Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 178 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Zalaegerszeg egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Tündi
36 éves
Zalaegerszeg

"Jól csak a szívével lát az ember,ami igazán értékes az a szemnek láthatatlan". Boldog szeretnék lenni...
Szilvia
39 éves
Zalaegerszeg

Keresem a társam aki korban hozzám illő és komoly kapcsolatot szeretne. Jelenleg gyes-en vagyok kisfiammal. Olyan jelentkezőt várok, aki hosszú távú kapcsolatot szeretne.
Anikó
31 éves
Zalaegerszeg

"Érzelmileg felnőni azt jelenti, hogy felelősséget vállalok az adott helyzetben jelentkező pozitív és negatív érzéseimért egyaránt, és ezt a magam számára hangosan is ki merem mondani."
Anna
61 éves
Zalaegerszeg

Életvidám, aktív,fiatalos ,nyugdíj mellett még ténykedő hölgy vagyok..Keresem azt a korban hozzám illő, hasonló beállítottságú úri embert,akivel eltölthetnénk boldogan nyugdíjas éveinket!Jelentkezésed várom!
Lia
43 éves
Zalaegerszeg

Életvidám, temperamentumos, a saját lábán is megállni tudó, de szeretetet adni és kapni is vágyó nő vagyok. Elmúltam 40 éves vagyis vannak berögzült "rossz" tulajdonságaim, amiről valahogy nem bírok lemondani. Ellenben én sem várom el, hogy a társam görcsösen hozzám idomuljon. Finom csi...
Mónika
37 éves
Zalaegerszeg

kriszta
47 éves
Zalaegerszeg

kriszta
47 éves
Zalaegerszeg

Nehéz szavakba önteni a vágyainkat,érzéseinket kit,mit keresünk mire vágyunk.....ismerjük meg egymást:-)
Éva
65 éves
Zalaegerszeg

Jó humorú,vidám ember vagyok.Jól alkalmazkodom az adott helyzetekhez.Megbízható, segítőkész embernek ismernek a barátaim .Család centrikus vagyok. Szeretem a szabadidőmet hasznosan eltölteni. Szabadidős elfoglaltságaim közé tartozik az olvasás, rejtvényfejtés, színház, wellness.Imádom az unokámat !
Rozi
52 éves
Zalaegerszeg

Gondolom,ez mindenkinek feladja a leckét. Sokadszor kezdtem új életet,-többször,mint szerettem volna.Így tehát az élet átlagos dolgai,mint háztartás,gyerek,munka,akár fél kézzel is működnek.Viszont társ nélkül tényleg elég üres az élet,ezt be kellett látnom.Igen,élvezem a madárcsicsergést,a tav...


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Clerk
45 éves
Zalaegerszeg

Komoly felfogású, egyben vidám páromat keresem tartós kapcsolat céljából. Csak komoly kapcsolatot keresek.
Zsolt
44 éves
Zalaegerszeg

Nem vagyok a szavak enbere !!!! Ez az iromany nem mutatja meg ki vagyok milyen enber vagyok!!De biuom abban hogy hamarosan megtudod
Darnell
42 éves
Zalaegerszeg

Darnell szépfiú, roppant szigorú, de nagyon igazságos... Meglásd... meglásd... maga vagyok a bűbáj :D :D :D
istván
53 éves
Zalaegerszeg

Egy kedves, mosolygós, őszinte, megbízható, szeretni való hölgyet keresek, aki a legfontosabb lenne számomra.
Máté
27 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok :-) Így hirtelen nem tudom mit írjak magamról. Ha szinpatikusnak tűnök így képek alapján írj nyugodtan :-)
Robi
46 éves
Zalaegerszeg

Szívesen továbblépnék, de ahhoz először idáig kellene eljutnom. Haladok én is, mint mindenki más, aki lépések súlyát véli "hallani" a ropogós "avaron", noha gyakran azt sem tudom, hogy éppen közeledem, avagy távolodom.. Szeretek szeretni és bírom, ha nem csak a szúnyogok csí...
Les
72 éves
Zalaegerszeg

Pár éve Magyarországban élő kettős állampolgár nyugdíjas hajómérnök vagyok., Jelenleg Zalaegerszegen élek legalább is megpróbálom a rengeteg szabad időmet extrém sportokkal és átlagos kulturális tevékenységgel eltölteni. Vadvízi evezés, Búvárkodás, Műkorizás, Jazz koncertek, Mozi, Színház , Túráz...
Csaba
52 éves
Zalaegerszeg

Kedves, mosolygós, őszinte, megbízható, szeretni való hölgyet keresek. Ha ezt érzed magadban, írj a folytatást meg majd meglátjuk.
Ambrus
56 éves
Zalaegerszeg

Ha kimész a vízpartra nézz körül! Jó eséllyel ott vagyok valahol! :-) Kicsit humoros, természetes pali vagyok aki észbe kapott, hogy legyen fontosabb saját magának mint másnak.
Attila
58 éves
Zalaegerszeg

Semmi különös,egy átlagos,most már egyedül élő férfi vagyok,hobbim a számítástechnika,pc-k,laptopok szerelgetése,javítása,minden ami szotver-hardver,de csak hobbi szinten üzöm!Rossz egyedül,magányosan,feljöttem ide probálkozni,bár nem vagyok tul fiatal,de ki tudja!hátha megtalálom a páromat ,akiv...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2016. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2016-12-07 23:08:23