Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1010 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.



Rövid ismertető


Pécs Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Erzsebet
55 éves
Pécs

Vidám természetű, csinosnak mondott tanárnő vagyok.Fontos számomra a humor. Szeretnék megismerkedni egy hozzám illő kedves férfivel,akivel egy harmonikus,szép kapcsolatot tudnánk kialakítani.




edit
54 éves
Pécs

Modern, fiatalos gondolkodású magára igényes dolgozó nő vagyok.Szeretnék megismerkedni 48-56 éves korig egy ápolt lehetőleg független úrral.




Esztii84
29 éves
Pécs

,,Azt az utat ami mögötted van már nem tudod megjavítani, de ami előtted van még szebbé teheted." :-)




Margit
71 éves
Pécs

Ismerj meg!Öszinte, becsületes nyugdijas sebész asszisztens vagyok.9 éve özvegy.A koromhoz képest fiatalos vagyok ugy külsöleg mint szellemileg.




Márta
64 éves
Pécs

Magamról különöset írni nem tudok. Nem álmokat kereső, a realitást kedvelő egyedülálló nő vagyok, rendezett háttérrel. Szeretem a társaságot, kirándulást, szeretek táncolni, színházba, moziba járni. Ismerkedjünk, beszélgessünk, nevessünk. Ha barátság lesz, azt tiszteljük, a barátságból bármi le...




Anita
31 éves
Pécs

Társamat keresem, azt az Úriembert, aki hozzám hasonlóan energikus, optimista, vidám, humoros természetű, gondolkodó, őszinte, megbízható, felelősségteljes és vannak céljai az életben. Ha magadra ismertél, írj ;)




Hanga65
49 éves
Pécs

Őszinte ,kölcsönös megbecsülésen alapuló kapcsolatot kerestem konzervatív értékrenddel. Nem siettem sehova, az érték volt a mérték. Megtaláltak. Maradok. A "stresszoldó" blogom miatt.




Melinda
40 éves
Pécs

Aminek meg kell történnie,az megtörténik.Akivel találkoznod kell azzal találkozol,akinek észre kell vegyen észre fog venni....A legfontosabb hogy nyitott legyél nem lehet rosszkor rossz helyen lenni ,mindig ott vagy ahol dolgod van...és mindig azokkal akikkel dolgod van..Lehet hogy gyönyörű lesz ...




Évike
63 éves
Pécs

Rendelkezem a koromtól elvárható ráncokkal és kilóval.Kedves, barátságos, melegszívű nő vagyok, széles érdeklődési körrel.Beszélem a német-, horvát-és szerb nyelveket.Keresztény értékrend szerint élek. A kultúrált szórakozás híve vagyok. Nem akarom "bepótolni" ami "szerintem" ...




Veronika
49 éves
Pécs

Vidám természetű elvált nő vagyok. Szeretem az optimista embereket. Szeretek kirándulni, sütni-főzni, rejtvényt fejteni, és jókat nevetni.


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

János
37 éves
Pécs

Hello hölgyeim.Nekem most egy rövid jellemzést kellene letennem elétek amivel felcsigázom az érdeklődéseteket.Önéletrajzot sokkal könnyebb írni na meg verset is.Már ha valaki szereti a hasonló elfoglaltságot.Kellemes zöldben,víz mellett vagy akár utazás közben jön meg az ihlet.Most azonban lassan...




Tibi
26 éves
Pécs

Szia! Legkevésbé sem tudok rövid leírást írni magamról, de megpróbálom ha már ezt kéri az oldal, illetve feltételezem h Te is, ki olvassa a sorokat, nem a sablon szöveget látod magad előtt feketén fehéren, amit az oldal általában beilleszt az üres mezőbe, h mégse legyen olyan üres és természetes...




Zoli
27 éves
Pécs

Igyekszem mindig vidám lenni, szeretem a környezetemben lévőket szórakoztatni. :) Szeretek sétálni, fényképezni,moziba járni, a barátaimmal jókat beszélgetni. :)




László
33 éves
Pécs

Egy fiatal srác vagyok, aki szeretne megismerkedni egy fiatal, kedves lánnyal. Szeretek kirándulni, túrázni, sportolni és időnként jó társaságban lenni.




Balázs
23 éves
Pécs

Nem is tudom, hogy kezdjem. Vidám életre való, mozgékony pasi vagyok, és nem szeretek magamról írogatni sokat/semmit, jobb ha egy ember maga tapasztalatai alapján ismer meg. Írj privit és ismerj meg :)




Péter
38 éves
Pécs

Sziasztok Csajok! Peti vagyok és nagyon-nagyon hüséges.Egyedül élek szeretnék végre komoly kapcsolatot nagyon-nagyon várom hogy végre nekem is legyen valakim akit szerethetek végre. Távolság nem akadály!!!




chrisv
33 éves
Pécs

Dióhéjban: Szeretem a jó zenéket, legyen az bármilyen műfaj, szeretem a nyári éjszakákat, szeretem a téli összebújósat, szeretem a hangos robbanós filmeket, szeretem a lágyabb romantikusakat, szeretem ha szeretnek, szeretem ha viszont szerethetek, szeretek véleményt nyilvánítani őszintén és nem ...




Norbi
28 éves
Pécs

Szia Az élet kiszámíthatatlan, tele csalódással amiből nekem sok kijutott. Keresem a párom, aki mellett nem csalódom.




Preky69
44 éves
Pécs

Röviden egyensúly zavarom van!Ez a gyakorlatban úgy néz ki,hogy nem tudok menni,de űlni és feküdni igen! ))))) Imádtam,ha sok nő volt körülöttem.Most már annak is örülnék,ha egy volna,de az mindíg.Ne tévesszen meg senkit a sexuális irányúltságom,én komoly kapcsolatot keresek /Rendkívül szeretem ...




zsolt
24 éves
Pécs

Kapcsolatot keresek,de sajnos külföldön dolgozom így tudom kicsit nehéz,de semmi sem lehetetlen.Viszonylag sűrűn járok haza ezért a távolság nem gond,szeretném megtalálni a párom,hogy milyen vagyok?Ismerjük meg egymást és majd megmondod.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2014-04-17 11:33:24