Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 858 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Pécs Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Margit
71 éves
Pécs

Ismerj meg!Öszinte, becsületes nyugdijas sebész asszisztens vagyok.9 éve özvegy.A koromhoz képest fiatalos vagyok ugy külsöleg mint szellemileg.
Anita
26 éves
Pécs

szeretem a kutyákat ,vidám ember vagyok keresem a társam akivel végig nevetném az életet a többit majd személyesen.
Szilvi
45 éves
Pécs

Őszinte, megbízható, szeretni, kényeztetni tudó partnert keresek. Nem kalandra hanem tartós kapcsolatra vágyom.Alapjában vidám természetű, gyermekeket szerető Nő vagyok. A többit majd személyesen, az első benyomás nagyon fontos.
Andrea
44 éves
Pécs

Életvidám, pozitív gondolkodású nőnek érzem magam. Szeretem a társasági életet épp úgy, mint a csendes meghitt beszélgetéseket. Olyan Társat szeretnék, akinek jó humora van, aki a megoldásokat keresi és nem a problémákat, aki nem csak addig szeret színházba, moziba, koncertekre, kirándulni járn...
Manka
45 éves
Pécs

Orsolya
25 éves
Pécs

Kedves Olvasó! Bevallom, nem hiszek az ismerkedés ezen formájában,de mivel az időm nagy részét külföldön töltöm a lehetőségek igen lekorlátozódnak. Magamról annyit, hogy alapvetően türelmes és optimista beállítottságú vagyok, kivéve mikor hülyékkel hoz össze a sors. Azt annyira nem szeretem.....
Hanga65
49 éves
Pécs

Őszinte ,kölcsönös megbecsülésen alapuló kapcsolatot kerestem konzervatív értékrenddel. Nem siettem sehova, az érték volt a mérték. Megtaláltak. Maradok. A "stresszoldó" blogom miatt.
Juci
60 éves
Pécs

Rendezett anyagiakkal rendelkező, egyedül élő nő vagyok. Nem eltartót, hanem igazi társat keresek az életem visszalévő részéhez.Fontos számomra, hogy családcentrikus légy! Gyerekeim és unokáim sok örömet adnak, de fontos lenne, ha magam mellett tudhatnék egy talpig becsületes, szeretetet adni és ...
Katalin
69 éves
Pécs

Vidám alaptermészetű, optimista szemléletű embernek tartom magamat. Számomra nagyon fontos az őszinteség, hiszen egy komoly kapcsolat csak ezen alapulhat.
Mária
44 éves
Pécs

Csinos, nőies nő vagyok.Szeretem a természetet, zenét, táncot, utazást. Keresem jó megjelenésű,udvarias,intelligens,megbízható,rendezett körülményekkel rendelkező 40 év körüli páromat Pécs és környékén,Budapesti párkapcsolat is szóba jöhet. Csak komoly kapcsolat érdekel.


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Zsolt
25 éves
Pécs

Önálló, független férfiként keresem a Párom, akivel megoszthatom az életem, jóban-rosszban. Jómagam nem vagyok egy izgő-mozgó fajta és azt is kijelenthetem, hogy zárkózott a személyiségem. Távol áll tőlem a zaj és a tömeg keresése. Szabadidőmben zenét hallgatok, az otthonommal foglalkozom, túrázo...
Róbert
54 éves
Pécs

A szokásos párkereső közhelyek. Praktikus, racionális, intellektuális érdeklődésű. Műszaki ember, de nem szakbarbár. Szeretem a természetet és a természetes dolgokat. Nem szeretem a tömeges helyeket, reprezentációt, táncot.
Zoli
28 éves
Pécs

Igyekszem mindig vidám lenni, szeretem a környezetemben lévőket szórakoztatni. :) Szeretek sétálni, fényképezni,moziba járni, a barátaimmal jókat beszélgetni. :)
Zoltán
28 éves
Pécs

Kedves, vidám, barátságos, komoly kapcsolatot kereső férfi vagyok. Ismerj meg és derítsd ki milyen vagyok. :)
Tomi
39 éves
Pécs

Sziasztok! Mit is írhatnék magamról? Pár mondatban nehéz lenne összefoglalni azt hiszem. Talán a lényeg: egyedülálló...
Imre
41 éves
Pécs

Keresem azt a hölgyet akivel megoszthatok mindent jót s rosszat .Szeretem az igazán jó zenét, a csendet hallgatni szeretek kirándulni.Szeretek minden szépet és jót ami természetes.Remélem megtalálsz.
Szilárd
35 éves
Pécs

Sziasztok! Komoly kapcsolatot szeretnék. Minden levélre szívesen válaszolok. Pécsen élek és itt is dolgozom.
Aszti
59 éves
Pécs

Szabadon élni, soha sem félni, őszintén szeretni,újra boldognak lenni, de ne egy percig, mert ennyimindenkinek jár!
Péter
38 éves
Pécs

Sziasztok Csajok! Peti vagyok és nagyon-nagyon hüséges.Egyedül élek szeretnék végre komoly kapcsolatot nagyon-nagyon várom hogy végre nekem is legyen valakim akit szerethetek végre. Távolság nem akadály!!!
Szilveszter
40 éves
Pécs

Kalandozz velem a dominancia ismeretlen vilgában! Vagy Neked nem is ismeretlen? Ha így van, s nincs még hódolód, lépj be hozzám. Ha kipróbálnád az uralkodást egy tapintatos és diszkrét társon, szintén itt a helyed. Ha igazi nő vagy, tudatában magasabb rendűségednek, akkor is keress fel. Alázatos...


Sikertörténetek

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2014-10-23 20:32:35