Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 176 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Zalaegerszeg egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Szabina
28 éves
Zalaegerszeg

Őszíntén az Ő szintjén.. Ez annyira gagyi és kötelező ötlet h ide írni kell... Milyen fontos infó jön itt át bárkinek is?!
Magdi
60 éves
Zalaegerszeg

Amire vágyom és ami miatt itt vagyk: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy igazi férfi, aki szintén olyan társat keres, akivel teljes lehet az élete, akivel lehet jövőt építeni, akivel igazán lehet élvezni az életet. Ami adni tudok: szeretet, önzetlenség,gyengédség, megbecsülés, ...
Andi
40 éves
Zalaegerszeg

Szeretnék szeretni és szeretve lenni. :) Nem mások tesznek boldoggá. Nem ő, te és ők, és nem a pénz, a szerencse és a jólét. Boldog csak akkor lehetsz, ha megszólal a dalod. Lehet, hogy éppen nem történik semmi. Nincs ott senki, egyedül vagy, és mégis érzed. Átéled, hogy: "Most jó! "
Tímea
45 éves
Zalaegerszeg

Közös hullámhossz,és működő kémia..azthiszem,ez a lényeg kb.. Rólam: kedves vagyok,okos és szimpatikus,tudom,mit szeretnék,és azt is,mit nem. Kompromisszumokra hajlandó vagyok,de nem mindenáron :) Földön járok,és égre nézek.. Minden érdekel,ami természetes. Sportok közül bicaj,jóga és úszás....
kriszta
47 éves
Zalaegerszeg

Nehéz szavakba önteni a vágyainkat,érzéseinket kit,mit keresünk mire vágyunk.....ismerjük meg egymást:-)
ILDIKÓ
46 éves
Zalaegerszeg

KEDVES URAIM! ÉN EGY FIATALOS, VIDÁM, SOKOLDALÚ, IGÉNYES NŐNEK TARTOM MAGAM. IMÁDOM A KÉPZŐMŰVÉSZETET, AZ IZGALMAS FILMEKET,KONCERTEKET.A JÓ KÖNYVEKET, A FORMA 1-ET, A CICÁKAT, ÉS MÉG SOROLHATNÁM... AZ ŐSZINTESÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, EMPÁTIA SZÁMOMRA NAGYON FONTOS. A TÖBBIT SZEMÉLYESEN. ÜDV:ILDIKÓ
Szilvi
40 éves
Zalaegerszeg

Anikó
31 éves
Zalaegerszeg

"Érzelmileg felnőni azt jelenti, hogy felelősséget vállalok az adott helyzetben jelentkező pozitív és negatív érzéseimért egyaránt, és ezt a magam számára hangosan is ki merem mondani."
Krisztina
41 éves
Zalaegerszeg

Szia kedves hercegem! Azt hittem már sosem érsz ide! De ideértél és ez szuper! Menjünk sétáljunk egy jót, együnk egy fagyit, és töröljük magunkat innen! :)
Anna
36 éves
Zalaegerszeg

Szerelembe esnék, többé nem keresnék, hagynám a kutatást másra, ha rálelnék egy valódi társra. Szívesen venném, ha egy férfi, boldogságot adna, és még csak nem is kéne kérni. Kézen fogva járnánk erdőt, mezőt rétet, együtt örülnénk annak, ami jót ad, s éltet. Hosszútávú vágyam, meleg otthon, és eg...


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Les
72 éves
Zalaegerszeg

Pár éve Magyarországban élő kettős állampolgár nyugdíjas hajómérnök vagyok., Jelenleg Zalaegerszegen élek legalább is megpróbálom a rengeteg szabad időmet extrém sportokkal és átlagos kulturális tevékenységgel eltölteni. Vadvízi evezés, Búvárkodás, Műkorizás, Jazz koncertek, Mozi, Színház , Túráz...
Ernő
40 éves
Zalaegerszeg

Párom keresem aki elfogad,megért,vidám és támogat.Olyan nőt keresek aki elfogadja a vadászokat hü társat akiért érdemes küzdeni.
Péter
25 éves
Zalaegerszeg

Közvetlen vagyok, bár inkább a mélyebb barátságokban hiszek, abból pedig ugye kevesebb van :D. Nem szeretem a földhözragadtságot, az ilyen emberekkel nehezebben találom meg a közös hangot. Próbálok minél több időt tölteni a zenéléssel, ez a kedvenc -kicsit több mint- hobbim, de ha épp nem ezt csi...
Árpád
58 éves
Zalaegerszeg

Szia Árpi vagyok,56 éves férfi . Egyenlőre nem volt időm többet írni,de hamarosan pótolom. Örülök,hogy megnézted az adatlapom.ha felkeltettem az érdeklődést,kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
istván
53 éves
Zalaegerszeg

Egy kedves, mosolygós, őszinte, megbízható, szeretni való hölgyet keresek, aki a legfontosabb lenne számomra.
Clerk
44 éves
Zalaegerszeg

Komoly felfogású, egyben vidám páromat keresem tartós kapcsolat céljából. Csak komoly kapcsolatot keresek.
Tamás
37 éves
Zalaegerszeg

Tibor
47 éves
Zalaegerszeg

Zalaegerszegen születtem,s ott is lakom,s az élet tűrhető .Alkalmazottként dolgozok gépkocsivezetőként.
András
41 éves
Zalaegerszeg

Pozitív,ragaszkodó,de határokat tartó is,vicces,de komoly is,szeretni tudó,életet szerető,fiatalos,stb,vagy lehet hogy nincs is több!? :)
Gábor
34 éves
Zalaegerszeg

Szia. Gábor vagyok, barátságos, kedves, megbízható, türelmes. Szeretek beszélgetni, sétálni, kirándulni. Hosszú távú kapcsolatot keresek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2016. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2016-10-23 01:26:22