Társkereső Hatvan

jegyezz meg

Társkeresés Hatvanban (Heves)

Hatvani párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 231 társkereső tag vár rád Hatvan és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Hatvan egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Hatvan és környékéről:

Ildikó
65 éves
Hatvan

Kedves Társkereső! Köszönöm, hogy elolvasod adatlapomat! 63 éves, fiatalos, Vidám természetű nő vagyok, keresem a korban hozzám illő társamat. Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, írj egy üzenetet.
Edit
58 éves
Hatvan

Kétféle férfi létezik, Isten vagy isten ments! " -Te mit keresel egy férfiben? - kérdezte a nőtől a vele szemben ülő férfi. A nő egy pillanatra meglepődött, majd így felelt: - Tényleg tudni akarod? -Igen! – mondta a férfi. Vágyom a férfira, aki életem minden területén a...
Mária
55 éves
Hatvan

Nem irtam személyes bemutatkozást, a későbiekben pótolni fogom. "Pár-kérdés" tesztet nem töltik ki...
Erzsébet
51 éves
Hatvan

Most nem irok bemutatkozó szöveget ha felkeltettem az érdeklődésedet irj. Csak komoly kapcsolatot keresek, kalandorok kimélenek.
ilona
65 éves
Hatvan

Sajnos már egy pár éve egyedül maradtam. Szeretnék egy baráti kapcsolatot kialakitani. A többit majd az idő eldönti.
Emese
50 éves
Hatvan

Őszinte beszélgetések, romantikus séták, grillezés, horgászat, bográcsolás és tengerpart helyett esetleg a sarudi strand :-)
Tündi75
45 éves
Hatvan

Nem szeretném pár sorban jellemezni magam, de ami NEM vagyok: gonosz, ijesztő, kopasz, akaratos, hárpia stb. :-) A kolléganőim megértőnek tartanak, egy kicsit optimistának és persze Sztahanovnak.
Réka
38 éves
Hatvan

Érzelmes, művész beállítottságú ember vagyok. Imádok főzni, utazni,alkotni. 😊 3 csodàlatos gyermekem van.
Marica
52 éves
Hatvan

"Találd meg azt, aki kiszabadít a mindennapjaidból. Találd meg azt, aki mellett önmagad tudsz lenni! Találd meg azt, akiért nem fárasztó a legjobbat kihozni magadból! Találd meg azt, akinek a társaságában a csend is lágyan csendülő muzsika.. Azt, akivel megoszthatod a számodra legfontosabb...
Zita
45 éves
Hatvan

Remélem, egy magas,kedves pasi fog megtalálni! Legyél őszinte és akarj Te is komoly, boldog kapcsolatot úgy, mint én!


Párkereső urak

Társkereső urak Hatvan és környékéről:

Krisssz
41 éves
Hatvan

okos,ügyes,humoros,okos,ügyes,kedves,figyelmes,vicces,kedves,figyelmes,vicces,okos,ügyes,kedves,figyelmes...stb. :-)
Joci
42 éves
Hatvan

Úgy tűnik, hogy ez egy fantom oldal. Válaszok nélkül. Egyenlőre a valós tagok valószínűleg kevesen vagyunk. Magamról nem írnék, kölcsönös ismerkedés híve vagyok. Köszönöm, hogy elolvastad.
Zsolt
46 éves
Hatvan

Komoly kapcsolatott keresek. Egyedül nevelem a két kisfiamat /5 és 9 évesek/ aki ezt nem tudja elfogadni az ne keressen. De ha komolyra fordulna akkor szívesen költözök. Ha megszeretek valakit akkor azt tiszta szívemből teszem.
Tiborci
52 éves
Hatvan

Keresem a kedves párom egy hosszútávú kapcsolatot szeretnék Nyitott vagyok és őszinte Megbecsulnem a kedvesem aki értékeli a szeretetem
Gábor
50 éves
Hatvan

Hatvanban élek egyedül egy családi házban. Van egy Csibész nevű kutyusom. Mindenkit szívesen fogadok. :)
Miklós
32 éves
Hatvan

Ez a spontán bemutatkozás kicsit nehézkes, tekintve, ha pozitívat írok, az öndicséret, ellenben ha rosszat az pedig olyan mint ha egy önbizalomhiányos negatív személyiség lennék. Szerintem jó társaság vagyok, akire talán érdemes néhány levélváltást szánni. :-)
András
51 éves
Hatvan

Ha kíváncsi vagy többre jelezd!Az vagyok aki csalódott a hűség fogalmába,de szerintem létezik csak még nem találtam meg.Ha gondolod és akarsz írj!
Darren Shan
58 éves
Hatvan

Lemmy
37 éves
Hatvan

Ha az itt és most lényege megváltozik, a jövő is megváltozik.
Gábor
45 éves
Hatvan

A belső értékeket részesítem előnybe. Káros szenvedélyektől mentes vagyok. Szeretetre, társra vágyom. Baleset miatt a jobb kezemet nem tudom használni, de szinte mindent meg tudok csinálni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/hatvan
Nyomtatás dátuma: 2020-09-28 00:46:08