Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 829 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Pécs Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Zília
49 éves
Pécs

Hiszek abban, hogy megtaláljuk egymást...Hogy bármily trendi is a nőknek kezdeményezni,érzed, hogy ezt MOST Neked kell meglépned... Nem keresek kalandot,Társra vágyom. Hiszek a szerelemben és törekszem arra, hogy valósággá váljon. Értékrendem hagyományos, mentalitásom, megjelenésem fiatalos. Vá...
Juci
60 éves
Pécs

Rendezett anyagiakkal rendelkező, egyedül élő nő vagyok. Nem eltartót, hanem igazi társat keresek az életem visszalévő részéhez.Fontos számomra, hogy családcentrikus légy! Gyerekeim és unokáim sok örömet adnak, de fontos lenne, ha magam mellett tudhatnék egy talpig becsületes, szeretetet adni és ...
Hanga65
49 éves
Pécs

Őszinte ,kölcsönös megbecsülésen alapuló kapcsolatot kerestem konzervatív értékrenddel. Nem siettem sehova, az érték volt a mérték. Megtaláltak. Maradok. A "stresszoldó" blogom miatt.
Zsuzsanna
38 éves
Pécs

Harmincnyolc éves 8 éve elvált nő vagyok. 2 nagy fiam van .19 ès 15 évesek . Àprilis óta egy egészsègügyi intèzetbem dolgozom.
Márta
65 éves
Pécs

Magamról különöset írni nem tudok. Nem álmokat kereső, a realitást kedvelő egyedülálló nő vagyok, rendezett háttérrel. Szeretem a társaságot, kirándulást, szeretek táncolni, színházba, moziba járni. Ismerkedjünk, beszélgessünk, nevessünk. Ha barátság lesz, azt tiszteljük, a barátságból bármi le...
Éva
70 éves
Pécs

Szeretek olvasni,kirándulni,horgászni,fiatalos,barátságos,házias,hűséges,vidám,közvetlen,megbízható vagyok.
Györgyi
51 éves
Pécs

Szeretem a természetet, sétákat, kirándulást....és még sok egyebet. Pécs közeli, egyedülálló úr jelentkezését várom, monogám kapcsolatra.
Gabi
44 éves
Pécs

Kellene ide száz karakter, arról, hogy milyen legyél. Megbízható, őszinte, kedves. Pendüljünk egy húron.
Edit
59 éves
Pécs

Hiszek abban, hogy az élet folyton tesztel, és ha valamit nem kapok meg, az csak azért van, mert sokkal jobb dolog vár rám. Egy nagyobb mosoly, egy őszintébb, egy szív, ami jobban szeret, és amíg hiszek benne, addig biztosan így lesz.
Timi
32 éves
Pécs

Nyugodt, kiegyensúlyozott nőnek tartom magam. Szeretek túrázni, biciklizni vagy csak jóleső sétákat tenni. Fontos számomra a bizalom, humor és a harmónia minden tekintetben..


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Imre
41 éves
Pécs

Keresem azt a hölgyet akivel megoszthatok mindent jót s rosszat .Szeretem az igazán jó zenét, a csendet hallgatni szeretek kirándulni.Szeretek minden szépet és jót ami természetes.Remélem megtalálsz.
Attila
39 éves
Pécs

Üdv az oldalamon. Meg sem kísérlem a bemutatkozást, mert se vége se hossza nem lenne. Talán pár szó. Utazás filmek sport egy jó könyv stb.
Zoli
28 éves
Pécs

Igyekszem mindig vidám lenni, szeretem a környezetemben lévőket szórakoztatni. :) Szeretek sétálni, fényképezni,moziba járni, a barátaimmal jókat beszélgetni. :)
Ákos
22 éves
Pécs

Nem keresek görcsösen semmilyen kapcsolatot, egyenlőre nézelődök aztán ki tudja... Nem vagyok semmi rossznak elrontója:)
Róbert
54 éves
Pécs

A szokásos párkereső közhelyek. Praktikus, racionális, intellektuális érdeklődésű. Műszaki ember, de nem szakbarbár. Szeretem a természetet és a természetes dolgokat. Nem szeretem a tömeges helyeket, reprezentációt, táncot.
Attila
38 éves
Pécs

Kedves, vidám ember vagyok, komoly kapcsolatot keresek. Hiszem, hogy van még kölcsönös megbecsülés és tisztelet. Családcentrikus vagyok. Remélem, vannak még mások is, akik hasonlóan gondolkodnak és komoly valódi érzelmeken alapuló kapcsolatot keresnek. Érdeklődési köreim többek között: csillagász...
Tomi
39 éves
Pécs

Sziasztok! Mit is írhatnék magamról? Pár mondatban nehéz lenne összefoglalni azt hiszem. Talán a lényeg: egyedülálló...
András
60 éves
Pécs

Vágyom a szerelemből táplálkozó szeretetre. Hiszem, hogy megtalálom. Ketten a hátralévő harminc évre.
Attila
36 éves
Pécs

Üdv mindenkinek! Szeretném megtalálni a társam akivel boldog lehetek! Szeretni és szeretve lenni. Társ, partner , barét, szerető ...és ez mind egyben. Kicsit nehezen ismerkedem mert már sokat csalódtam! Kicsit félénk, kicsit visszahúzódó de nagyon megfontolt és óvatos! Ismerj meg a több...
Zoltán
28 éves
Pécs

Kedves, vidám, barátságos, komoly kapcsolatot kereső férfi vagyok. Ismerj meg és derítsd ki milyen vagyok. :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2014-11-27 06:15:33