Szerelem egyetem

jegyezz meg

szerelem egyetem, 8. lecke

Ingyenes VS fizetős oldalak


Miért fizetnék egy társkereső oldalon, ha ingyen is használhatom? Sokan állnak így az online ismerkedéshez, és míg bizonyos esetekben tényleg nem fontos előfizetős tagnak lenni, a legtöbbször mégis van értelme.

Semmi sincs ingyen

Egy weboldal üzemeltetése állandó költségekkel jár, még akkor is, ha csak a legalapvetőbb dolgokat vesszük figyelembe. Bármilyen oldal fenntartóinak fizetniük kell a domainért, a tárhelyért, azért, hogy egyáltalán elérhető legyen az oldal. Ha pedig működtetni is akarják, pénzbe kerül a karbantartás, az új funkciók fejlesztése, az új tartalmak létrehozása, társkereső oldal esetén az ügyfélszolgálat, a moderátorok, a programozók rendszeres munkája is.


Miért jók az ingyenes társkeresők?

Ha még csak most próbálkozol az online párkereséssel, az ingyenes vagy ingyen is használható oldalak remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy felmérd, egyáltalán neked való-e ez az ismerkedési forma. Már az ingyen elérhető funkciókkal is körül tudsz nézni a többi társkereső adatlapjain, általában van lehetőség a kapcsolatfelvételre és akár a randira is. Az ingyenesség miatt mindig sok az új regisztráló, tehát sok tag között tudsz válogatni.

Extra tipp a szakértőtől

Az előfizetős oldalakon 46.9%-kal nagyobb az esély a válaszadásra, a sikeres kapcsolatfelvételek esetén pedig 44%-kal több az esély az élő találkozásra, mint az ingyenes oldalaknál.

Virtual Dating Assistants

Az ingyenesség hátulütői

Ingyenes tagként általában azzal fizetsz, hogy sok reklámon kell átverekedned magad, valamint korlátozottak a használható funkciók - ezek mind lassítják a hatékony ismerkedést. A levekkel spórolni vagy elérhetőségért könyörögni szintén hátráltatják a lendületet. Ráadásul tapasztalat, hogy az ingyenes tagok nagy része nem is gondolja igazán komolyan a társkeresést. Ennek megfelelően az adatlapjuk sincs rendesen kitöltve, így számtalan olyan profillal is találkozhatsz, amit időpazarlás megnézni, mert a részletek nem egyeznek az elképzeléseiddel.


Érdemes fizetni?

A legtöbb társkereső oldalon a havi díj körülbelül néhány buszjegy ára, ennél sokkal többet kifizetsz egy este egy szórakozóhelyen, ahol ki tudja, mennyi az esély a normális ismerkedésre. A befektetés kockázata tehát viszonylag alacsony. Cserébe elmondható, hogy az előfizetők eleve aktívabban használják az oldalt, nagyobb arányban kezdeményeznek és válaszolnak a megkeresésekre, összességében tehát komolyabban elkötelezettek a társkeresés iránt - aki csak szórakozni akar, ritkán fizet elő. A bővített funkcióknak köszönhetően sokkal könnyebben találhatod meg előfizetőként a hozzád leginkább illő tagokat is. Megadhatod azt is, hogy a fotóidat és bizonyos adataidat kik (ne) láthassák, így védettebb környezetben, a privát adataid kiadása nélkül tudsz az ismerkedés kezdeti szakaszában kommunikálni.


Nem mindenre garancia

A fizetős tagság minden oldalon azokat a funkciókat biztosítja, amiket ígér, de azon felül nem jogosít fel extra előnyökre. A tagság arra sem biztosíték, hogy nem futsz bele csalókba, hiszen lehetetlenség minden profil teljes háttérellenőrzése. Sajnos azt sem garantálja, hogy mindenképp és gyorsan megtalálod életed szerelmét - bár nálunk a garanciával azért elég jó erre is az esély.« Vissza a leckék listájához
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/szerelemegyetem/8
Nyomtatás dátuma: 2021-01-25 18:19:51