Sikertörténetek

jegyezz meg

Gina és Ákos - Egymásra találásunk

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik ilyen?
A válaszunk: igen.

A közös történetünk megírására az első legnagyobb hatást az adatlapunkon kiírt „Értékek” elolvasása adta: ESÉLY, igaz szerelem, odaadás, megbízhatóság, kiszámíthatóság, alkalmazkodás. A remény felcsillant és egyik levél a másikat követte, az idő múlásával pedig beigazolódott ki milyen „Személyiség”. Nincsenek szavak arra, hogy a személyiségünk mennyire „Közös”. A tükörképünk él a másikban. Kilométeres levelek és több órás személyes találkozás bebizonyította, hogy egymásnak vagyunk teremtve.
Hiszünk a sors kezében.

Az idő nem létezik, amikor együtt vagyunk. Az együtt töltött idő, az egyező érdeklődési körünk, az egymásra hangolódás, a közös tervezés hatalmas „Hatásként” él bennünk. Reméltük, titkon bíztunk abban, hogy a „Flow” lehet. Ma már tudjuk, hogy ez az. A másik mosolygó arca és boldog tekintete visszaigazolja ezt.
Egyszerre ösztönözzük és tanítjuk egymást. A kapcsolatunk alappillérei a kölcsönös gondoskodás, a ragaszkodás és az odafigyelés, melyek sok-sok boldogságot adnak és nem lehet betelni velük. A szerelmünk „közösen” felejteti azt az időt, amit külön kellett megélnünk mire egymásra találtunk. Hálásak vagyunk annak, hogy meghallottuk a belső hangunkat és mertünk élni az oldal által megadatott eséllyel. Ma már biztosan tudjuk azt, hogy a TÁRSUNK "szárnyakat ad" és egymást "oda visszük föl, ahova egymagunk soha nem jutnánk". Boldogan élünk EGYÜTT.

Gina és ÁkosKata és Csaba
Natália és Csaba
Levél a Többieknek
Eszter és Krisztián
Petra és Gyuszi boldogsága
Ibolya története
Gyula története
Jó hogy vagytok!
Márti és Joci
Mariann és Imre találkozása

További sikertörténetek »

Megjegyzés: egyes történetek fotói illusztrációk.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/sikertortenet/Gina_es_Akos__Egymasra_talalasunk_123.html
Nyomtatás dátuma: 2021-01-28 06:49:50