Sikertörténetek

jegyezz meg

Dia és Csabi

Tisztelt Szerkesztőség!

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

Jelenleg kórházban tartózkodtam amikor hívott érezte és tudta hogy mi miatt vagyok bent másnap anyuék hazahoztak 4napig pihentem nem kellett a lakásból kilépnem hétfőn vizsgázni mentem utána felhívtam hogy tudunk e találkozni teljesen spontán randi volt az egész.

Mindkettőnknek ismeretlen volt ez a formája az ismerkedésnek, sőt, mindketten visszahúzódók vagyunk, és nem is járunk el olyan helyre, társaságba, ahol általában párkapcsolatok kialakulhatnak.

június 11én találkoztunk Kosztolányi Dezső téren vett fel elmentünk az Anna hegyi kilátóhoz amikor egymásra néztünk tudtam hogy a végzett kapott el ,másnap motorra ültünk lementünk tatabányára ott történt meg az első átölelés ami egyszerűen beleremegtem.Mind a ketten éreztük,hogy ez egy életre szóló kapcsolat lesz köztünk minden egyes napot együtt töltünk miután a munkával végzünk.

Barátaival nagyon jó viszonyban vagyok és nagyon szeretem őket egy baráti családhoz tartozom már nem tudnék nélkülük élni.

Minden úgy alakul ahogy szeretnénk meglepő lesz a következő egy napon és egy időben szakítottunk az ex-einkkel nem akartuk elhinni.

Nem múlik el úgy szinte óra, hogy ne írnánk egymásnak sms-t, és a hétvégén a szüleihez megyek bemutatkozásra. Édesanya próbál minket szét szedni nem nézi jó szemmel hogy ennyire boldogok vagyunk nagyon rosszindulatú annak ellenére amilyen az elején volt a szüleim elfogadták annak ellenére hogy 2hétre eltűntem vele Budapest vonzáskörzetéből egyszerűen megérte az eltűnés Isteni áldást kaptunk. Teljesen természetesnek vettük a dolgot, hogy egymás párjának tekintjük egymást, mintha mindig is ismertük volna a másikat! Már a közös lakásokat nézegetjük a jövő héten összeköltözünk.

Ezt Önöknek, az Önök honlapjának köszönhetjük, hogy egymásra találtunk, .


További sikereket kívánunk Önöknek:

Dia és CsabiEdina és Laci
Natália és Csaba
Csaba és Orsi
Judit és Péter
Ádám és Niki
Zsófi és Laci
Mariann és Zoli
Judith és László
Edit és Józsi egymásra találása
Párom.hu baba

További sikertörténetek »

Megjegyzés: egyes történetek fotói illusztrációk.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/sikertortenet/Dia_es_Csabi_62.html
Nyomtatás dátuma: 2021-08-01 14:44:48