Társkereső Jászberény

jegyezz meg

Társkeresés Jászberényben (Jász-Nagykun-Szolnok)

Jászberényi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 97 társkereső tag vár rád Jászberény és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Jászberény egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Jászberény és környékéről:

Rózsika
63 éves
Jászberény

Egyszerű,kedves,ápolt,vidám természetű,komoly gondolkozású rendezett körülmények között élő nő vagyok.Többet személyesen...Nem szórakozó partnert keresek hanem akit megszeretek azzal a mindennapjaim eggyütt akarom élni...
Évi
35 éves
Jászberény

Szia! Szeretném, ha 40 évnél idősebb férfiak megkímélnének a leveleiktől .Nem apát keresek , van már egy apám , nem kérek egy másikat is Korban hozzám illő társat keresek , akivel családot lehet alapítani . Nem kalandot keresek és nem szeretnék harmadik lenni egy kapcsolatban. Előre is köszönöm .
Jutka
57 éves
Jászberény

Foglalkozásom:áeü.szaksegéd.Amit szeretek:természet,úszás,jóga,olvasás-főleg ezoterikus-,zenehallhatás,fotózás,kirándulás.Szeretem az intelligens,értelmes,figyelmes,humoros férfiakat.Soha sem unatkozom,elégedett vagyok az életemmel,talán még egy vágyam van:megtalálni azt a társat akivel együtt &q...
Manyoca28
51 éves
Jászberény

Létezik rendes normális párkapcsolat? Erre keresek jelentkezőt! Mindenki olyan lelkesen keresi a párját, de valahogy az a tapasztalatom, hogy egy-két találkozás után már nem is olyan fontos, hogy meg legyen az a társ. Miért van ez?
Elíz
60 éves
Jászberény

Hagyományos értékrend szerint élek, nyitott vagyok mindenre ami az életet szebbé, tartalmasabbá teszi. Kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló tartós, legális kapcsolatot keresek.
Marietta
47 éves
Jászberény

Református hívőként, Isten kegyelméből szeretve vagyok , de bizony érzékeny és koránsem vagyok tökéletes nő. :) Többit személyesen, megismerve , beszélgetve....Kérem, csak olyan társkereső Férfi keresse velem a kapcsolatot, akik komolyan gondolja,aki hosszútávban gondolkozik keresztényi értékr...
Roni
63 éves
Jászberény

Helló Roni vagyok, Jászberény vonzáskörzetében élek!Szeretek kirándulni, utazni, kertészkedni. Szabad időmben TV-t nézek, nettezek. Csak komoly, és őszinte személyekkel szeretnék ismerkedni! Kalandorok kíméljenek!!!
Csillag
51 éves
Jászberény

46 éves nő vagyok. Laza tartós kapcsolatot keresek, Jász-Nagykun Szolnok megyéből és közeléből. Ha érdekel, írj emait
Éva
35 éves
Jászberény

Nagyon sokszínű a személyiségem , ezért is szeretem a különleges embereket. Kedvelem az egészséges életmódot, a pszichológiát, a fotózást, a filmeket, az ezotériát... Nagyon fontos számomra a család , az élethosszig tartó tanulás és fejlődés.
liliom81
35 éves
Jászberény

Előbb utóbb úgyis kiderül minden. Olvasok a szemedben, de a sorok között is. Nem vagyok az a kimondottan veszekedős, inkább a kompromisszumot keresem. Sok mindenkit szeretek és elfogadok, de ha valaki visszaél a bizalmammal, azt nehezen tudom újra befogadni az életembe. Szeretem a természe...


Párkereső urak

Társkereső urak Jászberény és környékéről:

boros antal
59 éves
Jászberény

átlagos, családcentrikus vagyok, szeretem az a természetet, az erdőket. Kizárólag komoly, őszinteségen és szereteten alapuló kapcsolatot keresek
András
39 éves
Jászberény

Szia. Határozott, céltudatos, kitartó, vidám férfi vagyok. Aktív pihenőnek tartom magam. Igyekszem hasznosan és izgalmasan eltölteni a szabadidőm. Szeretek sportolni, legyen az szabadban, vagy edzőteremben, kirándulni, utazni, új tájakat, új helyeket felfedezni, új kultúrákat megismerni. Re...
János
34 éves
Jászberény

Vidám, ugyanakkor határozott, komoly gondolkodású egyéniség vagyok. Szeretem társaságban, vagy akár kettesben tölteni az időt. Kedvelem az autóvezetést, úszást, valamint egy mozi vagy szinházlátogítás is érdekes lehet számomra.
Zoli
41 éves
Jászberény

Humoros, helyzetpoénokat gyorsan lereagáló, magánéletben laza, munkában maximalista srác vagyok. Hasonló lányok ismeretségét keresem tartós kapcsolat céljából.
Lóránt
46 éves
Jászberény

Párban az öröm duplázódik a bánat feleződik by Lóri :-)) Imádok utazni,sportolni,aktívan pihenni... mindenre van megoldás
Norbi123
46 éves
Jászberény

Tarzan Jane-t keresi! :-) Aki kedvencnek jelölt, kérem írjon levelet, mert nem tudom megnézni ki az :-)
Zsolt
51 éves
Jászberény

Szeretem a természetet. Szabadidőmben szívesen kertészkedem, túrázom és kerékpározom. A focit már inkább csak nézem. Szívesen járok színházba, amikor tehetem. A többit személyesen.
Zoli
63 éves
Jászberény

Szeretek nyugalomban élni. Sokat utazom, magamról nem szeretek írni, inkább ti írjátok .hogy kik vagytok.Személyes ismerkedés meghatározó!Tesi -földrajz szakos tanár vagyok.
Tibor
35 éves
Jászberény

Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából keresem komoly gondolkodású, korban hozzám illő aranyos csajt .
László
41 éves
Jászberény

Szia! Te össze tudnád foglalni az életed 1000 karakterben? Igen, akkor ne olvasd tovább!:) A válaszod nem és az életed nem csak kérdőjelekből áll, akkor már megérte rám kattintanod. Hm..szavakban nehéz leírni egy életet, ha kíváncsi vagy a folytatásra, akkor Ismerj meg! Szép napot! :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább
Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/jaszbereny
Nyomtatás dátuma: 2017-04-25 12:30:29