Társkereső Nagybarca

jegyezz meg

Társkeresés Nagybarcán (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Nagybarcai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 170 társkereső tag vár rád Nagybarca és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Nagybarca egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nagybarca és környékéről:

Magdi
40 éves
Nagybarca

Sziasztok!Keresem a párom!Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Az egy éjszakás kalandorok kíméljenek.
Éva
59 éves
Kazincbarcika

Mit is írhatnék magamról? Az öndicséret állítólag büdös....Rosszat meg ki az a bolond,aki ír magáról? Olyannak szeress amilyen vagyok,azért szeress,mert az vagyok,aki vagyok! Ha megismersz,megtudod milyen vagyok! Én szeretni szeretnék,s szeretném,ha szeretnének! Komoly,tartós kapcsoltra keresem...
Eri88
51 éves
Kazincbarcika

Ismerkedem beszelgetek es majd alakul...ha tetszem akkor irj... komolyabb kapcs keresek...
Éva
60 éves
Kazincbarcika

Őszinte, optimista ember vagyok, aki hiszi, hogy az ember alapvetően jó. Özvegy vagyok és talán itt találom meg azt a férfit aki valóban "lát" engem, és elég bátor ahhoz, hogy felvállalja az érzelmeit, aki képes szeretni....aki az én harmóniámban keres menedéket.
Judit
52 éves
Kazincbarcika

Nyugodt,empatikus,pozitív gondolkodású vagyok. Szeretek segíteni másoknak. Nagyon szeretem az állatokat. Amikor tehetem,kerékpárra ülök,a mozgást minden nap igénylem. Gyakran hallgatok zenét. Olyan embert keresek,akivel jól érzem magam,a többit majd meglátjuk.
Krisztina
27 éves
Kazincbarcika

Szia! Kedves, vicces nő vagyok, szeretek olvasni, sétálni, ha felkeltettem az érdeklődésed írj bátran.
Icus
55 éves
Kazincbarcika

Sziasztok! Azt gondolom, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, ezért egy vidám, optimista partnert keresek. Szeretek olvasni, színházba, moziba járni, kirándulni, sétálgatni, beszélgetni vagy ha kell hallgatni.
Ria
55 éves
Kazincbarcika

Őszinte,empatikus, optimista ember vagyok! Szeretem az életet, családomat, barátaimat, a természetet, napsütést,,tengert és sok minden mást is...
Magda
63 éves
Kazincbarcika

Vékony testalkatú, jószívű, kedves, finom modorú nő vagyok. Magas, vékony, jó modorú, okos, humoros, lehetőleg diplomás férfiak jelentkezéseben reménykedem. Hátha van olyan aki egyedül van és engem választ!
Mariann
44 éves
Kazincbarcika

Megbízható, őszinte, utazst, természetét és sportokat kedvelő nő vagyok,aki keresi hasonló érdeklődésű trst, közös élmények és komoly kapcsolat céljából.


Párkereső urak

Társkereső urak Nagybarca és környékéről:

Roland
35 éves
Bánhorváti

Megértő,kedves férfi volnék, jelenleg egyedül élek, de szeretnék megismerkedni egy olyan lánnyal akiben megbízhatok, szeretek vele lenni, legyen intelligens. Egy jó kezdethez ez is elég lenne.
Ákos
30 éves
Bánhorváti

Komoly kapcsolatot, hűséges társat keresek. Lehetőleg a közelemben, nem távkapcsolatot keresek. Ha több információ érdekel kérdezz nyugodtan. Nagy elvárásaim nincsenek. De azért egy alap inteligenciát elvárok. Számomra nem a külső a legfontosabb, de azt nem mondanám hogy nem számít. Aki ezt mondj...
Tamás
43 éves
Vadna

Elvált őszinte szókimondó vagyok. Majd meglátom mi alakul. Szeretek kirándulni TV ni olvasni. Írj ha valamire kíváncsi vagy.
Imre
45 éves
Sajóivánka

Szia! Ha sok közös tulajdonságot találsz köztünk, akkor talán érdemes... Nem iszom és csak hobbi jelleggel pipázom. Sosem drogoztam és nem is fogok, de nem gondolom, hogy csak egészségesen lehet élni. Nem válogatok megeszek mindent amit megkívánok és ha kedvem van nasizom. Nehéz velem össze...
László
56 éves
Kazincbarcika

Kazincbarcikán a BorsodChemben dolgozom. Párom keresem tartós kapcsolat céljából mert egyedül unalmas az élet.
Viktor
33 éves
Kazincbarcika

Sziasztok lànyok! :-) Én kedves jókedvü hüséges sràc vagyok komoly kapcsolatot keresek. Szeretnék majd gyerekeket, de az se baj ha neked van. :-) Szeretem az àllatokat és a természetet. Egyedül élek.
Viktor
33 éves
Kazincbarcika

Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek. Mindig jókedvű vagyok szeretem ha kõrülõttem vidàmak az emberek! ;-) Gyerekem mèg nincs, de majd szetetnèk. Szeretek kiràndulni, jókat enni, barkàcsolni. Szeretem az àllatokat &#232...
Tamás
57 éves
Kazincbarcika

Ismerkedni szeretnék! A boldogság nem a véletlen műve, hanem egy sor helyes gondolat és cselekedet következménye. Azok férnek hozzá, akik a kínálkozó lehetőségekből és alkalmakból a lehető legjobbat hozzák ki. Vagyis a boldogság mindig egyfajta cselekvéshez kapcsolódik, és soha nem a külső világu...
Bela
62 éves
Kazincbarcika

Kötödségnélkűli kapcsolatot keresek amiböl később minden kialakulhat.szeretném partneremet kivül belül megismerni
Csaba
43 éves
Sajókaza

Negyvenes elvált férfi vagyok.Tartós kapcsolatot keresnék.Ha lehet minél közelebbről.Elég zárkózott vagyok,de képes vagyok alkalmaszkodni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/nagybarca
Nyomtatás dátuma: 2020-03-30 17:58:26