Társkereső Szekszárd

jegyezz meg

Társkeresés Szekszárdon (Tolna)

Szekszárdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 175 társkereső tag vár rád Szekszárd és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


[Sx] Failed retrieving result for article Szekszárd. Szekszárd Tolna megyei település.


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szekszárd és környékéről:

Zsuzska
41 éves
Szekszárd

Vidámság, humor, pozitív életszemlélet, nyitottság, őszinteség. Hiszem, hogy társ, barát és szerető egy szeményben létezik. Neked mi a legfontosabb?
Zsuzsa
60 éves
Szekszárd

Keresem a párom,partnerem,kedvesem akivel szeretnék kellemes napokat éveket eltölteni. Kedvelje az utazást,kirándulást.
Valéria
51 éves
Szekszárd

Most idézhetnék valami ismert, általam nagyra becsült költőtől! Meg írhatnék okosokat! De nem! Tök mindegy! Egy ilyen felületen bármit lehet! Hiszek a szemkontaktusban, az illatokban. A kémiában! Vagy van ! Vagy nincs ! Kell, hogy, ha meglátok valakit, végig fusson a hideg a hátamon. Kell a bor...
Andrea
44 éves
Szekszárd

Sok dologgal kell megküzdened, ha egyedül élsz és nagyon nehéz megtalálni a helyes egyensúlyt, hogy ne te legyél a mindenkit legyőző amazon, de a magát eltartani képtelen nő sem. Hát itt egyensúlyozok és szívesen venném, ha lenne segítségem az egyensúlyozásban.
Anita
31 éves
Szekszárd

Őszinte, hűséges típus vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Elvált, 2 gyermek anyukája vagyok! Szeretek kirándulni.
Márti
54 éves
Szekszárd

Határozott, szorgalmas, temperamentumos, igényes, ápolt nő vagyok. Fontos számomra a család, őszinteség, megbízhatóság.Szabadidőmben szeretek sétálni, kirándulni. Keresem társam, a hozzám illő férfi személyében!
Kamela
33 éves
Szekszárd

Ha van egy szív, mely érted dobban, szeresd őt mindenkinél jobban. Mert ki tudja, lesz-e idő, mikor fáj a szíved, de már késő.
Szilvi
47 éves
Szekszárd

Inkább a nyers őszinteség, mint a hazug mosoly. Inkább a belső értékek, mint a külsőségek. Inkább a helyes önkritika, mint a túlzott önbizalom. Inkább a fanyar humor, mint a túlzott komolyság. Inkább a megbízhatóság, mint a felelőtlenség. Inkább a hűség, mint a kalandorság. De ami számomra...
Roland
33 éves
Szekszárd

Szia. Én egy átlagos srác vagyok aki szívesen ismerkedik. Szívesen megismernék egy kedves normális lányt. Barátokat és társat keresek
Rita
31 éves
Szekszárd

Komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani egy hasonló felfogású férfival, aki humoros, odaadó, szereti a természetet, káros szenvedélyektől mentes és önálló.


Párkereső urak

Társkereső urak Szekszárd és környékéről:

lacosz
56 éves
Szekszárd

50 évesen szeretném újra kezdeni az életemet, új társsal. Tisztesség, őszinteség becsületesség, csak ennyit kérek. Csak az tud élni, ki mindig nevet, Kiből kicsordul minden szeretet Kinek lelke élettől vidám, Ki himnuszt zeng az ég hajnalán Ki minden könnyből virágot szakaszt, Mind...
István
44 éves
Szekszárd

Alkalmazkodni tudó, de önálló gondolatokkal rendelkező, APA ... Van egy fiam,szeret és ragaszkodik hozzám,és én is.... Szeretek főzni,és enni is...de ne okolj ha szedsz fel egy két kilót mellettem,és én sem foglak...elfogadlak,ha Te is...csak akarni kell.... Tettem amit tettem, hittem amit...
László
31 éves
Szekszárd

Nem vagyok modell, nem tudok énekelni, de még a rajzhoz is ügyetlen vagyok. De tudok valamit amiben tökéletes vagyok... abban, hogy szeressek.
Árpád
49 éves
Szekszárd

Hogy miért nincs valakim? Mert nem Valakit keresek. Mert a Valaki Bárki lehet, aki kedveset szól, megölel, virágot hoz és betakar. A Valakivel lehet sétálni, nevetni, kirándulni és szeretkezni, a Valaki éli az életét, időt tölt velem, mikor kedve szottyan, aztán továbbmegy. A Valaki fontos embe...
Gábor
42 éves
Szekszárd

Gábor vagyok, 42 éves vállalkozó. Teljes értékű kapcsolatot keresek, amely szárnyalásra sarkal, mind a magán életben, mind pedig a munkákban. Nem az a célom, hogy változtassak, változtassanak formáljanak. Magam szeretném adni, és ezt várom mindenkitől. Fontos a kisugárzás a pozitív szemlélet, az ...
Áron
35 éves
Szekszárd

Jó terméknek nem kell reklám ! ;) :) :) 35 éves vagyok és Áronnak hívnak . Szekszárd környékén ismerkednék . Ha szimpatikus vagyok és többre vagy kíváncsi, bátran vedd fel velem a kapcsolatot! ;)
János
53 éves
Szekszárd

Rendezett körülmények között élek Szekszárdon,társam keresem, önmagára igényes , komoly hölgy személyébe.Mottóm élni, és élni hagyni ! Attól lehet szép és őszinte, és hű kapcsolat, hogy nem folytjuk meg egymást.
Zsolti
42 éves
Szekszárd

Ha szimpatikusnak találsz, bátran írj, lehet egymást keressük. :-) A személyes találkozásban hiszek, nem a hónapokig tartó levelezésben.
JOSEK
64 éves
Szekszárd

Jókai Anna: Szegény Magyarország Ötvenhat lyukas zászlaján a címer pusztán ragtapasz; mára kilyukadt a haza is: közepén halt meg a vigasz. A nemzet körös-körülre átköltözött, ő tart össze minket: az üldözött. Vagyunk: foszló anyagban cérna sor...
József
42 éves
Szekszárd

Szia !!! Én már jártam itt ,kisebb nagyobb sikerel .Megprobálom megint hátha most sikerül párt találnom.Magamrol élet vidám srác vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább
Copyright 2003-2016. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/szekszard
Nyomtatás dátuma: 2016-07-26 21:46:32