Társkereső Pécsvárad

jegyezz meg

Társkeresés Pécsváradon (Baranya)

Pécsváradi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 20 társkereső tag vár rád Pécsvárad és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Pécsvárad () város Baranya megyében, a Pécsváradi járás székhelye. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécsvárad és környékéről:

Saca
43 éves
Pécsvárad

Viccelődő típusú, inkább műszaki beállítottságú (pld. autók) nő vagyok. 37-45 éves, hozzám illő férfit keresek, aki hűséges, szintén szereti a vidámságot, viccelődést (és az autókat!). Újabb érdeklődési köröm a lovagolás. Nagyon érdekes dolog az, amikor az ember megismerkedik a lóval, a vele val...
Katika
58 éves
Pécsvárad

Magamról csak jót és szépet tudnék írni, de az önfényezés lenne... ezért keresem a társam, hogy Ő mondja el helyettem :)
Erzsébet
55 éves
Pécsvárad

Mivel 1000 karakter nem lenne elég ahhoz, hogy mindent elmondjak, ami érdekelhet velem kapcsolatban, ezért amit nem találsz az adatlapomon és még kíváncsi lennél a részletekre, kérdezd meg, e-mail-ban,sms.-ben, vagy telefonon.
Tyfanni
49 éves
Pécsvárad

Tartos kapcsolatot szeretnék olyan személyel akiben meg lehet bizni a bizalom a legfontosabb aki olyannak szeret amilyen vagyok.foglalkozásom biztonságiőr jelenleg nem dolgozom két gyermekem van 15-17 évesek.
Tündi
39 éves
Pécsvárad

Írhatnék magamról sok mindent de nem teszem mert lehet hogy igaz lehet hogy nem. A személyes találkozás mutatja meg hogy milyen ember valaki. Ha megnézted a képem és tetszem vagy felkeltettem az érdeklődésed ne habozz írj. Egy szeretetre vágyó nő keresi intelligens szeretni tudó párját!
marika
48 éves
Lovászhetény

Független elvált nö vagyok. Szeretek bulizni. Kirándulni. Turázni. Keresem a boldog páromat, és remélem boldoggá tudom tenni. De azért ismerj meg aztán mondj véleményt. Mindenképp találkozni szeretek akivel esetleg összehoz a sors.......
Alexandra
23 éves
Ófalu

Sziasztok! Alexandrának hívnak 21 éves vagyok! Komoly kapcsolatra vágyom! Nem vágyom egy éjszakás kalandra! És a táv kapcsolat hát ő nem zavarna! Magamról: Szőke hajam van zöldes kék a szemem kedves, mosolygós lány vagyok! Hobbim: zenehallgatás, biciklizés...... stb Állataim: Van 2 kutyám. Félix...
Párkereső urak

Társkereső urak Pécsvárad és környékéről:

Róbert
23 éves
Pécsvárad

Szeretem a az izgalmas dolgokat, a sportot meg miegymást, szeretek beszélgetni, társaságba járni, mindemellett szeretem ha szeretnek és nem néznek hüjének :)
laci
71 éves
Zengővárkony

"""""""Szeretnélek megismerni.""""""" Optimista,őszinte embernek tartom magam.Imádom a természetet, a sétát,a gyógynövénygyűjtést,a kirándulást,a sütést -főzést,a zenét,a beszélgetést--------az Életet!!!!!!
Szilárd
28 éves
Zengővárkony

Rendes, komoly kapcsolatot keresek. Megbízható, hűséges, őszinte, odaadó és szeretni tudó srác vagyok. Keresem hasonló beállítottságú páromat (nem feltétel, hogy mindenben hasonlítsunk).
Tamás
32 éves
Nagypall

sziasztok! Keresem páromat komoly kapcsolat céljából hobby?mozi.séta,zene,film tánc.Állataim:kutya,nyuszi
Zoltán
41 éves
Lovászhetény

Szerintem szivből szeretni szabad! Szerelmes szózat-e szivemből fakad! Szeretnék szivből szeretni! Szerelmes szivemet szivedbe szegezni! :)
Zoltán
40 éves
Hosszúhetény

Szia,kedves érdeklődő! Zoltán vagyok teljes valómban hús-vér férfi!Társkeresés szándékával regisztráltam eme oldalra.Dics himnuszt nem vagyok hajlandó rittyenteni magamról!Nem is áll szándékomban!Szeretek moziba,társaságba járni,de az otthoni közös programok is vonzóak a számomra.Hihetetlen?Ha f...
Tibi
32 éves
Hosszúhetény

„Csak a teljes őszinteség tesz szabaddá és védetté. Mert ha félelmeinket legyőzve kimondjuk az igazat önmagunkról, akkor már nem maradnak olyan támadási felületeink, amelyeken keresztül bárki megzsarolhatna vagy manipulálhatna minket. Mert nem az őszinteség tesz védtelenné, hanem azok a...
zoltan
29 éves
Szilágy

hello minenkinek!29 eves srac vagyok!romaniaban elo magyar vagyok!szeretnek megismerkedni lanyokal !23 es 30 ev kozt!puszi
Laci
48 éves
Mecseknádasd

Sziasztok! Hát nem is tudom mit írjak magamról...egyenlőre annyit,hogy keresem a másik felem akivel jól tudnám érezni magam.Akivel mindent meg beszélhetek közös programokat tervezhetek.Tartós kapcsolatot keresek.
Attila
42 éves
MecseknádasdSikertörténetek

társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor először megláttam, tudtam, Ő az igazi. Később ő is ugyanezt mondta rólam. A randi életem leghosszabbja volt, 6 órán át beszélgettünk, nevettünk.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/pecsvarad
Nyomtatás dátuma: 2014-04-17 00:01:13