Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 978 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szeged Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Éva
42 éves
Szeged

Életvidám,játékos, kedves , őszinte,igényes, néha hallgatag,otthon ülő.Attól is függ,kivel vagyok... Szeretem a természetet,a gyerekeket,a zenét, a táncot, a tartalmas beszélgetéseket és mindent, ami szép.
Márti
58 éves
Szeged

Nyugdíjas elvált nő vagyok. Egy gyermek édesanyja .Szeretek olvasni, főzni , hímezni , sétálni , számítógépezni . Szerintem egyelőre ennyit rólam .
szamoca
48 éves
Szeged

Mit írjak magamról ? Saját magammal elégeted vagyok hogy hibáim, az mindenkinek van csak kérdés ,hogy tudják -e toreláni .Hogy ki felelne meg azt csak ha személyesen találkozom veled.
Bettina
19 éves
Szeged

A barátaim mellett kiállok. 2 nővérem és 2 húgom van. Imádom a kutyákat nekem is van egy. Gyorsan barátkozok.
Márti
46 éves
Szeged

Elváltam, sokat dolgozom, ami kevés szabadidőm van azt szeretném tartalmasan eltölteni. Csak egyedül nem megy! Keresem inteligens, független férfi társaságát.
Kata
33 éves
Szeged

Keresem a páromat aki nyitott, kedves férfi. Mint olyan sokan, szűkszavúan írok magamról, mert a személyes találkozást és ismerkedést mindennél fontosabbnak tartom. Elsősorban komoly kapcsolatra vágyom, de nyitott vagyok bármilyen variációra. Nagyon szeretek nevetni. És vonaton utazni. Ha megtets...
Vilma
58 éves
Szeged

Hogy milyen embert keresek társnak? Nagyon könnyű lenne simán elintézni azzal, hogy egy vonzó férfit. Igen ám, azonban a vonzalom valahonnan belülről (is) fakad, ami például egy fotó megnézésekor is elkezdődhet. Amellett, hogy a külső is számít, számomra fontos az, hogy jól érezzem magam a má...
Zsuzsanna
46 éves
Szeged

Életvidám, kedves és elfogadó embernek tartom magam. Szeretek szórakozni, festeni és úszni. Szeretem az állatokat.
Rita
23 éves
Szeged

Szia! Rita vagyok,szegedi egyetemista. A családom és a barátaim nagyon fontosak nekem, így az igazi kikapcsolódást is a velük töltött idő jelenti számomra. Emellett a szabadidőmben szeretek még sportolni, utazni, kirándulni - kiélvezni az élet apró örömeit...
Marika
59 éves
Szeged

Várom a királyfit nem lovon, hanem fehérautóval remélem egyszer megtalálom a Őt, remélem még nem késtem el teljesen...


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Zoli
34 éves
Szeged

Egy motoros srác vagyok.Vagy nagyon sietek,vagy nagyon nem.Egyszerű lélek vagyok mint a faék. Nem szeretem bonyolítani a dolgokat.
Csaba
24 éves
Szeged

Hello! Szívesen ismerkednék. Nem nagyon tudok mit írni magamról. Ha szimpatikus vagyok neked akkor nyugodtan keress fel. Nem harapok ;)
István
59 éves
Szeged

"Forrás folyóba ömlik, folyó az óceánba, az egeknek folyton özönlik vegyülő suhogása, magány sehol, isteni rend, s jel, hogy minden tünemény keveredjék valamivel. Miért ne veled én?" - ebben benne van a magány és a vágy a tisztességes, emberi, egymásért élő kapcsolatra. Ezt szeretném me...
Peti
33 éves
Szeged

Szeretem a gondolkodást, kreativítást igénylő feladatokat, ezért a kutatói pályával szimpatizálok (informatikai téren). Mondtak már rólam hogy vicces, kedves, okos, szerény pali (azaz peti) vagyok, rosszat meg nem írok ide magamról, mert olyan most nem jut eszembe, és hát csak nem vagyok a magam...
Steve
54 éves
Szeged

Elmondanám, hogy: Szeretlek, kedvesem, szeretlek tégedet, szeretem azt a kis könnyű termetedet, illatos hajadat, fehér homlokodat, szép szemeidet, piros orcáidat, azt a lágy kis kezet, melynek érintése magában élvezet, elmondanám ezt, s többet ennél, de nem mondom, mert nincs kinek !
ákos
35 éves
Szeged

“Az energia cselekvés és mozgás. Minden cselekvés mozgás, és minden mozgás energia. Minden vágy energia. Minden gondolat energia. Minden élet energia. Mindent megélni energia. Ha lehetővé tesszük, hogy ez az energia áramoljon ellentmondások, ellenállás és konfliktusok nélkül, akkor hatá...
Oliver
26 éves
Szeged

Általában nyugodt és laza természetű vagyok. Szeretek másokon segíteni.Imádom az extrém sportokat és az időjárást.
Peti
30 éves
Szeged

Szeretem a humort és a vidámságot ! AZ esőt a vihart (de csak a szobámból nézve) Kiránduli vagy épp passzívan semmit tenni.
Ferenc
44 éves
Szeged

Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.
Bonifác
35 éves
Szeged

Most nincs időm írni magamról, de minden kérdésre válaszolok :) Amindenit ez még csak 63 karakter :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2014-10-25 13:09:06