Társkereső Szekszárd

jegyezz meg

Társkeresés Szekszárdon (Tolna)

Szekszárdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 179 társkereső tag vár rád Szekszárd és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


[Sx] Failed retrieving result for article Szekszárd. Szekszárd Tolna megyei település.


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szekszárd és környékéről:

Zsuzsa
60 éves
Szekszárd

Keresem a párom,partnerem,kedvesem akivel szeretnék kellemes napokat éveket eltölteni. Kedvelje az utazást,kirándulást.
Nikolett
37 éves
Szekszárd

Imádom az állatokat, van egy kutyám és egy macskám. Szeretek sportolni, szeretem a forma 1-et, a kosárlabdát és az autókat..a többit majd élőben :)
andrea1976
39 éves
Szekszárd

Tímea
42 éves
Szekszárd

Társaságkedvelő, vidám természetű nő vagyok. Őszinte, és tudatosan élő nyitott embernek tartom magam. Szeretek főzni, túrázni, kertészkedni. Új célokat keresek az életemben és ehhez a megfelelő társat.
Marcsi
52 éves
Szekszárd

Bár mit írhatnék ide, a személyes találkozás többet ér minden szónál. Egy őszinte, szeretetre vágyó ember vagyok.
Andrea
44 éves
Szekszárd

Sok dologgal kell megküzdened, ha egyedül élsz és nagyon nehéz megtalálni a helyes egyensúlyt, hogy ne te legyél a mindenkit legyőző amazon, de a magát eltartani képtelen nő sem. Hát itt egyensúlyozok és szívesen venném, ha lenne segítségem az egyensúlyozásban.
Kamela
33 éves
Szekszárd

Ha van egy szív, mely érted dobban, szeresd őt mindenkinél jobban. Mert ki tudja, lesz-e idő, mikor fáj a szíved, de már késő.
Éva
59 éves
Szekszárd

Társat, barátot keresek, őszinte, jó humorú, káros szenvedélytől mentes férfi személyében.Rossz egyedül.Nincs kreditem.
Évi
27 éves
Szekszárd

Nem szeretek és nem is igazán tudok magamról írni. Jobban szeretem beszélgetéssel megmutatni, ki is vagyok valójában. Röviden talán ennyit írnék:Hétköznap gyerekekkel foglalkozom,hétvégén bármit szívesen csinálok,ami kikapcsol és feltölt. Szeretem a zenét,a jó filmeket és könyveket,a kiránduláso...
Mimoza666
29 éves
Szekszárd

egy olyan ember társaságát keresem akivel lehet programokat és együtt lenni,és lehet szeretni oda vissza alapon! Olyan embert keresek komoly kapcsolatra aki normális és normálisan viselkedik!


Párkereső urak

Társkereső urak Szekszárd és környékéről:

Zsolti
42 éves
Szekszárd

Ha szimpatikusnak találsz, bátran írj, lehet egymást keressük. :-) A személyes találkozásban hiszek, nem a hónapokig tartó levelezésben.
lacosz
56 éves
Szekszárd

50 évesen szeretném újra kezdeni az életemet, új társsal. Tisztesség, őszinteség becsületesség, csak ennyit kérek. Csak az tud élni, ki mindig nevet, Kiből kicsordul minden szeretet Kinek lelke élettől vidám, Ki himnuszt zeng az ég hajnalán Ki minden könnyből virágot szakaszt, Mind...
Árpád
49 éves
Szekszárd

Mindannyian keresünk valakit. Azt a különleges embert, aki mindazt nyújtja majd számunkra, ami hiányzik az életünkből. Valaki, aki társaságot, támogatást vagy biztonságot ajánlhat. Néha, ha elég erősen keresünk, találunk valakit, aki mindhármat tudja nyújtani. Igen, mindannyian keresünk vala...
Ferenc
54 éves
Szekszárd

Türelmes nyugodt, vidám természetű vagyok. Szeretem a természetet, kirándulást, tartalmas szórakozást és a párommal közösen eltöltött időt. Nem vagyok egy jó pasi (van egy "kis" pocakom), de az ördögnél talán egy fokkal szebb - bár ezt ördöge válogatja. Azért ez ne ijesszen meg, mert e...
Gábor
41 éves
Szekszárd

Gábor vagyok, 42 éves vállalkozó. Teljes értékű kapcsolatot keresek, amely szárnyalásra sarkal, mind a magán életben, mind pedig a munkákban. Nem az a célom, hogy változtassak, változtassanak formáljanak. Magam szeretném adni, és ezt várom mindenkitől. Fontos a kisugárzás a pozitív szemlélet, az ...
Pee
35 éves
Szekszárd

Elgondolkodtat mit írjak. Amit szeretnél olvasni, vagy ami őszinte. Magánbeszélgetésben a másodikat mondom, de itt nem szeretném mindenemet kiteregetni. A szeretek kirándulni, jókat enni, a tengerpartot stb. az mind megvan, de a "bulizni" rész nem érdekel.
Áron
35 éves
Szekszárd

Jó terméknek nem kell reklám ! ;) :) :) 35 éves vagyok és Áronnak hívnak . Szekszárd környékén ismerkednék . Ha szimpatikus vagyok és többre vagy kíváncsi, bátran vedd fel velem a kapcsolatot! ;)
János
53 éves
Szekszárd

Rendezett körülmények között élek Szekszárdon,társam keresem, önmagára igényes , komoly hölgy személyébe.
József
42 éves
Szekszárd

Szia !!! Én már jártam itt ,kisebb nagyobb sikerel .Megprobálom megint hátha most sikerül párt találnom.Magamrol élet vidám srác vagyok.
Zoli
35 éves
Szekszárd

Sziasztok, majd kitalálok ide valamit bővebben addig is leírom, hogy aktív életet élő és sportoló pasi vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább
Copyright 2003-2016. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/szekszard
Nyomtatás dátuma: 2016-06-25 19:48:30