Ajánló

jegyezz meg

Harmonikus párkapcsolat reiki segítségével

harmonikus-parkapcsolat-reiki-segitsegevel

Talán már te is elgondolkoztál azon, hogyan is lehetnél boldog, miként kerülj önmagaddal harmóniába. Ahhoz, hogy megtaláld az ideális társad, először neked kell egyensúlyba kerülnöd önmagaddal, megismerni érzelem világod és erősségeid-gyengeségeid. Ebben a folyamatban hatékony módszer lehet a reiki alkalmazása, mely egy Japánból származó kézrátételes gyógymód és önfejlesztő módszer. Bár sokan csak reikiként hívják, jóval beszédesebb az eredeti japán kifejezés: Usui Reiki Kezelés Módszer az Elme és a Test fejlesztésére. Ez tehát egy olyan, bárki által gyakorolható módszer, amit ha rendszeresen alkalmazol, képes leszel összhangba kerülni önmagaddal és a környezeteddel.

Mit kell tenned, hogy párra találj?


Jogosan kérdezheted, hogyan fog kihatni a reiki gyakorlása Önmagadra és hogyan fogsz boldog párkapcsolatra lelni, ha elkezded ezt a japán módszert gyakorolni. A válasz az, hogy ez Önmagad átalakításán, szemléletmódod megváltoztatásán keresztül fog megtörténni. Talán most nem is veszed észre, de számos olyan, nem tudatos gondolat, érzelem vesz körül, melyek megakadályozzák, hogy harmonikusak legyenek a társas kapcsolataid. Talán önmagaddal sem vagy túl jó barátságban. Esetleg azt gondolod magadról, hogy nem vagy értékes, nem vagy elég vonzó. Netán nehezen tudsz megnyílni a másik nem felé, szorongásokkal küzdesz, gátlásaid vannak azzal kapcsolatban, hogy hogyan kommunikálj, mit mondjál, hogyan kezdeményezz. Lehet a mindennapokban nem találod a helyed, aggódsz a jövő miatt, haragszol önmagadra és másokra saját sikertelenséged, középszerűséged magad. Magadra ismertél?

Mások hibáztatása helyett ideje belátnod, hogy egyedül Te vagy az, aki tehet érted valamit. Barátoktól, segítő foglalkozású emberektől kaphatsz ugyan számos jó tanácsot, azonban csak Te vagy képes meglépni életed fontos lépéseit. Lehet, hogy ez elsőre ijesztőnek tűnik, azonban egy erős elhatározás egy szép jövő kezdete lehet. Ugye szeretnél boldog és harmonikus párkapcsolatot? Ehhez meg kell ismerned, szeretned és el kell fogadnod önmagad, pozitívan kell megnyilvánulni embertársaid felé, legyőzve gátlásaid.

Így segít a reiki kezelés és a meditáció


A mindennapos gyakorlás által megszerezhető az önismeret, mely hozzásegít az egészséges énkép kialakulásához, önmagad elfogadásához és ezáltal a leendő/jelenlegi partnered előítéletmentes megismeréséhez és elfogadásához. Nem kell tökéletessé válnod és hibáktól mentes partnert találnod, sokkal inkább attól függ a boldogságotok, hogyan tudtok együttműködni és kommunikálni a mindennapokban. Te hogyan tekintesz önmagadra és környezetedre?

A reiki kezelés hozzájárul a minőségi élet megalapozásához, a fizikai és a lelki egészség megteremtéséhez úgy, mint:
  • egészségmegőrzés

  • fizikai és szellemi teljesítmény növelés

  • fájdalomcsillapítás

  • akut és régóta tartó problémák kezelése

  • fáradtság és kimerültség elűzése

  • hatékony a kiégés ellen

  • egység ÖnmagaddalA reiki rendszeres alkalmazásának hatására javulni fog a fizikai és a lelki kondíciód, minden bizonnyal pozitívabban fogod látni a világot, könnyebben birkózol meg a mindennapos stresszel is.

A reiki azonban nemcsak egy fizikai kezelés, hanem önismereti út is, mely hitrendszeredtől függetlenül követhető, dogmáktól mentes tanításokat tartalmaz. Az alapító, Mikao Usui ugyanis azzal a céllal alkotta meg ezt a módszert Japánban az 1920-as években, hogy mindenki képes legyen megteremteni a belső harmóniát és a jó egészséget. Ezért a kezelési technikák mellett Usui mester spirituális útmutatásokat is adott a tanítványai számára és megtanította őket meditálni is.

A japán reiki jellegzetes karaktere a jelenre való fókuszálás, önmagunk megismerése a meditáció segítségével. Nem egyszerű ugyanis lecsendesíteni az elmét. Ha pár percig csendben ülsz egy szobában, igen hamar előbukkan egy kósza gondolat, önmagaddal vagy mással kapcsolatos érzés, mely tükröt tart belső lelkivilágodról. Ilyenkor szembesülhetsz azokkal a belső tapasztalatokkal, melyek nincsenek felszínen, amikor a mindennapos életed éled. Ha képes vagy szembenézni és feloldani az elakadásokat a reiki technikák segítségével lassan azt tapasztalod, hogy a világ szépen lassan megváltozik körülötted. A valóság azonban az, hogy Te változol: látásmódod, viszonyod embertársaiddal, mely pozitívabb reakciókat fog belőlük kiváltani. Ez lehet, hogy nem 1-2 hét alatt megy végbe, de ha tudatosan végzed a reiki gyakorlatokat, biztosan célba érsz, és megleled a békéd.

És ha kiegyensúlyozottá válsz, a boldog párkapcsolat megtalálása és megtartása már csak egy apró lépés.

Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/prcikk_Harmonikus_parkapcsolat_reiki_segitsegevel_a8.html
Nyomtatás dátuma: 2020-01-25 21:40:45