Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 265 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


19px ''Ez a szócikk Zalaegerszeg városról szól. Hasonló címmel lásd még: Zalaegerszegi TE FC és Egerszeg (egyértelműsítő lap)''Zalaegerszeg (németül ''Egersee'', horvátul ''Jegersek'' vagy ''Jagersek''; elterjedt rövidítése: "Zeg") Zala megye székhelye, megyei jogú város. A Zalaegerszegi kistérség központjaként számos település tartozik a vonzáskörzetébe. Magyarország 17. legnépesebb városa.Első írásos említése 1247-ből való ''Egurscug''ként, 1293-ban pedig már ''Egerszeg'' néven szerepel.Kanizsa 1600-as elestét követően nőtt meg szerepe, fokozatosan Zala vármegye központjává vált, mai fogalommal élve megyeszékhellyé válása a 18. századra tehető.Egyike Magyarország legvirágosabb, legzöldebb városainak, 2008-ban elnyerte a Virágos Magyarországért Szervező Bizottságának legmagasabb díját, az Arany Rózsa-díjat. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Andi
38 éves
Zalaegerszeg

Szeretnék szeretni és szeretve lenni. :) Nem mások tesznek boldoggá. Nem ő, te és ők, és nem a pénz, a szerencse és a jólét. Boldog csak akkor lehetsz, ha megszólal a dalod. Lehet, hogy éppen nem történik semmi. Nincs ott senki, egyedül vagy, és mégis érzed. Átéled, hogy: "Most jó! "
Dóri
48 éves
Zalaegerszeg

Társra vágyom Aki férfias férfi Aki megnevettet Aki becsül engem és önmagát Aki törődik velem Aki igényli a gondoskodásomat Aki vágyik a velem töltött mosolygós napokra Akire büszke lehetek
Gabcsika
36 éves
Zalaegerszeg

Anna
59 éves
Zalaegerszeg

Életvidám, aktív,fiatalos ,nyugdíj mellett még ténykedő hölgy vagyok..Keresem azt a korban hozzám illő, hasonló beállítottságú úri embert,akivel eltölthetnénk boldogan nyugdíjas éveinket!Jelentkezésed várom!
Anitanita
44 éves
Zalaegerszeg

"Mag, palánta, gyökér és föld vagyok, és mindez egy időben. Lélek, elme, test és szív vagyok és mind egyszerre. Saját lélegzetem vagyok, saját érzésem, saját elmém és mind egy időben. Önnön földem vagyok és önnön mennyországom egyszerre. Teljes, kész, egész vagyok, a legkisebb részletekig ki...
Ági
54 éves
Zalaegerszeg

Vidám természetű, csinos fiatalos nő vagyok.A mottóm is lehetne a külső megfog a belső megtart.Keresem érzelmi intelligenciával is élő társam. Nincs előfizetésem. Kedvenc idézetem: Kedvenc idézetem:"Ez az élet élhető, ez az élet szerethető, ez az élet igazi élet. Valahogy keresni ke...
böbi
49 éves
Zalaegerszeg

Mivel mindenkepp kell ide irni valamit igy hät irok.De nem akarnäm sem tul sem alul ertekelni magam ezert inkäbb csak annyit:ismerj meg.......?!!!
Adrienn Ayidra
21 éves
Zalaegerszeg

Lázadó, őszinte, érzékeny.... olyan pasit keresek, aki figyelmes, őszinte, odaadó és megbízható...stb. De tudj meg rólam többet személyesen. :)
Sára
34 éves
Zalaegerszeg

Nem függetlenként keresem a "párom", akivel boldogabbá, vidámabbá tehetnénk a szürke hétköznapokat!
Vica
57 éves
Zalaegerszeg

Éva vagyok, csinosnak mondott ,fiatalos özv,nő.Egyedül élek nem kicsi saját otthonomban . Gyermekeim tölem külön élik életüket .Keresem a párom ,komoly úriember személyében.Kölcsönös szimpátia esetén.


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

László
49 éves
Zalaegerszeg

Keresem a párom . Öszinte és megbizható társat keresek . A többit személyesen . .
Zsolt
26 éves
Zalaegerszeg

Szia! Jelenleg Zalaegerszegen tartózkodom. Igazából ebben a rövid leírásban úgysem lehet lényeges dolgokat közölni, ha érdekellek, nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot!
Gergely
29 éves
Zalaegerszeg

Szia :) 28 éves, humán érdeklődésű fiatalember vagyok, nagyon szeretem a zenét (klasszikusok és tulajdonképpen minden ami megfog), irodalmat, képzőművészeteket, az állatokat ( főleg kutyák és lovak :)) az úszást, természetjárást. Keresem társamat egy nőies, intelligens, érzékeny, őszinte, komoly ...
Balázs
35 éves
Zalaegerszeg

Több diplomával rendelkező, nagyon sok minden iránt érdeklődő és nyitott ember vagyok. Nagyon szeretek utazni, sportolni, moziba járni, zenét hallgatni. Nagy baráti társaságban éppen olyan jól tudom érezni magam, mint szűkebb körben.
tibor
30 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok komoly kapcsolat reményében szeretnék ismerkedni.Egyszerű rendes becsületes életvidám lányt keresek.Én egy normális rendes aranyos kedves srác vagyok.
Krisztián
29 éves
Zalaegerszeg

Szeretek fotózni, túrázni, kirándulni, kerékpározni, kutyáimmal foglalkozni. Sokat olvasok, elmélkedem az élet dolgain. Munkámban úgy érzem megtaláltam, hogy lehetek a világ és benne saját magam fejlődésére. Mellette az önellátó gazdálkodás, erre szeretnék törekedni. Már csak egy társ hiá...
Ernest
41 éves
Zalaegerszeg

Mint mindenki, én is a boldogságot keresem. A boldogságot, melyet csak két egy hullámhosszon élő lélek találhat meg. A boldogságot, melyben kiteljesedik mindkettőnk élete, s hűségben élve szebbé kölcsönösen szebbé tehetjük egymást napjait!
Balázs
31 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok! Életvidám, sokoldalú srác vagyok. Szeretek bulizni, focizni, zenét hallgatni, koncertekre, színházba járni, netezni, cikkeket írni, kertészkedni, kondizni meg még sok-sok mindent. Unatkozni nem lehet mellettem, de jó lenne a sok programot valakivel megosztani. :) Balázs
istván
51 éves
Zalaegerszeg

Egy kedves, mosolygós, őszinte, megbízható, szeretni való hölgyet keresek, aki a legfontosabb lenne számomra.
Tivcsi
63 éves
Zalaegerszeg

Nyugdíjas,független,fiatalos férfi vagyok.Vidéki csinos, talpraesett barátnőt keresek 45-55 között.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2014-08-20 08:47:59