Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 949 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szeged Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Tünde
38 éves
Szeged

Kedves "Érdeklődő" Az általános adatokat kitöltöttem... :) A személyes találkozás híve vagyok... :) 1 séta vagy 1 kávé melletti beszélgetést többre értékelek...ha tényleg "TÁRSAT keresel...akkor ezekre kell,hogy időd legyen... :)
Nikolett
18 éves
Szeged

-szeretem az állatokat -barátságos vagyok -nem vagyok haragtartó -mazsorettezem -érzékeny típus vagyok (már nem aktuális!!! ne írjon senki :))
Anna
50 éves
Szeged

Az életben a szépet és jót keresem és találom meg. Szeretem az intim pillanatokat (órákat ;-) ), a vörösbort, a munkámat, az életemet -- mikor melyik sorrendben :-). Szeretek utazni, biciklizni, úszni, angolul filmet nézni és beszélni, nyüzsögni, s a kedvesem szemében meglátni a legrejtettebb kív...
Kata
55 éves
Szeged

Én egy ápolt jó megjelenésű nő vagyok .Szeretem a rendet .Szeretek főzni .Érdekel a színház szeretek zenét hallgatni olvasni.Egészségügyben dolgoztam .De már 22 éve vállalkozó vagyok pénzügyi területen dolgozom.Komoly kapcsolatot keresek .
Kék Ibolya
60 éves
Szeged

Komoly társat keresek, aki ápolt, rendezetten élő korban hozzám illő és független. Nem várok csodát, csak azt amit én is nyújtani tudok. Jó ha van humora és alapvetően optimista alkat. Magadra ismertél???
Éva
56 éves
Szeged

Mivel az élet játék játszótársam keresem!!! Jó kedélyű,természet szerető,utazást kedvelő,nő vagyok.Megcsodálom a csillagokat a fejem felett az égen, éppúgy,minta lábam előtt szétszórt kavicsokat a földön!!Szeretek olvasni,netezni,beszélgetni. Keresem azt aki korrekten tud egy kapcsolatba belépn...
Helga
28 éves
Szeged

28 éves szegedi lány vagyok. Kizárólag komoly kapcsolatot keresek, más ne is írjon. :) Legyen megbízható, őszinte, kedves.
Katalin
35 éves
Szeged

Olyan őszinte társat keresek, aki megnevettet, jókat lehet vele beszélgetni, alkalmi kapcsolat nem érdekel... Értékelem, ha valaki kedves figyelmes. Szeretek olvasni, érdekel az ezotéria, asztrológia.. :-)
Natália
29 éves
Szeged

Szia! Nagyon nehéz magamról bármit is írni, leginkább a barátaim ismerőseim tudják milyen vagyok. Ők többnyire egy kommunikatív, határozott, de kedves lánynak tartanak!
Bea
36 éves
Szeged

Keresem a másik felem.Komoly kapcsolatot kereső,vidám nő vagyok.Szabadidőmben szeretek kirándulni,olvasni,színházba,moziba járni.


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Attila
44 éves
Szeged

nincs mit tenni találkoznunk kell!! Ha nem csak levelező partnert keresel akkor van esélyünk !!! a személyes varázs eldönt mindent.
Csaba
39 éves
Szeged

Kedves Hölgyek! Vidám alaptermészetű, sportokat kedvelő, művészetek iránt érdeklődő, zene -és természetbarát beállítottságúm férfi vagyok. Elsősorban tartós kapcsolatot keresek.
Valti
24 éves
Szeged

Az életben semmi sem törtenik véletlenül, mindennek van valami oka vagy célja, ha először érthetetlennek is tűnik.
Tibor
32 éves
Szeged

Amilyen vagyok: Komolykodó-humoros, beszélgetni kedvelő (nem beszélni...) Amilyen nem: nyilatkozni magamról Minimum 100 maximum 1000 karakterben könnyedén...
Patrik
20 éves
Szeged

Rendes tagnak tartom magam, aki ugyan lobbanékony, de jószívű is egyben. Nem áll távol tőlem a humorosság, vicces hangvétel, bár csípős megjegyzéseket is tudok tenni, de ezt legtöbbször akaratlanul. Mivel nem lehet minden részletet belezsúfolni egy kis bemutatkozó szövegbe, így inkább azt javasl...
Róbert
27 éves
Szeged

Sziasztok. Én egy külföldön élő magyar srác vagyok, de hétköznapjaim Szegeden töltöm. Szóval leginkább Szeged környéki lányokkal ismerkednék.
manó
62 éves
Szeged

Bármit írhatok magamról! !nem biztos, hogy szerencsés! Csak a személyes érzések-gesztusok fogják eldönteni elfogadjuk -e a másikat annak aminek látjuk-tapasztaljuk. Nem béklyóba kötött, de egymás iránti teljes odaadást keresek igen hosszú távra.
Valentin
22 éves
Szeged

Szia Kedves Olvasó, Kecskeméten lakom, de Szegedre járok egyetemre, ezért is preferálom Csongrád megyét ismerkedés tekintetében. Általában, ha nem órán vagyok, akkor a netet bújom, főleg a filmek és a kosárlabda, ami érdekel, emellett szeretek olvasni és kulturálódni különböző formákban színházt...
Tamás
35 éves
Szeged

"A szerelmet a földön túlról hozza magával az ember, ezért nevezik szentnek ezt az érzelmet. Bizony a földön csodaszámba megy az, ha valaki biztosan rátalál a párjára. Az igazira, akivel lelkében és testében ugyanegy, akiket, a példaszó szerint, egymásnak teremtett a nagy természet. Ezért ol...
Bonifác
35 éves
Szeged

Most nincs időm írni magamról, de minden kérdésre válaszolok :) Amindenit ez még csak 63 karakter :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2015-04-01 05:03:58