Ajánló

jegyezz meg

Miben segít a kapcsolat és szerelmi jóslás?

Ezt egy társkereső oldalon talán nem is kell magyaráznom, hogy mennyire lételemünk a szerelem, mennyire vágyunk az igaz kapcsolatra, ami az életünk végéig tart. Mint, ahogy azt sem, hogy még párkapcsolatban is mennyire magányosak tudunk lenni és mennyi konfliktus, munka és kompromisszum, hogy eljussunk odáig, hogy valóban egy jól működő kapcsolatunk legyen. Ki ne tette volna föl még soha életében a kérdést, hogy mi a baj velem, nekem miért nem működnek a kapcsolataim, miért mindig a rossz nőt/férfit választom? Vagy éppen azt, hogy miért nem találom meg az igazit?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekben és problémákban segít a szerelmi jóslás. Valóban, van, hogy a dolgok negatívan jönnek össze és ezeket a negatív köröket meg kell törni. A szerelmi jóslás nem csak arra ad választ, hogy mikor találom meg a szerelmet, kit válasszak, ő is szeret e engem, stb., hanem arra is választ ad, hogy mi mit tehetünk azért, hogy végre összejöjjön a hőn áhított jól működő kapcsolat. Mert minél jobban és görcsösebben akarjuk, annál többet hibázunk és így a saját esélyeinket rontjuk a szerelemben.

Ha már megtaláltuk a nagy Ő-t, a párkapcsolatunk akkor is számtalan kérdést és akadályt vet föl. Lényegében a párkapcsolat kapcsolataink egy speciális formája, ahol nagyobb együttműködésre van szükség. Nagyon téved az, aki azt hiszi a szerelem kezdeti, lila ködös fázisában, hogy akkor már minden rendben lesz. Egy jó kapcsolatért meg kell dolgozni. Számtalan hullámvölgy és hullámhegy lesz, mire a kapcsolatunk valóban egy érett, harmonikus párkapcsolattá fejlődik. A kapcsolat jóslás válaszokat ad, hogy hogyan kezeljük a konfliktusainkat, mit tudunk tenni azért, hogy kapcsolatunk jobban működjön, mit kezdjünk az elhidegüléssel, vagy rossz esetben mikor döntsünk úgy, hogy egy kapcsolat menthetetlen és ki kell belőle lépnünk.

Mindenkinek van esélye a boldog szerelmi életre, nemtől és kortól függetlenül. Neked is! Hinned kell benne és megtalálni az okokat, hogyha mégsem működik. Egy boldog párkapcsolat energia igényes. Törődni és foglalkozni kell vele. De lehetséges és van segítség, hogy megtaláld, neked mit kell tenned és min kell változtatnod, hogy számodra is kinyíljon az út a boldog szerelmi élet felé.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/prcikk_Miben_segit_a_kapcsolat_es_szerelmi_joslas_a49.html
Nyomtatás dátuma: 2021-06-17 06:52:35