Társkereső Tolna

jegyezz meg

Társkeresés Tolnán (Tolna)

Tolnai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 263 társkereső tag vár rád Tolna és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Tolna () város Tolna megyében, a Szekszárdi kistérségben és a Tolnai járás székhelye. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Tolna és környékéről:

szavolov
53 éves
Tolna

Szia ,legnagyobb hibám az őszinteség , legelőnyösebb oldalam a szerénység , bár az IQ szintem kiveri a plafont ! Nem rossz az arcmemóriám , mert egyszerűen nincs! Ám jó a számmemóriám ,mert mindenkinek tudom a telcsiszámát , csak azt nem melyik kihez tartozik! Fontos számomra az intelligencia...
Hajnalka 13
51 éves
Tolna

Egymás tisztelete, kölcsönös szuverenitás, nyitottság, meg egy csöppnyi szikra... Ha kölcsönös a vonzalom, akkor a többi részletkérdés! Ja, és jól viselem a kényeztetést!
Adri85
28 éves
Tolna

Egy életvidám, barátságos, mosolygós, kedves csajszi vagyok, aki imád jókat enni, utazni, felfedezni a világot, nagyokat nevetni, tartalmas programokat szervezni.
Virág
45 éves
Tolna

Sziasztok! nem is tudom hogy mit is irjak magamról:)vágyom egy igazi őszinte meg bizható kapcsolatra:)ha te is erre vágysz akkor irj minden levélre válaszolok! Ne a képröl itélj inkább ismerj meg egy személyes találkozás mindent elárúl!
Léna
54 éves
Tolna

Ide nem kell túl sokat írni. Egy lehetőség, az élet nem magányos folytatásához. Ehhez ma megvannak a megfelelő lehetőségek. Mindenkinek sok szerencsét kívánok, hogy megtalálja akit keres.Köszönöm a látogatás.
Camila
28 éves
Tolna

Visszahúzódó vagyok, a kommunikáció nem erôsségem. Szeretem a filmeket, szeretek társasjátékozni és utazni.
Kata
18 éves
Tolna

Tudom,hogy nem vagyok egy egy szépség királynő de egy megértő fiúra van szükségem.Aki kedves,aranyos,helyes,megbízható és vicces :).
Teri
60 éves
Tolna

Fiatalos nyugdíjas vagyok.Imádok kertészkedni.Mindenre nyitott vagyok. Szeretem a rendet magam körül mindenféle szempontból.Hasonló adottságokkal rendelkező társam keresem.
Margaréta
54 éves
Tolna

Magamról csak ennyit. Szeretem a zenét, a vizet, a szépet, az ápoltat. Nem szeretem a hamisságot,az igazságtalant,és a bizalmatlant. Külsőm? Igen fontos. Mert az ember azt látja meg először, de ami ott belül van, az csak később derül ki . Pár levélváltás, beszélgetés, séta alkalmával. Adjunk m...
Rózsi
44 éves
Tolna

Kiegyensúlyozott, optimista,melegszívü kitartó humorérzékkel megáldott önmagára és környezetére igényes fiatalos nő keresi hasonló karakterű partnerét.


Párkereső urak

Társkereső urak Tolna és környékéről:

Istvan
62 éves
Tolna

Tisztelettel Üdvözlök mindenkit aki e "rögös"uton idáig eljututt!Kérem töletek,a kulturáltság és inteligenciátoktól fügetlenül,-ha Téged levéllel megkeresnek,viszonozd azt kölcsönös szimpátia nélkül is,hogy viszont tiszteld embertársad!CSak az igaz lelkiismerettel nem rendelkező nem igy...
Norbi
25 éves
Tolna

Bemutatkozás legalább 100 maximum 1000 szó ki ír ennyit egyáltalán ? Írhatnák ide egy szép idézetet vagy valami tetszőt magamról ,de sok értelmét nem látom úgyse tudod,hogy igazak e. Ha valami érdekel legjobb ha személyesen érdeklődsz :)
Tamás
35 éves
Tolna

Szeretek a szabad ég alatt főzni, közben figyelni a fa ropogását ahogy áthatol rajta a tűz... kikapcsolódni ilyenkor, érezni az illatokat, élvezni az ízeket jó borokat kóstolni és eggyé válni a természettel. Beszélgetni a barátaimmal, hallgatni őket, vidámnak lenni és örülni az Életnek.
béla 61
63 éves
Tolna

Friss nyugdíjas egyedülálló ffi vagyok. Ezúton szeretnék/ de nem mindenáron!/ kapcsolatot kialakítani hasonló korú hölggyel. Utazást,kirándulást szeretők jelentkezését várva.A személyes találkozások híve vagyok.Távolságnak nem lenne akadálya.
jános
41 éves
Tolna

életvidám,sportot kedvelő és szerető pasi vagyok,,szeretem az állatokat,szeretek mosolyogni,és élni,,,
Sab
35 éves
Tolna

Szinte minden hol jártam már, de főleg bábszínházban! Szóval láttam a madzagokat, ezért tudom, nem minden az, aminek látszik!!! Bár a madzagokon túl is van élet!
Viktor
21 éves
Tolna

Mindig kihívás az embernek magáról írnia, elengedhetetlen egy bizonyos fokú önkritika. Kedves és nyugodt embernek tartom magam, nem szeretem a nyüzsgést. Inkább az élet apró örömeit keresem, szeretek otthon lustálkodni, megnézni egy filmet, mellette főzni valamit, vagy rendelni egy pizzát. Azért ...
Gyula
19 éves
Tolna

Sziasztok szeretek bulikba járni. szeretem ha egy lánynak is van humor érzéke meg azért ö is szeresen egy kicsit bulizni. Szeretek szabad időben horgászni meg edzeni .
peti
29 éves
Tolna

Akarj megismerni.Egyedül ez a lényeg. Nem vagyok híve a sok dumának, messzíről jött ember úgy is azt mond amit csak akar.
Nagy
36 éves
Tolna

Hétköznapi egyszerű férfi vagyok, aki eddig a munkájának élt, Szeretnék végre élni, szeretni, szeretve lenni.Komoly kapcsolatra vágyom, nem felületes semmit mondó üres kapcsolatra. Szeretem az embereket, s alapvetően pozitív beállítottságú vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/tolna
Nyomtatás dátuma: 2014-04-18 10:53:14