Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 262 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


19px ''Ez a szócikk Zalaegerszeg városról szól. Hasonló címmel lásd még: Zalaegerszegi TE FC és Egerszeg (egyértelműsítő lap)''Zalaegerszeg (németül ''Egersee'', horvátul ''Jegersek'' vagy ''Jagersek''; elterjedt rövidítése: "Zeg") Zala megye székhelye, megyei jogú város. A Zalaegerszegi járás és kistérség központjaként számos település tartozik a vonzáskörzetébe. Magyarország 17. legnépesebb városa.Első írásos említése 1247-ből való ''Egurscug''ként, 1293-ban pedig már ''Egerszeg'' néven szerepel.Kanizsa 1600-as elestét követően nőtt meg szerepe, fokozatosan Zala vármegye központjává vált, mai fogalommal élve megyeszékhellyé válása a 18. századra tehető.Egyike Magyarország legvirágosabb, legzöldebb városainak, 2008-ban elnyerte a Virágos Magyarországért Szervező Bizottságának legmagasabb díját, az Arany Rózsa-díjat. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Szilvia
26 éves
Zalaegerszeg

Soha ne felejts el mosolyogni, még akkor sem, ha szomorú vagy, mert lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba...
Andi
38 éves
Zalaegerszeg

Szeretnék szeretni és szeretve lenni. :) Nem mások tesznek boldoggá. Nem ő, te és ők, és nem a pénz, a szerencse és a jólét. Boldog csak akkor lehetsz, ha megszólal a dalod. Lehet, hogy éppen nem történik semmi. Nincs ott senki, egyedül vagy, és mégis érzed. Átéled, hogy: "Most jó! "
Sára
34 éves
Zalaegerszeg

Nem függetlenként keresem a "párom", akivel boldogabbá, vidámabbá tehetnénk a szürke hétköznapokat!
Mária
51 éves
Zalaegerszeg

Társat keresek. 50 év felettit. Okosat, kedveset, szépet. :) ......................................
Anna
59 éves
Zalaegerszeg

Életvidám, aktív,fiatalos ,nyugdíj mellett még ténykedő hölgy vagyok..Keresem azt a korban hozzám illő, hasonló beállítottságú úri embert,akivel eltölthetnénk boldogan nyugdíjas éveinket!Jelentkezésed várom!
Margit
52 éves
Zalaegerszeg

Ismerj meg,szeretni lehet.Szeretem a művészetet,és mindenre nyitott vagyok,ami szép és értékes Beszélem a német nyelvet egy kicsit.
Adrienn Ayidra
21 éves
Zalaegerszeg

Lázadó, őszinte, érzékeny.... olyan pasit keresek, aki figyelmes, őszinte, odaadó és megbízható...stb. De tudj meg rólam többet személyesen. :) 21- 27 között keresek egy ideális társat, aki ezt nem tudja felfogni és a gatyájában hordja az eszét felejtsen el.
Pet
33 éves
Zalaegerszeg

Akkor szeress amikor a legkevésbé érdemlem,mert akkor van rá a legnagyobb szükségem. Hogy kit keresek még nem tudom,de remélem megtalálom. Nem vagyok előfizető
Klaudia
40 éves
Zalaegerszeg

40 éves, 168 cm magas, jelenleg már független, sportos, kék szemű, fekete hajú nő vagyok. Szeretek kirándulni, kerékpározni, túrázni, szeretem az állatokat, a természetet, a gyerekeket. Egyelőre csak ismerkednék, ha te is, írj vagy hívj.
Szilvi
38 éves
Zalaegerszeg

Lehet pont Téged kereslek... ;)?!Az oldal által adott lehetőség adott, én szintén Te meg talán... :)


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Balázs
31 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok! Életvidám, sokoldalú srác vagyok. Szeretek bulizni, focizni, zenét hallgatni, koncertekre, színházba járni, netezni, cikkeket írni, kertészkedni, kondizni meg még sok-sok mindent. Unatkozni nem lehet mellettem, de jó lenne a sok programot valakivel megosztani. :) Balázs
István
41 éves
Zalaegerszeg

Átlagos meg bízható,jó humorú..kedves pasinak tartom magam! Szeretek természetbe járni szép helyeket meg nézni..horgászni.
Barni
24 éves
Zalaegerszeg

Ha szeretnél ismerj meg. Nem tudok mit írni ide majd talán később kitöltöm. Nem tudok mit írni majd kitöltöm talán.
Luis
58 éves
Zalaegerszeg

Szeretem a sportos, egészséges, minden téren aktív életmódot. Vevő vagyok közös programokra, kirándulásokra. Szívesen újrakezdeném az életet egy kedves hölggyel, akivel együtt lehet örülni a szépnek, jónak, aki szintén szeretne szép dolgokat az élettől és a társától.
Ernest
41 éves
Zalaegerszeg

Mint mindenki, én is a boldogságot keresem. A boldogságot, melyet csak két egy hullámhosszon élő lélek találhat meg. A boldogságot, melyben kiteljesedik mindkettőnk élete, s hűségben élve szebbé kölcsönösen szebbé tehetjük egymást napjait!
istván
51 éves
Zalaegerszeg

Egy kedves, mosolygós, őszinte, megbízható, szeretni való hölgyet keresek, aki a legfontosabb lenne számomra.
Ekki
46 éves
Zalaegerszeg

élek 18 éve Magyarországon és van egy kis cégem, amely fut jó. Óta 2 év én már elvált. Én beszélek magyarul. Jól vagyok, de én egyedül. Keresek egy nőt is gyermekel és ís egyedül. Vagyok sportos, szeretnék táncolni , úszni, és lovagolni kerékpár. Nekem van egy nagy kert és ott ís dolgoszom. gitár...
Tamás
34 éves
Zalaegerszeg

Pécsett tanultam közgazdásznak, jelenleg szülővárosomban, Zalaegerszegen dolgozom a közszférában. Szabadidőmben szívesen sportolok amatőr szinten (futás, úszás, kosárlabda, régebben jártam salsára is). Ha tehetem, olvasok is rendszeresen. Minden héten átnézem például a hvg nevű gazdasági hetil...
Krisz
30 éves
Zalaegerszeg

Szia, keresem a páromat egy kedves hölgy személyében.Csak komoly kapcsolat érdekel! Magamról annyit, hogy nem iszom nem dohányzom .
József
46 éves
Zalaegerszeg

Szia Én is azért regisztráltam mint bárki más ezen az oldalon, páromat keresem s remélem - meg is találom! A többit ha lehet inkább személyesen - hisz úgy gondolom hogy a személyes találkozás az, amikor,s ahol eldől, eldőlhet a kapcsolat kialakulása, folytatása! :-)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2014-11-01 02:27:02