszenv érzését elveszítjük, elvesztettünk mindent, ami az életben fontos lehet." (Marcus Tullius Cicero) Hogyan, milyen minőségben élek? C...
Gábor
22 éves
Gyöngyös

I have no idea what to write here but i will try, so first off i like all kinds off movies but my favorites are the sci fi and comedies and im a huge marvel fan, im also a bit of a gamer nerd but only when im alone, is also like to go out with friends As for what im looking for i have no idea bu...
Béla
56 éves
Gyöngyös

Úgy gondolom alapvető emberi értékekkel,mint a tisztesség,becsület,megbízhatóság rendelkezem. Igényes vagyok önmagamra és a környezetemre,szabadidőmbe sportolok,nyáron kirándulok.
Fergio
45 éves
Gyöngyös

Szia! Vidám természetű srac vagyok.Kereslek, Teged mert azt mondjak mindenkinek van valahol egy masik enje.Ismerjuk meg egymast-ki tudja-talan ket felbol lesz egy egesz!
József
45 éves
Gyöngyös

Bármit is írnék ide,úgyis a személyes találkozáskor derül ki,hogy milyen is vagyok,de röviden annyi,hogy őszinte,és romantikus férfi vagyok.
Sandor
65 éves
Gyöngyös

Fiatalos,független,vidam természetü vagyok!Keresem szivem Hölgyét,aki szimpatikus,őszinte,megbízható,akivel jól érzem magam!Optimistán,pozitívan állok a dolgokhoz!
tura30
71 éves
Gyöngyös

Nincs nagy igényem , szeretem az életet főleg ha tartalmas békés.
Laci
48 éves
Gyöngyös

KOMOLY KAPCSOLAT (akár házasság és családalapítás) CÉLJÁBÓL MEGISMERKEDNÉK 40 ÉV ALATTI HOZZÁM ILLŐ (életkor, súly, magasság), független, lehetőleg gyermektelen Gyöngyösi vagy környékbeli Nővel, Én is Szeretnék Tartozni Valakihez, a szülők se élnek örökké. Hölgyeim, Ismeretlenként ne az elvi Éle...
Attila
24 éves
Gyöngyös

Sosem tudtam ilyen leírást írni magamról és ez most sincs másképp :D Szóval majd ha beszélgetünk megismerjük egymást :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/gyongyos
Nyomtatás dátuma: 2019-08-26 03:06:32