Sikertörténetek

jegyezz meg

Kedves Társkereső!

Az alábbi néhány történetet egyfajta bátorításként tesszük közzé, hogy Te is elhidd: Veled is megeshet az, vagy valami hasonló, amit az alábbiakban olvashatsz. Sőt, várjuk is az alábbiakhoz hasonló történeteket, amit örömmel közzéteszünk. Leveleiteket a sikertortenet@parom.hu cimre várjuk és az arra érdemeseket megjelentetjük!

Kedves Többiek!

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül!
1 évvel ezelőtt kezdődött minden!
Elküldtem egy pár e-mailt azoknak a hölgyeknek,akiket szimpatikusnak találtam a bemutatkozásuk alapján,és izgatottan vártam a válaszokat. Másnap bejelentkezve az oldalatokra,észrevettem,hogy egy üzenetem érkezett.Elolvasva láttam,hogy pozitív válasz érkezett a hölgytől,amire rögtön reagáltam.Így elkezdtünk levelezni,képeket küldtünk egymásról és végül megbeszéltünk egy találkozót.Nagyon izgultam hogy hogy fog sikerülni,de úgy voltam vele ha már 100 km-t utazok érte,akkor is megismerem,legfeljebb azt mondjuk hogy nem találkozunk többet.Du-án odaértem hozzá,beültünk egy étterembe,és órákon keresztül beszélgettünk,és be kellett vallanom magamnak,hogy nagyszerűen éreztem magam a társaságában.De úgy vettem észre,hogy ő sem volt ezzel másképp.Aztán eljött az idő hogy hazavigyem,mert a lányát le kellett fektetnie.Még sokáig ültünk az autóban beszélgetve,nehezen akaródzott elválnunk.Aztán úgy gondoltam hogy megcsókolom,kockáztatva azt hogy pofon vág. De nem ez történt.Így még nehezebben váltunk el!! Mikor éjjel hazaértem,egyből bekapcsoltam a gépem,és még sokáig beszélgettünk arról,hogy mikor talizunk megint és mennyire jól éreztük magunkat.Eleinte kéthetente találkoztunk,majd eljött az a nap amikor a kislányát is megismerhettem végre.Itt még jobban be voltam parázva,mint a vele való találkozáskor! De hál istennek hiábavaló volt a félelmem.Nem mondom előfordult néha, hogy morcos volt rám,de azóta is jól kijövünk,és most már eljutottunk oda,hogy apának szólít,amire roppant büszke vagyok.Az elmúlt egy év alatt egyre közelebb kerültünk,egyre jobban összecsiszolódtunk,és arra az elhatározásra jutottunk,hogy mi így hárman szeretnénk együtt élni,mint egy szép család! Nemsokára meglesz a házunk,és reményeink szerint október végére sikerül is beköltöznünk,és elkezdhetjük a mi kis életünket hármasban,és talán később esetleg négyesben folytatjuk.Így úgy gondolom,hogy nem volt hiába való az oldalra való jelentkezésnek,és arra bíztatok mindenkit,hogy igenis ne adja fel,mert meglelheti a boldogságot,még ha esetleg ez nem is épp a szomszéd faluban található,hanem több km-rel arrébb.Ha elég kitartóak vagytok és igazán akartok akkor sikerülni is fog! Köszönettel tartozunk a Párom.hu dolgozóinak is,mert ha ők nem hozták volna létre ezt az oldalt,akkor talán mi sem találkozhattunk volna,és nem készülhetnénk a közös életünkre!

Köszönjük Nektek: Tamara és Gábor

Kedves Párom.hu!

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.Sok gondolkodás,egyedüllét és magány után döntöttem hogy változtatni akarok az életemen,és mint oly sok emberben bennem is megfogalmazódott: "Miért is ne?".Elvált,egyedülálló anya vagyok,van egy 5 éves kislányom,akit több mint 2 éve neveltem egyedül.Aztán azon a szeptemberi napon jött az a levél....:)
...és minden megváltozott..El sem hittem! Zoli 25 éves,én 31 :) :) , és bebizonyította számomra,hogy a kor semmit sem számít!! Több üzenet és hajnalokig tartó chat-elés következett.Olyan különös és mély kapcsolat alakult ki bennünk,hogy egy pár hét után mire személyesen találkoztunk addig már mindketten fülig szerelmesek voltunk egymásba...hihetetlennek tűnik...de igaz..Szenvedélyes szerelem lobbant lángra köztünk,és tart három hónapja.60km távolság van köztünk...egyenlőre,de most tervezzük az összeköltözést,és közös jövőnket.Minden tökéletes és szép, mert mindketten megtaláltuk az IGAZIT !

Mégegyszer Nagyon Köszönjük! Mariann&Zoli

Kedves Párom.hu!

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon.
Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

Csak a végén kiderült, hogy az egyikünk Ausztriában a másikunk pedig Ukrajnában lakik, de a távolság nem állt közénk.
Így már 6 hónapja boldogan együtt vagyunk, és próbálunk minden percet együtt tölteni.

Köszönjük szépen a lehetőséget, pedig mind ketten előtte nem hittünk a társkereső oldalakban, de sikerült.

Nagyon örülünk neki, és nagyon boldogok vagyunk!

Üdvözlettel

Edina & Walter

Tisztelt Startrandi/Párom.hu !

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre. Félig viccként fogtam fel, nem gondoltam, hogy pont ilyen módon fogom megtalálni a páromat. Aztán januárban egy sikertelen találkozó után kaptam egy virtuális virágot. Megnéztem a feladóját és valami rögtön azt súgta, hogy most azonnal írnom kell neki, csak az volt a gond, hogy nem vettem észre, már 2 hete kaptam azt a virágot. Azt gondoltam, hogy már biztos azóta "elkelt" a pasi, de próba szerencse, egy levelet megér nekem. Csodálkoztam, mert másnapra ott volt a válasz. Néhány levélváltás történt és minden levéllel egyre szimpatikusabb lett nekem és én is neki. Aztán egy szombat délután találkoztunk, étterembe hívott és moziba. Mikor megláttam, rögtön azt feltételeztem róla, hogy úgyis csak játszani akar, túl jó pasi ahhoz, hogy komoly kapcsolatot akarjon tőlem, úgyhogy nem vettem komolyan, csak élveztem az együtt töltött időt és a társaságát. Aztán csodálkoztam, mikor másnap újra jelentkezett és egyre gyakrabban akart látni. Nagyon hamar kiderült, hogy tényleg komolyak a szándékai, mert nekem hamarosan egészségügyi problémám keletkezett és ő maximálisan megértő volt, segítőkész és türelmes. Természetre is pont olyan, akit mindig is szerettem volna, de sehol sem találtam. Nagyon boldogok vagyunk mostmár 7 és fél hónapja, folyton egyszerre gondolunk ugyanarra a dologra, mielőtt az egyikünk kimondaná, a másikunk már megteszi. Megérezzük azt is, ha baj van a másikkal. Nála tökéletesebb párt sehol nem találtam volna! Én vele képzelem el a további életemet, remélem és úgy érzem, hogy Ő is az övét velem.
Köszönet ezért a Startrandinak!
Mindenkinek további sikeres párkeresést, ne adjátok fel, érdemes keresgélni!

Meli és Csabi (30 és 31 éves)

Megjegyzés: egyes történetek fotói illusztrációk.

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/sikertortenetek/11
Nyomtatás dátuma: 2019-06-26 12:08:19