Társkereső Szolnok

jegyezz meg

Társkeresés Szolnokon (Jász-Nagykun-Szolnok)

Szolnoki párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 527 társkereső tag vár rád Szolnok és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Szolnokon vár a párod!

Szinte minden társkereső egyetért abban, hogy a nagy távolságok nem tesznek jót egy párkapcsolatnak - sem az ismerkedés idején, sem egy már kialakult komoly kapcsolat esetén. Éppen ezért mindenki szívesebben használ olyan társkereső alkalmazást, ahol nem csak konkrét településekre, de akár távolság szerint is lehet szűrni a társkeresők között. Ha például kifejezetten Szolnokon szeretnénk párra találni, megteheted azt is, hogy a Tiszavirág gyaloghídon sétálgatsz, míg szembe nem jön veled álmaid társa, viszont a Párom.hu oldalon egyszerűen elérheted az összes szolnoki társkeresőt, és természetesen még tovább is finomíthatsz a keresési feltételeken, elképzeléseidnek megfelelően.

Az online társkeresés persze egy kissé más, mint a hagyományos mód, de kétségtelenül vannak olyan előnyei, amelyek megkönnyítik és meggyorsítják, hogy az első randi két olyan ember között jöjjön létre, akik már biztosan több szempontból passzolnak egymáshoz. Biztosan összefuthatsz a Reptár repülőmúzeumban is olyannal, aki első látásra szimpatikus, azt viszont nem tudhatod, hogy épp szingli-e, helyi társkereső vagy csak Szolnokra látogató vendég, és még hosszan lehetne sorolni. Van akinek fontos például a keresztény társkeresés, vagy hogy leendő párja is vegetáriánus legyen; az ilyen alapvető dolgokat sokkal egyszerűbb már előre tisztázni egy randioldalon.

Tudtad, hogy 40 felett sem áll meg az élet?

Némiképp speciális helyzetben vannak a negyven feletti társkeresők, az újrakezdők, elváltak és egyedülálló anyák: ők legtöbbször úgy gondolják, hogy sem idő, sem megfelelő hely nincs a való életben az ismerkedésre, az esküvő pedig az ő helyzetükben már biztos szóba sem jöhet. Ilyenkor első lépésként tényleg a legegyszerűbb egy ingyenes társkereső regisztráció, aztán a beszélgetős oldal adta lehetőségek után már lehet gondolkodni a randi helyeken is.

Bár sokan szégyenlik kiadni magukat, csajok és pasik történeteinek ezrei bizonyították már, hogy egy fényképes társkereső mindig jobb esélyekkel indul, mint egy arctalan adatlap - ez még az 50 feletti és hatvanon túli korosztálynál is igaz, hiszen senki nem szeret fantomokkal csevegni, és a kínos meglepetések is könnyebben elkerülhetők így, mikor az első randi ideje elérkezik.

Szolnok legjobb randihelyei

Korosztálytól és közös érdeklődési körtől is függ, hogy hol mi lehet az ideális helyszín az első találkozóhoz. A társkereső nők nagy része szerint inkább a társkereső férfiak dolga az, hogy randihelyszínt javasoljanak, szerencsére itt a Jászságban a Tisza partján van miből válogatni. A Tiszaliget például már csak azért is kedvelt hely, mert egyből érinteni lehet a hídfőnél a híres lakatfalat - remek lehetőség arra, hogy a kiderüljön, ki mit gondol a hosszútávú kapcsolatokról. Akiknek nincs takargatni valójuk, egyből a Liget élményfürdőbe is leszervezhetik a fürdőruhás találkozót, a kifejezetten romantikus alkatúak nem tévedhetnek nagyot a Rozárium rózsakerttel, és ha netán akadozna a beszélgetés, a Söráriumban egy korsó mellett biztos könnyebben oldódik mindenki. Ha nem csak egy rapidrandi a cél, kisebb gyalogtúrát is lehet tervezni a Széchenyi Parkerdőben - bizonyított tény, hogy séta vagy mozgás közben mindig egyszerűbb a kommunikáció.

Nézz körül Szolnok környékén is!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy praktikusnak gondolt okokból, időhiányra hivatkozva, vagy pusztán kényelmességből ragaszkodnak ahhoz, hogy leendő párjuk már most is a lehető legközelebb éljen. Kár lenne azonban az esélyt sem megadni a környékbeli társkeresőknek: lehet, hogy szívesen költöznének Szolnokra, ha van kiért. Magyarországon nincsenek igazán nagy távolságok, így Martfű, Abony, Törökszentmiklós, de akár még Cegléd társkeresői között is érdemes nézelődnöd, ha szolnoki vagy. Az igaz szerelem nem mindig a szomszédban rejtőzik, ennyi energiabefektetést biztosan megér egy boldog párkapcsolat és a szerelemmel teli jövő.

Rövid ismertető


Szolnok egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szolnok és környékéről:

Erzsébet
69 éves
Szolnok

Én egy 65 éves vidám természetű nő vagyok. Igazságos, becsületes, jó humorú. Szeretem a baráti társaságomat, de szeretnék egy olyan velem egykorú személlyel megismerkedni, akivel jó baráti viszonyt tudok kialakítani és ápolni.
Zsuzsi
45 éves
Szolnok

Normál értékrenddel bíró 45 éves nő vagyok. Fontos számomra a vidámság, őszinteség és próbálom hinni, hogy találok egy hozzám illő párt itt vagy máshol.:-)
Krisztina
48 éves
Szolnok

Írjak magamról max 1000 karakterben... Kevés. Bár leginkább nem írnék semmit. Szeretek futni. Ezelőtt pár évvel felkészültem egy félmaratonra Monspart Sarolta edzésterve alapján. Óriási élmény volt, és megfogadtam, hogy ha sikerül, valahogyan megköszönöm neki. És csodák csodája, a 18....
Ilona
61 éves
Szolnok

Vidám,toleráns, alkalmazkodó szeretetreméltó,,barátkozni vagyok itt,,,keresek hozzám illö, partnert,,,
Kata
63 éves
Szolnok

Barátot keresek , aki szívesen tölti velem szabadidejét . Ezt úgyis két ember dönti el ha van szimpátia, később akár kapcsolattá is alakulhat. Csakis korombelit keresek, Budapestit is mivel sokat vagyok Pesten .
zsóka
71 éves
Szolnok

Szeretnék megismerkedni egy káros szenvedélyektől mentes férfival, akivel őszinte kapcsolatban élhetek,
Ilona
55 éves
Szolnok

Egyedülálló vagyok. Komoly kapcsolatot keresek.Öltözékem elegáns.Sportos alkat vagyok. Szeretem a természetet.
Kata
38 éves
Szolnok

Keresem azt az felnőtt férfit aki túl van élete nehéz szakaszán. Képes leválni az édesanyjáról, önálló életet élni. Nem veszi kihasználásnak ha segítségre szorulok. Nincs anyakomplexusa... Amire számithatsz; vidám, pörgős, céltudatos nő vagyok. Szeretem a rock zenét és a színházat. Tudok...
Ágnes
36 éves
Szolnok

Kedves Érdeklődő! Kétgyermekes anyukaként keresek társat, aki kitartó, rugalmas és kihúz a magányból.
Erika
54 éves
Szolnok

Pozitív gondolkodású, életvidám nő vagyok! Távol áll tőlem a hazugság, rosszindulat, önzőség! Társra vágyom, aki tisztel, akire felnézhetek, aki szeretni tud és az érzelmeit felvállalja! Kommunikáció, agilitás, humor, őszinteség előnyt jelent!


Párkereső urak

Társkereső urak Szolnok és környékéről:

Gergely
60 éves
Szolnok

Keresem korban hozzám illő társamat. Aki olyannak fogad el, amilyen vagyok, és amilyenné válni szeretnék. Aki társamul szegődne ehhez a nagy kalandhoz, amit úgy hívnak: Élet. A személyes találkozás híve vagyok, az élő, eleven beszélgetés, gondolatcsere mindennél meggyőzőbb. Akár így, akár úgy.
Károly
58 éves
Szolnok

Egy férfi vagyok, akinek nem csak fizikai megjelenése van, lelke is van. Van háziállatom, a barátom, szeretem.
Groovy
28 éves
Szolnok

Szeretem a zenét, az utazást, filmeket, színházat.Időnként főzők, esténként futok,úszok. Szeretem a természetet, a hegyeket, a folyókat,a tengert, a napsütést, a növényeket.Van egy kutyám és egy macskám. A személyes találkozás híve vagyok, mert élőben lehet jobban megismerni egymást.
Bence
30 éves
Szolnok

Üdvözletem! Komoly kapcsolat céljából keresem párom, aki a családalapítás gondolatától sem riad meg :) Magamat humoros, vidám, segítőkész, család centrikus embernek tartom, aki imád sportolni. 14 éve teniszezem. Írj, ha ismerkednél. :)
Zsolti
44 éves
Szolnok

Komoly párkapcsolat céljából vagyok itt. Keresem azt az egyszerűen szép nőt, kivel boldogan, nyugodtan élhetek. Mű- és plázacicák kizárva.
Feri
46 éves
Szolnok

Romantikus, szenvedélyes, ha kell rossz fiú 😜Tőled függ, mit hozol ki belőlem 😇 Ismerkedek, de nem barátokat keresek. Egy lányt csak, de az vegye el az eszem ☺️. Fontos számomra a szerelem, az érzelmek. A többit szóban, ha érdekel.
István
53 éves
Szolnok

Üdvözöllek!Optimista ,pozitív gondolkodású , természet ,azon belül a vizeket kedvelő ember vagyok .Mindenben a "csodát" keresem és meg is találom. Családra ,társra ,vágyó nő kapcsolatát is .Lehet hogy Te vagy! :)
Zoltán
46 éves
Szolnok

Alapvetően optimista szemléletű, jó kedélyű, normál értékrenddel rendelkező megbízható férfi vagyok. Szabad időmben szívesen sportolok, olvasok, zenét hallgatok. Szeretek kimozdulni, kirándulni, vezetni. A többit majd azzal osztanám meg, akit esetleg érinteni fog:-) Amit keresek: alap dolgok - ny...
József
63 éves
Szolnok

Szerető,figyelmes,ragaszkodó ember vagyok.Szeretem a zenét,a természetet,az állatokat,és imádom az unokáimat.Szeretem a humort,és a viccet.Kérek visszajelzést,ha engem akar valaki,mert így a kapcsolat nekem könnyebb.
Emil
45 éves
Szolnok

Üdvözöllek idegen. Félénk vagyok de hódítani akarok. :) Nehezen ismerkedem, de a biztatást meghálálom. Ha felkeltettem érdeklődésed, akkor jelölj meg, küldj egy ölelést, hívj fel, írjál, vagy csak egyszerűen szólíts le az utcán. :) Sok sikert mindenkinek. Kellemes ünnepeket !


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/szolnok
Nyomtatás dátuma: 2020-02-26 10:18:15