Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 909 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Pécs Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Katalin
67 éves
Pécs

Őszinte emberi érzéseket tisztelem és ezt is keresem... A szeretet, bizalom ,megbecsülés fontos számomra. Egy kiadónak dolgozom.
Zsuzsi
35 éves
Pécs

100 karakteres, rövid és frappánsnak szánt bemutatkozásom lényege: én itt, és lehet, hogy Te is...:)
Gabi
60 éves
Pécs

Keresem a párom,először ismerkedés szinten,aztán majd kialakul.A végcél nálam komoly kapcsolat,nem futó kalandokat keresek.Nem szeretek egyedül lenni,társat keresek.Szeretek otthonról kimozdulni,kirándulni,utazni,imádom a vízpartot,a napot,a könyveket.Én is a személyes találkozásban hiszek,akkor ...
Ibolya
48 éves
Pécs

Lelki/testi társam keresem, akivel egy hullámhosszon vagyok. Nem tudom, merre vagy éppen, lehet, hogy egészen a közelemben? De valahol már élsz a világban, és érzem, hogy egy napon te meg én megérintjük majd ezt a kaput, ezen a ponton, ahol most én. Aztán majd bemegyünk rajta, betölt minket ajöv&...
Gabi
48 éves
Pécs

Komoly, ugyanakkor vidámságot kedvelő nő vagyok. Szeretek olvasni, színházba járni, internetezni, kirándulni, utazni. Olyan társat keresek, aki mellett nem lehet unatkozni, tartós kapcsolatra vágyik.
edit
54 éves
Pécs

Modern, fiatalos gondolkodású magára igényes dolgozó nő vagyok.Szeretnék megismerkedni 48-56 éves korig egy ápolt lehetőleg független úrral.
Bernadett
40 éves
Pécs

Üdvözöllek! Kérhetsz: kedvességet, odafigyelést, tiszteletet, együtt gondolkodást, sok-sok beszélgetést, megértést,lojalitást, nagy kirándulásokat, s később...majd megbeszéljük ketten. Kérhetek: lásd fent. Kérhetek? Kép nélküli levélre nem válaszolok. Köszönöm, ha küldesz legalább egyet.
Klari05
61 éves
Pécs

Csak akkor látlak Kedves Látogató,ha írsz. Természetesen fotóval,hisz mi nők is az alapján döntünk a következő lépésről. Életvitelem,gondolkodásom,külsőm nem hatvanas ,ehhez mérten keresem életre szólóan páromat. Számomra nagyon fontos az a bizonyos szikra,testi lelki szerelem.Energikus,igényes ...
Papp Ilona
60 éves
Pécs

Pécsen lakom. A fiammal élek.Özvegy vagyok és keresem a társam komoly kapcsolat reményébe. Aki segitő kész.
Csenge
23 éves
Pécs

Szeretek túrázni, imádok úszni a tengerben,nagy állatbarát vagyok. Legszívesebben olvasok: kedvenc könyvem az Alkonyat Kedvenc filmem a Django elszabadul.


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Gyula
59 éves
Pécs

Semmi jónak, nem vagyok az elrontója. Magamról?,írhatnák bármit.Ismerj meg és döntsd el milyen vagyok. Egy beszélgetés bármely formája, egy személyes találkozás és mindjárt előrébb vagyunk Minden kedves társkereső hölgynek sok sikert kívánok.
Sasa1982
32 éves
Pécs

Szeretek érdekes értelmes emberekkel találkozni , ismerkedni. Bárkivel, bármikor, bárhol, elbeszélgetek szívesen bármiről. Komoly kapcsolatot szeretnék , de nyitott vagyok bármire. Barátságnak is indulhat, de ki tudja mit hoz a jövő? :)
Attila
28 éves
Pécs

Minden ember okkal érkezik az életedbe. Fogadd el és fogadd be. Az idő majd úgyis megmutatja, ki milyen céllal érkezett. Te is okkal érkezel mások életébe, Te is mások darabjait hordozod saját magadban.
Péter
38 éves
Pécs

Sziasztok Csajok! Peti vagyok és nagyon-nagyon hüséges.Egyedül élek szeretnék végre komoly kapcsolatot nagyon-nagyon várom hogy végre nekem is legyen valakim akit szerethetek végre. Távolság nem akadály!!!
György
51 éves
Pécs

Majd később, inkább személyesen, négyszem közt,egy kv mellett vagy sétálva a természetben,Balaton parton. Alberletben lakom :)
Attila
38 éves
Pécs

Kedves, vidám őszinte ember vagyok, komoly kapcsolatot keresek. Hiszem, hogy van még kölcsönös megbecsülés és tisztelet. Családcentrikus vagyok. Remélem, vannak még mások is, akik hasonlóan gondolkodnak és komoly valódi érzelmeken alapuló kapcsolatot keresnek. Érdeklődési köreim többek között: cs...
Gábor
35 éves
Pécs

Realisztikusan szemlélem az életet, két lábbal állok a földön, amíg el nem fáradok: ilyenkor leülök.Értékelem azokat a ritka pillanatokat, amikor a főnököm éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Nem bámulom állandóan az orrom hegyén ülő szemölcsöt,ezért kevesebben gondolják rólam, hogy a s...
Oszi
35 éves
Pécs

Írhatnék ide szépet s jót, érzelmeset, határozottat, igazat, jót és rosszat. De lényeg úgy is akkor derül ki ha megismerjük egymást. blah blah blah blah blah
Balázs
30 éves
Pécs

"Vagy megtaláljuk az utat, vagy építünk egyet" Kedves Lányok! Egy életvidám, kedves, srác vagyok. Saját kis építészirodámat vezetgetem. Szabadidőmben sokat biciklizem, barátaimmal mókázom. Keresem páromat, akivel megoszthatom kis életem pillanatait. Ha Te lennél ez a lány ne haboz...
Zoli
28 éves
Pécs

Igyekszem mindig vidám lenni, szeretem a környezetemben lévőket szórakoztatni. :) Szeretek sétálni, fényképezni,moziba járni, a barátaimmal jókat beszélgetni. :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2014-07-29 00:30:44