Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 843 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.



Rövid ismertető


Székesfehérvár Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Melinda
27 éves
Székesfehérvár

Szia, Vidám, optimista természetűnek tartom magam, aki szeret kirándulni, várost látogatni, új helyeket felfedezni. Társam keresem, akivel majd a későbbiekben családot tudnék alapítani. A hosszú levelezgetést nem szeretem, hisz úgy igazán nem lehet megismerni a másikat. (Nincs műkörmöm és...




Éva
54 éves
Székesfehérvár

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok a viselkedésem pedig olyan, amilyen Te vagy.




Szilvi
39 éves
Székesfehérvár

Nyitott egyéniségű, humoros, életvidám, közvetlen nő vagyok. Szeretek sportolni, programolni, utazgatni, felfedezni új dolgokat.




Mary
31 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Olyan valakit keresek, aki magabiztos, megbízható, és nem utolsósorban optimista és jó a humora.




Katalin
57 éves
Székesfehérvár

Szivesen főzök, sütök, takarítok, rendezkedek,de "picit" többre vágyom, mint minden nő, ha bevallja, ha nem.A párkapcsolat olyan pluszt hoz az életbe, ami nélkül ugyan lehet normális, és kerek életet élni, de sokkal színesebb, tartalmasabb az élet, ha van egy társunk.




Andrea
34 éves
Székesfehérvár

Mivel van egy 7 éves kislányom, csak komoly szándékú személyek ismerkedési szándékát várom. Nem futó kalandot és nem is teleregényes ismerkedést szeretnék !A személyes találkozás előnyösebb!!! Mottom: Ahogy Te szeretsz,úgy szeretnek mások !!! Olyan embert szeretnék, hogy 100 évesen is fogja a kez...




Dóri
24 éves
Székesfehérvár

Szia! Gondoltam leregisztrálom magam ide, hátha megtalálom az igazit:) kedves, őszinte embernek tartom magam, ugyanakkor nem vagyok nagy társaság kedvelő ebből kifolyólag inkább otthon ülő típus vagyok, kicsit zárkozott és bizalmatlan is, de ezek idővel változhatnak:) És talán még ígyis felkelte...




Bogi
34 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolatot keresek. Kalandvágyó egyének kíméljenek. Remélem megtalálom azt, akivel boldog lehetek :)




Anna
58 éves
Székesfehérvár

Őszinte, megbízható társat keresek. Mottóm:Szeretni és szeretve lenni.A személyes találkozás híve vagyok




Marianna
43 éves
Székesfehérvár

Életvidám, derűs,empatikus,jó humorral megáldott,megbízható, ember vagyok, aki igényes önmagára és a környezetére is. Szeretem a természetet,az állatokat, imádok utazgatni,kertészkedni,táncolni, olvasni, szeretem a tartalmas beszélgetéseket, szívesen járok színházba,koncertekre. A mozgásra és sp...


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Tamás
31 éves
Székesfehérvár

Szia Tamás 31 éves szeretnék egy komoly kapcsolatot szeretnék egy kedves hölggyel meg ismerkedni aki elfogad és tudna szeretni egy kedves mackot az írjon nyugodtan nem bánja meg :)




Paul
48 éves
Székesfehérvár

Szia! Paul vagyok. 47 éves férfi, lakhelyem Budapest. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!




Zoltán
45 éves
Székesfehérvár

"Minden kapcsolat alapja az őszinteség, és hogyha ez az alap megrepedezik, az egész kártyavárként omlik össze." Párszor már kivonszoltam magam a romok alól, de azért se nem adom fel! Nem hiszem el, hogy ne találjam meg őszintén szerető társamat! Kell, hogy létezzél valahol! *** ~egy...




Corvyr
32 éves
Székesfehérvár

Kedves Látogató! Pár bolondsággal, ámbár jó kérdéssel indítanám soraimat, hogy egy kicsit talán másmilyen legyen ez az egész. "Néhány ember olyan mint a spirál... nem jó semmire, de mosolyt csal az arcodra ha lelököd a lépcsőn :D :D" (ezért kicsit morbid, bocsi :)) H...




zoli4
49 éves
Székesfehérvár

Egy kedvesnek tartott visszafogott ember vagyok, aki kapható minden jóra, és a legszebb öröm számára, ha ezt viszonozzák is.




Csaba
36 éves
Székesfehérvár

Ebben a szép világban, mindig történnek csodák, csak mindig nyitott szemmel kell járni, és örülni az apró síkereknek, nem csak a nagyoknak, és meglelni a lelke és testi békét, akkor leszünk csak igazan boldogok, én megleltem, és boldog vagyok, és csak menni a jövő felé, és nem visszanézni a múltb...




Attila
44 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolatot keresek, hosszú távra ! 80' évek Italo Disco, Lilahagyma, Fokhagyma Éjjel-nappal Budapest Robin Cook.




Gergő
27 éves
Székesfehérvár

Szeretek jókat nevetni, beszélgetni. Szívesen múlatom az időt a barátaimmal, gyakran sportolok, szeretek olvasni, zenét hallgatni. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj bátran :-)




Laci
44 éves
Székesfehérvár

Mit is írjak ide? Mert ilyenkor jönnek, a szeretem és az imádom kezdetű felsorolások. Én sem tudok mást tenni, hát felsorolok egy-két apróságot. Az élet minden területére nyitott vagyok, legyen az művészet, történelem vagy könyvek, vagy technika, biológia, stb.stb. Imádom a színházat, Szeretem...




Zsolt
41 éves
Székesfehérvár

Őszinte, pontos, maximálisan megbízható, családcentrikus ember vagyok. Hobbim a kirándulás,a tenger, szeretem a verseket, a keresztrejtvényeket. Mindenem a két pici gyermekem, akiktől-bár külön élek, napi szinten találkozom velük.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2014-10-24 11:31:50