Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 295 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


19px ''Ez a szócikk Zalaegerszeg városról szól. Hasonló címmel lásd még: Zalaegerszegi TE FC és Egerszeg (egyértelműsítő lap)''Zalaegerszeg (németül ''Egersee'', horvátul ''Jegersek'' vagy ''Jagersek''; elterjedt rövidítése: "Zeg") Zala megye székhelye, megyei jogú város. A Zalaegerszegi kistérség központjaként számos település tartozik a vonzáskörzetébe. Magyarország 17. legnépesebb városa.Első írásos említése 1247-ből való ''Egurscug''ként, 1293-ban pedig már ''Egerszeg'' néven szerepel.Kanizsa 1600-as elestét követően nőtt meg szerepe, fokozatosan Zala vármegye központjává vált, mai fogalommal élve megyeszékhellyé válása a 18. századra tehető.Egyike Magyarország legvirágosabb, legzöldebb városainak, 2008-ban elnyerte a Virágos Magyarországért Szervező Bizottságának legmagasabb díját, az Arany Rózsa-díjat. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Sára
34 éves
Zalaegerszeg

Nem függetlenként keresem a "párom", akivel boldogabbá, vidámabbá tehetnénk a szürke hétköznapokat!
Zsuzsi
49 éves
Zalaegerszeg

Kedves, vidám,megbízható fiatalos,kitartó,,,és még sorolhatnám. De úgy gondolom,semmi sem pótolja a személyes kapcsolatot, megismerést.
böbi
49 éves
Zalaegerszeg

Mivel mindenkepp kell ide irni valamit igy hät irok.De nem akarnäm sem tul sem alul ertekelni magam ezert inkäbb csak annyit:ismerj meg.......?!!!
Mária
50 éves
Zalaegerszeg

Társat keresek. 50 év felettit. Okosat, kedveset, szépet. :) ......................................
Gyöngyi
57 éves
Zalaegerszeg

Gyöngyinek hívnak, Zalaegerszegen élek, 2 fiam van külön élnek, elvált vagyok 167 cm magas 68 kg fekete hajú zöld szemű,
Vera
35 éves
Zalaegerszeg

Mit irjak magamról?Vidám természetű pörgös csaj vagyok.De 3 gyerek mellett nem is lehetek más.Ismerj meg!Döntsd el hogy szimpi vagyok -e neked.
Marika
59 éves
Zalaegerszeg

Vidám természetű, szorgalmas, fiatalos nőként keresem, korban hozzámillő páromat, hogy együtt tölthessük nyugdijas éveinket!
Márta
58 éves
Zalaegerszeg

"Minden ember, minden apró mozzanat, életedbe ugy kerül, hogy Te vonzottad oda, hogy most mit kezdesz vele, rajtad áll!" "A boldogság egy olyan valami, ami megsokszorozódik, amikor osztoznak rajta." 'A világnak Te valakije vagy. Valakinek a világa Te vagy...."
ILDIKÓ
49 éves
Zalaegerszeg

KEDVES URAIM! ÉN EGY FIATALOS, VIDÁM, SOKOLDALÚ, IGÉNYES NŐNEK TARTOM MAGAM. IMÁDOM A KÉPZŐMŰVÉSZETET, AZ IZGALMAS FILMEKET,KONCERTEKET.A JÓ KÖNYVEKET, A FORMA 1-ET, A CICÁKAT, ÉS MÉG SOROLHATNÁM... AZ ŐSZINTESÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, EMPÁTIA SZÁMOMRA NAGYON FONTOS. A TÖBBIT SZEMÉLYESEN. ELÉRHETŐ...
Vica
57 éves
Zalaegerszeg

Éva vagyok, csinosnak mondott ,fiatalos özv,nő.Egyedül élek nem kicsi saját otthonomban . Gyermekeim tölem külön élik életüket .Keresem a párom ,komoly úriember személyében.Kölcsönös szimpátia esetén.


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Atdi
32 éves
Zalaegerszeg

"A legnagyobb baj az, hogy sohasem tudjuk egymásról biztosan, ki kicsoda. Az emberek összejönnek, összetársulnak, széjjelmennek, kavarognak, és sohasem tudják biztosan, hogy ki az, aki mellettük van. Ki az? Igen, ez a legnagyobb baj, látod, a világon. Csak néha tudják meg egymásról az igazat...
Ernest
41 éves
Zalaegerszeg

Mint mindenki, én is a boldogságot keresem. A boldogságot, melyet csak két egy hullámhosszon élő lélek találhat meg. A boldogságot, melyben kiteljesedik mindkettőnk élete, s hűségben élve szebbé kölcsönösen szebbé tehetjük egymást napjait!
Pál
51 éves
Zalaegerszeg

Mezőgazdasági vállalkozóként (lásd még:paraszt) próbálok megélni.Vegyszermentes élelmiszereket termelek, feldogozott termkeket készítek, eladok. Második nagy szerelmem (Az első nagy szerelmet keresem) az atlétika, azon belül a magasugrás.A Magasugrók edzöje vagyok a Zalaszám-ZAC-nál. Elvált vagy...
Tibi
23 éves
Zalaegerszeg

Tibi vagyok, társasági ember, szeretek másokkal ismerkedni. Kedvenc időtöltéseim közé tartozik a biciklizés, a természetben való kikapcsolódás. Szívesen utazgatok bármerre, ha van rá időm és pénzem. Egy moziban való közös filmnézésnek sem vagyok ellene. [mosolyog]
istván
50 éves
Zalaegerszeg

Egy kedves, mosolygós, őszinte, megbízható, szeretni való hölgyet keresek, aki a legfontosabb lenne számomra.
Krisz
29 éves
Zalaegerszeg

Szia, keresem a páromat egy kedves hölgy személyében.Csak komoly kapcsolat érdekel! Magamról annyit, hogy nem iszom nem dohányzom .
Gergely
29 éves
Zalaegerszeg

Szia :) 28 éves, humán érdeklődésű fiatalember vagyok, nagyon szeretem a zenét (klasszikusok és tulajdonképpen minden ami megfog), irodalmat, képzőművészeteket, az állatokat ( főleg kutyák és lovak :)) az úszást, természetjárást. Keresem társamat egy nőies, intelligens, érzékeny, őszinte, komoly ...
László
48 éves
Zalaegerszeg

Keresem a párom . Öszinte és megbizható társat keresek . A többit személyesen . .
Clerk
42 éves
Zalaegerszeg

Komoly felfogású, egyben vidám páromat keresem tartós kapcsolat céljából. Csak komoly kapcsolatot keresek.
Jani
26 éves
Zalaegerszeg

Őszinte, hűséges, szeretetteljes, kedves, viccelődős ember vagyok. Nagy "gyengém", hogy akibe beleszeretek, amellett a végletekig kitartok. "örökké kételkedik, ellenkezik, és épp ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a tökéletes egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2014-04-18 04:57:33