Társkereső Rákos

jegyezz meg

Társkeresés Rákos (Csongrád)

Rákos-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 11 társkereső tag vár rád Rákos és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Rákos egy Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Rákos és környékéről:

KATALIN
65 éves
Királyhegyes

Nyugdíjas 64 éves óvónéni vagyok .nagyon szeretem a társaságot, szívesen járok dalkörbe, kirándulni . Egyedül élek, de mégsem magányosan mert van 2 felnőtt fiam, és 4 unokám . Imádom őket. egy Csongrád megyei kis faluban, kertes házban lakom , Makótól 18 km-re. Mottóm: szeretni, és szeretve...
Erika
54 éves
Földeák

5 családos anya vagyok 1 fiú, 4 leány gyermekem van Dolgozom . 1 kiskorú van velem További már nem
Ibolya
45 éves
Földeák

Ibolya a nevem,45 ves vagyoks 2 lnyom van:15,17,vesek.Húsiparban dolgozom,s tanulok.Tartós kapcsolat cljbol vagyok itt.Irj nyugodtan vlaszolok mindenkinek
Párkereső urak

Társkereső urak Rákos és környékéről:

Sándor
45 éves
Földeák

Heló. Sanyi vagyok. 45 éves.Egyedűl élek a 15 éves kislányommal. Komoly kapcsolatot szeretnék. Mottóm:Hűség és őszinteség!
Attila
30 éves
Földeák

28 éves vagyok szeretek motorozni túrázni szeretem a kutyákat a macskákat már annyira nem de tőlem elférnek 🙂 komoly kapcsolatot keresek ha látsz bennem valamit írj bátran 🙂
Tamás
32 éves
Földeák

Én egy olyan srác vagyok aki szereti a nőket kényeztetni és bármit megteszek hogy jól érezze magát a partnerem. sokat sportolok szeretem az állatokat van is sok saját állatom. nem szeretem ha átvernek
Zoltán
46 éves
Földeák

Elvált vagyok, három gyermekem van akik részben velem élnek. Szeretem az állatokat, de főként a kutyákat. Szeretek filmet nézni, olvasni.
László
35 éves
Földeák

Keresem rég el szállt boldogságom, mások szerint birka türelmü helyes srác vagyok :) Az biztos hogy elég pörgös életet élek !!
Robi
32 éves
Földeák

tudok viccelődni,de tudok komolyan beszélgetni. szeretek focizni,horgászni. bulizni szoktam néha járni. nagy szívem van.tudok nagyon szeretni. mindenkivel meg találom a közös hangot. ha többet szeretnél tudni írj.
Máté
28 éves
Földeák

Aki megismer el tudja dönteni milyen vagyok, de eddig még senki sem panaszkodott. Gitáron játszom, és a rock zenét kedvelem. Ha bárki többet akar tudni rólam, megkereshet.
Attila
34 éves
Csanádalberti

Szia! Én a komoly kapcsolat híve vagyok.ha szimpatikus vagyok és ha szeretnél többet megtudni.Írj bátran!Én nem vagyok semmi jónak az elrontója.
Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/tarskereso/rakos
Nyomtatás dátuma: 2021-04-23 10:44:19