Társkereső Jászberény

jegyezz meg

Társkeresés Jászberényben (Jász-Nagykun-Szolnok)

Jászberényi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 96 társkereső tag vár rád Jászberény és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Jászberény egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Jászberény és környékéről:

Zsuzsa
61 éves
Jászberény

57 éves elvált nő vagyok, keresem a párom egy fiatalos férfi személyében, 50-es 60-as korosztályból.
Elíz
59 éves
Jászberény

Hagyományos értékrend szerint élek, nyitott vagyok mindenre ami az életet szebbé, tartalmasabbá teszi. Kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló tartós, legális kapcsolatot keresek.
Marietta
46 éves
Jászberény

Református hívőként, Isten kegyelméből szeretve vagyok , de bizony érzékeny és koránsem vagyok tökéletes nő. :) "... Szeretném, hogyha szeretnének, S lennék valakié. ..." (Ady Endre: Szeretném, hogyha szeretnének)
Roni
63 éves
Jászberény

Helló Roni vagyok, Jászberény vonzáskörzetében élek!Szeretek kirándulni, utazni, kertészkedni. Szabad időmben TV-t nézek, nettezek. Csak komoly, és őszinte személyekkel szeretnék ismerkedni! Kalandorok kíméljenek!!!
Judit
37 éves
Jászberény

Keresem azt a férfit, aki nem azt a nőt keresi akivel megéri lefeküdni , hanem akivel érdemes felkelni. Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon.
Évi
34 éves
Jászberény

Szia! Szeretném, ha 40 évnél idősebb férfiak megkímélnének a leveleiktől .Nem apát keresek , van már egy apám , nem kérek egy másikat is Korban hozzám illő társat keresek , akivel családot lehet alapítani . Nem kalandot keresek és nem szeretnék harmadik lenni egy kapcsolatban. Előre is köszönöm .
Melinda
48 éves
Jászberény

Ha eljön az az idő, amikor nagyot kell csalódnod, az még nem jelenti azt, hogy nem lehetsz újra boldog.
Anita
25 éves
Jászberény

Imádom a humort és fontos is számomra. Szeretem azokat az embereket akik meg tudnak nevettetni és én is szeretek másokat megnevettetni.
Judit
61 éves
Jászberény

Keresem a párom a következő 50-60 évre. Még hiszek benne, hogy ez nem hiábavaló próbálkozás. A lányom már önálló életet él, ideje, hogy már magamra is gondoljak.
Szilvi010101
27 éves
Jászberény

"Néha kevés egy élet, Néha elég egy perc, Ahhoz, hogy meghódítsd Azt, akit majd a sírig ölelsz."


Párkereső urak

Társkereső urak Jászberény és környékéről:

János
34 éves
Jászberény

Vidám, ugyanakkor határozott, komoly gondolkodású egyéniség vagyok. Szeretem társaságban, vagy akár kettesben tölteni az időt. Kedvelem az autóvezetést, úszást, valamint egy mozi vagy szinházlátogítás is érdekes lehet számomra.
András
39 éves
Jászberény

Szia. Határozott, céltudatos, kitartó, vidám férfi vagyok. Aktív pihenőnek tartom magam. Igyekszem hasznosan és izgalmasan eltölteni a szabadidőm. Szeretek sportolni, legyen az szabadban, vagy edzőteremben, kirándulni, utazni, új tájakat, új helyeket felfedezni, új kultúrákat megismerni. Re...
Tomy
52 éves
Jászberény

Találj rám és boldogok leszünk!! 😙 Gyengéd szeretni és szeretetre vágyó nő illetve. asszonyka jelentkezését várom.
Peti
31 éves
Jászberény

"Amíg nem ismersz, ne mondj semmit rólam. Hogy honnan jöttem, hogy merre tartok én. Úgyis hazugság lesz minden egyes szóban. Mert aki nem ismer, az nem is lát belém. A szívem nagy, de viharvert a lelkem, és a kelleténél mindig nagyobb a szám. De igaz vagyok és soha el nem felejtem, ...
Sándor
51 éves
Jászberény

Keresem a boldogságot rosssz egyedül kitartó vagyok nagyon pontos céljaimat elérem kitartó munkával jelenleg mély ponton a magánéletben!
István
35 éves
Jászberény

Kedves, megértő, általában vidám ember vagyok! Szeretem a munkámat, szabadidőmben sokszor nézek filmet, számítógépezek időnként sportolok. Szeretek biciklizni, kirándulni. Keresem páromat, aki megosztaná velem az életét, akivel megbeszélhetjük mindennapjainkat. Csak komoly kapcsolat érdekel.
Sándor_001
34 éves
Jászberény

Szia kedves látogató :) Komoly kapcsolatot kereső srác vagyok, amennyiben szimpatikus vagyok számodra írj rám bátran!
Zoli
30 éves
Jászberény

Sziasztok. Komoly kapcsolatot keresek. Van egy kisfiam aki nem él velem. Egy megbízható kedves aranyos nőt szeretnék találni magam mellé.
Zoli
22 éves
Jászberény

Sziasztok! :) 20 éves fiatal, sportos srác vagyok. Leginkább komoly kapcsolatot keresek, de nem vagyok semmi jónak az elrontója.:) Szeretek ismerkedni, szinte bárkivel elbeszélgetek. Fontos a közös szimpátia, főleg ha találkozóra kerülne sor.:) "Odaadó, segítőkész, becsületes, önfeláldozó,...
Zoli
63 éves
Jászberény

Szeretek nyugalomban élni. Sokat utazom, magamról nem szeretek írni, inkább ti írjátok .hogy kik vagytok.Személyes ismerkedés meghatározó!Tesi -földrajz szakos tanár vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/jaszbereny
Nyomtatás dátuma: 2017-01-24 12:24:48