Társkereső fórum

jegyezz meg

Téma neve
Utolsó hozzászóló
Utolsó dátum
Üzenetek

Szerelmes versek!

Alekszandr Szergejevics Puskin: Egy tubákoló széphez Mit? Ámor rózsái után, s az előkelő tulipán, a barka, jázmin s liliom helyett, mely eddig úgy hatott szivedre, és olyan büszkén díszítette hófehér márvány kebledet mit látok, tündéri Clyméne?! Hogy vonz a divat mindent bűvkörébe! Nem szirmok mámora részegít ezután, hanem a szagnélküli dudva, melynek levelét porrázúzta a kontár tudomány?! Csak tömjön Göttinga copfos, kiszáradt, nyavalyás professzora, mialatt penészes latint szőrszálhasogat a katedrán, csak tömjön orra tág, nagy szaglócsöveibe burnótkupacokat; átzüllött éj után, amikor ismét a hajnali nyakolajat nyeli korhely torka, a vad dragonyos, bajszát pödörgetve, csak fújja tajtékpipája füstjét; s a hatvanéves, álszent, rozoga, ráncos, pletykás, töpörödött, erénydús madárijesztő, Ámor szüze, Vénusz ismeretlen-nemű obsitosa teájához a cukrot kaparászva csak mártsa, mártsa orrát a csiklandós dohányba - de te, ó, drága!... Ó mennyei nő, bárcsak volnék a tubákod! Szelencéd mélyéből szívem két ujjal kivennéd, és megszagolnál, mintha rózsa lennék, én pedig, ó, én istenülnék, s lehullnék, csúsznék - kéjek kéje! - a mellfodrodra, az ingedre, oda, sőt talán... Ó, hallgass el, csacska lélek: a rajongás bajt hoz reám! Gyűlöl a vak, fekete végzet: jaj nekem, nem vagyok dohány! (Szabó Lőrinc)
Társam keresem... [VIP+] 2019. március 19. 08:12:13 3767

társkeresés de őszintén:)))

Az "érzéshez" kell egy "kis" önnevelés.:) Ez hiányos sok sok embernél. A pszichológiát kicsit nagyobb körben kellene terjeszteni.:)
Kuni 2019. március 3. 15:08:08 846

Én miért nem kellek senkinek sem?

Detto.............de van megoldás............:igen
Jani 2019. február 21. 20:53:49 460

Alacsony, csúnya férfinak van esélye a szerelemben?

:Puszi Valóban,csúnya nem vagyok,(ha Te mondod)talán egy fokkal szebb az ördögnél.:) Khmmmm.....hát mekkora méret felel meg Nektek?1,80-feletti ráják??Jelentem én 2 centivel kisebb vagyok.:D>
Jani 2019. február 10. 18:12:26 654

Milyen az ideális pasi/ csaj??Mennnyire fontos a külső?

Igen is számít a külső, nekem sem a legjobb így aztán nem hogy labdába rughatnek, meg a labda közelébe sem kerülök...
Laci [TÖRÖLT TAG] 2019. február 4. 10:56:39 840

A férfiak miért nem válaszolnak a levelekre, ha a nő kezdeményez

Akkor nem vagyok egyedül ezzel a problémával. De van még több ezer sorstarsunk aki ugyanúgy van ezzel mint mi.... szomorú hogy ide fajult, aljasodott a világ.... úgy érzem hogy lassan inkább meg sem próbálok semmi felé ismerkedési módot, mert csak az időmet vesztegetés..Ha lenne esélyem megtalálni az ideális társat, akkor elő is fizetnék, de az ilyen esetek miatt csak felesleges lenne, azzal sem lennék előrébb... totális bolond inkább aki még súlyos tízezreket fizethet azért hogy csalódás halmazokat termeljen magának.... szerintem sok sorstarsunk így vélekedik erről... szerintem a normális ismerkedésnek és a komoly kapcsolatoknak lassan bealkonyul. Köszönöm nektek nepbutito média és a szingli kórt gerjeszto organumok..... szomorú.... ha
Laci [TÖRÖLT TAG] 2019. február 4. 09:24:33 247

Létezik-e igazi barátság férfi és nő között...?

Nem hiszek benne,kizárt hogy létezik igaz barátság férfi és nő között,mert az ördög nem alszik,és akkor lesz a túl a barátságon.
Jani 2018. december 31. 20:26:32 3525

kié legyen a kezdeményezés? mindenképp a férfi szerepe ez?

Már lemondott! :)
Edit [TÖRÖLT TAG] 2018. november 9. 09:25:45 496

A SZERETET EREJÉNEK MEKKORA A JELENTŐSÉGE A PÁRKAPCSOLATBAN?

Kedves Don Juan! Akkor, így már megértettük egymást! :kezfogas Edit a Boszorkánylény :)
Edit [TÖRÖLT TAG] 2018. november 4. 17:16:11 2141

Elvárások a párkapcsolatban

Kedves Csiszi! Igen, elküldöm ma vagy holnap! :Puszi Edit
Edit [TÖRÖLT TAG] 2018. november 3. 08:37:49 182

BOLDOGSÁGPATIKA

Kedves EGy-etlenem....,! :) Mielőtt elkezdenéd a Troll-kodást, kérlek szépen menj hátra a 99. polchoz és vedd le róla a csodapipát, melyben a BÉKEPORA van beletömve! Nos, ez attól csodaszer, hogyha elkezded szívni, rögtön megidézed vele NAGY-MANITUT az Indiánok legnagyobBikát :fuves , aki emígyen fog hozzád szólni: " Ha nem békélsz meg a Boszorkányok legkiválóbb képviselőjével(Edittel), akkor felhatalmazom Őt az Átokszórásra, melyet csak ritkán szabad alkalmaznia! Eme Átok pedig a legsúlyosabb, miszerint Nőül kell venned ismét és Élethosszig a Rabságában lenned! Tehát ne legyen harag a szívedben! Szívjad még 3 órán keresztül a pipát, és megtapasztalod, hogy megnyugtatja a fáradt idegeid, tested, mint a legerősebb Indián testvérünkké olyan lesz! Ülő-Bika ugyanis 100X fekve nyom a vágtázó lova hátán! Uff " Üdv. Edit a Patikus-Boszika
Edit [TÖRÖLT TAG] 2018. október 12. 20:12:26 15

Létezik első látásra szerelem?

Kedves Gabi! Első kérdésedre a válaszom, igen, a szimpátia nagyon meghatározó az első találkozáskor. / Azonos neműek között is működik. Nem pejoratív és nem moralitás vesztett értelemben értem. / Ez azonban csak szimpátia, Az a valami, amikor a másik szemébe nézve azt érzed, hogy mindig is összetartoztatok, na az a szerelem első látásra. Ha elfogadjuk azt a tényt, hogy a szemünk tükrözi a lelkünk, akkor ez nagyon fontos kimondatlan információ lehet két ember kapcsolódásában. Itt ebben a verzióban sokkal hamarabb érzitek az azonos fokú szellemiséget, lelkiséget, testiséget, mert egyforma fejlődési szinten álltok. Gyors a haladás. Ennél a kapcsolódási formánál van az, hogy rögtön össze is akartok költözni, mert nem tudtok egymás nélkül Élni. Egy másfajta "szerelem első látásra" kapcsolódás is ugyan ilyen erősségű lehet abban az esetben, amikor több idő óta dolgozol, élsz, sportolsz, hobbitevékenységben vagy együtt egy emberrel. Ezalatt az együttlétezési idő alatt kiismeritek egymás személyiségét annyira, hogy egy adandó pillanatban rádöbbensz arra, hogy beleszerettél. Na ez a pillanat, szintén "szerelem első látásra"(másképpen látod meg a másikat, más szemmel nézed, megváltozott a lelked benned). Erre érthetted azt a gondolatod, hogy összetettebb annál, mint a külső. Amikor tényleg jól megismered a másikat, legyen az először szimpatikusnak induló randi, vagy munkahelyi és egyéb helyen lévő emberi kapcsolat. A tömeggyilkos pasas említése nagyon erős volt nekem. Amúgy mindig, mindenre fel lehetne hozni ennyire szélsőséges példákat. Üdv. Edit
Edit [TÖRÖLT TAG] 2018. október 5. 18:00:01 521

Mi kell a férfinak vagy a nőnek vagyis mire vágyunk?

Én is!!!
Béla 2018. szeptember 7. 11:01:36 378

Az érzelem ereje, értéke (lelkizősöknek...vagy szóljon bármi
másról első topicom...)

Tetszik a Topicod! ;) szia2
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2017. május 9. 15:22:07 9586

Tolerálható-e,ha kedvesed a kapcsolat megbecsülése helyett mindig
mással flörtöl?!

Nem igazán, te kerülgeted a forró kását.. Hivatalos levelet várok, elvileg a jövő hét elején hozza a postás. :)
SaltLake [TÖRÖLT TAG] 2016. május 12. 21:32:29 202

Fiuk ki szeretne ismerkedni?????????????????????

Jaj, az a kis rózszsín nyelvecske..;)
Éva [TÖRÖLT TAG] 2016. április 22. 16:51:51 18

Búcsúzó topic

REMÉLEM..:szurkololany
Elköszönő:)) [TÖRÖLT TAG] 2015. november 26. 21:55:46 23

Szolgálatói fiktív reg.-ek a társkereső oldalon...

Az egyik kamus reg te vagy! :P:P
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2015. szeptember 1. 22:30:15 38

Párkapcsolati dilemmák

Nem vagyok szexológus,csak úgy gondolom,hogy ahogyan műveljük a kertünket..abban gyönyörködhetünk. Igaz ez egymással szembeni viselkedésünkre,életmódunkra,állapotunkra. mert: A Testünk a templom, s oltár benne a Lélek. Szellemi világunk pedig az ablak rajta. Kitől függ hát hogyan élünk benne?
not found [TÖRÖLT TAG] 2015. július 15. 00:03:03 522

Működhet- e távkapcsolat szerelemmel?

Olyan kérdés ez,mint az,hogy : a kimondott szó hűségvállalása vajon kitől függhet.. Okokat kreálhatunk miért válunk bizonytalanná saját érzéseinkben,de ugyanígy ki is tarthatunk mellette. Önmagunkat kell megismerni,hogy minden kapcsolatban létezik közelség és távolság megélés és erre miként reagálunk. Nem csupán szükségletről van szó. Érzékeli e két ember,hogy mit ad a távolság egymás nélküliségében a szeretetük ereje: önmagukra bízva, amit nem a külvilág határoz meg és befolyásolhat. Eddig eljutni csak a valódi szeretettel lehetséges,mert megtanít a saját érzelemvilágunkat bejárni. Azt,amiről úgy véljük,hogy "távol" kerültünk még a legközelebbnek érzett kapcsolatainkban is..
. [TÖRÖLT TAG] 2014. szeptember 1. 22:40:16 292

Eltaszítjuk, akit szerethetnénk a saját berögződésünk miatt?

Igen. Makacs hajlamokkal nem jó együtt lenni. Pl.Perfekcionista rendmániás valaki,amely túlzott tárgyszeretetben nyilvánul meg. A partnert irritálhatja a túlzás,mert pl.szerinte a tárgy van az emberért és nem fordítva. Apróság? Persze,hogy az. Felfogásunk,szokásaink,ízlésvilágunk mind-mind sajátos színezetű apróságok.. Szinkronjaink és rugalmasságunk dönti el,hogy mennyire vagyunk képesek elfogadni a másik ember természetéhez tartozó szokásokat..
. [TÖRÖLT TAG] 2014. július 29. 21:29:36 365

NŐNAP, március 8.

Isten éltesse a 61 hónaposokat!;););)
Soknevű :)) [TÖRÖLT TAG] 2014. április 12. 13:30:52 34

Miért szeretik a nők az idősebb pasikat?

Én a koromnál érettebb, intelligensebb férfi vagyok. Nem véletlenül voltak főként idősebb barátnőim.
Károly [TÖRÖLT TAG] 2014. március 18. 15:58:32 1823

Boldog Karácsonyt!

Odakattintottam és nem hallottam semmit! ;(;(;(
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2014. március 5. 19:33:20 391

Valentin-nap

Aki :D>uhos, aztat nem szeressük! :beka
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2014. február 17. 19:27:20 387

Beállítások

Rendezés
Sorrend
Téma / lap
Automatikus moderálás (illetlen szavak kicsillagozása):
Spéci kódok:
 
A fórum moderátorai   Vénusz [VIP+]
  Ámor [VIP+]
  Cinthya

Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/forum_topics_Szerelem_c2.html
Nyomtatás dátuma: 2019-03-24 20:29:39