Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 248 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


19px ''Ez a szócikk Zalaegerszeg városról szól. Hasonló címmel lásd még: Zalaegerszegi TE FC és Egerszeg (egyértelműsítő lap)''Zalaegerszeg (németül ''Egersee'', horvátul ''Jegersek'' vagy ''Jagersek''; elterjedt rövidítése: "Zeg") Zala megye székhelye, megyei jogú város. A Zalaegerszegi járás központjaként számos település tartozik a vonzáskörzetébe. Magyarország 17. legnépesebb városa.Első írásos említése 1247-ből való ''Egurscug''ként, 1293-ban pedig már ''Egerszeg'' néven szerepel.Kanizsa 1600-as elestét követően nőtt meg szerepe, fokozatosan Zala vármegye központjává vált, mai fogalommal élve megyeszékhellyé válása a 18. századra tehető.Egyike Magyarország legvirágosabb, legzöldebb városainak, 2008-ban elnyerte a Virágos Magyarországért Szervező Bizottságának legmagasabb díját, az Arany Rózsa-díjat. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Mária
51 éves
Zalaegerszeg

Társat keresek. 50 év felettit. Okosat, kedveset, szépet. :) ......................................
Piroska
63 éves
Zalaegerszeg

Özvegy vagyok,két felnőtt gyermekem, és négy unokám van. Nem velem élnek. Kedves, ápolt, hűséges nő vagyok, nyugdíjas. Komoly kapcsolatot szeretnék,nem együttélést.Olyan férfit keresek - 57-64 - éves korig,aki hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, káros szenvedélytől mentes. A személyes talál...
ILDIKÓ
50 éves
Zalaegerszeg

KEDVES URAIM! ÉN EGY FIATALOS, VIDÁM, SOKOLDALÚ, IGÉNYES NŐNEK TARTOM MAGAM. IMÁDOM A KÉPZŐMŰVÉSZETET, AZ IZGALMAS FILMEKET,KONCERTEKET.A JÓ KÖNYVEKET, A FORMA 1-ET, A CICÁKAT, ÉS MÉG SOROLHATNÁM... AZ ŐSZINTESÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, EMPÁTIA SZÁMOMRA NAGYON FONTOS. A TÖBBIT SZEMÉLYESEN. ELÉRHETŐ...
Dóra
42 éves
Zalaegerszeg

Kiegyensúlyozott, optimista szemléletű nő vagyok. Keresem a Társam, akivel kölcsönösen elfogadjuk egymást és akivel harmóniában vagyunk az élet főbb területein.
kriszta
45 éves
Zalaegerszeg

Nehéz szavakba önteni a vágyainkat,érzéseinket kit,mit keresünk mire vágyunk.....ismerjük meg egymást:-)
Szilvi
38 éves
Zalaegerszeg

Lehet pont Téged kereslek... ;)?!Az oldal által adott lehetőség adott, én szintén Te meg talán... :)
Márta
59 éves
Zalaegerszeg

Szeretek beszélgetni,nevetni sokat sportolni,első sorban bicajozni túrázni,úszni síelni stb..Nem szeretek mérgelődni,politizálni,unatkozni.
Bori
38 éves
Zalaegerszeg

A mottóm: Az élet nem arról szól hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem arról hogy megtanuljuk hogyan kell táncolni az esőben.
Csilla
49 éves
Zalaegerszeg

Vidám természetű vagyok, szeretek beszélgetni, olvasni, utazni, főzni! :) Elégedett vagyok, az életemmel, az elért céljaimmal, már csak egy szerető társ hiányzik az életemből, akivel megoszhatom a mindennapok örömét! :) Őszinte, önálló, jó humorral rendelkező társat keresek. Ha magadra ismersz ír...
Magdi
58 éves
Zalaegerszeg

Mit ahogyan sokan, az itt lévők közül, én is várom a párom, egy egészséges, kiegyensúlyozott, harmonikus, hosszútávú kapcsolatra.A "rutin és az évek "bölcsebbé tettek, így pontosan tudom, hogy mit nem akarok./ Ezt majd szóban, ha.../ Feleslegesnek tartom a hosszú levelezgetést, hiszen ...


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Ernest
42 éves
Zalaegerszeg

Mint mindenki, én is a boldogságot keresem. A boldogságot, melyet csak két egy hullámhosszon élő lélek találhat meg. A boldogságot, melyben kiteljesedik mindkettőnk élete, s hűségben élve szebbé kölcsönösen szebbé tehetjük egymást napjait!
Tamás
40 éves
Zalaegerszeg

Egy adatlapon írt pár sor alapján nehéz egy embert megismerni... Milyen vagyok? Vidám, őszinte, elvhű, ragaszkodó, konok... Sajnos kissé túlsúlyos is.... És még sok minden... :) Meglátom és megbecsülöm az élet apró örömeit. Úgy szép az élet, ha van egy igazi társ, akivel a kis dolgokat...
István
42 éves
Zalaegerszeg

Átlagos meg bízható,jó humorú..kedves pasinak tartom magam! Szeretek természetbe járni szép helyeket meg nézni..horgászni.
béla
57 éves
Zalaegerszeg

Németországban élek 1975-óta de az anya nyelvem természetesen nem felejtettem el és az állampolgárságom is meg tartottam!! München déli részén élek,van egy két szobás lakásom. 10 éve elváltam,a fiam én neveltem fel,ö most 26 éves de neki is saját lakása van. Nagyon jó szakmám van és biztos munkah...
Gábor
47 éves
Zalaegerszeg

Vidám, jó kedélyű, sportos, művészeteket kedvelő embernek gondolom magam. Hasonló lányok ismeretségét keresem.
Istvan
60 éves
Zalaegerszeg

Áki
35 éves
Zalaegerszeg

...józanság, nyitottság, emberbarát, közösségi élet, kék ég, együtt , humor, segítőkészség, fehér, vitalitás , természet, hegy, tenger, nap, bossa nova, zöld fű, forróság, Ronaldinho, soul ’n’ jazz , meg-és felismerés, távoli tájak , kultúrák, idegen nyelvek, ismeretterjesztés...
Ferenc
58 éves
Zalaegerszeg

Irhatok bármit,ha másnak látsz.Egy kávé melletti beszélgetés,többet elárul rólam.Ha úgy gondolod megér ennyit írj!
Zsó77
37 éves
Zalaegerszeg

SZIA. KERESEM AZT A MEGBÍZHATÓ KEDVES, ŐSZINTE, ÖNZETLENÜL SZERETNI TUDÓ ÉS AKARÓ NŐT AKI BOLDOG SZERETNE LENNI VÉGRE. :) ISMERJÜK MEG EGYMÁST.
János
45 éves
Zalaegerszeg

Sportos, vállalkozó szellemű egyén vagyok. Végzettségem szerint építész, de nem a szakmámban dolgozom. Elváltam, két kislányom van, akiket imádok, de nem velem élnek. Szeretném megtalálni "Őt", és olyan lenni, amit mindig is nyújtani szeretnék neki.


Sikertörténetek

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2015-03-30 00:19:26