Sikertörténetek

jegyezz meg

Gábor és Réka

Kedves Párom.hu!
Olvasgatva a sikertörténeteket, úgy döntöttem, én is leírom a Gábor és Réka sikersztorit!
Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel). Nem igazán bíztam benne, de annyi jó példa van az ismeretségi körömben, hogy nem hagyhattam figyelmen kívül az ismerkedésnek ezt a formáját!
2012 november elején kaptam egy elsőre kamu szövegnek tűnő levelet a mostani Páromtól, Gábortól.
Már a profilja alapján is szimpatikusnak tűnt, így túl tettem magam a beetető szövegű levélen, és válaszoltam neki, amiből jó pár levélváltás és email után egy személyes találkozó lett. Ami után alig vártam, hogy találkozzunk megint. Mindez nagyjából 3 nap alatt zajlott le!!
A kapcsolatunkat már az elejétől fogva meghatározta a távolság és a vonatozás, hiszen Ő Győrben én pedig Biatorbágyon lakom, de úgy tűnik, hogy ez a probléma kb. a megismerkedésünk évfordulóján megoldódik, mivel a munkája vissza szólítja Budapestre, így végre össze tudunk költözni, jövőre pedig egy saját ház vásárlását tervezzük, utána meg jöhet a többi móka … J
Nem mondanám, hogy minden simán ment, de ezek a gondok talán még közelebb hoztak minket egymáshoz.
Nyugodtan és teljes szívemből mondhatom, hogy megtaláltam a SZERELMET egy olyan ember oldalán akit tisztelek, szeretek és elfogadom olyannak amilyen!!! Őszintén megmondva néha szégyellem magam,hogy ilyen undorítóan boldogok vagyunk, de nem lennénk azok, ha nem lett volna bátorságunk regisztrálni és nem lettünk volna nyitottak a másikra.
Én mindenkinek csak javasolni tudom – aki még gondolkodik a regisztráláson -, hogy próbálja meg, veszteni valója nincs sok. Csupán két választása van: 1. megtalálja a párját; 2. vagy a próbálkozások során jobban megismerheti saját magát, és ez sem hátrány!!!!

Réka és GáborMelinda és Csaba
Csaba és Orsi
Heni & Zoli
Szerelem első látás előtt
Viki és Jocó
Szerelem a határon túl
Móni és Lali
Kata és Csaba
Ádám és Niki
Laci és Zsuzsi

További sikertörténetek »

Megjegyzés: egyes történetek fotói illusztrációk.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/sikertortenet/Gabor_es_Reka_94.html
Nyomtatás dátuma: 2021-06-15 23:44:34