Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 959 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Székesfehérvár Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Nikolett
26 éves
Székesfehérvár

Magamról bemutatkozásképp legyen annyi elég, hogy legalább annyi rossz, mint jó tulajdonságom van, és szeretem, ha mindkettőről személyesen győződnek meg - minél hamarabb. ;)
Móni
23 éves
Székesfehérvár

Optimista, alapvetően jókedvű lány vagyok. Tudok komoly, felnőtt nő és 5 éves gyerek is lenni, ha a helyzet úgy kívánja, akár két perces váltással is. :) Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj nyugodtan.
PICI NICI
26 éves
Székesfehérvár

Szia! Örülök, hogy megnézed az adatlapom. Niki vagyok, hobbim a táncolás főleg a hastánc amit láthatsz a képeken :) Budapesten tanulok. Szeretek kirándulni, olvasni, színházba, moziba járni, kutyát sétáltani, barátaimmal beszélgetni.
Móni
23 éves
Székesfehérvár

Nehéz magamat jellemezni, nem is nagyon teszem. Egy személyesebb hangvételű beszélgetésből kiderül, hogy milyen ember vagyok. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam, más kapcsolati forma nem érdekel.
Erika
61 éves
Székesfehérvár

A boldogsághoz a következők feltétlenül kellenek: - legyen kit szeretnünk - legyen mit csinálnunk - és legyen miben reménykednünk /Tom Bodett/ Aktív életet élek.Kirándulok, túrázom, úszom, színházba járok, olvasok,és szeretek jó zenét hallgatni.
Mariann
63 éves
Székesfehérvár

Rendezett körülmények között, egyedül élek.Szeretem a zenét, színházat,nagy sétákat. Olyan társat, barátot keresek, aki jól ápolt, önmagára igényes és rendezett körülmények között él, hasonló érdeklődésű, nem együtt élni szeretnék, csak közös programokat csinálni!
Bettyna
40 éves
Székesfehérvár

szeretek kirándulni bulizni mozizni szeretek zenét hallgatni oda bujni valakihez szeretek jokat enni jo könyvet olvasni.
Eszter
39 éves
Székesfehérvár

Halihó Néha, amit keresünk, csak akkor találjuk meg, mikor már nem keressük többé. Amit szívedbe rejtesz, szemednek tárd ki azt; amit szemeddel sejtesz, szíveddel várd ki azt. -József Attila-
Edit
55 éves
Székesfehérvár

"„Az élet nagy játszmájában azok a legboldogtalanabbak, akik nem vállalják a kockázatot, hogy boldogok legyenek.”
Hajni
38 éves
Székesfehérvár

Találd meg a kulcsot a Szívemhez! Szia! Komoly gondolkodású, hasonló tulajdonságú párt keresek, mint én. Káros szenvedélyektől mentes nő vagyok. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, kirándulni és barátokkal beszélgetni. Belső tulajdonságaim: őszinte, kedves, megbízható, hűséges és családcentr...


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Gergö párkereső
33 éves
Székesfehérvár

Egy jó lelkű pasi keresi a párját.Lehet hogy beteg vagyok.De ez nem akadály a szerelemben.
Fefe
36 éves
Székesfehérvár

"Rövid leírás magamról??????" Na,ez nem egyszerű:) Nem akarok ide sablonos szöveget írni. Aki megadja az "esélyt" magának hogy megismerjen,akkor majd kiderül:) Annyit azért elárulok,mások normális pasinak tartanak:)
Mark
36 éves
Székesfehérvár

Szeretni manapság annyit jelent, hogy lángot gyújtasz a szélviharban. A tüzet meg kell óvni, mert elfújja a szél. Napról napra újra kell éleszteni - elsősorban saját magadban. Fogadd el a másik tüzét, de ehhez lelkileg közel kell állnod hozzá. Olyan ez, mint amikor a kabátod alatt, a felhajtott g...
Dávid
24 éves
Székesfehérvár

Nem hiszem, hogy pár szóból megismerne bárki is. :) Alapjában véve fehérvári srác vagyok, szeretek kirándulni, sportolni, autózni és hasonló dolgokkal foglalkozni, de a zene az meghatározó a mindennapjaimban :) Aki fantáziát lát írjon :)
Attila
43 éves
Székesfehérvár

Szia Bajban vagyok nem szoktam ilyen helyeken ismerkedni, azt hiszem a személyes találkozás vagy egy beszélgetés többet elárul mint bármilyen hosszú levél.
sergio
56 éves
Székesfehérvár

Az élet nem habostorta, esetleg egy darab győri keksz.Én azokat az embereket kedvelem akik nyíltak és őszinték, adnak magukra külsőleg és belsőleg is.Tudnak szerények lenni, de mindig a habostortára hajtanak.
Gyula
26 éves
Székesfehérvár

Üdv! Sosem volt az erősségem ezek a mondj magadról valamit rublikák. Szóval bocs, hogy rövid leszek. Amiket szeretek és érdekelnek az a zene (szinte minden féle blues, jazz, rock), a jó regények (rejtő jenő, stephen king), a sport, a távol kelet.
Feró
33 éves
Székesfehérvár

Szia! Érzelmileg érett, okos, érdeklődő lányt keresek . Kiegyensúlyozott, határozott pasi vagyok, nekem fontos a megbízhatóság.
istván
55 éves
Székesfehérvár

Családcentrikus,hűséges,romantikus vagyok.szeretek kirándulni,sétálni,sportolni.Hosszútávú kapcsolatot keresek.Ha többet szeretnél tudni rólam, kérlek írj,szívesen válaszolok.Köszönöm,hogy megnézted az adatlapom.
Norbi
34 éves
Székesfehérvár

Ha másokat követsz, sohasem lehetsz első!!! Nem a képességeink mutatják meg, hogy kik vagyunk, hanem a döntéseink A szép az rögtön kell, az igazira még alszunk egyet!:)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2014-04-25 01:15:56