Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 188 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


[Sx] Failed retrieving result for article Zalaegerszeg. Zalaegerszeg Zala megyei település.


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Gabcsika
38 éves
Zalaegerszeg

38 éves zalaegerszegi nő vagyok,van egy 14 éves nagylànyom,aki velem él,s jelenleg babàt vàrok,s a 8-ik hónapban vagyok.Nem azért vagyok itt mert "megesett" làny vagyok,hanem mert àtvertek,ígértek,én pedig hittem. Bízok abban,hogy lesz vki,ak...
Bodza
53 éves
Zalaegerszeg

Egy magas férfit keresek, aki szereti a falun élő lányokat. Aki nem pocakos, mackós, és szívesen mozog. Cserében színesebbé teszem az életed ..:)))
Katalin
56 éves
Zalaegerszeg

Külső és belső tulajdonságokra igényes,(ápolt külső, megbízható, intelligens,jóérzésű,szavahihető)kissé konzervatív , vidám természetű hölgy vagyok.Keresem korban és igényeimhez illő úriembert komoly kapcsolat reményében.Természetet,utazást, színházat zenét, táncot kedvelem.Lakással,autóval rende...
Ildikó
45 éves
Zalaegerszeg

Magdi
59 éves
Zalaegerszeg

Amire vágyom és ami miatt itt vagyk: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy igazi férfi, aki szintén olyan társat keres, akivel teljes lehet az élete, akivel lehet jövőt építeni, akivel igazán lehet élvezni az életet. Ami adni tudok: szeretet, önzetlenség,gyengédség, megbecsülés, ...
Gyöngyi
54 éves
Zalaegerszeg

Alapvetően vidám természetű vagyok, hasonló beállítottságú társat keresek. Hiszem, hogy a humor átsegít a nehézségeken. Szeretek beszélgetni, ismerkedni. Szeretnêm valakivel a gondjaimat megosztani, de nem utolsósorban hozzábújni. Házasságban is lehet magányos az ember.
Andi
40 éves
Zalaegerszeg

Szeretnék szeretni és szeretve lenni. :) Nem mások tesznek boldoggá. Nem ő, te és ők, és nem a pénz, a szerencse és a jólét. Boldog csak akkor lehetsz, ha megszólal a dalod. Lehet, hogy éppen nem történik semmi. Nincs ott senki, egyedül vagy, és mégis érzed. Átéled, hogy: "Most jó! "
ILDIKÓ
46 éves
Zalaegerszeg

KEDVES URAIM! ÉN EGY FIATALOS, VIDÁM, SOKOLDALÚ, IGÉNYES NŐNEK TARTOM MAGAM. IMÁDOM A KÉPZŐMŰVÉSZETET, AZ IZGALMAS FILMEKET,KONCERTEKET.A JÓ KÖNYVEKET, A FORMA 1-ET, A CICÁKAT, ÉS MÉG SOROLHATNÁM... AZ ŐSZINTESÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, EMPÁTIA SZÁMOMRA NAGYON FONTOS. A TÖBBIT SZEMÉLYESEN. ÜDV:ILDIKÓ
Márta
68 éves
Zalaegerszeg

Még aktívan dolgozó nyugdíjas vagyok.Szeretek kirándulni,kerékpározni és még sok mindent.Alapjában vidám természetű vagyok és nyitott az új dolgokra.
Anna
61 éves
Zalaegerszeg

Életvidám, aktív,fiatalos ,nyugdíj mellett még ténykedő hölgy vagyok..Keresem azt a korban hozzám illő, hasonló beállítottságú úri embert,akivel eltölthetnénk boldogan nyugdíjas éveinket!Jelentkezésed várom!


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Darnell
40 éves
Zalaegerszeg

Darnell szépfiú, roppant szigorú, de nagyon igazságos... Meglásd... meglásd... maga vagyok a bűbáj :D :D :D
József
38 éves
Zalaegerszeg

Olyan ez, mit az állásinterjú, csak itt nem 4-5 évre kell meggyőznöd valakit, hanem 40-50-re. Ez sokkal nehezebb. Régebben két végéről égettem az életem gyertyáját, amit aztán a sors majdnem elfújt tavaly év elején. Azóta új születésnapom van. Nem iszom alkoholt és nem dohányzom. Próbálok egész...
Clerk
44 éves
Zalaegerszeg

Komoly felfogású, egyben vidám páromat keresem tartós kapcsolat céljából. Csak komoly kapcsolatot keresek.
Árpád
57 éves
Zalaegerszeg

Szia Árpi vagyok,56 éves férfi . Egyenlőre nem volt időm többet írni,de hamarosan pótolom. Örülök,hogy megnézted az adatlapom.ha felkeltettem az érdeklődést,kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Lukas
40 éves
Zalaegerszeg

Természetet kedvelő és pozitív beállítottságú páromat keresem komoly és hosszútávú kapcsolatra. Ha magadra ismersz, írj bátran!
Márton
22 éves
Zalaegerszeg

célom megtalálni az igazi párt aki mellett boldog lehetek nekem nem a külső a fő tényező hanem hogy jól megértsük egymást
istván
53 éves
Zalaegerszeg

Egy kedves, mosolygós, őszinte, megbízható, szeretni való hölgyet keresek, aki a legfontosabb lenne számomra.
Krisz
32 éves
Zalaegerszeg

Szia, keresem a páromat egy kedves hölgy személyében.Csak komoly kapcsolat érdekel! Magamról annyit, hogy nem iszom nem dohányzom .
Szabolcs
30 éves
Zalaegerszeg

Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te minek akarsz látni engem. Az, hogy milyen vagyok, az ...! Tudod mit, ha érdekel derítsd ki! :)
Gábor
35 éves
Zalaegerszeg

Megbízhatónak mondott, őszinte ember vagyok... talán néha túlságosan is. Nem kenyerem a sok beszéd... :) Nem lövöm le minden tulajdonságomat, ha van kedved, levelezzünk, beszélgessünk, hisz így ismerszik meg az ember, és nem adatlapok által....


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2016. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2016-07-30 18:45:29