Ajánló

jegyezz meg

Egyrészes fürdőruhák, amik sosem mennek ki a divatból

furdoruha-lascana

A fürdőruhák szezonja ma már nem köthető kizárólag a nyári időszakhoz, hiszen fedett élményfürdőinkben az év bármely hónapjában hódolhatunk a fürdőzés élményének. Az örök kérdés azonban mindig az, hogy milyen fürdőruhára essen a választás. A fürdőkben, strandokon bizony mindent megmutatunk magunkból, ezért korántsem mindegy, mennyire emeli ki a választott darab alakunk előnyös jellemzőit. A lascana.hu szerint az egyrészes fürdőruha még mindig nagy népszerűségnek örvend, de a bikini mellett is sokan teszik le a voksot.

Bikini, vagy egyrészes fürdőruha? A dilemmával sokan találkoznak fürdőruha vásárlás alkalmával. A bikini nem csak csábos, de napozáshoz kifejezetten jó választás, viszont keveset takar, ezért vannak, akik nem kedvelik. Számukra is remek döntés az egyrészes fürdőruha, melynek ma már egészen csinos, alakformáló hatással rendelkező típusai is kaphatóak. Nem csak összetart, és formálja a kritikus területeket, de úszáshoz is a legjobb választás az egyrészes fajta. Kár lenne azt gondolni, hogy ez utóbbi előnytelen az alakra, és csak azoknak ajánlott, akik takargatni szeretnék magukat. A megfelelő választással igazán nőies darabbal gazdagodhat a gardrób, és anélkül is vonzóvá válhatunk az uszodában, fürdőben, hogy mindent megmutatnánk magunkból. A húzott dekoltázs éppen úgy előnyösen alakít, mint a pánt nélküli változat, de a sportos fazonok iránt érdeklődők is megtalálják számításukat a kínálatban.

Reneszánszát éli az egyrészes fürdőruha! Korabeli képeken kizárólag fürdődresszekben láthatóak a hölgyek, ám a bikini megjelenésével némileg háttérbe szorult ez a típus. Most azonban reneszánszát éli az egyrészes fürdőruha. A múlt szellemét megidézve viselhetik tehát a mai nők azt a ruhadarabot, amely napjainkban nem kevés kacérsággal szolgálja viselői igényeit. A minták és színek ideális megválasztása mellett a szabásvonal is mindenképpen figyelmet érdemel, hiszen ennek köszönhetően emelhetőek ki az előnyös testrészek. A jó szabásvonal gondoskodik arról is, hogy a talán kevésbé vonzónak vélt területek is formásabbnak látszódjanak.

Virágminták, csíkok, pöttyök és nonfiguratív ábrák- a lehetőségek száma végtelen, és akkor a gazdag színválasztékról még nem is szóltunk. Az egyrészes fürdőruha sokkal többet rejt magában, mint azt elsőre gondolnánk. Praktikussága mellett kényelmének apropóján is érdemes ezt a típust választani, hiszen úszás mellé a legjobb döntésnek számít.

Ha nyaranta a bikinis napozást választaná, akkor is érdemes beszerezni az egyrészes fürdőruha kínálatból egy-egy darabot, ugyanis a téli fedett élményfürdőzés és az uszodai látogatások alkalmával remek választásnak bizonyul. Emelje ki segítségével dekoltázsát, hívja fel a figyelmet csípőjének vonalára, vagy használja ki az egyrészes kialakítás tartását és feszesítő jellegét! Napjaink női rendkívül csinos modellek között válogathatnak, melyek mindegyike bebizonyítja, az egyrészes fürdőruha is lehet olyan csinos, mint bármelyik bikini. Nem véletlen, hogy reneszánszát éli az alapdarab manapság. A külön felsőrésszel ellátott fürdőruhák mellett az úgynevezett fürdőruhás ruha is igen kedvelt, hiszen nőies, csinos, és ugyanakkor jótékonyan eltakarja a kritikus testrészeket. A fekete és a sötét színek karcsúsítanak, melltájékon az apró minták dúsabbá varázsolják a kebleket, a jótékony csíkok nőiessé teszik a vonalakat, a klasszikus pöttyös pedig játékos, és mégis kacér hatást kelt. Fürdőzésre fel!

A kép forrása: lascana.hu

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/prcikk_Egyreszes_furdoruhak__amik_sosem_mennek_ki_a_divatbol_a38.html
Nyomtatás dátuma: 2021-06-17 08:01:32