Társkereső Berzence

jegyezz meg

Társkeresés Berzencén (Somogy)

Berzencei párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 13 társkereső tag vár rád Berzence és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Berzence egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Berzence és környékéről:

Ilona Piroska
65 éves
Berzence

Hűséges,Őszinte,Nagyon tudok Szeretni,Becsületes.Amit nagyon szeretek:főzés,sütés,gyümölcsösben dolgozni.Minden vágyam,legyen Barátom,Társam akivel megtudom osztani az élet örömeit,és akivel mindig és mindenhol jól érzem Magam,és minden Tőlem telhetőt minden formában megtudjak adni.
Mónika
31 éves
Csurgó

Sokat sportolok, szeretek utazni. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretek meccseket nézni, minden sport érdekel :-)
bea
67 éves
Csurgó

Boldog nagymama vagyok.
bea
67 éves
Csurgó

Párkereső urak

Társkereső urak Berzence és környékéről:

Zoltán
48 éves
Berzence

Szeretnék megismerkedni egy hozzám illö lányal aki elfogad olyannak amilyen vagyok,vagyunk a Kisfiamal
Sándor
52 éves
Berzence

Szeretem az öszinte embereket. Nyugodt és vidám a természetem.Időre van szükség. hogy fel lehessen építeni egy kapcsolatot.Jobb harcolni valamiért.mint élni a semmiért!
István
51 éves
Berzence

Helló csajok,őszinte, kedves,igazatmondó és nem utolsósorban egy vidám természetű hölgyet keresnék! A személyes találkozásnak vagyok a híve,kell a látvány a hang a hangsúly! A fényképek nem mindig igazak! Nem vagyok előfizető, nemtudok levelezni!
Laci
27 éves
Berzence

jóképű,barna hajú,kék szemű fiú vagyok.Szeretem a sportot azon belül a focit,a kerékpározást és a TV-nézést.
Dominik
20 éves
Berzence

Dominik vagyok, 18 éves. Szeretek sportolni, leginkább futok és kosárlabdázom.Elvileg vicces és kedves vagyok de ez nem mindig igaz.Szeretem az állatokat és van nekem egy bernáthegyi kutyám.
Lőrincz József
57 éves
Szenta

Jól beszélő, kissé halláskárosúlt,nyúgdíjas, gyermekeit egyedül nevelő apa vagyok. Szeretem az életet, ha te is, akkor tarts velem, te gyönyörű lány!
Béla
40 éves
Csurgó

Béla vagyok 40 eves.szeretném meg találni a páromat akivel nagyon boldog lehetek és családot alapithatok.
József
64 éves
Csurgó

57 éves rokkantnyugdíjas vagyok,rendezett anyagiakkal rendelkezem.Keresem azt a hölgyet,aki velem élne.Jogosítvány előny.
János
47 éves
Csurgó

Ismerkednèk korban hozzám illő hölgyekkel, gyerek nem akadály, szeretem a gyerekeket. Szeretek sportolni, munkám van. Van van saját házam,ha megtalálnám az igazit aki hozzám illene, az hozzám költözhetnek. Várom jelentkezèseteket. Nyitott vagyok mindenre.
Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/berzence
Nyomtatás dátuma: 2020-04-08 10:56:44