Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 225 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


19px ''Ez a szócikk Zalaegerszeg városról szól. Hasonló címmel lásd még: Zalaegerszegi TE FC és Egerszeg (egyértelműsítő lap)''Zalaegerszeg (németül ''Egersee'', horvátul ''Jegersek'' vagy ''Jagersek''; elterjedt rövidítése: "Zeg") Zala megye székhelye, megyei jogú város. A Zalaegerszegi járás központjaként számos település tartozik a vonzáskörzetébe. Magyarország 17. legnépesebb városa.Első írásos említése 1247-ből való ''Egurscug''ként, 1293-ban pedig már ''Egerszeg'' néven szerepel.Kanizsa 1600-as elestét követően nőtt meg szerepe, fokozatosan Zala vármegye központjává vált, mai fogalommal élve megyeszékhellyé válása a 18. századra tehető.Egyike Magyarország legvirágosabb, legzöldebb városainak, 2008-ban elnyerte a Virágos Magyarországért Szervező Bizottságának legmagasabb díját, az Arany Rózsa-díjat. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

ILDIKÓ
50 éves
Zalaegerszeg

KEDVES URAIM! ÉN EGY FIATALOS, VIDÁM, SOKOLDALÚ, IGÉNYES NŐNEK TARTOM MAGAM. IMÁDOM A KÉPZŐMŰVÉSZETET, AZ IZGALMAS FILMEKET,KONCERTEKET.A JÓ KÖNYVEKET, A FORMA 1-ET, A CICÁKAT, ÉS MÉG SOROLHATNÁM... AZ ŐSZINTESÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, EMPÁTIA SZÁMOMRA NAGYON FONTOS. A TÖBBIT SZEMÉLYESEN. ÜDV:ILDIKÓ
Annabell
54 éves
Zalaegerszeg

Én nagyon demonstratív és ragaszkodó személyiség vagyok. Szeretek nevetni és mosolyogni a mindennapi életben.Az élet pozitív oldalát nézem. Keresek egy úriembert akivel akivel őszintén, szeretetben meg tudom osztani mind jó és rossz dolgokat az életben.
Márti
46 éves
Zalaegerszeg

Dolce Vita :) Keresem azt férfit aki szeret színházba moziba járni, utazni , van humor érzéke jó egzisztenciával rendelkezik, és egy hadonló adottságú csinos életvidám nőt szeretne. Komolytalanok hajléktalanok ne is írjanak :)
Vivien
27 éves
Zalaegerszeg

Vidám, közvetlen, kedves és nyitott lány vagyok. Hiszek a szerelemben és az álmokban. Nem félek a változástól és a lehetőségektől, hiszen az élet egy utazás. Keresem az útitársamat...
Magdi
58 éves
Zalaegerszeg

Ha az adatlapon lévő tények nem riasztanak el, akkor vedd fel velem a kapcsolatot és megismersz. A bemutatkozáshoz kevés a hely és csak a saját szemszögemből látnál.:=)
Anita
38 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok. Ismerkedni szeretnék,ha csak barátkozunk és beszélgetünk az is jó. Megtalálni a párom...abban is bízom :)
Anna
60 éves
Zalaegerszeg

Életvidám, aktív,fiatalos ,nyugdíj mellett még ténykedő hölgy vagyok..Keresem azt a korban hozzám illő, hasonló beállítottságú úri embert,akivel eltölthetnénk boldogan nyugdíjas éveinket!Jelentkezésed várom!
Sára
35 éves
Zalaegerszeg

Nem függetlenként keresem a "párom", akivel boldogabbá, vidámabbá tehetnénk a szürke hétköznapokat!
böbi
50 éves
Zalaegerszeg

Mivel mindenkepp kell ide irni valamit igy hät irok.De nem akarnäm sem tul sem alul ertekelni magam ezert inkäbb csak annyit:ismerj meg.......?!!!
Ágnes
50 éves
Zalaegerszeg

Egyedülálló,fiatalos,kissé romantikus,komolyabb kapcsolatra vágyó nőként keresem a FÉRFIT,akivel a mindennapokat kellemesebbé varázsolhatnánk.


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Tamás
40 éves
Zalaegerszeg

Létezik olyan mélyen gyökerező, a másik személyiségét a hibái ellenére elfogadó elsöprő erejű érzés, ami megmagyarázhatatlan... szinte kezelhetetlen... Korfüggetlen.... Beléd hasít, ha a másikra gondolsz, azt kívánod itt lenne, hallanád, érinthetnéd.... Szorítanád magadhoz, és el nem akarnád enge...
Balázs
32 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok! Életvidám, sokoldalú srác vagyok. Szeretek bulizni, focizni, zenét hallgatni, koncertekre, színházba járni, netezni, cikkeket írni, kertészkedni, kondizni meg még sok-sok mindent. Unatkozni nem lehet mellettem, de jó lenne a sok programot valakivel megosztani. :) Balázs
Darnell
39 éves
Zalaegerszeg

Darnell szépfiú, roppant szigorú, de nagyon igazságos... Meglásd... meglásd... maga vagyok a bűbáj :D :D :D
Sándor
48 éves
Zalaegerszeg

Józan életű, elvált férfiú keresi leendő párját, kivel jóban-rosszban.... Nem kalandot, társat keresek. Széles érdeklődés körű, felsőfokú tanfolyamot végzett vagyok.
Imre
55 éves
Zalaegerszeg

A nyugalom és a lelki béke lenne a legfontosabb számomra,nehezen viselem el a hirtelen haragot. Megbízható ,becsületes ezek csak szavak ilyet bárki írhat a lényeget úgyis csak megtapasztalni lehet.
József
47 éves
Zalaegerszeg

Szia Azért regisztráltam itt, mert én is a páromat keresem, s remélem meg is találom! Talán pont Te, aki most megnézted az adatlapomat? Az hogy az adatlapomat megnézted,számomra biztató,hisz ez azt jelenti hogy valamilyen szinten érdekellek,(talán csak azért mert én is megnéztelek Téged, s érde...
Világjáró
50 éves
Zalaegerszeg

A Herceget fehér lovon keresők ezen az oldalon rossz helyen vannak.Az én fogatomat egy sokat láttot, tapasztalt,hűséges,időnként akaratos,de megbizható igásló húzza.Az eléje kerülő kihivásokat még mindig megbizhatóan teljesíti.De most úgy gondolja jobb volna, ha nem egyedül kellene megélnie ...
István
46 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok!Mit is írhatnék magamról?Úgy gondolom az ember bármit írhat ide,de szerintem a személyes találkozás alapján lehet megismerni a másikat. .Szeretnék egy társat,kivel megoszthatom minden örömömet,bánatomat,kivel kellemessé,széppé tehetjük mindennapjainkat.Szeretem a természetet,szeretek k...
istván
52 éves
Zalaegerszeg

Egy kedves, mosolygós, őszinte, megbízható, szeretni való hölgyet keresek, aki a legfontosabb lenne számomra.
Balázs
37 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok, Komoly,őszinte kapcsolatot keresek.Korban és időben megfelelő hölgy személyében.vidám,szókimondó,életet szerető férfi vagyok


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2015-07-31 02:57:54