Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 958 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szeged Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Kata
33 éves
Szeged

Keresem a páromat aki nyitott, kedves férfi. Mint olyan sokan, szűkszavúan írok magamról, mert a személyes találkozást és ismerkedést mindennél fontosabbnak tartom. Elsősorban komoly kapcsolatra vágyom. Nagyon szeretek nevetni. És vonaton utazni. Ha megtetszett a bemutatkozóm, várom a leveled.
Edina
25 éves
Szeged

Vidám, talpraesett, őszinte, család centrikus lány vagyok. Keresem korban hozzám illő társam, aki szintén tartós kapcsolatot keres, lehet vele hosszútávon tervezni.
Andi
31 éves
Szeged

Komoly kapcsolat reményében ismerkednék.Bármennyit is írnék magamról,hűen csak a személyes találkozásnál derül fény a valós szimpátiára. Én is mint sokan mások csak boldogok akarnak lenni,megosztani mind azt ami történik velünk. Társam keresem akivel beragyoghatjuk egymás napjait. Magamról még an...
Marika
59 éves
Szeged

Várom a királyfit nem lovon, hanem fehérautóval remélem egyszer megtalálom a Őt, remélem még nem késtem el teljesen...
Marianna
20 éves
Szeged

A nevem Marianna,de a legtöbben Marcsinak hívnak. Szeretek kirándulni,főzni és filmet nézni. Komoly kapcsolatot szeretnék.
Éva
42 éves
Szeged

Életvidám,játékos, kedves , őszinte,igényes, néha hallgatag,otthon ülő.Attól is függ,kivel vagyok... Szeretem a természetet,a gyerekeket,a zenét, a táncot, a tartalmas beszélgetéseket és mindent, ami szép.
Erzsébet
64 éves
Szeged

Egyedül maradtam,hiányzik egy társ...egy barát... egy kedves. Keresek egy intelligens, megbízható, optimista, őszinte - minden iránt érdeklődő, fiatalos férfit. Én is hasonló tulajdonságokkal rendelkezem.Irodalmat, képzőművészetet, utazást kedvelő,házias nő vagyok. Rendezett körülmények között él...
Kata
39 éves
Szeged

Szia. Egy olyan férfit keresek, aki komolyan gondolja, családban gondolkozik, és nem csak szexpartnert keres, valamint kölcsönösen megfelelünk egymásnak. Kata
mariska
64 éves
Szeged

Nyugdíjas vagyok, egyedül élek. Napjaim nagyon egyhangúak, ezért szeretnék beszélgetőtársat keresni. Érdekelnek a napi események, hírek.
Kriszti1129
34 éves
Szeged

Hmmm.Van egy gyönyörű Kislányom,akit egyedül nevelek.Magamról nem tudok mit írni,kérdezz,ha érdekellek ezek után is... :-)))


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

István
60 éves
Szeged

"Forrás folyóba ömlik, folyó az óceánba, az egeknek folyton özönlik vegyülő suhogása, magány sehol, isteni rend, s jel, hogy minden tünemény keveredjék valamivel. Miért ne veled én?" - ebben benne van a magány és a vágy a tisztességes, emberi, egymásért élő kapcsolatra. Ezt szeretném me...
Attila
32 éves
Szeged

Sziasztok! Attila vagyok 29 éves. Szeretek szórakozni, csavarogni,autózni, motorozni.Imádom az állatokat,a virágokat.Nem kalandot keresek,olyan társ érdekel aki nem használja ki a másikat, tudja értékelni amikor törődnek vele.
Feri
47 éves
Szeged

"A Férfi a Nő-t keresi, a Nő a Férfi-t... :)" Tényleg nem számít, mit írsz és nem számít, mit írok! Mert az első találkozáskor, a "KÖZÖS" szimpátia lesz a lényeg! Elsősorban, Budapesti hölgyekkel ismerkednék!
David
26 éves
Szeged

Csupán kivancsiság, ami rávett a regisztrációra, de ha jobban belegondolok, sok minden sülhet ki a végén ennek a kiváncsiskodásnak köszönhetően :)
István
31 éves
Szeged

Keresem azt az embert, akit tudnék szeretni, és aki tudna szeretni. Mit lehetne még ide írni? Mondhatnék magamról sok szépet és jót, de kinek mi a szép, és a jó...
Ervin
72 éves
Szeged

Aktív munkám során fiatalok között dolgoztam, így gondolkodásom is fiatalos maradt még nyugdíjas koromban is. Szeretem a természetet, vizet. Szeretek kimozdulni itthonról, vidéki barátaimat sűrűn látogatom.
manó
62 éves
Szeged

Bármit írhatok magamról! !nem biztos, hogy szerencsés! Csak a személyes érzések-gesztusok fogják eldönteni elfogadjuk -e a másikat annak aminek látjuk-tapasztaljuk. Nem béklyóba kötött, de egymás iránti teljes odaadást keresek igen hosszú távra.
Rajmund
50 éves
Szeged

Még keresem az igazit-"persze nem kaphatod meg mindig amit akarsz"- egyébként türelmes , házias stb. szóval "ír olvas beszél kész főnyeremény"!Azt mondják , a férfi ember ha már szebb mint az ördög akkor minden rendben van. -Ez van-fotó. Na de nem mindig , minden az aminek lá...
Zoltan
28 éves
Szeged

Zoli vagyok 2 éve élek külföldön egyedüll és besokaltam kesresem párom hosszu távra. megbizhato vagyok de mondani sokmindent lehet ismerj meg :P és döntsd el te :D
Krisztián
28 éves
Szeged

A barátaim jó humorú, laza srácnak mondanak, remélem ez így is van. :) Igyekszem a jelenben élni, sokat utazni, felfedezni a világból, amennyit tudok, közben pedig azzal foglalkozni, és azokkal lenni, amiket és akiket szeretek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2015-03-02 15:58:07