Sikertörténetek

jegyezz meg

Kedves Társkereső!

Az alábbi néhány történetet egyfajta bátorításként tesszük közzé, hogy Te is elhidd: Veled is megeshet az, vagy valami hasonló, amit az alábbiakban olvashatsz. Sőt, várjuk is az alábbiakhoz hasonló történeteket, amit örömmel közzéteszünk. Leveleiteket a sikertortenet@parom.hu cimre várjuk és az arra érdemeseket megjelentetjük!

Tisztelt Szerkesztők.

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején. A párom egy több éves kapcsolaton, én pedig 1 házasságon voltam túl. István úgy indult neki ennek a kapcsolatnak, hogy egy horoszkóp "jelzett" neki egy ilyen tipusú kapcsolatot. Én pedig az első találkozással úgy voltam: egy randit azért megér. Nem igazán "jött be" neten keresztül. Munkába menet találkoztunk aztán a vonaton és elbeszélgettünk az 1 órás vonatút alatt. Aznap már keresett is telefonon. Elég sokat kiállt mellettünk. A lányom elég problémás volt hosszú ideig. De nem István miatt! Az elmúlt 2 év alatt pedig összeköltöztünk, összeházasodtunk, és már egy gyönyörű kisfiú boldog szülei vagyunk. Ezért mondom azt mindig, hogy a neten kötött ismeretség Happy End-del is végződhet.

Tisztelettel

Katalin (Ciprobay)

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat!
Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.
Másfél éve talált rám magukon keresztül, nagyon boldogok vagyunk. Lassan mennyaszony leszek :)
A találkozástól nagyon féltem hisz elötte 8 évig nem randiztam. Féltem, de belementem a randiba . Hatalmas nagy Rózsa csokorral jött hozzám. Kitalálta, hogy menjünk moziba, de mivel Pestre nem szerettem volna menni, így Tatára mentünk a tóhoz aztán Tatabányára moziba. én úgy gondoltam még akkor ha valami baj lenne akkor tudok szólni a kereszt szüleimnek, mivel ők ott laknak.) De nem bántam meg. Aztán egyik randi a másik után. Eltelt egy pár hónap aztán mondta, mivel vállalkozása van Pesten ő nem költözik le, így hát nekem kellett menni hozzá. Elöszőr 2-3 nap, aztán 2 hét aztán felköltözetem hisz lakva ismeri meg egymást az ember. :) Most ott tarunk, hogy csináltatjuk a gyürüket így boldog mennyaszony lettem :)
Mindenkinek azt üzenem, hogy ne adja fel és merjen elmenni arra a bizonyos randira.

Üdvözlettel: Zsófia és László

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket.2009 áprilisában regisztráltam,a párom 2009 májusában.Ő május végén megnézte az adatlapom, de mivel dohányoztam ezért nem is foglalkozott velem többet. Nekem nagyon szimpatikusnak tűnt,ezért küldtem Neki egy instant üzenetet, amire június 12.-én válaszolt is.Innentől kezdve naponta leveleztünk.Kiderült, Norvégiában él és megígérte,hogy a szülinapomra (06.28) Magyarországra jön. Alig vártam, hogy élőben is találkozzunk és ne csak telefonon vagy az interneten keresztül beszéljünk. Nagyon jól sikerült az első randink. Másnap is találkoztunk és akkor már tudtam,hogy Ő kell nekem. Egy hónapig maradt Magyarországon és ez alatt az idő alatt éjjel-nappal együtt voltunk. Eljött az idő, hogy hazautazzon, akkor megkérte a kezem és én igent mondtam. Neki vissza kellett mennie Norvégiába,én még maradtam 1 hónapot és elrendeztem a dolgaimat. Augusztus 28.-án repültem ki.Azóta együtt élünk itt, és 2010.július 17.-én összeházasodtunk. Kívánom Mindenkinek,hogy találják meg a párjukat. Nekünk SIKERÜLT és ezt NAGYON KÖSZÖNJÜK NEKTEK!

Tisztelt Szerkesztőség!

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

Jelenleg kórházban tartózkodtam amikor hívott érezte és tudta hogy mi miatt vagyok bent másnap anyuék hazahoztak 4napig pihentem nem kellett a lakásból kilépnem hétfőn vizsgázni mentem utána felhívtam hogy tudunk e találkozni teljesen spontán randi volt az egész.

Mindkettőnknek ismeretlen volt ez a formája az ismerkedésnek, sőt, mindketten visszahúzódók vagyunk, és nem is járunk el olyan helyre, társaságba, ahol általában párkapcsolatok kialakulhatnak.

június 11én találkoztunk Kosztolányi Dezső téren vett fel elmentünk az Anna hegyi kilátóhoz amikor egymásra néztünk tudtam hogy a végzett kapott el ,másnap motorra ültünk lementünk tatabányára ott történt meg az első átölelés ami egyszerűen beleremegtem.Mind a ketten éreztük,hogy ez egy életre szóló kapcsolat lesz köztünk minden egyes napot együtt töltünk miután a munkával végzünk.

Barátaival nagyon jó viszonyban vagyok és nagyon szeretem őket egy baráti családhoz tartozom már nem tudnék nélkülük élni.

Minden úgy alakul ahogy szeretnénk meglepő lesz a következő egy napon és egy időben szakítottunk az ex-einkkel nem akartuk elhinni.

Nem múlik el úgy szinte óra, hogy ne írnánk egymásnak sms-t, és a hétvégén a szüleihez megyek bemutatkozásra. Édesanya próbál minket szét szedni nem nézi jó szemmel hogy ennyire boldogok vagyunk nagyon rosszindulatú annak ellenére amilyen az elején volt a szüleim elfogadták annak ellenére hogy 2hétre eltűntem vele Budapest vonzáskörzetéből egyszerűen megérte az eltűnés Isteni áldást kaptunk. Teljesen természetesnek vettük a dolgot, hogy egymás párjának tekintjük egymást, mintha mindig is ismertük volna a másikat! Már a közös lakásokat nézegetjük a jövő héten összeköltözünk.

Ezt Önöknek, az Önök honlapjának köszönhetjük, hogy egymásra találtunk, .


További sikereket kívánunk Önöknek:

Dia és Csabi

Megjegyzés: egyes történetek fotói illusztrációk.

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/sikertortenetek/10
Nyomtatás dátuma: 2019-06-26 12:29:08