Társkereső Szekszárd

jegyezz meg

Társkeresés Szekszárdon (Tolna)

Szekszárdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 178 társkereső tag vár rád Szekszárd és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


[Sx] Failed retrieving result for article Szekszárd. Szekszárd Tolna megyei település.


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szekszárd és környékéről:

Molly
54 éves
Szekszárd

Keresem a párom, társam, szabadidő partnerem, majd meglátjuk mi alakul ki belőle :) Nem az a fontos hogy egyformák legyünk, hanem az hogy kiegészítsük egymást :)
Zsanett
55 éves
Szekszárd

Szeretnék megismerni egy tisztességes, őszinte, temperamentumos sármos férfit. Kizárólag független, önmagára és környezetére igényes , intelligens párom keresem.
Hudi
41 éves
Szekszárd

Boldogságra vágyom egy olyan ember oldalán,aki magabiztossággával,egzisztenciájával ès jellemèvel ki tudja vívni,hogy felnèzhessek rá ès rajonghassak èrte!!
Maria
42 éves
Szekszárd

Vidám, az életre nyitott . Fő a bizalom.. De meg kell ismerni.Ide bármit írhat magáról az ember, nem mérvadó.
Anita
31 éves
Szekszárd

Őszinte, hűséges típus vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Elvált, 2 gyermek anyukája vagyok! Szeretek kirándulni.
Klári
39 éves
Szekszárd

Nincs lapos hasam,a hajam nem áll mindig jól,és van,hogy rossz dolgok csúsznak ki a számon.De a legfontosabb,hogy mindig önmagam vagyok.
Bea
44 éves
Szekszárd

A személyes találkozás mindenkiről többet elmond, mint ez a szöveg.... Akivel odáig eljutunk, majd ott...
Erzsi
54 éves
Szekszárd

Én egy Átlagos nő vagyok jó humorral meg áldva , házias , többet megtudhatok rólam ha érdeklek valakit írjon rám
Zsuzsanna
36 éves
Szekszárd

Életvidám, céltudatos nő vagyok, szeretnék ismerkedni, barátkozni, szórakozni és randizni Veled... :-)
Zsuzska
41 éves
Szekszárd

Vidámság, humor, pozitív életszemlélet, nyitottság, őszinteség. Hiszem, hogy társ, barát és szerető egy szeményben létezik. Neked mi a legfontosabb?


Párkereső urak

Társkereső urak Szekszárd és környékéről:

Zoltan
37 éves
Szekszárd

István
44 éves
Szekszárd

Alkalmazkodni tudó, de önálló gondolatokkal rendelkező, APA ... Van egy fiam,szeret és ragaszkodik hozzám,és én is.... Szeretek főzni,és enni is...de ne okolj ha szedsz fel egy két kilót mellettem,és én sem foglak...elfogadlak,ha Te is...csak akarni kell.... Tettem amit tettem, hittem amit...
József
43 éves
Szekszárd

Szia !!! Én már jártam itt ,kisebb nagyobb sikerel .Megprobálom megint hátha most sikerül párt találnom.Magamrol élet vidám srác vagyok.
lacosz
56 éves
Szekszárd

50 évesen szeretném újra kezdeni az életemet, új társsal. Tisztesség, őszinteség becsületesség, csak ennyit kérek. Csak az tud élni, ki mindig nevet, Kiből kicsordul minden szeretet Kinek lelke élettől vidám, Ki himnuszt zeng az ég hajnalán Ki minden könnyből virágot szakaszt, Mind...
Árpád
49 éves
Szekszárd

Hogy miért nincs valakim? Mert nem Valakit keresek. Mert a Valaki Bárki lehet, aki kedveset szól, megölel, virágot hoz és betakar. A Valakivel lehet sétálni, nevetni, kirándulni és szeretkezni, a Valaki éli az életét, időt tölt velem, mikor kedve szottyan, aztán továbbmegy. A Valaki fontos embe...
János
53 éves
Szekszárd

Rendezett körülmények között élek Szekszárdon,társam keresem, önmagára igényes , komoly hölgy személyébe.Mottóm élni, és élni hagyni ! Attól lehet szép és őszinte, és hű kapcsolat, hogy nem folytjuk meg egymást.Igyekszem minden helyzetben pozitívan gondolkodni, az élet szépségeire, örömeire konc...
László
31 éves
Szekszárd

Nem vagyok modell, nem tudok énekelni, de még a rajzhoz is ügyetlen vagyok. De tudok valamit amiben tökéletes vagyok... abban, hogy szeressek.
László
61 éves
Szekszárd

Nem hiszem, hogy pár mondatban sikerülne jellemezni magam. Ha be jövünk egymásnak, az első találkozón minden lényegeset megtudsz rólam, ha kíváncsi vagy rá. Egyébként mozgékony fiatalos külsejű, és felfogású, őszinte, jó humor és kifinomult esztétikai érzékkel rendelkezem. Keresem azt az ...
Áron
35 éves
Szekszárd

Jó terméknek nem kell reklám ! ;) :) :) 35 éves vagyok és Áronnak hívnak . Szekszárd környékén ismerkednék . Ha szimpatikus vagyok és többre vagy kíváncsi, bátran vedd fel velem a kapcsolatot! ;)
Mihály
30 éves
Szekszárd

Komoly, őszinte családcentrikus káros szenvedélytől mentes kedves férfi vagyok. Optimista életfelfogásom van. Szabadidőmbe szívesen hallgatok zenét, s nagyon szeretem az állatokat . Komoly kapcsolatra vágyom kedves családcentrikus társamat keresem akit lehet szeretni és családot szeretne. Számomr...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább
Copyright 2003-2016. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/szekszard
Nyomtatás dátuma: 2016-08-26 05:06:18