Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 831 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Pécs Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Andi
40 éves
Pécs

Szia! Lényegében barátot, lelki társat keresek. Akivel lehet nevetni, jókat beszélgetni, aki szeret sportolni, vagy a természetben barangolni, aki szeret táncolni vagy csak a zenét hallgatni. Szeretni és szeretve lenni.
Ivett
24 éves
Pécs

Eddigi tapasztalatok alapján teljesen alkalmatlan vagyok párkapcsolatra. Ennek fényében inkább csak barátkozni szeretnék, de persze ha úgy alakul, semmi jónak nem vagyok elrontója. Nekem senki ne írogasson ilyen copy paste sablon szövegeket, nem fogok rájuk válaszolni. Ha akarsz valamit, legyé...
Juci
60 éves
Pécs

Rendezett anyagiakkal rendelkező, egyedül élő nő vagyok. Nem eltartót, hanem igazi társat keresek az életem visszalévő részéhez.Fontos számomra, hogy családcentrikus légy! Gyerekeim és unokáim sok örömet adnak, de fontos lenne, ha magam mellett tudhatnék egy talpig becsületes, szeretetet adni és ...
Edit
49 éves
Pécs

Örök optimista vagyok, tudom hogy a rossz után jön a jó. Mert a dolgok nem véletlenül történnek velünk. A legrosszabb helyzetből is fel kell állni, és menni kell mert a boldogságot nem adják ingyen. Tudom hogy megtaláljuk egymást.
Bianka
27 éves
Pécs

Általában véve nyitott és érdeklődő embernek tartom magam, komolyabb kapcsolatnál (akár barátságnál is) fontosnak tartom a hasonló gondolkodásmódot. Olyan párt szeretnék magamnak, akire számíthatok, aki feldobja a hétköznapjaimat, akinek fontos a véleménye, és akinek bármire "igen"-t mo...
Mónika
47 éves
Pécs

Olyan párt keresek akivel megélhetem az életet.Szeretnék sokat nevetni, jól érezni magam. Szeretetet, figyelmet adni és kapni!!!
Margit
71 éves
Pécs

Ismerj meg!Öszinte, becsületes nyugdijas sebész asszisztens vagyok.9 éve özvegy.A koromhoz képest fiatalos vagyok ugy külsöleg mint szellemileg.
Gabriella
46 éves
Pécs

Írhatnék ide minden szépet, de nem teszem ,ha érdekelek akkor majd meg szeretnél ismerni és utána eltudod dönteni ,hogy milyen is vagyok...
Timi
32 éves
Pécs

Nyugodt, kiegyensúlyozott nőnek tartom magam. Szeretek túrázni, biciklizni vagy csak jóleső sétákat tenni. Fontos számomra a bizalom, humor és a harmónia minden tekintetben..
Katalin
69 éves
Pécs

Vidám alaptermészetű, optimista szemléletű nő vagyok. Számomra nagyon fontos az őszinteség, hiszen egy komoly kapcsolat csak ezen alapulhat. Keresek olyan jó modorú, kellemes, intelligens, kedves embert, akit el tudok fogadni, és aki el tud fogadni.


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Krisztián
37 éves
Pécs

Ki is vagyok én? Aki megvigasztal, megnevetett, meghallgat, megóv, akire számíthatsz a nap minden percében. Aki megőrzi titkaid és tanácsot ad ha kéred, akihez hozzábújhatsz, ha arra vágysz, aki társ este és reggel, akivel együtt csavaroghatsz vagy nézhetsz filmet, akivel elmehetsz táncolni, vagy...
Gellért
26 éves
Pécs

Magyar és film szakon végeztem Pécsett, jelenleg középiskolai tanár vagyok. Szeretek olvasni, filmet nézni, biciklizni. Megbízható, kedves, állítólag vicces is vagyok. Szívesen ismerkednék, főleg pécsi lányokkal.
Róbert
38 éves
Pécs

Kicsit romantikus vagyok, mert szeretek álmodozni. Kicsit őrült, mert valóra is váltom őket. Szerelmes, mert nagyon tudok szeretni. Kicsit szomorú, mert csalódtam is már és kicsit erős, mert talpra tudok állni.
Zsolt
25 éves
Pécs

Nem tudom, mi áll a netes társkeresés nagykódexének a bemutatkozó szövegre vonatkozó passzusában, ezért inkáb nem írok semmit. Az ismeretlenekhez intézett ismerkedős levél tartalmi és formai követelményeit taglaló fejezetet pedig megrágta az egér. Noha a kis rágcsálónak könnyen ment a művelet, én...
Zoli
44 éves
Pécs

Egyedül élő, elvált férfi vagyok, aki szeret szeretni és maga is szeretetre, családi melegségre vágyik. Van egy 14 éves lányom, aki az édesanyjával él. Hiszem, hogy mindennek meg van az oka, így abban is hiszek, hogy még megtalálom a szerelmemet. Alapvetően vidám vagyok, imádom a természetet, heg...
sokáigbirom
39 éves
Pécs

Gyula
49 éves
Pécs

Keresem azt korban hozzám illő vidám, barátságos, megbízható,pécsi hölgyet akivel tudnák kirándulni, sétálni,kerékpározni stb.
Tamás
31 éves
Pécs

Szia! Ha szeretnél megismerni, írj nyugodtan. Itt úgysem elég a hely, hogy mindent leírjak. Köszi hogy megnéztél :)
György
51 éves
Pécs

Egy nagydarab maci keresi párját,egy kedves őszinte hölgy személyében.Elsösorban komoly kapcsolat érdekel.
Zoli
28 éves
Pécs

Igyekszem mindig vidám lenni, szeretem a környezetemben lévőket szórakoztatni. :) Szeretek sétálni, fényképezni,moziba járni, a barátaimmal jókat beszélgetni. :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2014-11-24 14:32:13