Társkereső Szeged

jegyezz meg

Társkeresés Szegeden (Csongrád)

Szegedi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 883 társkereső tag vár rád Szeged és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szeged Csongrád megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szeged és környékéről:

Julianna
26 éves
Szeged

"Létezik valami mindent tartalmazó, ami még az Ég és a Föld előtt született. Milyen csöndes! Milyen magányos! Magában áll és nem változik. Anélkül fordul, hogy magát veszélybe sodorná: Ő a mindenség anyja. Nevét nem tudom, azért nevezem "Ösvény-nek". Végtelennek nevezem, de nem ...
Szilvi
42 éves
Szeged

Szeretnék ismerkedni, s párt találni. Néhány szó rólam: szeretem a munkám, imádok kerékpározni, kirándulni, utazni, olvasni, koncertekre menni, zenét hallgatni...
Kriszti1129
34 éves
Szeged

Hmmm.Van egy gyönyörű Kislányom,akit egyedül nevelek.Magamról nem tudok mit írni,kérdezz,ha érdekellek ezek után is... :-)))
Annamária
26 éves
Szeged

Kedves Érdeklődő! Szegedi 26 éves lány vagyok, és komoly kapcsolat keresése céljából regisztráltam. Néhány jellemzőm, amik a kínai szerencse sütikből valók: - ,,sok munka után siker koszorúzza tetteidet" - ,,energikus és optimista vagy" - ,,mással szembeni kedvességedet nem fog...
Erika
38 éves
Szeged

én egy vidám természetű nő vagyok szeretek sétálni zenét+ hallgatni hüséges tipus vagyok komoly kapcsolatot szeretnék szeretem humort a jó kedvet én egy látássérült nő vagyok
Ágnes
24 éves
Szeged

Vidám, jó kedvű fiatal lány vagyok! Szeretek bulizni, táncolni, kirándulni és a barátokkal lazítani.
Margó
38 éves
Szeged

Tigrist kedvelő.... Egyszer minden véget ér annyi év után.... Van még tremény Túlélem én. ... Egyenlőre ennyit szeretnék írni, majd folytatom. ...
Eca
55 éves
Szeged

Romantikus,klasszikus értékrendű nő vagyok. Rák jegyű, érzékeny , de barátságos természetű vagyok. Egyedül is jól érzem magam, de hosszú évek után most gondolom úgy, hogy talán ismerkednék!
Ildi
30 éves
Szeged

"Arra születtél, hogy igazi legyél. Nem arra, hogy tökéletes" Ez a gondolat kifejezi a lényeget rólam. A többit inkább szimpátia alapján.
Márta
52 éves
Szeged

Társat szeretnék találni. Fontos mennyire szereted magadat, mennyire szeretsz másokat, mások mennyire szeretnek téged.


Párkereső urak

Társkereső urak Szeged és környékéről:

Attila
24 éves
Szeged

Azt mondják, az élet arra való, hogy elvegyük, ami jár, de az igazság az, hogy az élet arra való, hogy osztozzunk. Ha egyszer rájössz erre, azt is felfedezed, hogy mindannyiunkban ott rejlik egy kis hős. Végül is, mind hibbantak vagyunk.
Mihály
39 éves
Szeged

Minden boldog pillanat társas helyzetben képződik és minden egyedül átélt öröm megosztva válik boldogsággá.
Attila
29 éves
Szeged

Az "Igazit" keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy hiba volt. Most már az "Igazat" keresem. . . Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz. . . Az "Igazi" ...
Zoltán
62 éves
Szeged

Az emberek többségének álma, vágya hogy megértő társa legyen, aki bármikor átsegíti az esetleges hullámvölgyeken.Keresem azt a hölgyet,aki képes a magányos életemből kimozdítani és egy megértő társ lenne, a kölcsönös bizalom, és tisztelet jegyében.
Tamás
28 éves
Szeged

Nagy szív, nagy lélek! Mert az igazán fontos dolgoknak nincs kinézete:)! Kreatív emberekkel ismerkednék, akik a optimizmusokkal pozitívan hatnak az életemre, amennyiben magadra ismersz csak bátran:)
Péter
74 éves
Szeged

"Vagyok, mint minden ember: fenség, Észak fok, titok, idegenség,... De jaj, nem tudok, így maradni, Szeretném magam megmutatni,... Ezért minden : önkínzás, ének: Szeretném, hogyha szeretnének.."
Laci
31 éves
Szeged

Csaba
41 éves
Szeged

Sziasztok,mint itt mindenki én is pont ugyanazért vagyok itt.Normális,átlagos ember vagyok ha szeretnél megismerni akkor írj nekem.
Károly
61 éves
Szeged

Leírom, hogy nézek ki.Rövid haj, bajusz, szakáll (deresedik). Az ördögnél két fokkal is szebb vagyok (remélem). Zárkózott, szűkszavú vagyok. Akinek van tehetsége hozzá, az azért szóra tud bírni. Mindenhova biciklivel megyek, rendszeresen járok úszni.(azért nagyon sportos alkat nem vagyok) Soka...
Balázs
33 éves
Szeged

Sziasztok! Szegedi fiatalos lánnyal ismerkednék, vidék most nem játszik. Elsősorban hosszú távú kapcsolat lenne a cél, de ahhoz sok mindennek össze kell jönni ugye.. :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/szeged
Nyomtatás dátuma: 2015-08-29 16:35:29