Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 255 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


19px ''Ez a szócikk Zalaegerszeg városról szól. Hasonló címmel lásd még: Zalaegerszegi TE FC és Egerszeg (egyértelműsítő lap)''Zalaegerszeg (németül ''Egersee'', horvátul ''Jegersek'' vagy ''Jagersek''; elterjedt rövidítése: "Zeg") Zala megye székhelye, megyei jogú város. A Zalaegerszegi járás és kistérség központjaként számos település tartozik a vonzáskörzetébe. Magyarország 17. legnépesebb városa.Első írásos említése 1247-ből való ''Egurscug''ként, 1293-ban pedig már ''Egerszeg'' néven szerepel.Kanizsa 1600-as elestét követően nőtt meg szerepe, fokozatosan Zala vármegye központjává vált, mai fogalommal élve megyeszékhellyé válása a 18. századra tehető.Egyike Magyarország legvirágosabb, legzöldebb városainak, 2008-ban elnyerte a Virágos Magyarországért Szervező Bizottságának legmagasabb díját, az Arany Rózsa-díjat. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Szilvi
38 éves
Zalaegerszeg

Lehet pont Téged kereslek... ;)?!Az oldal által adott lehetőség adott, én szintén Te meg talán... :)
Mária
51 éves
Zalaegerszeg

Társat keresek. 50 év felettit. Okosat, kedveset, szépet. :) ......................................
Csilla
49 éves
Zalaegerszeg

Vidám természetű vagyok, szeretek beszélgetni, olvasni, utazni, főzni! :) Elégedett vagyok, az életemmel, az elért céljaimmal, már csak egy szerető társ hiányzik az életemből, akivel megoszhatom a mindennapok örömét! :) Őszinte, önálló, jó humorral rendelkező társat keresek. Ha magadra ismersz ír...
Judit
22 éves
Zalaegerszeg

Magabiztos vagyok,szabad és trendi.Szeretek szeretni és szeretve lenni! nekem kell egy rosszfiú,aki miattam jófiú,mellettem szépfiú..ha mókáról van szó kisfiú,ha életről,nagyfiú...de ha szerelemről,FÉRFI!
Sára
35 éves
Zalaegerszeg

Nem függetlenként keresem a "párom", akivel boldogabbá, vidámabbá tehetnénk a szürke hétköznapokat!
Marika
42 éves
Zalaegerszeg

SZERETNÉM MEG TALÁLNI AZ ÉLETBEN A PÁROM,MERT SZERETNI ÉS SZERETVE LENNI A LEGJOBB A VILÁGON.KALANDOROK KÍMÉLJENEK .KÜLFÖLDÖN ÉLŐ MAGYAR VAGYOK.Havonta haza repülök mindig.
Anna
59 éves
Zalaegerszeg

Életvidám, aktív,fiatalos ,nyugdíj mellett még ténykedő hölgy vagyok..Keresem azt a korban hozzám illő, hasonló beállítottságú úri embert,akivel eltölthetnénk boldogan nyugdíjas éveinket!Jelentkezésed várom!
Erzsébet
56 éves
Zalaegerszeg

Alkalmi kapcsolatok nem érdekelnek.Házasságban élők,válófélben levők ne keressenek.Tisztelet,szeretet,összetartozás,egymás megbecsülése a főbb szempontjaim. Olyan ember jelentkezését várom aki mindezeket értékelni tudja!
Anna
29 éves
Zalaegerszeg

Vidám, őszinte, szókimondó típus vagyok. Szeretek szórakozni a barátokkal,olvasni, kirándulni és horgászni.
mia20
24 éves
Zalaegerszeg

Ha kiváncsi vagy rám, akkor csak írj rám! :)


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

István
41 éves
Zalaegerszeg

Átlagos meg bízható,jó humorú..kedves pasinak tartom magam! Szeretek természetbe járni szép helyeket meg nézni..horgászni.
Tibor
46 éves
Zalaegerszeg

Zalaegerszegen születtem,s ott is lakom,s az élet tűrhető .Alkalmazottként dolgozok gépkocsivezetőként.
Tibor
33 éves
Zalaegerszeg

Két ember találkozik, ami azt jelenti, hogy két világ találkozik egymással. Ez nem egyszerű dolog, hanem nagyon is bonyolult, a legbonyolultabb a világon. Mindkét fél egy külön világ önmagában, két bonyolult, rejtelmes világ hosszú múlttal és végtelen jövővel. Kezdetben csak a két felszín találko...
Tamás
34 éves
Zalaegerszeg

Pécsett tanultam közgazdásznak, jelenleg szülővárosomban, Zalaegerszegen dolgozom a közszférában. Szabadidőmben szívesen sportolok amatőr szinten (futás, biciklizés, úszás, régebben jártam salsára is). Ha tehetem, olvasok is rendszeresen. Utoljára II. Ramszesz, A kolosszusok építője című könyv...
Balázs
31 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok! Életvidám, sokoldalú srác vagyok. Szeretek bulizni, focizni, zenét hallgatni, koncertekre, színházba járni, netezni, cikkeket írni, kertészkedni, kondizni meg még sok-sok mindent. Unatkozni nem lehet mellettem, de jó lenne a sok programot valakivel megosztani. :) Balázs
Luis
58 éves
Zalaegerszeg

Szeretem a sportos, egészséges, minden téren aktív életmódot. Vevő vagyok közös programokra, kirándulásokra. Szívesen újrakezdeném az életet egy kedves hölggyel, akivel együtt lehet örülni a szépnek, jónak, aki szintén szeretne szép dolgokat az élettől és a társától.
LES
70 éves
Zalaegerszeg

Pár éve Magyarországban Zalaegerszegen élő kettős állampolgár nyugdíjas hajómérnök vagyok. Szeretek Jazz koncertekre, moziba járni.Hobbijaim között a Drágakőcsiszolás és Tiffany üvegmunkák szerepelnek. Jó idő esetén nyáron egy-két hónapot tengerparton nyaralni. Minden vizes extrém sportot időtölt...
Tamás
29 éves
Zalaegerszeg

Vicces, kedves, odaadó egy figura vagyok, aki már komolyságra is vágyik...egy nőre, nyugalomra, szenvedélyre, romantikára, az az egy kapcsolat harmónikus varázsára :)
istván
51 éves
Zalaegerszeg

Egy kedves, mosolygós, őszinte, megbízható, szeretni való hölgyet keresek, aki a legfontosabb lenne számomra.
tibor
30 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok komoly kapcsolat reményében szeretnék ismerkedni.Egyszerű rendes becsületes életvidám lányt keresek.Én egy normális rendes aranyos kedves srác vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2014-11-26 20:59:49