Társkereső Gyöngyös

jegyezz meg

Társkeresés Gyöngyösön (Heves)

Gyöngyösi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 256 társkereső tag vár rád Gyöngyös és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Gyöngyös egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Gyöngyös és környékéről:

Anna
59 éves
Gyöngyös

Rendezett életvitelü férfi barátságát keresem. Továbbiakról beszéljünk a személyes találkozón. Kérek szépen foto csatolást akinek nem publikus.:-)
Ani
47 éves
Gyöngyös

Azt a férfit keresem a mindennapokra, aki mellett végre nőnek érezhetem magam minden téren. Lehet, hogy pont Te vagy az?
Gyöngyi
61 éves
Gyöngyös

Üdvözöllek az adatlapomon. Körülményeim rendezettek, egyedül élek, van egy remek, 36 éves fiam. Igényes vagyok és érzékeny....egy kicsit tisztaság mániás is. A nyelvem csípős, szeretem a humort, ennek árnyékában és védelmében tudom könnyebben elviselni a világot körülöttem. Nevessünk együtt!...
Napsugár
44 éves
Gyöngyös

Csinos, kedves, mosolygós, érzéki, imádni való hölgy vagyok.. Szeretném a páromat, a szerelmet újra megtalálni! Sokat túrázok,jógázok,úszok,szaunázok, Spinningre járok, szeretek táncolni, szaunázni..
Lona
56 éves
Gyöngyös

Megbizható, őszinte, korban és magasságban hozzám illő társat keresek! “ Az őszinteség mindennek az alapja, ha az alap csúszkál, semmi értelme rá építkezni, úgyis összedől! “
Zsu
74 éves
Gyöngyös

Keresem a párom, egy kedves, öszinte, önmagára és környezetére igényes ur személyében. Elváltam. A személyes találkozás híve vagyok.
Karolin
44 éves
Gyöngyös

Gyöngyösön élek egy 18-éves leányzóval ! Komoly kapcsolatot keresek ,sok humorral ! Kompromisszum,alkalmazkodás, még légy rá képes hiszen még nekem is megy így 43-évesen! Természet állat szeretett !!!Fénykép nélküliek kíméljetek!!! Unatkozó Budapest,Debrecen ,London ,kérlek ne irkáljatok nincs...
Editku
44 éves
Gyöngyös

Kedves, aranyos szeretetre és megbecsülésre vágyó nő vagyok. Egy rendes, megbízható pasit keresek, aki elfogad úgy ahogy vagyok.
Ágnes
50 éves
Gyöngyös

Komoly kapcsolat reményében keresek olyan férfit, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok. Senkit sem akarok megváltoztatni, és ezt viszont elvárom.
Marika
55 éves
Gyöngyös

51 éves elvált hölgy vagyok Gyöngyösről! Szívesen ismerkednék korban hozzám illő úriember személyével! Van egy 30 éves nagylányom, egyenlőre még együtt élünk. Adminisztratív munkát végzek.


Párkereső urak

Társkereső urak Gyöngyös és környékéről:

Laci
48 éves
Gyöngyös

KOMOLY KAPCSOLAT (akár házasság és családalapítás) CÉLJÁBÓL MEGISMERKEDNÉK 40 ÉV ALATTI HOZZÁM ILLŐ (életkor, súly, magasság), független, lehetőleg gyermektelen Gyöngyösi vagy környékbeli Nővel, Én is Szeretnék Tartozni Valakihez, a szülők se élnek örökké. Hölgyeim, Ismeretlenként ne az elvi Éle...
István
31 éves
Gyöngyös

Hali. Megismerni a másikat egy élet is kevés, ezèrt szerintem őszintének és elfogadónak kell lenni. Szeretni feltétel nélkül és nem börtönbe, korlátok közé tenni a másikat, hanem szabadságot, és békét, nyugalmat biztosítani neki. Ha egy ember önmaga tud lenni így a màsik mellet...
Sandor
65 éves
Gyöngyös

Fiatalos,független,vidam természetü vagyok!Keresem szivem Hölgyét,aki szimpatikus,őszinte,megbízható,akivel jól érzem magam!Optimistán,pozitívan állok a dolgokhoz!
László
72 éves
Gyöngyös

Tíz éve váltam el, egyedül élek saját lakásomba Érzelmi alapon, tartós hosszútávú kapcsolatot keresek, nem alkalmit. Hobbim elektromos barkácsolás integrált áramkörökkel,Szeretem a természetet és az állatokat, család centrikus vagyok. szeretek minden szépet és jót. Szeretek utazni, kirándulni, ke...
Miklós
30 éves
Gyöngyös

4 műszakban dolgozom, szeretek túrázni gyalogosan vagy biciklivel. Szeretem a magasröptű beszélgetéseket, bármiről ami értelmes téma. Ami a legfontosabb: 'A mosoly a második legjobb dolog amit a száddal csinálhatsz.' Egy nő többől áll mint egy fenék és két mell. Az igazi egyedis...
Ádám
32 éves
Gyöngyös

Sziasztok! Évek óta egyedülálló magányos Férfi vagyok és szeretném végre megtalálni életem szerelmét/párját, akivel őszintén, teljes odaadással és hűséggel szeretnénk egymást mindörökké, úgy, hogy a köztünk lévő érzelmi kötelék túlmutatva a szerelmen is elmélyült lelki-társi viszonyt is eredmé...
Feri
50 éves
Gyöngyös

Jól csak a szíveddel látsz, de néha még a szív is téved. Hát mindig itt legyél! Hiszen semmi volnék nélküled...
TIBOR
63 éves
Gyöngyös

Vidám természetü,egyedülálló,független,saját egzisztenciával rendelkező férfi vagyok.Szeretem a kihivásokat,zenét,sportot,humort,ehhez a,,jelenséghez,,keresem hölgy társamat.A többit személyesen ha lesz lehetőség.
Gergely
43 éves
Gyöngyös

Nem kalandot keresek társat hosszú távra akit imádva szeretnétek ! Szeretem a szelíd bulizást a társaságot . Gyermekert rajongok , mivel nekem nincs . De ismerve mindenki csupa szív embernek tart .
László
24 éves
Gyöngyös

Most, hogy sikerült elindítanom a saját életemet, úgy érzem, készen állok egy komoly, hosszútávú kapcsolatra.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/gyongyos
Nyomtatás dátuma: 2019-05-24 17:40:10