Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 263 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


19px ''Ez a szócikk Zalaegerszeg városról szól. Hasonló címmel lásd még: Zalaegerszegi TE FC és Egerszeg (egyértelműsítő lap)''Zalaegerszeg (németül ''Egersee'', horvátul ''Jegersek'' vagy ''Jagersek''; elterjedt rövidítése: "Zeg") Zala megye székhelye, megyei jogú város. A Zalaegerszegi járás és kistérség központjaként számos település tartozik a vonzáskörzetébe. Magyarország 17. legnépesebb városa.Első írásos említése 1247-ből való ''Egurscug''ként, 1293-ban pedig már ''Egerszeg'' néven szerepel.Kanizsa 1600-as elestét követően nőtt meg szerepe, fokozatosan Zala vármegye központjává vált, mai fogalommal élve megyeszékhellyé válása a 18. századra tehető.Egyike Magyarország legvirágosabb, legzöldebb városainak, 2008-ban elnyerte a Virágos Magyarországért Szervező Bizottságának legmagasabb díját, az Arany Rózsa-díjat. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Pet
33 éves
Zalaegerszeg

Akkor szeress amikor a legkevésbé érdemlem,mert akkor van rá a legnagyobb szükségem. Hogy kit keresek még nem tudom,de remélem megtalálom. Nem vagyok előfizető,ha gondolod írj e-mail címet.
Szilvi
38 éves
Zalaegerszeg

Lehet pont Téged kereslek... ;)?!Az oldal által adott lehetőség adott, én szintén Te meg talán... :)
ILDIKÓ
49 éves
Zalaegerszeg

KEDVES URAIM! ÉN EGY FIATALOS, VIDÁM, SOKOLDALÚ, IGÉNYES NŐNEK TARTOM MAGAM. IMÁDOM A KÉPZŐMŰVÉSZETET, AZ IZGALMAS FILMEKET,KONCERTEKET.A JÓ KÖNYVEKET, A FORMA 1-ET, A CICÁKAT, ÉS MÉG SOROLHATNÁM... AZ ŐSZINTESÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, EMPÁTIA SZÁMOMRA NAGYON FONTOS. A TÖBBIT SZEMÉLYESEN. ELÉRHETŐ...
Adrienn Ayidra
21 éves
Zalaegerszeg

Lázadó, őszinte, érzékeny.... olyan pasit keresek, aki figyelmes, őszinte, odaadó és megbízható...stb. De tudj meg rólam többet személyesen. :) 21- 27 között keresek egy ideális társat, aki ezt nem tudja felfogni és a gatyájában hordja az eszét felejtsen el.
Anna
59 éves
Zalaegerszeg

Életvidám, aktív,fiatalos ,nyugdíj mellett még ténykedő hölgy vagyok..Keresem azt a korban hozzám illő, hasonló beállítottságú úri embert,akivel eltölthetnénk boldogan nyugdíjas éveinket!Jelentkezésed várom!
Canteine
34 éves
Zalaegerszeg

mia20
24 éves
Zalaegerszeg

Ha kiváncsi vagy rám, akkor csak írj rám! :)
Erzsébet
56 éves
Zalaegerszeg

Tartós kapcsolatot szeretnék..Házasságban élők,válófélben levők ne keressenek.Tisztelet,szeretet,összetartozás,egymás megbecsülése a főbb szempontjaim.
Mária
51 éves
Zalaegerszeg

Társat keresek. 50 év felettit. Okosat, kedveset, szépet. :) ......................................
Szilvia
45 éves
Zalaegerszeg

Szilvia vagyok 43 Éves Én vagyok Gyesen az unokámmal meg van egy 10 éves Lányom. Most vagyok éppen válófélben,mert nem tudom elviselni a hazugságot és a hűtlenséget. Vig kedélyű család centrikus vagyok szeretek szórakozni. Szeretek sütni főzni. Keresem a Páromat aki tudja hogy mi a hűség és ...


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Luis
58 éves
Zalaegerszeg

Szeretem a sportos, egészséges, minden téren aktív életmódot. Vevő vagyok közös programokra, kirándulásokra. Szívesen újrakezdeném az életet egy kedves hölggyel, akivel együtt lehet örülni a szépnek, jónak, aki szintén szeretne szép dolgokat az élettől és a társától.
LES
70 éves
Zalaegerszeg

Pár éve Magyarországban Zalaegerszegen élő kettős állampolgár nyugdíjas hajómérnök vagyok. Szeretek Jazz koncertekre, moziba járni.Hobbijaim között a Drágakőcsiszolás és Tiffany üvegmunkák szerepelnek. Jó idő esetén nyáron egy-két hónapot tengerparton nyaralni. Minden vizes extrém sportot időtölt...
Balázs
31 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok! Életvidám, sokoldalú srác vagyok. Szeretek bulizni, focizni, zenét hallgatni, koncertekre, színházba járni, netezni, cikkeket írni, kertészkedni, kondizni meg még sok-sok mindent. Unatkozni nem lehet mellettem, de jó lenne a sok programot valakivel megosztani. :) Balázs
Ernest
41 éves
Zalaegerszeg

Mint mindenki, én is a boldogságot keresem. A boldogságot, melyet csak két egy hullámhosszon élő lélek találhat meg. A boldogságot, melyben kiteljesedik mindkettőnk élete, s hűségben élve szebbé kölcsönösen szebbé tehetjük egymást napjait!
József
46 éves
Zalaegerszeg

Szia Én is azért regisztráltam mint bárki más ezen az oldalon, páromat keresem s remélem - meg is találom! A többit ha lehet inkább személyesen - hisz úgy gondolom hogy a személyes találkozás az, amikor,s ahol eldől, eldőlhet a kapcsolat kialakulása, folytatása! :-)
NORBERT
42 éves
Zalaegerszeg

Szia! Számomra a legfontosabb értékek a család,az őszinteség,a tisztelet,a bizalom.Szeretnék találkozni valakivel,akivel tervezhetem a közös jövőt,akivel megértésben,szeretetben leélhetem az életem.Kölcsönös tiszteleten,és megbecsülésen alapuló kapcsolatot keresek.Legyél intelligens,kedves,szor...
otto
40 éves
Zalaegerszeg

sziasztok ismerkedjűnk szeretek horgászni napokig kinleni a vizparton és várnia nagy őt
Barni
24 éves
Zalaegerszeg

Ha szeretnél ismerj meg. Nem tudok mit írni ide majd talán később kitöltöm. Nem tudok mit írni majd kitöltöm talán.
maakett
43 éves
Zalaegerszeg

Zalaegerszegi srác vagyok.Magamról röviden,idő hiányában próbálok itt társat találni ,Jelenleg vakoknak tanítok síelést a Jánka hegyen.Remélem sikerül kis energiával találnom egy kedves hölgyet tartós kapcsolat céljából...
Tibor
45 éves
Zalaegerszeg

Zalaegerszegen születtem,s ott is lakom,s az élet tűrhető .Alkalmazottként dolgozok gépkocsivezetőként.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2014-10-23 11:20:40