Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 981 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.



Rövid ismertető


Szeged Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Anikó
42 éves
Szeged

Kedves, kellemes NŐ vagyok aki komoly kapcsolat reményében regisztrált itt...




Helga
28 éves
Szeged

26 éves szegedi lány vagyok. Kizárólag komoly kapcsolatot keresek, más ne is írjon. :) Legyen megbízható, őszinte, kedves.




Ica
49 éves
Szeged

Üdv! Életvidám,társaságot,utazást,kirándulást kedvelő Társat keresek. Szeretet,béke,nyugalom,őszinteség.én erre vágyom! És TE???




Mónika
39 éves
Szeged

Termeszetet, vidámságot, humort kedvelő nő vagyok. Szeretem a filmeket a kirándulásokat a barátaimat. Nem szeretnék egy éjszakás, felületes kapcsolatokat. Remélem itt sikerülni fog.




Anna
55 éves
Szeged

Az ember egy napon rádöbben arra, hogy az életben igazán semmi sem fontos. Sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, csak az, hogy valaki szeresse őt igazán." (Goethe)




Edit
41 éves
Szeged

Vidám természetű, komoly gondolkodású, ápolt és monogám... Hasonló társam keresem, ha nem dohányzol plusz egy jó pont.




Szilvia
34 éves
Szeged

Mindannyian arra szüllettünk,hogy egyedi lények legyünk,olyanok,amilyen senki más nem lehet és azt tegyük,amire nem képes senki más




Judit
31 éves
Szeged

Intelligens, kedves, szép nő vagyok. Magas, okos, kedves, lehetőleg gyermekkel rendelkező párom keresem.




Andi
30 éves
Szeged

Komoly kapcsolat reményében ismerkednék.Írhatnék magamról ódákat de messziről jött ember azt mondd amit akar, így ha mindketten szimpatikusnak találjuk egymást akkor személyes találkán kiderül a valóság. Szabadidőmben szeretek olvasni, és sokat biciklizem illetve spinningelek. HA felkeltettem az ...




Roxana
51 éves
Szeged

Hali skácok! Keresem a párom, nős és kapcsolatban élők kerüljenek. Olyan pasit keresek, akinek én vagyok a legfontosabb és imádni fog engem. Ugye van kihívás??


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

István
59 éves
Szeged

"Forrás folyóba ömlik, folyó az óceánba, az egeknek folyton özönlik vegyülő suhogása, magány sehol, isteni rend, s jel, hogy minden tünemény keveredjék valamivel. Miért ne veled én?" - ebben benne van a magány és a vágy a tisztességes, emberi, egymásért élő kapcsolatra. Ezt szeretném me...




ákos
35 éves
Szeged

“Az energia cselekvés és mozgás. Minden cselekvés mozgás, és minden mozgás energia. Minden vágy energia. Minden gondolat energia. Minden élet energia. Mindent megélni energia. Ha lehetővé tesszük, hogy ez az energia áramoljon ellentmondások, ellenállás és konfliktusok nélkül, akkor hatá...




Oliver
26 éves
Szeged

Általában nyugodt és laza természetű vagyok. Szeretek másokon segíteni.Imádom az extrém sportokat és az időjárást.




roland
38 éves
Szeged

Egyedülálló, kevés szabad idővel rendelkező dohányzó pasi vagyok.Egyedül nevelem két iker leányzómat.Keresem párom,"őszinte NŐ" személyében.




István
47 éves
Szeged

Vidám természetű szórakoztató szerény udvarias.emberi értékeket tisztelő.Nagy beszélgetéseket kedvelő ember vagyok.




Attila
35 éves
Szeged

Nyugodt, kiegyensúlyozott férfinek tartom magam. Rendkívül szeretem a gyerekeket, családcentrikus vagyok és a környezetemben élőknek is ez a véleményük. Szeretek olvasni, úszni és szeretem a munkámat is.Szellemi és testi fogyatékos gyerekekkel foglalkozok. Számomra természetesen a család az első!...




Attila
29 éves
Szeged

örülnék egy lánynak, akivel nyiltan lehet beszélgetni, vagy éppen spontán meginni valamit a nap végén, kikapcsolodni, esetleg utazgatni. aránylag nyugis az életem, dolgozom, egyedül élek.




Zoli
33 éves
Szeged

Egy motoros srác vagyok.Vagy nagyon sietek,vagy nagyon nem.Egyszerű lélek vagyok mint a faék. Nem szeretem bonyolítani a dolgokat.




manó
62 éves
Szeged

Bármit írhatok magamról! !nem biztos, hogy szerencsés! Csak a személyes érzések-gesztusok fogják eldönteni elfogadjuk -e a másikat annak aminek látjuk-tapasztaljuk. Nem béklyóba kötött, de egymás iránti teljes odaadást keresek igen hosszú távra.




Tamás
24 éves
Szeged

Nem nagyon tudok mit írni, szeretek bulizni -persze csak módjával, biciklizni, kosarazni, pihenni, finomakat enni, filmeket nézni. A többit majd személyesen.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2014-10-01 16:32:57