Blogok

jegyezz meg

Hanna blogja: gránátalma

A Blogot eddig 1757 alkalommal nézték meg, legutóbb (ismeretlen, külső látogató) látta.
11. Hanna [VIP] 2018-03-13 18:53:21
Kattints ide!

Radnóti Miklós: Nem tudhatom..
Hozzászólások (4)  
10. Hanna [VIP] 2018-02-14 22:57:55
Van itt(is)sok kedves,sármos és érzékeny férfi,jóval több mint gondoltam.Beszélgetni pedig érdemes,lehetőleg minél többet.

Mindenkinek van saját története,ami miatt másfajta(nem jobb/rosszabb)kapcsolatban gondolkodik és lehet erre akár kedvesen is nemet mondani,ha számunkra nem megfelelő.

Aztán a magabiztos,lehengerlő stílusban kommunikáló férfiak..akiknek nagyon nehéz ellenállni,mert tökéletesnek tűnnek,lehet,hogy tényleg azok is. :-)

És akkor jön valaki,aki nem annyira sármos,távolról sem tökéletes,néha egyenesen undok...de mégis...az egész beszélgetés alatt érzed,hogy van ott valami...a jó szándék,aztán jön az a fajta bizalom ami ritka és elsőre megszavazod neki..:-)Nem a tükörképed,mégis jó ránézni,annyi amennyi és a kor nem babrált ki vele képes elfogadni,van benne élet,nem idéz Coelho-tól,vagy Müller P.-től...saját gondolatai vannak. Magát adja...és én szeretném magam megadni neki.

Hozzászólások (5)  
9. Hanna [VIP] 2018-02-05 21:06:42
Blogokat olvastam.

Szóval,én a magam részéről semmit nem vásárolok neten,szeretek mindent élőben látni,mert a kép (bármiről) önmagában még nem garancia.Nemrég,január elején új kolléganő jött hozzánk,akit az állásinterjú előtt a facebookon is megkerestünk.Az ott látható képek alapján várt hölgy és az interjún megjelent között akkora volt a különbség,hogy egyikünk sem ismerte fel amikor megérkezett.

Azt gondolom a nők elvárásai semmivel sem magasabbak mint a férfiaké,ráadásul ezek az elvárások nem ennyire sarkosak,inkább tájékozódási pontok a legtöbb esetben,amit simán felülírhat a szimpátia,ami egy két percnél hosszabb levelezés,beszélgetés alapján kialakuhat.Hiszen szellemi társat is keresünk a másikban,legalábbis jó esetben.Ez persze nem azt jelenti,hogy nem számít a külső.

Válaszolni illik minden megkeresésre (mondjuk kevés kivétellel) és aki valóban társat keres az meg is teszi,mert átérzi a levél írójának helyzetét.Ha valaki rengeteg levelet kap,akkor ez bizonyára fárasztó lehet,de így gilt.

Az ilyen felületeken pont az a jó,hogy könnyebben,bátrabban megszólíthatjuk egymást,mert van valami közös bennünk...Azért ez a való világban sokkal nehezebb,nem beszélve arról hány értékes ember mellett megyünk el,mert csak nézzük,de nem látjuk.

Hozzászólások (2)  
8. Hanna [VIP] 2018-02-04 20:44:35
Milyen az ideális szerintem....

"Nem érdekel,hogy a film jó-e vagy rossz,csak élet legyen benne." :-)


Kattints ide!
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
7. Hanna [VIP] 2018-01-28 21:52:07
A héten szabadságon voltam..

Ilyenkor jön rá az ember,hogy milyen sok jó program van esténként amit kihagyni kényszerül..Például a hosszú éjszakába nyúló beszélgetések barátokkal.Meséltem a társkeresőről,az itteni élményekről,tapasztalatokról is.Aztán tegnap este Z.(egyik legrégebbi jóbarátom)hívott és megadta egy nála nem kevésbé neves kollégája számát (pszichológus),valamint egy önismereti csoportot is ajánlott. :-)

Úgy éreztem komolyan aggódik,szóval igyekeztem megnyugtatni,hogy minden rendben velem,de tényleg.Azért utána elgondolkodtam a dolgon..tényleg olyan ijesztő lenne ha valaki társkeresőn ismerkedik?!
Persze ettől eltekintve,illetve ezzel együtt is remek hét volt és jó dolog ha az embernek vannak barátai! :-)

Módosította: Hanna [VIP], 2018. január 28. 21:55:39
Indok: (nincs kitöltve)
Hozzászólások (4)  
6. Hanna [VIP] 2018-01-21 21:02:15
Vannak emberek akik az átlagnál magasabb mércével mérnek..

Míg a sokaság másokkal szembeni elvárásait emeli néha érthetetlen magasságokba az élet szinte minden területén,ők saját maguktól várnak többet.Kevesen vannak és nem tudom mennyire boldogok ebben az anómiás társadalomban..de felismerem őket és ilyenkor kicsit szégyellem magam...

Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
5. Hanna [VIP] 2018-01-19 21:08:39
Túl pár levelezésen,találkozáson...

Szerencsés vagyok,mert volt több jó találkozásom.Nem randim,hiszen ez még az ismerkedés legeleje,az első rácsodálkozások,közelség,mosoly,érintések..Amikből lehet és talán érdemes építkezni,ha van,ha maradt kíváncsiság,nyitottság,ha alakult vonzalom és a jövőkép hasonlóan fest továbbra is.

Minden alkalommal értékes férfival hozott össze a sors,ez vagy egy ehhez hasonló oldal...

Aztán akadtak inspiráló,kellemes levelezéseim is,amiknek nem lett folytatása.Mégis,így is megérte.

Szóval nekem nincsenek rossz tapasztalataim.Csak azt nem értem,hogy az Urak általában hova sietnek? Miért szeretnének lehetőleg azonnal képet,hangot,találkozót stb.? Ha nincs idejük ismerkedni,hogyan lesz idejük egy kapcsolatra...?Hozzászólások (4)  
4. Hanna [VIP] 2017-12-14 22:27:21

"Havazás lennék,lengőn áldó,
gyűrött arcokra,földre szálló,
vígasztaló nagy-csöndes ének,
lélegzete a mindenségnek."


Hozzászólások (1)  
3. Hanna [VIP] 2017-12-10 22:10:11
Post Nubila Phoebus.

A napfény tényleg csodákat művel az ember lányával!Tevékeny hétvége áll mögöttem,tényleg sok dolgot sikerült kihúznom a "halasztgatós"naptáramból.
Történt pár levélváltás is és bevallom akadt ami elsőre megdöbbentett,de hacsak nem kifejezetten sértő az a levél igyekszem udvarias maradni.Panaszkodni meg nincs okom,végtére is képtelenül várom itt a csodát.
Előny vagy hátrány inkább a fotó hiánya? Majd eltöprengek ezen..
Mindenesetre addig is igyekszem jobb formába hozni magam!
Milyen kár,hogy az "ideális" társ megtalálása nem a kitartó munka,hanem sokkal inkább adottságok kérdése.Hozzászólások (3)  
2. Hanna [VIP] 2017-12-08 21:40:00
Vásároltam.:-)Szeretek nézelődni a kisebb üzletekben,szeretem az ilyenkor ragyogóan kivilágított utcákat,még az eső sem tudta elvenni a kedvem.Kószálás közben megakadt a szemem egy reklámtáblába öltözött emberen.Csak az akciós feliratokra emlékszem,azt sem tudom nő volt,vagy férfi.
Most én is itt sétálok a virtuális térben és nagyon remélem,hogy csakmertkarácsonylesz nem fogom leértékelni magam.


Hozzászólások (2)  
1. Hanna [VIP] 2017-12-08 13:15:53
Díszítem a házat és közben igyekszem magamat is a közeledő ünnepre hangolni.Pozitív mantrákkal indítok,hogy mik is azok a dolgok amikért hálás és boldog lehetek,vagyok.
Van:jó egészségem,szép családom,kellemes otthonom,munkám amit szívesen végzek,stb.
Jelenleg egyedül élek,de hát jóó ez így,hiszen kerek egész vagyok,(kerek mindenképpen)jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban és amúgy is mindent meg tudok magam is oldani ha szükséges.

Klassz,egy minden szempontból független,erős,önálló nőt látok a tükörben!
Csak azt nem értem miért sír...

Hozzászólások (1)  

Beállítások

Rendezés
Sorrend
Hozzászólás / lap
Automatikus moderálás (illetlen szavak kicsillagozása)
Spéci kódok megjelnítése a szövegben
Spéci kód súgó
Válasz módjaCopyright 2003-2018. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/blog_granatalma_c4783.html
Nyomtatás dátuma: 2018-03-22 22:46:50