Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 199 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


19px ''Ez a szócikk Zalaegerszeg városról szól. Hasonló címmel lásd még: Zalaegerszegi TE FC és Egerszeg (egyértelműsítő lap)''Zalaegerszeg (németül ''Egersee'', horvátul ''Jegersek'' vagy ''Jagersek''; elterjedt rövidítése: "Zeg") Zala megye székhelye, megyei jogú város. A Zalaegerszegi járás központjaként számos település tartozik a vonzáskörzetébe. Magyarország 17. legnépesebb városa.Első írásos említése 1247-ből való ''Egurscug''ként, 1293-ban pedig már ''Egerszeg'' néven szerepel.Kanizsa 1600-as elestét követően nőtt meg szerepe, fokozatosan Zala vármegye központjává vált, mai fogalommal élve megyeszékhellyé válása a 18. századra tehető.Egyike Magyarország legvirágosabb, legzöldebb városainak, 2008-ban elnyerte a Virágos Magyarországért Szervező Bizottságának legmagasabb díját, az Arany Rózsa-díjat. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Picur
50 éves
Zalaegerszeg

Őszinte, szeretetteljes kapcsolatot keresek. Keresem azt az intelligens, sportot kedvelő férfit, aki mellett a nő nő lehet. Elsősorban a természetben űzhető sportokat kedvelem, sokat kerékpározom, szívesen túrázom. A kulturális programok sem hiányozhatnak az életemből, színház, film, zene. A ...
Zsuzsi
51 éves
Zalaegerszeg

Kedves, vidám,megbízható fiatalos,kitartó,,,és még sorolhatnám. De úgy gondolom,semmi sem pótolja a személyes kapcsolatot, megismerést.
Gyöngyi
54 éves
Zalaegerszeg

Alapvetően vidám természetű vagyok, hasonló beállítottságú társat keresek. Hiszem, hogy a humor átsegít a nehézségeken. Szeretek beszélgetni, ismerkedni. Szeretnêm valakivel a gondjaimat megosztani, de nem utolsósorban hozzábújni. Házasságban is lehet magányos az ember.
Ágnes
46 éves
Zalaegerszeg

Már nagyon régen elváltam, van egy 16 éves fiam.Vidám természetű vagyok.Keresem a hozzám illő társat.Szeretem a természetet, szeretek olvasni, zenét hallgatni, sütni.Csak fényképpel ellátott adatlap vagy üzenet alapján.
Judit
52 éves
Zalaegerszeg

Komoly kapcsolatot keresek,kalandorok kiméljenek.Fiatalos,vidám természetű,életvidám,pozitív gondolkodású hasonló beálitottságu társat keresek.
Anikó
31 éves
Zalaegerszeg

"Érzelmileg felnőni azt jelenti, hogy felelősséget vállalok az adott helyzetben jelentkező pozitív és negatív érzéseimért egyaránt, és ezt a magam számára hangosan is ki merem mondani."
Veronika
29 éves
Zalaegerszeg

Szeretem az élet apró örömeit, szeretek kirándulni, nagyokat sétálni és beszélgetni. Szeretem a tartalmas programokat, de néha jól esik egész nap otthon maradni, főzőcskézni és filmet nézni.
Magdi
59 éves
Zalaegerszeg

Amire vágyom és ami miatt itt vagyk: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy igazi férfi, aki szintén olyan társat keres, akivel teljes lehet az élete, akivel lehet jövőt építeni, akivel igazán lehet élvezni az életet. Ami adni tudok: szeretet, önzetlenség,gyengédség, megbecsülés, ...
ILDIKÓ
46 éves
Zalaegerszeg

KEDVES URAIM! ÉN EGY FIATALOS, VIDÁM, SOKOLDALÚ, IGÉNYES NŐNEK TARTOM MAGAM. IMÁDOM A KÉPZŐMŰVÉSZETET, AZ IZGALMAS FILMEKET,KONCERTEKET.A JÓ KÖNYVEKET, A FORMA 1-ET, A CICÁKAT, ÉS MÉG SOROLHATNÁM... AZ ŐSZINTESÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, EMPÁTIA SZÁMOMRA NAGYON FONTOS. A TÖBBIT SZEMÉLYESEN. ÜDV:ILDIKÓ
Melinda
41 éves
Zalaegerszeg

Vannak olyan pillanatok az életben,amikor olyannyira hiányzik nekünk valaki,hogy ki szeretnénk őt szakítani az álmainkból és úgy igazából meg szeretnénk ölelni. Hiszem,hogy létezik egy olyan megmagyarázhatatlan,mindent legyőző érzés,amit ha megtalálunk,akkor életünk végéig tart.


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Ferenc
60 éves
Zalaegerszeg

megbizhatóság , őszinteség , kitartás, tolerancia, minden téren együttmüködés a másikkal korektség a minimum egy komoly kapcsolatban.
Lukas
40 éves
Zalaegerszeg

Természetet kedvelő és pozitív beállítottságú páromat keresem komoly és hosszútávú kapcsolatra. Ha magadra ismersz, írj bátran!
Zoli
28 éves
Zalaegerszeg

Nem hiszem, hogy egy ilyen rövid bemutatkozás reális képet tudna nyújtani. Mivel ismerkedés közben jobban meg lehet ismerni a másikat. Azt vettem észre magamon, hogy megváltozott a hozzáállásom a dolgokhoz, és leginkább az öregekre jellemző, "don't give a fuck"-ra változott. :D S...
Darnell
40 éves
Zalaegerszeg

Darnell szépfiú, roppant szigorú, de nagyon igazságos... Meglásd... meglásd... maga vagyok a bűbáj :D :D :D
Csaba
51 éves
Zalaegerszeg

Kedves, mosolygós, őszinte, megbízható, szeretni való hölgyet keresek. Ha ezt érzed magadban, írj a folytatást meg majd meglátjuk.
István
54 éves
Zalaegerszeg

Élvezem a fekete-fehér filmeket , de megnyugtató a tudat , hogy egy párkapcsolatba sokkal több szín belefér."
istván
53 éves
Zalaegerszeg

Egy kedves, mosolygós, őszinte, megbízható, szeretni való hölgyet keresek, aki a legfontosabb lenne számomra.
László
51 éves
Zalaegerszeg

Keresem a párom . Öszinte és megbizható társat keresek . A többit személyesen . .
Árpád
57 éves
Zalaegerszeg

Szia Árpi vagyok,56 éves férfi . Egyenlőre nem volt időm többet írni,de hamarosan pótolom. Örülök,hogy megnézted az adatlapom.ha felkeltettem az érdeklődést,kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Márton
22 éves
Zalaegerszeg

célom megtalálni az igazi párt aki mellett boldog lehetek nekem nem a külső a fő tényező hanem hogy jól megértsük egymást


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2016. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2016-06-29 14:48:32