Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 708 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Székesfehérvár Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Irénke
54 éves
Székesfehérvár

Vidám, barátságos, igényes, optimista nő vagyok. Szeretek olvasni, kirándulni, zenét hallgatni. Évek óta egyedül élek és az IGAZIT várom. Kölcsönös szeretet, szerelem, tisztelet, megbecsülés,közös értékrend a legfontosabb kulcsszavak. Ismerkedésre tehát itt a technika segítségével az internet...
Erika
57 éves
Székesfehérvár

Jó természetű, koromhoz képest csinos hölgy vagyok. Keresem korban és személyiségében hozzám illő társamat komoly kapcsolat reményében. Nős és csak szexkapcsolatot kereső férfiak ne keressenek!!!
edit
51 éves
Székesfehérvár

Szia! Vidám pörgös egyéniség vagyok.Szeretem a természetet, utazást, kirándulást és még sok mindent ami széppé teszi az életemet.
Léna
65 éves
Székesfehérvár

Székesfehérvári,arányos testalkatú,özvegy értelmiségi hölgy vagyok,fiatalos habitussal. Szellemi lelki társam keresem,egy arányos testalkatú(nem mackos),jó megjelenésű,"KORBAN" hozzám illő úriember személyében.Lélekben is harmonizáló,hosszú távú kapcsolatra vágyom.Számomra fontos az ő...
Zsuzsa
45 éves
Székesfehérvár

Őszinte nyilt hűséges típus vagyok ilyen társra is vágyom. Szabadidőmben szeretek kirándulni,főzni,sütni.
Éva
55 éves
Székesfehérvár

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok a viselkedésem pedig olyan, amilyen Te vagy.
kata
57 éves
Székesfehérvár

Igényes hölgy vagyok aki szeretné végre megtalálni élete párját. Mindenem megvan csak te hiányzol ,és a boldogság .
katakin
56 éves
Székesfehérvár

Kedvesek, akik olvassák: Nem vagyok átlagos. Vannak hangulatváltozásaim, mint minden nőnek. Alapjában tudok minden apróságnak örülni. szorgalmasnak és ügyesnek írnám le magam. Rendezett körülmények között élek, minden világi dolgot megvalósítottam: karrier, önfejlesztés, spiritualitás. A termész...
Kati
54 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű,fiatalos megjelenésű nő vagyok. Nagyon szeretem a természetet és a konyhaművészetet.
Anna
59 éves
Székesfehérvár

Őszinte, megbízható társat keresek. Mottóm:Szeretni és szeretve lenni.A személyes találkozás híve vagyok


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Zoli
35 éves
Székesfehérvár

-----------------Természetet, jó zenét és filmeket szerető kedves ember keresi párját----------------.
Tamás
40 éves
Székesfehérvár

Keresem azt a csodás lányt aki romantikus, vidám, a jót,a szépet keresi az életben. Kinek gondjait feledtettni tudom,akit megértek és ő is megért engem.
Péter
46 éves
Székesfehérvár

Ne higgy el semmit, csak mert egy bölcs mondta. Ne higgy el semmit, csak mert mások úgy hiszik. Ne higgy el semmit, csak mert le van irva. Ne higgy el semmit, csak mert Istentől eredőnek tartják. Ne higgy el semmit, csak mert valaki más elhiszi. Csak azt hidd el, amiről magad győződtél meg, ...
Béla
48 éves
Székesfehérvár

Átlagos, megértő, őszinte, de magányos fickó vagyok. Hobbykerttel is rendelkezem, mert imádom a természetet és a sok fincsi gyümölcsöt, virágokat, állatokat.
Kálmi
30 éves
Székesfehérvár

Cinikus vagyok, de ez ne ijesszen el.Szeretek kertészkedni. Kedvelem az olvasást (krimi-thriller főleg) történelmi helyekre utazni, valamint kávézóba járni. Kevés barátom van, de azok a barátságok mélyek, ugyanakkor rendszeresen igényem van némi egyedüllétre is. Újabban a kávé- és borkultúrával f...
István
58 éves
Székesfehérvár

Magamról tán én tudok a legkevesebbet,vagy talán túl sokat arról az énemről amit nem kellene megosztanom.Azt viszont tudom,hogy hiányzik egy NŐ,egy TÁRS az életemből.
Péter
27 éves
Székesfehérvár

Fiatal, vidám és dinamikus alkatnak tartom magam. Szabadidőmet szeretem társaságban és aktívan eltölteni. Pozitív személyiség vagyok mindig mindenben és mindenkiben megtalálom a jót. Határozott, de mégis általában higgadt vagyok, világos elképzeléseim vannak arról, hogy mit akarok, de nem "...
Ferenc
31 éves
Székesfehérvár

Sziasztok. Komoly kapcsolatot keresek.Szeretnék egy olyan lányt megismerni akiért bármire hajlandó vagyok.Ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed nyugodtan megkereshetsz.
Ricsi
34 éves
Székesfehérvár

Ricsi vagyok,34 éves srác.Társam keresem egy csinos lány,hölgy személyében.Számomra fontos a külső tulajdonság,de a belső értékek is ugyanolyan fontosak.Őszinte vagyok és nagyon szerethető,jópofa pasi. Ismerjük meg egymást és meglátjuk mi lesz belőle!
Norbi
35 éves
Székesfehérvár

Röviden: Egyelőre nézelődöm, beszélgetek, és minden kiderül vagy beborul. Nos, kell még karakter....


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2015-10-08 18:17:00