Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 216 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


19px ''Ez a szócikk Zalaegerszeg városról szól. Hasonló címmel lásd még: Zalaegerszegi TE FC és Egerszeg (egyértelműsítő lap)''Zalaegerszeg (németül ''Egersee'', horvátul ''Jegersek'' vagy ''Jagersek''; elterjedt rövidítése: "Zeg") Zala megye székhelye, megyei jogú város. A Zalaegerszegi járás központjaként számos település tartozik a vonzáskörzetébe. Magyarország 17. legnépesebb városa.Első írásos említése 1247-ből való ''Egurscug''ként, 1293-ban pedig már ''Egerszeg'' néven szerepel.Kanizsa 1600-as elestét követően nőtt meg szerepe, fokozatosan Zala vármegye központjává vált, mai fogalommal élve megyeszékhellyé válása a 18. századra tehető.Egyike Magyarország legvirágosabb, legzöldebb városainak, 2008-ban elnyerte a Virágos Magyarországért Szervező Bizottságának legmagasabb díját, az Arany Rózsa-díjat. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Judit
58 éves
Zalaegerszeg

Szia(sztok). Arányosan molett hölgy vagyok aki értelmes, ápolt, igényes úriember személyében keresi párját!Szeretem a természetet, kirándulni, utazni, sportolni. Szlogenem: "Van boldogság ötven felett is!"
Margaret
55 éves
Zalaegerszeg

Üdvözöllek kedves Ismeretlen! Köszönöm, hogy benéztél hozzám, ha az adatlapomon található információk alapján kíváncsi vagy rám, szívesen olvasnám a leveled a postaládámban. Amennyiben Benned is meg van a vágy, egy őszinteségen, tiszteleten és bizalmon alapuló mély, kapcsolatra, akkor lehe...
Erika
48 éves
Zalaegerszeg

Állatszerető, romantikus és természetkedvelő vagyok. Hasonló érdeklődésű független, őszinte, megbízható társat keresek.
Adrienn
35 éves
Zalaegerszeg

Kedves,humoros, örökmozgó nő vagyok, aki nem szeret otthon ülni. Hasonló kaliberű párt keresek. Szeretek kirándulni,színházba-moziba járni, utazgatni, sportolni, kosármeccsre járni.
_Ida
60 éves
Zalaegerszeg

Társat-barátot keresek. Független, fiatalos, természetet és utazást kedvelő nő vagyok. Nincsenek elérhetetlen vágyaim és kívánságaim. Olyan kapcsolatot szeretnék, ahol fontos az őszinteség, akarjon és tudjon szeretni, legyen humora és a többi jön magától. Ha felkeltettem érdeklődésed, bátran írj...
Márta
67 éves
Zalaegerszeg

Még aktívan dolgozó nyugdíjas vagyok.Szeretek kirándulni,kerékpározni és még sok mindent.Alapjában vidám természetű vagyok és nyitott az új dolgokra.
Julianna
27 éves
Zalaegerszeg

Szia! Megbízható, őszinte ember vagyok.sajnos nehezen bízok meg emberekben, ez a sok csalodasnak köszönhető, de remélem még fogom találni azt az embert akiben újra bizhatok. Ha úgy gondolod hogy szeretnél megismerni akkor írj.
Melinda
41 éves
Zalaegerszeg

Vannak olyan pillanatok az életben,amikor olyannyira hiányzik nekünk valaki,hogy ki szeretnénk őt szakítani az álmainkból és úgy igazából meg szeretnénk ölelni. Hiszem,hogy létezik egy olyan megmagyarázhatatlan,mindent legyőző érzés,amit ha megtalálunk,akkor életünk végéig tart.
Éva
55 éves
Zalaegerszeg

Nem keresek Akárkit, mert az bárki lehetne. Lehet,elrugaszkodom a valóságtól hogy keresem azt, akivel egymásnak az igaziak lehetnénk.? (Ha nem írok vissza, az azért van,mert egyenlőre nincs előfizetésem.:-( )
Annabell
55 éves
Zalaegerszeg

Én nagyon demonstratív és ragaszkodó személyiség vagyok. Szeretek nevetni és mosolyogni a mindennapi életben.Az élet pozitív oldalát nézem. Keresek egy úriembert akivel akivel őszintén, szeretetben meg tudom osztani mind jó és rossz dolgokat az életben.


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Darnell
39 éves
Zalaegerszeg

Darnell szépfiú, roppant szigorú, de nagyon igazságos... Meglásd... meglásd... maga vagyok a bűbáj :D :D :D
Zsolt
44 éves
Zalaegerszeg

Családcentrikus vagyok,nagyon szeretem a gyermekeket.Szeretem a rendet a tisztaságot magam körül.Hosszútávu,komoly kapcsolatot keresek.Szeretnék egy megbízható,szeretetre vágyó társat találni,talán itt.Nem vagyok előfizető
Lackó
27 éves
Zalaegerszeg

Jó estét, napot, reggelt, kinek mi... Szóval eljött az ideje, hogy új bemutatkozást írjak. Valószínűleg a régi nem működött bármennyire őszinte is volt. Az új is az lesz, csak mégis... más. Tehát, akkor kezdjük megint az alapoknál: Lackó vagyok, 27 éves, nőtlen, Zalaegerszegen lakom és dol...
Les
71 éves
Zalaegerszeg

Pár éve Európán élő, Magyar származású de külföldi állampolgár vagyok, jelenleg már külföldi kormány nyugdíjban. Jelenleg Zalaegerszegen élek legalább is megpróbálom a rengeteg szabad időmet extrém sportokkal és átlagos kulturális tevékenységgel eltölteni. Vadvízi evezés, Búvárkodás, Műkorizás...
Árpád
57 éves
Zalaegerszeg

Szia Árpi vagyok,56 éves férfi . Egyenlőre nem volt időm többet írni,de hamarosan pótolom. Örülök,hogy megnézted az adatlapom.ha felkeltettem az érdeklődést,kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
László
50 éves
Zalaegerszeg

Keresem a párom . Öszinte és megbizható társat keresek . A többit személyesen . .
Istvan
60 éves
Zalaegerszeg

János
46 éves
Zalaegerszeg

Sportos, vállalkozó szellemű egyén vagyok. Végzettségem szerint építész, de nem a szakmámban dolgozom. Elváltam, két kislányom van, akiket imádok, de nem velem élnek. Szeretném megtalálni "Őt", és olyan lenni, amit mindig is nyújtani szeretnék neki.
István
53 éves
Zalaegerszeg

Élvezem a fekete-fehér filmeket , de megnyugtató a tudat , hogy egy párkapcsolatba sokkal több szín belefér."
Tamás
36 éves
ZalaegerszegSikertörténetek

társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2015-11-25 03:09:10