» Garancia

Kedves Társkereső,

a magyar online társkereső oldalak közül elsőként a parom.hu vezette be ezt a lehetőséget. Mire ez a nagy önbizalom kérdezhetitek most sokan, de könnyen lehetünk bátran, mert legutóbbi kutatásunk szerint a rendszert hat hónapon keresztül aktívan használók 72%-ának sikerült legalább hosszabb-rövidebb párkapcsolatot létesítenie, mégha ez nem is jelentett mindig házasságot.

Hogyan működik ez az egész?

Fizess elő hat hónapra bankkártya segítségével (itt), majd ezt követően kezd el rendeltetésszerűen használni a társkeresőnket.
Ha teljesíted az alábbi feltételeket és mégsem jön össze a párkapcsolat, akkor visszatöltjük virtuális pénztárcádba az összeget, amit tetszőlegesen felhasználhatsz. Nos nézzük a feltételeket:

  • * Minden hónapban legalább 15 különböző napon lépjél be a rendszerbe
  • * Küldj legalább 25 levelet havonta (különböző tagoknak)

Ha minden tőled telhetőt megtettél és mégsem jön a nagy Ő, akkor az időszak végén küldj egy levelet adminisztrátorunknak garancia tárgymegjelöléssel az info@parom.hu címre, aki miután ellenőrízte, hogy megfelelsz-e a feltételeknek, majd elvégzi a jóváírást.

Sok sikert!

Egyesült Társkereső Kft. csapata
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/garancia
Nyomtatás dátuma: 2021-01-21 16:30:31