Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 202 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


19px ''Ez a szócikk Zalaegerszeg városról szól. Hasonló címmel lásd még: Zalaegerszegi TE FC és Egerszeg (egyértelműsítő lap)''Zalaegerszeg (németül ''Egersee'', horvátul ''Jegersek'' vagy ''Jagersek''; elterjedt rövidítése: "Zeg") Zala megye székhelye, megyei jogú város. A Zalaegerszegi járás központjaként számos település tartozik a vonzáskörzetébe. Magyarország 17. legnépesebb városa.Első írásos említése 1247-ből való ''Egurscug''ként, 1293-ban pedig már ''Egerszeg'' néven szerepel.Kanizsa 1600-as elestét követően nőtt meg szerepe, fokozatosan Zala vármegye központjává vált, mai fogalommal élve megyeszékhellyé válása a 18. századra tehető.Egyike Magyarország legvirágosabb, legzöldebb városainak, 2008-ban elnyerte a Virágos Magyarországért Szervező Bizottságának legmagasabb díját, az Arany Rózsa-díjat. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Annabell
55 éves
Zalaegerszeg

Én nagyon demonstratív és ragaszkodó személyiség vagyok. Szeretek nevetni és mosolyogni a mindennapi életben.Az élet pozitív oldalát nézem. Keresek egy úriembert akivel akivel őszintén, szeretetben meg tudom osztani mind jó és rossz dolgokat az életben.
Magdi
59 éves
Zalaegerszeg

Fontos számomra a jókedv, vidámság, optimista beállítotság, tisztelet, egymás megbecsülése.Gyűlölöm a színjátékot és az ezzel együttjáró taktikázást. Hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam. Hogy igazából milyen vagyok, azt az internet és sms világából megtudni nem lehet. A személyes talá...
Margaret
55 éves
Zalaegerszeg

Üdvözöllek kedves Ismeretlen! Köszönöm, hogy benéztél hozzám, ha az adatlapomon található információk alapján kíváncsi vagy rám, szívesen olvasnám a leveled a postaládámban. Amennyiben Benned is meg van a vágy, egy őszinteségen, tiszteleten és bizalmon alapuló mély, kapcsolatra, akkor lehe...
Melinda
41 éves
Zalaegerszeg

Vannak olyan pillanatok az életben,amikor olyannyira hiányzik nekünk valaki,hogy ki szeretnénk őt szakítani az álmainkból és úgy igazából meg szeretnénk ölelni. Hiszem,hogy létezik egy olyan megmagyarázhatatlan,mindent legyőző érzés,amit ha megtalálunk,akkor életünk végéig tart.
Judit
58 éves
Zalaegerszeg

Szia(sztok). Arányosan molett hölgy vagyok aki értelmes, ápolt, őszinte úriember személyében keresi párját!Szeretem a természetet, kirándulni, utazni, sportolni. Szlogenem: "Van boldogság ötven felett is!"
Zsuzsa
60 éves
Zalaegerszeg

Komoly kapcsolatot keresek,szélhámosok kíméljenek. Szeretek utazni, kirándulni és olvasni. Társasági ember vagyok.
Kata
58 éves
Zalaegerszeg

"És tudja.hogy a tegnap csupán a ma emléke,és a holnap csupán a ma álma."Nem egyszerű dolog elfogadni.
Anikó
30 éves
Zalaegerszeg

"Érzelmileg felnőni azt jelenti, hogy felelősséget vállalok az adott helyzetben jelentkező pozitív és negatív érzéseimért egyaránt, és ezt a magam számára hangosan is ki merem mondani."
Marika
43 éves
Zalaegerszeg

SZERETNÉM MEG TALÁLNI AZ ÉLETBEN A PÁROM,MERT SZERETNI ÉS SZERETVE LENNI A LEGJOBB A VILÁGON.KALANDOROK KÍMÉLJENEK .KÜLFÖLDÖN ÉLŐ MAGYAR VAGYOK.Havonta haza repülök mindig.A TÉNYLEGES LAKHELYEM AUGSBURG NÉMETORSZÁG.
Katalin
56 éves
Zalaegerszeg

Várom a párom , de, nem mindenáron, tartalmas kapcsolatra vágyom nem kergetek lila álmokat , két lábbal állok az élet talaján


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Tamás
39 éves
Zalaegerszeg

Szia Tamás vagyok Mindenképpen tartós kapcsolatot akarok családalapítási lehetőséggel ezt tudnod kell! Ha randizok veled, nincs olyan, hogy melletted még 3 nővel találkozgatok. De nem is várok rád örökké! A párod akarok lenni akivel kiegészítjük egymást, akivel őszinte lehetek, akivel kéz...
Zsolt
44 éves
Zalaegerszeg

Családcentrikus vagyok,nagyon szeretem a gyermekeket.Szeretem a rendet a tisztaságot magam körül.Hosszútávu,komoly kapcsolatot keresek.Szeretnék egy megbízható,szeretetre vágyó társat találni,talán itt.Nem vagyok előfizető
Ferenc
59 éves
Zalaegerszeg

Irhatok bármit,ha másnak látsz.Egy kávé melletti beszélgetés,többet elárul rólam.Ha úgy gondolod megér ennyit írj!
Darnell
40 éves
Zalaegerszeg

Darnell szépfiú, roppant szigorú, de nagyon igazságos... Meglásd... meglásd... maga vagyok a bűbáj :D :D :D
istván
52 éves
Zalaegerszeg

Egy kedves, mosolygós, őszinte, megbízható, szeretni való hölgyet keresek, aki a legfontosabb lenne számomra.
András
40 éves
Zalaegerszeg

Pozitív,ragaszkodó,de határokat tartó is,vicces,de komoly is,szeretni tudó,életet szerető,fiatalos,stb,vagy lehet hogy nincs is több!? :)
Zsolt
38 éves
Zalaegerszeg

A társamat keresem a világban.Egy pörgős törekvő embernek tartom magam aki egy boldog életet szeretne élni.
Janos974
41 éves
Zalaegerszeg

Árpád
57 éves
Zalaegerszeg

Szia Árpi vagyok,56 éves férfi . Egyenlőre nem volt időm többet írni,de hamarosan pótolom. Örülök,hogy megnézted az adatlapom.ha felkeltettem az érdeklődést,kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Tibor
47 éves
Zalaegerszeg

Zalaegerszegen születtem,s ott is lakom,s az élet tűrhető .Alkalmazottként dolgozok gépkocsivezetőként.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2016. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2016-02-09 23:23:01