Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 965 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szeged megyei jogú város, Magyarország harmadik legnépesebb városa, a Dél-Alföld legnagyobb városa, Csongrád megye és a Szegedi járás székhelye a Tisza és a Maros találkozásánál.A terület az újkőkor óta lakott. A várost először 1183-ban említik. Nagy Lajos király uralkodása idején a régió legjelentősebb városává fejlődött, 1498-ban szabad királyi városi rangot kapott. A török uralom után, 1715-ben kapta vissza ezt a rangját. 1719. május 21-én címert kapott, ma is május 21-én ünneplik a város napját. Az [[1848 Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Edit
41 éves
Szeged

Vidám természetű, komoly gondolkodású, ápolt és monogám... Hasonló társam keresem, ha nem dohányzol plusz egy jó pont.
Edina
25 éves
Szeged

Vidám, talpraesett, őszinte, család centrikus lány vagyok. Keresem korban hozzám illő társam, aki szintén tartós kapcsolatot keres, lehet vele hosszútávon tervezni.
Nóri
33 éves
Szeged

Azért regisztráltam, mert keresem Ő-t. Úgy érzem, végre nekem is kijár már egy (kis vagy nagy) ő. Kedves Ő, hogy magadra ismerj...legyél jó humorú, intelligens, megbízható, családcentrikus és magas. Cserébe mit tudok ajánlani? Nos...ha érdekel, írj nekem!
Marianna
27 éves
Szeged

Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeladás között, És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal, És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó, És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd ...
Virág
58 éves
Szeged

A személyes találkozás híve vagyok, az bármilyen levelezést felülmúl. " Szeretni és szeretve lenni ! " Társat keresek. Az ember mindig többet ér mint az arca, mert a szív és a lélek nincs a képen rajta!!!
Karolina
19 éves
Szeged

Szabadidőmet lovaglással, kajakozással, és a barátaimmal töltöm. Jelenleg tanuló vagyok,és nagy állatbarát. :)
Niki
25 éves
Szeged

"A kutatás törvénye nagyjából a következőt jelenti: ha elég bátor vagy ahhoz, hogy hátrahagyj mindent, ami biztonságot nyújtott, és lehet az bármi: az otthonod vagy a kedvenc éttermed; és elindulsz, hogy megtaláld önmagad. Legyen az egy belső utazás, vagy igazi út. Tekints mindenre az út sor...
Rebeka
21 éves
Szeged

Alapvetően zárkózott,komoly és csendes lány vagyok. Egyetemre járok ,ápolónő leszek.Nagyon szeretek beszélgetni, csak nehezen nyílok meg. Fontos az életemben a mozgás,a sport,imádok futni,a természetben lenni,sétálni,túrázni..Szeretek rajzolni,festeni,firkálgatni..egyszóval,egy átlagos lány vagyok.
Moncsi
42 éves
Szeged

Kedves Látogató! Még mindig csak nézelődök és érdeklődve figyelek. De talán közös szimpátiánál tovább is mennék... Egy-két levél, egy röpke beszélgetés, egy futó találkozás, és ki tudja mi minden lehet még? Csak fényképes levelekre válaszolok. (Szeged és közvetlen környékén lakó ismeretségét...
Marika
56 éves
Szeged

Szeretnék az életedbe fényt hozni! Keresem párom! Számomra a személyes találkozás a meghatározó, mert lehet ide minden szépet és jót írni. Szemtől-szembe!


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Feri
55 éves
Szeged

írni bármit lehet jót és rosszat a hazugságoknak semmi értelme személyes találkozás többre tartom a képpel még küzdök
András
27 éves
Szeged

\"Ne a külsőt nézd, az megtéveszthet. Ne a gazdagságot nézd, az elveszhet. Keress valakit aki megnevettet, mert gyakran egy egyszerű mosoly a legsötétebb napot is bearanyozza. Keress valakit, aki a szívedben mosolyt kelt.\"
Zsolt
35 éves
Szeged

Szia! Teljesen átlagos, kissé komoly, de jó társaságban könnyen feloldódó srác vagyok. Egy komoly kapcsolat keresése volt a regisztrációm célja. Írj bátran.
Zsolt
27 éves
Szeged

Alapvetően türelmes és nyugodt jellem vagyok, de hülyeségekkel fel lehet húzni. Időnként szeretek kimozdulni, ha van kivel. A többit meg derítsd ki :D
David
27 éves
Szeged

Szia kedves látogató igazából ha megismersz akkor tudod milyen vagyok most hiába írnék bármit is.Egyébbként a személyes találkozó híve vagyok.
Lacus
27 éves
Szeged

Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek, vicces jó kedélyű srácnak tartom magam. Ha szimpatikusnak találsz írj rám!
Tamás
32 éves
Szeged

Még régen,a kígyóval kezdődött. Ráadásul az az alma nem is Granny Smith volt,amit annyira szeretek azóta is - fanyar ízében ott van az élet minden keserűsége. Csak az a piros,édesen jellegtelen,"nagy füst,kis láng"-féle. Egy harapás volt,azóta itt vagyunk. Mégsem hibáztatlak. (Mintha...
Tamás
31 éves
Szeged

"A nők gyöngédségére nagyobb szükség van, mint valaha. Minden nő, még a legközönségesebb is: rokonságban van a holddal, a túlvilággal, a babonával. Csak a nők javíthatják meg az állati sorba jutott férfiakat. A nőkkel való beszélgetés, fogalakozás, társalgás megenyhíti a férfiak faragatlansá...
Tibi
39 éves
Szeged

39 éves férfi keres 25-38 közötti lányt, „Életem párja” pozícióra, annak határozatlan időre való, ám lehetőleg élethosszig tartó betöltésére. Jelentkező feladatai: - szeretethiány pótlása - gyengéd cirógatás - együttlét jóban és rosszban egyaránt, amikor csak lehet - k...
Robert
41 éves
Szeged

ISMERKEDNI MEGISMERNI TALAN EGY KOMOLY GONDOLKODASU NOT AKI CSALADCENTRIKUS ES MINDEZEK MELETT IS JO FEJ HOLGY


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2014-11-29 06:58:16