Társkereső fórum

jegyezz meg

Téma neve
Utolsó hozzászóló
Utolsó dátum
Üzenetek

Elszaporodtak a rockerek

Utolsó merénylet nesze :hehehe
Csipeszke 2017. november 21. 19:17:54 376

Szerintetek is Gyurcsány a hibás minden bukásért a honfoglalás
óta ???

jav. : ..nem vagy..:leborul
Kuni 2017. november 3. 07:02:05 10213

Éljen Orbán

Drágaságom!:hahota A [talán VIP]-pel tudatosult benned, hogy azt sem tudod, hogy fiú vagy-e, vagy leány???;);););) Mondjuk, a fokozatosságot is érezni az általad leírtakban, de azért megpróbálok két lábbal a földön állni.. Maradok annál a verziónál, hogy nem tudod, hogy mi vagy..:hahota..
Kuni 2017. szeptember 3. 16:03:54 16140

Meghökkentő...

:kezfogas Neo, a Füstmentes lenne az esettanulmány! :P
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2016. november 15. 20:10:19 1681

Miért van az hogy.....

Kérem a kifejtést! :P
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2016. szeptember 2. 16:17:32 1141

Irakiak kiképzése Mo-n

Csak jöttek pár tízezren! :fel
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2016. június 25. 14:05:14 85

VANNAK SZELLEMEK !!! Egy lány mondta nekem, a telkük közelében
van öreg kastély...

Hangos elvtárs beleszeretett Őnagyságába! :ugral Esküvő?? :csupaful
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2016. június 3. 21:17:54 39

Serező az árpádsávhoz.. Hányni lehet...kint.

Igénytelen Latka......
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2016. április 3. 10:24:37 1311

[TÖRÖLT TÉMA] Erotikus társkereső reklám romantikus levelek után...

Tisztelt Ámor és Cinthya köszönöm gyors válaszukat, és én kérek elnézést hogy felhúztam magam. Tényleg remélem hogy nem bántottam meg senkit sem. A reklám inkább estefelé jelenik meg ilyenkor csak a blog és a horoszkóp valóban. Ha elkülönítve van, ha nem, a szövege kapásból sérti az előtte lévő levél tartalmát és a levél küldőjét. Ez gondolom érthető már végre! Egyébként tudatosan tudtommal nem nézte még be senki sem. Ez egy tudat alatti mechanizmusban rombolhatja, elterelheti a figyelmet, hisz a valóságban mindenki tudja hogy nem a levélhez tartozik, de mégis a "kisördög ott bújik meg". Ha tetszik, ha nem az előtte lévő levélre kihat. Én sem vettem még észre az elmúlt talán három évben. Csak az utóbbi fél évben.
Zoli [TÖRÖLT TAG] 2016. január 6. 11:15:30 7

Ki a magyar?

Csak halkan jegyzem meg a túlhevült érzelmek felismeréseként: Az a háttérszándék,hogy "a múltat végképp eltörölni",s ebben nőttünk fel sokan. Ám akinek a múltját kiradírozzák és helyébe kitalált történelmet írnak,az maga is tört-én lesz belül. Hibás,hiányos és szándékosan mérgező gyökérzetből milyen sarj hajthat ki? Ha nincs szándék,komoly munkával regenerálható gyógyulás,akkor mindig végletek széthúzó áramlatának lehetünk eszközei. Nem az a lényeg,hogy ki áll az emelvényen,ha nem érti és érzi azt,hogy szolgálatot vállalt fel és nem uralkodást mások felett. De eddig még csak hataloméhes és amnéziás fejek felejtették,hogy nem az a vezető,aki másoknak parancsot oszt és követel,hanem az,akinek példamutatása és felelősségérzete követésre méltó.. A fanatizmus:vakság és ugyanolyan kártékony,mint az összemosó (határok nélküli,nemeket téves zűrzavarba csúsztató) szabadelvűség. Nem ez a két véglet? S ha véglet,akkor a létezik a sehová sem kibillenthető egyensúly is,amit önmagunkban kell megőrizni.
not found [TÖRÖLT TAG] 2015. augusztus 6. 22:35:46 2875

Életízű bölcsességek

......csak ugrálni és tapsolni képes.....:P:P
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2015. február 9. 16:30:20 61

Nyílt levél

A párom.hu új szabályzata szerint B. egy betűjének beírása bármely topicba 10millió euro, amely Randrist illeti....:P:P
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2015. január 3. 19:21:17 125

A nyár monnnnnnyon le inkább :gonosz

Ellenben ez a lemonnnnnnyó topic :P
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2015. január 2. 17:23:00 30

A Fidesz hangulatromboló?

Neked minden sz@r? :Elajul
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2014. szeptember 1. 16:45:12 423

[BEZÁRT TÉMA] Ámor moderátornak nem alkalmas, mivel nem korrekt!!!!

ejnyeno :D> :Puszi
Cinthya [TÖRÖLT TAG] 2014. augusztus 8. 16:52:38 35

Mi magyarok mit szeretnénk az elkövetekezndő néhány évben?

Bárki is áll a tribünön és bárkit is tapsolnak vagy dobálnak meg..az az Ő SZEREPVÁLLALÁSA. Kérdés,hogy a nagy szavak birtokában mivé válik a realitás. Emellett rájöhetünk,hogy az életjáték felelőssége kicsiben és nagyban is teremtett dolog. Ha túlzottan elhisszük az ígéreteket és nem a privát életünkben segítjük egymást,akkor mindig és mindig csalódásban lesz részünk. Család nélkül nem lehet holnapot építeni.Az emberek megbecsülése nélkül lufielméletté válhat a valóság. Kicsiben,nagyban az élet törvényei működnek.
. [TÖRÖLT TAG] 2014. május 10. 22:50:14 1966

Rossz irányba halad a világ - eltűnnek az emberi értékek?

Szép :napot! Romhányi József: A majom búcsúbeszéde társaihoz, emberré válása alkalmából. Majmim, kik eleddig testvérim valátok fán csimpaszkodtomban hű társim valátok, meghatva állok ím búcsúzni alátok, mivel kezdetét vőn emberré válásom, sok hasraesés közt két lábra állásom. Az kies barlangban lészen már szállásom. De bármerre viszen rangos emberségem, testvér-emlékitek soha meg nem sértem. Esküre emelem kezem… Na mit csodálkoztok ezen? Persze! Ezt mellsőnek nevezik, akik még oktalan makik! Kívánom, teremjen bőséget sok fátok, tömje pofátok gubó, gubacs, inda. Nekem jó lesz majd a velős palacsinta! Ugye, most csorog a nyálatok, alsóbbrendű növényevő állatok? Meg ne szenvedjétek a tél kemény fagyát… néhány viseltes gatyát eljuttatok majd hozzátok, de nehogy a fejetekre húzzátok, idétlen barmok! Különben is mit akartok, fejlődéstanilag visszamaradt emlősök?! Korcsok vagytok, nem ősök! Meggyalázzátok a késő utódokat! Kaktusz bökje meg az ülőgumótokat! Mars innen! Végeztem! Slussz! Nézze meg a Pithecanthropus erectus! ;);););););););););)
Soknevű :)) [TÖRÖLT TAG] 2014. április 12. 07:33:22 540

vállalkozó

Megteszi?:fel :nemtudja :Puszi Sellő! :D>
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2014. március 3. 16:08:36 14

HOL VAGY NAGY SZERELEM?

Helyetted? :Elajul Mennyit fizetsz? Pénzér' bármit, de akkor is a nejed marad! :gonosz
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2014. január 24. 21:19:42 378

Kibaszás

Legyél VIP! :ugral
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2013. szeptember 17. 19:18:15 28

Bajnai-ról csak szépet és jót és aki csunyát ír róla felnyomom a
modiknál

Belzebúb 2013. május 31. 17:26:36 2527

A Tél monnyon le!!!

A Muslincot nem lehet lemonnnnnnnyatni, mert a Muslimcnak mindig igaza van! Punktum:P A tél is lemonnnnnnyott! :P
Randris, I. Muslinc. NIX!!!!!!!!!! [TÖRÖLT TAG] 2013. április 14. 13:18:40 120

[TÖRÖLT TÉMA] Cithya adminisztrátori jogainak megszüntetése

Nagyon nem mindegy, hogy valaki él vagy visszaél a hatalommal amit kapott. Következetesnek is nehéz lenni. Felnőttként viselkedni meg mégnehezebb;)
Kriszti [TÖRÖLT TAG] 2013. április 9. 13:45:04 2

A világ veszélyben.

Bűnözők világbirodalma /3 Európa közeledik a totális összeomlás felé, de még közel 3000 milliárd euró devizatartalék és még több tagországban a nyugdíjalapok is várják, hogy ellopják őket, amit maradéktalanul meg is tesznek. A társadalmi felépítmény és a szociális háló lerombolása időigényes feladat. Többek közt ennek "köszönhető", hogy a néhány év óta emlegetett összeomlás még várat magára. Az európai armageddont, vagyis a katonai irányítás bevezetését megelőzi a tagországok teljes pénzügyi lenullázása, majd az szociális ellátás megszűnésével az etnikai konfliktusok szítása utáni polgárháború, amit "természetesen" csak szigorú katonai felügyelettel lehet felszámolni. Közben előkerülnek a már régóta kinyomtatott élelmiszerjegyek, össze lehet gyűjteni internáló táborokba a felforgató elemeket, vagyis azokat, akik ellenszegülnek, és ki merik mondani az igazságot. Persze ehhez sok hülye emberre van szükségük. Az engedelmeskedő birkák is "fontos szerepet" kapnak, mert harcolhatnak Izrael és a zsidóság tőlük gyűlöltebb ellenségei ellen, és más hozzájuk hasonlók ellen is. A harc és munkaképtelenek pedig részesülhetnek az Obam-care törvényből, amely szabályozását Magyarországon ilyen törvény nélkül, pusztán ellehetetlenítéssel is megoldottak. A GMO-s élelmiszercsomagok, a fertőzött "vakcinák", és a mesterségesen előidézett, génmutált vírusokkal előidézett járványok lehetővé teszik az ENSZ 2050-es célkitűzései elérését, vagyis az emberiség létszámának 50%-os csökkentését. Bárki beláthatja, hogy erős nemzetállamok, működő világgazdaság, elégedett jogállami társadalmak mellett a kapzsi, mindent kisajátítani akaró parazita nem él meg. Az ENSZ egyesíti a népüket kiirtásra ítélő kormányok korrupt, és velejükig romlott politikusait, melyek egymást támogatva az egész bolygóra kiterjedő bűnszervezetet alkotnak karöltve a "befektető" bankárkaszttal, melynek részévé kívánnak válni, de ott nem csak létszámstop van, hanem leépítés. Mindenki látott már bogarakat, amelyek makacsul felkapaszkodnak a falra, és újból és újból leesnek, de nem tanulnak pillanatokkal előbb elkövetett hibáikból. Végül legyengülnek, és másnapra már a hangyák lakmároznak belőlük. A tudatlan ember még rosszabb, mert a butasága nem csak a saját halálát okozza, de ameddig él, saját népe kiirtására is felhasználják, mert az emberi parazita fegyvere a hazugság és a buta, tudatlan, megtéveszthető és irányítható polgár. 2009. december 1-el megkezdték Európa totális felszámolását. Aki tudni szeretné, hogy meddig tart a teljes pénzügyi kirablás és mikor kezdődnek a kiprovokált polgárháborúk, amelyek a katonai irányítás bevezetéséhez vezetnek, figyelje a devizatartalékok és nyugdíjalapok felszámolását. Mire elfogynak a tartalékok, megszüntetik a szociális háló maradványait. Az Európába betelepített 70 millió bevándorló, és az felszított etnikai konfliktusok megteremtik a katonai irányítás bevezetésének feltételeit, ha hagyjuk... /forrás: hungarianrealnews.com/
Belzebúb 2013. április 6. 20:29:19 345

Nyominyúl RT

Nézzük, van - e élet a halál után?
Egon Gusztáv [HIBERNÁLT TAG] 2013. február 14. 20:54:15 31402

Beállítások

Rendezés
Sorrend
Téma / lap
Automatikus moderálás (illetlen szavak kicsillagozása):
Spéci kódok:
 
A fórum moderátorai   Vénusz [VIP+]
  Ámor [VIP]
  Cinthya [VIP+]

Copyright 2003-2017. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/forum_topics_Duhong337_c18.html
Nyomtatás dátuma: 2017-12-16 06:19:10