Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 726 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Pécs Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Szanya
24 éves
Pécs

Kedves ismerős Idegen! Kereslek már oly régóta, de eddig nem jártam sikerrel. Nem találom sehol kedves mosolyod, őszinte pillantásod, biztonságot nyújtó karod. Tudom, hogy valahol létezel, én türelemmel várok Rád!
Edit
60 éves
Pécs

Hiszek abban, hogy az élet folyton tesztel, és ha valamit nem kapok meg, az csak azért van, mert sokkal jobb dolog vár rám. Egy nagyobb mosoly, egy őszintébb, egy szív, ami jobban szeret, és amíg hiszek benne, addig biztosan így lesz.
Éva54
64 éves
Pécs

Tartós kapcsolatot keresek, lehetőleg a végleges megoldásra vágyom. Milyen is vagyok? Természetközeli, natúr életvitel (családi ház, kert, kutya), sok mozgás, egészséges étkezés, - igényes, megbízható, gondoskodó, - örömet, szeretetet, szerelmet nyújtó és elfogadó nő, legendás alkalmazkodó képes...
Mónika
47 éves
Pécs

Én egy fiatalos mentalitású és kinézetű hölgy vagyok. Fontos számomra az ápoltság, intelligencia, őszinteség, szeretet, megbecsülés,tisztelet, azok a belső emberi értékek, amik sajnos a mai világban a legtöbb ember számára ismeretlen fogalmak
Hanga65
50 éves
Pécs

Őszinte ,kölcsönös megbecsülésen alapuló kapcsolatot kerestem konzervatív értékrenddel. Nem siettem sehova, az érték volt a mérték. Megtaláltak. Maradok. A "stresszoldó" blogom miatt.
Andi
41 éves
Pécs

Szia! Mint ahogy Te is, a másik felemet keresem. Igaz sok minden szépet és jót lehetne ide írni, de szerintem fölösleges, mivel kívülről másként látnak engem, mint én magamat. Szerintem kölcsönös szimpátia a dolog nyitja. Aztán alakul magától. Ha Neked is fontos a család, szereted a növények...
Anna
58 éves
Pécs

55 éves pécsi nő vagyok!Szeretek kirándulni, utazni, imádom a tengert! Szeretem magam körül a tisztaságot a rendet!H felkeltettem érdeklődésedet írj!
Zsuzsa
46 éves
Pécs

Szeretnék találni, egy igazi testi és lelki partnert, aki pozitív beállítottságú,és jó humorral rendelkezik. Az se baj, ha egy fokkal szebb az ördögnél, és legalább 178 cm. magasabb legyen. Kb: 45-55 év közötti egyedül élő férfi.
Tündérke
44 éves
Pécs

Beszélgető társra vágyok elsősorban, aztán majd úgy is kiderül! Kedves, unatkozó férfiak társaságára vágyom!
Zsóka
47 éves
Pécs

Vidám, pozitív gondolkodású nő vagyok. Olyan társat keresek, akivel kellemesen eltölthetjük szabadidőnket, esélyt adva arra, hogy jobban megismerhessük egymást. Keresem azt, akiben megvan az a plusz kisugárzás, amely kölcsönös. Akivel a folytatásban egy vidám és tartós kapcsolatot alakíthatunk ki.


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Gáborka
32 éves
Pécs

Szia! Ha szeretnél megismerni és többet megtudni rólam, akkor nyugodtan írj rám! Köszönöm szépen a figyelmet :D!
Norbi
25 éves
Pécs

Egy jókedvű, vidám srác vagyok, szeretek utazni, sportolni és persze minél több időt a barátaimmal tölteni. :)
Attila
53 éves
Pécs

Sportot és természetet kedvelő vagyok. Szeretek főzni! Szeretem a gyerekeket,nekem is van egy 15.éves lányom! Komoly kapcsolatot keresek!!!
Peti
25 éves
Pécs

Sziasztok! Peti vagyok. A gyógyszerészire járok. Igazán romantikus alkatnak tartom magam. Nagyon szeretem a természetet, a jó zenéket... Ha jobban megakartok ismerni írjatok. :)
Béla
42 éves
Pécs

A páromat keresem.Az őszinteség,az kölcsönös odafigyelés ,a bizalom amik nekem elsősorban fontosak.Nem hiszem,hogy ezeket rögtön és azonnal meg lehet látni a másikban. A többit majd személyesen.
Attila
45 éves
Pécs

Természetbolond költőféle, inkább rövidnadrágos, mint öltönyös. Sodródó, tele bizonytalansággal, de belső derűvel is. Esztétaként, szépségkeresőként is távol is a sznobok világától. Mert a szépség ott van a Mona Lisa-ban is, de ott van az alkonypírban, őszi ködben, hajnali hóesésben is. És benn...
Csaba
49 éves
Pécs

Alapjában vidám,nyitott, barátkozó típus vagyok. Szeretem a sportot,természetet.Tartós kapcsolatot keresek,olyat akivel jól érzem magam és akinek én is jó társ lehetek.
Attila
36 éves
Pécs

Szia! Szeretném megtalálni a társam akivel boldog lehetek! Szeretni és szeretve lenni! Társ,partner,barát,szerető ...és ez mind egyben. Kicsit nehezen ismerkedem mert már sokat csalódtam! Ismerj meg a többi pedig majd alakul!
László
55 éves
Pécs

54 éves, barátságos, megbízható, komoly féfi keresi hozzá illő társát esetleg hosszú távú kapcsolatra.
Kornél
26 éves
Pécs

Hali. Nem fogok sablon szöveget írni, mert abból úgysem fog megismerni senki. Ha meg szeretnél ismerni, írj.Rólam annyit, hogy nem kalandot keresek, szeretném megtalálni azt a lányt, akit boldoggá tehetek, boldog lehetek vele, akit teljes szívemből szerethetek. Ha létezel, kérlek írj. Képet komol...


Sikertörténetek

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2015-09-04 14:20:48