Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 186 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


[Sx] Failed retrieving result for article Zalaegerszeg. Zalaegerszeg Zala megyei település.


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Anikó
31 éves
Zalaegerszeg

"Érzelmileg felnőni azt jelenti, hogy felelősséget vállalok az adott helyzetben jelentkező pozitív és negatív érzéseimért egyaránt, és ezt a magam számára hangosan is ki merem mondani."
Krisztina
41 éves
Zalaegerszeg

Szia kedves hercegem! Azt hittem már sosem érsz ide! De ideértél és ez szuper! Menjünk sétáljunk egy jót, együnk egy fagyit, és töröljük magunkat innen! :)
Magdi
59 éves
Zalaegerszeg

Amire vágyom és ami miatt itt vagyk: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy igazi férfi, aki szintén olyan társat keres, akivel teljes lehet az élete, akivel lehet jövőt építeni, akivel igazán lehet élvezni az életet. Ami adni tudok: szeretet, önzetlenség,gyengédség, megbecsülés, ...
Judit
57 éves
Zalaegerszeg

Nagyon szeretem élni az életet, mert csodás dolgokkal van tele. Ezeket a sokszor apró örömöket meg lehessen élni társra van szükség. Az együttlétünk csakis rólunk, nem pedig egyikünkről vagy másikunkról szól. Társam keresem akivel együtt élvezhetem az élet minden örömét. Mit szeretek? Társaságot...
DORCSI
42 éves
Zalaegerszeg

Fontos számomra a jókedv; bár közhelyesen hangzik, de az őszinteség is! Természetkedvelő ember vagyok. A vízpartot, a hegyvidêket egyaránt kedvelem. Otthonosan érzem magam a konyhában, szeretek újabb és újabb ételeket kreálni. Az állatokat is nagyon szeretem.
Anna
36 éves
Zalaegerszeg

Szerelembe esnék, többé nem keresnék, hagynám a kutatást másra, ha rálelnék egy valódi társra. Szívesen venném, ha egy férfi, boldogságot adna, és még csak nem is kéne kérni. Kézen fogva járnánk erdőt, mezőt rétet, együtt örülnénk annak, ami jót ad, s éltet. Hosszútávú vágyam, meleg otthon, és eg...
Judit
59 éves
Zalaegerszeg

Szeretem az egyszerű dolgokat, ha lehet, nem bonyolítok túl semmit. Szeretek beszélgetni, nagyokat nevetni, jókat enni.... szeretem a felkelő napot, mert az mindig egy új lehetőség.
Anna
61 éves
Zalaegerszeg

Életvidám, aktív,fiatalos ,nyugdíj mellett még ténykedő hölgy vagyok..Keresem azt a korban hozzám illő, hasonló beállítottságú úri embert,akivel eltölthetnénk boldogan nyugdíjas éveinket!Jelentkezésed várom!
Andi
40 éves
Zalaegerszeg

Szeretnék szeretni és szeretve lenni. :) Nem mások tesznek boldoggá. Nem ő, te és ők, és nem a pénz, a szerencse és a jólét. Boldog csak akkor lehetsz, ha megszólal a dalod. Lehet, hogy éppen nem történik semmi. Nincs ott senki, egyedül vagy, és mégis érzed. Átéled, hogy: "Most jó! "
Csilla
50 éves
Zalaegerszeg

Élet vidám mások szerint kedves humoros nő vagyok! Keresem azt a férfit akiért rajonghatok akit szerethetek és szintén ezt érzi irántam! Elég volt a magányból,ébressz fel!


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Tamás
39 éves
Zalaegerszeg

Mindenkit köszöntök az Embervásáron! A nap ajánlata ez a megkímélt állapotú fiú az alábbi paraméterekkel. Még idomítható, csak szakértelem és kitartás kell hozzá. :)
István
50 éves
Zalaegerszeg

Alsóhangon születtem hatvanvalahányban. Apám számûzött zsarnok Anyám kaszkadôr. Iskoláimat ösztöndíjjal Gibraltáron szumma szummárum végeztem Politológia-asztrálfizika szakon, de mellette az öltöny szakot is elvégeztem. 5 évig tájföldöztem versenyszerûen ám eredménytelenül&am...
József
38 éves
Zalaegerszeg

Olyan ez, mit az állásinterjú, csak itt nem 4-5 évre kell meggyőznöd valakit, hanem 40-50-re. Ez sokkal nehezebb. Nem iszom alkoholt és nem dohányzom. Próbálok egészségesen élni és étkezni. Mindennél jobban imádom a lányomat, aki lassan 3 éves lesz és sajnos nem lehet velem.
János
47 éves
Zalaegerszeg

Sportos, vállalkozó szellemű egyén vagyok. Végzettségem szerint építész, de nem a szakmámban dolgozom. Elváltam, két kislányom van, akiket imádok, de nem velem élnek. Szeretném megtalálni "Őt", és olyan lenni, amit mindig is nyújtani szeretnék neki.
Csaba
51 éves
Zalaegerszeg

Kedves, mosolygós, őszinte, megbízható, szeretni való hölgyet keresek. Ha ezt érzed magadban, írj a folytatást meg majd meglátjuk.
Gábor
35 éves
Zalaegerszeg

Megbízhatónak mondott, őszinte ember vagyok... talán néha túlságosan is. Nem kenyerem a sok beszéd... :) Nem lövöm le minden tulajdonságomat, ha van kedved, levelezzünk, beszélgessünk, hisz így ismerszik meg az ember, és nem adatlapok által....
Márton
22 éves
Zalaegerszeg

célom megtalálni az igazi párt aki mellett boldog lehetek nekem nem a külső a fő tényező hanem hogy jól megértsük egymást
Péter
25 éves
Zalaegerszeg

Közvetlen vagyok, bár inkább a mélyebb barátságokban hiszek, abból pedig ugye kevesebb van :D. Nem szeretem a földhözragadtságot, az ilyen emberekkel nehezebben találom meg a közös hangot. Próbálok minél több időt tölteni a zenéléssel, ez a kedvenc -kicsit több mint- hobbim, de ha épp nem ezt csi...
Darnell
40 éves
Zalaegerszeg

Darnell szépfiú, roppant szigorú, de nagyon igazságos... Meglásd... meglásd... maga vagyok a bűbáj :D :D :D
József
48 éves
Zalaegerszeg

Szia Azért regisztráltam itt, mert én is a páromat keresem, s remélem meg is találom! Talán pont Te, aki most megnézted az adatlapomat? Az hogy az adatlapomat megnézted,számomra biztató,hisz ez azt jelenti hogy valamilyen szinten érdekellek,(talán csak azért mert én is megnéztelek Téged, s érde...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2016. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2016-08-25 09:50:58