Ha tartós kapcsolatot keresel

Társkeresés 50 felett

A személyes adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük.

Társkeresés garanciával

Társkeresés garanciával

Itt biztosan megtalálod a párod ezt garantáljuk!
Ha nem, akkor visszafizetjük tagdíjadat.

Biztonságos társkereső

Biztonságos társkereső

Minden adatlapot ellenőrzünk, a nem idevalókat kitiltjuk. Adatlapodat és képeidet egyszerűen elrejtheted bárki elől.

Társra lelni 50 felett?

Egyáltalán nem lehetetlen, sőt!

A szerelemmel kapcsolatban két dolog egészen biztos: egyáltalán nem korfüggő, és párban élni mindig jobb, mint magányosan. Az ember soha nem lehet elég idős az újrakezdéshez, az ismerkedés izgalmához, az új kapcsolatok kialakításához. Sokan mégis azt hiszik, hogy 50 pluszos életkorban már lehetetlen vagy nevetséges dolog társkereséssel próbálkozni, mert hát hol és kivel? Hol találkozhatunk korban is passzoló, hozzánk hasonlóan komolyan társat kereső egyedülállókkal?


Szerencsére ahogyan a szerelem sem, úgy az online társkeresés sem csak a fiatalok kiváltsága: az érettebb korosztály tagjai közül is egyre többen fedezik fel a netes randioldalak nyújtotta előnyöket. Bár a hagyományos találkákhoz szokott idősebb generáció gyakran gondolja úgy, hogy a netes ismerkedés csak a fiatalok számára természetes, általában mégis mindenki hamar belejön, főleg, mikor kiderül, hogy mennyivel egyszerűbb, kényelmesebb, biztonságosabb és időtakarékosabb egy társkeresőn az ismerkedés. 50 éves kor fölött ráadásul az ember rendszerint már jól tudja, hogy mit akar és mire vágyik - márpedig az online párkeresés egyik legnagyobb előnye, hogy a jól megfogalmazott elvárásokkal szűkített keresgélés eredményeként leginkább olyanok találkoznak össze végül, akik tényleg illenek egymáshoz. Számunkra is nagy öröm, hogy egyre több ilyen sikertörténetnek lehetünk tanúi.


A másfél évtizedes múltú Párom.hu társkereső oldalon jelenleg is több ezer 50 fölötti hölgy és úr keres társat az ország és nagyvilág minden szegletéből. Ők már tudják, hogy a boldogsághoz vezető utak közül az egyik legbiztosabb és leggyorsabb a netes társkeresés - miért ne lehetne köztük az Igazi? Az ingyenes regisztrációt követően még több társkeresővel léphetsz kapcsolatba.


50 év feletti társkeresők