Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 776 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Székesfehérvár Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Niki
29 éves
Székesfehérvár

Én egy 29 éves nő vagyok aki sokat csalódott, van egy 9 hónapos kisfiam de nagyon szeretnék magam mellé egy férfit aki nem csak engem szeret és becsül meg ha nem a gyermekemet is de úgy gondolom ez nagyon nehéz lesz, de úgy tartja a mondás hogy a remény hal meg utoljára, de lassan el fogy a remé...
Ivett
34 éves
Székesfehérvár

Hiába is írnék ide jó sok dolgot, az nem lenne elég ahhoz, h megismerj, ezért inkább azt javaslom, ha kíváncsi vagy rám, írj. :-)
Anita
23 éves
Székesfehérvár

Szia! Én egy mosolygós, kedves és őszinte lány vagyok. Szabadidőmben szeretek filmeket nézni, zenét hallgatni, olvasni és kirándulni. Komoly kapcsolatot keresek, ha szeretnél megismerni, írj bátran! :)
Dóri
25 éves
Székesfehérvár

Kedves, őszinte embernek tartom magam. Az éjszakai életet nem szeretem, de ha az időjárás engedi szívesen kirándulok napközben. Továbbá szeretek moziba járni, sétálgatni, ha van lehetőség rá akkor utazni:) Komoly, hosszú távú kapcsolatot keresek, a kalandokat és ehhez hasonlókat kereső egyének ne...
Viki
41 éves
Székesfehérvár

Szeretek élni, vidáman, boldogan, másokat is boldoggá téve. Szeretem a természet csodáit, a mindennapokban is megtalálom az örömöt, és ha valami rossz történik, próbálom korrigálni, és ha lehet, viccesen felfogni. Pár éve falura költöztem, és azt hiszem, itt találtam meg az élet egyik legfontosab...
Hilda
35 éves
Székesfehérvár

Szia kedves Ismeretlen!Ha felkeltettem az érdeklődésedet akkor kérdezz nyugodtan!Nem írom magamról hogy ilyen vagyok meg olyan vagyok! Én a személyes találkozásban hiszek! Úgy gondolom hogy nem szabad ránézésre megítélni senkit!A fényképről nem lehet megismerni valakit és nem minden esetben a kül...
Nikol
35 éves
Székesfehérvár

Vidám, mosolygós természetű nő vagyok, aki vevő a humorra. Szabadidőmben szeretek olvasni, színházba, moziba járni, de szeretem az aktív kikapcsolódást is: túrázás, tánc, kerékpározás, sportolás. Utóbbi a lételemem, feltölt a mozgás! Van kedved csatlakozni? :)
Szilvi
40 éves
Székesfehérvár

Nyitott egyéniségű, humoros, életvidám, közvetlen nő vagyok. Szeretek sportolni, programolni, utazgatni, felfedezni új dolgokat.
Éva
54 éves
Székesfehérvár

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok a viselkedésem pedig olyan, amilyen Te vagy.
Katalin
57 éves
Székesfehérvár

Szeretnék megismerni ,szintén özvegy ,de lehet elvált vagyis független úri ember.Káros szenvedélytől mentes,szintén rendezett körülmények között élő.


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Attila
36 éves
Székesfehérvár

Alapjaiban bak, annak jellemével és hibáival együtt. Számomra fontos a külső és a belső érték együtt, ezt várom el vica versa.
János
47 éves
Székesfehérvár

" Az élet egy zongora, a fehér billentyűk a boldog percek, a feketék, szomorú időszakok.De nem szabad elfelejteni, hogy mindkettő szín együtt játszva éri el a csodálatos dallamot.! Komoly kapcsolatot keresek!
Artem
32 éves
Székesfehérvár

Egyszerű embernek tartom magam. Azt mondom, amit gondolok, és azt teszem, amit jónak tartok. Nem vagyok okoskodó, de minden témához tudok szólni. Mindenről van saját véleményem, amit mindig alá tudok támasztani értelmes magyarázattal. Normális értékrenddel rendelkezek. Vannak rövid-hosszú távú cé...
Attila
34 éves
Székesfehérvár

Kedves párkereső Hölgyeim :-)! Biztos akad köztetek is olyan, aki pár éve ugyanígy fogalmazta ezt a néhány bemutatkozó sort, ahogy én teszem most. Az évek számomra nem múltak el hiába, hiszen a Kislányom 3 éves, akire nagyon büszke vagyok!! Nem tudtam megvalósítani az álmaimat időben, ezért al...
Zoli
40 éves
Székesfehérvár

Nem tagadhatod meg önmagad... ezt próbálom megtanulni így az emberélet útjának felén. Keresem az őszinte szerelmet, ami felváltja a megfelelési-kényszer eldobása után keletkezett ürességet a lelkemben.
Ricsi
34 éves
Székesfehérvár

Ricsi vagyok,34 éves srác.Társam keresem egy csinos lány,hölgy személyében.Számomra fontos a külső tulajdonság,de a belső értékek is ugyanolyan fontosak.Őszinte vagyok és nagyon szerethető,jópofa pasi. Ismerjük meg egymást és meglátjuk mi lesz belőle!
Dávid
26 éves
Székesfehérvár

Nem hiszem, hogy pár szóból megismerne bárki is. :) Alapjában véve fehérvári srác vagyok, szeretek kirándulni, sportolni, autózni és hasonló dolgokkal foglalkozni, de a zene az meghatározó a mindennapjaimban :) Aki fantáziát lát írjon :)
Norbi
35 éves
Székesfehérvár

Röviden: Egyelőre nézelődöm, beszélgetek, és minden kiderül vagy beborul. Nos, kell még karakter....
tibcsi03
45 éves
Székesfehérvár

Szeretem a természetet , az állatokat , kerékpározni , jókat sétálni a jó filmeket , a jó zenéket ....
Karcsi
51 éves
Székesfehérvár

Mikor az ember belekóstol a szabadság ízébe, rádöbben, hogy korábban mennyi mindenről kellett lemondania... Mindarra vágyom, amit egy igazi NŐ megadhat: stabilitás, nyugalom, törődés, értékelés és szeretet. Nem hiszek a távkapcsolatban, sem a sokáig tartó levelezésben, találkoznunk kell, ha bizta...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2015-07-04 03:35:59