Blogok

jegyezz meg

Franziska blogja: Társkeresés 2.0 aktiválva

A Blogot eddig 2023 alkalommal nézték meg, legutóbb (ismeretlen, külső látogató) látta.
35. Franziska 2020-09-15 12:13:02
Nagyjából ennyi volt a történet... :-)
Ha valaki az üzenőfalon nem olvasta volna, itt megteheti.

2531373. Franziska [VIP+] 2020. szeptember 15. 12:09:44

Lunch time! ;-)
Szép napot a fal lakóknak :-). Elérkezett az utolsó napom, holnaptól nem leszek VIP+, aminek eddig semmi, de semmi előnyét nem tapasztaltam.... sajnos. Meglátjuk mennyi lesz a hátránya. :-o, bár amennyit én itt lebzselek, nem hinném, hogy sok vizet zavar. :-)
Puszi, pacsi, nagy ölelés, osszátok el :-)

Bazár bezár....
;-)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
34. Franziska 2020-09-04 21:32:55
"VIP tagságod 10 nap múlva jár le."

Ez a köszöntő szöveg fogadott ma:-), szóval itt az ideje kikapcsolni az automatikus megújítást, mert múltkor már egyszer megjártam és sikerült itt ragadnom. Béna szőke. ;-(

Egy picit kattogtam, aztán arra a meggyőződésre jutottam, hogy mivel a Blog-ot nem lehet csak úgy törölni, a regisztrációmat kell, hogy ne hagyjam itt a virtuális lenyomatát lényemnek.
Vannak benne számomra értékes szösszenetek, azokat szépen lementem magamnak, amikor lesz pár perc szabadidőm, aztán a többi mehet a levesbe, úgysem érdekelte a lőtéri kutyát sem. :-)

Aztán meglátjuk..... nagyon keveset vagyok itt, mert az oldal hatékonysága társkeresés szempontjából a nullához konvergál, de főként a minősíthetetlen stílusú, kéretlen tartalmú levelek verték ki mostanában a biztit nálam. Ilyenekre végképp nincs szükségem.
Egyedüli pozitívum, jópofa dolog: az üzenőfal, "megismertem" ott pár nagyon kedves, szeretetreméltó, értelmes emberkét, de nem beszélgetni járok ide, arra megvannak a barátaim, akik sok éve mellettem vannak, a mindennapjaimat, az életem bensőséges dolgait meg ott sem fogom közkinccsé tenni, sosem volt rám jellemző.
Szóval konzekvencia levonva, itt én soha nem fogom megtalálni a Királyomat, tudom, sohase mondd, hogy soha.... :-)
Hozzászólások (1)  
33. Franziska 2020-08-09 19:37:27
Módosította: Franziska, 2020. szeptember 4. 22:44:20
Indok: (nincs kitöltve)
Hozzászólások (1)  
32. Franziska 2020-07-22 01:01:13
M
Módosította: Franziska, 2020. szeptember 4. 22:44:39
Indok: (nincs kitöltve)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
31. Franziska 2020-07-12 10:01:52
Van, ami nem változik.... :-)

A nőnek férfira van szüksége. Persze, hogy védekezésből magára ölti a sebezhetetlen amazon szerepét, ha már sokan "bántották", átverték, ki akarták használni, ha csak következő skalpként tekintettek rá, de a szíve mélyén tudja, ha olyan férfi áll mellette, aki valóban erős, aki támasz, akkor a félelem, ez az ösztönös, megriadt „vadállati védekezés” eltűnik belőle. Ha a férfi nem szán rá időt, hogy a "hagyma héjakat" óvatosan lebontogassa, sosem látja meg a nőben azt a kislányt, aki elbújt eme álarc mögé.

Egy (látszólag) "erős nő" sohasem akar harcolni, hanem mélységesen vágyik a gyengédségre, az odaadásra is. Nem támaszkodó, hanem egyenrangú kapcsolat hozza el számára a harmóniát. Nem jó mindig erősnek lenni. Időnként mindenkinek le kell tennie a terheit és elengednie magát, elgyöngülni és elismerni, hogy nem képes mindent egyedül megoldani, még ha ezt is várja el tőle az élete. Ezt csak egy olyan férfi mellett teheti meg, aki élvezi a teljes, feltétel nélküli bizalmát. Ezért tenni kell......

A látszat nem néha, hanem az esetek nagy többségében csal...

Vedd a fáradtságot, időt, energiát, hogy Láss, ne csak nézz!!!
Módosította: Franziska, 2020. július 12. 10:04:17
Indok: (nincs kitöltve)
Hozzászólások (2)  
30. Franziska 2020-06-19 16:41:31
Módosította: Franziska, 2020. szeptember 4. 22:45:02
Indok: (nincs kitöltve)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
29. Franziska 2020-06-17 19:43:05
Módosította: Franziska, 2020. szeptember 4. 22:45:23
Indok: (nincs kitöltve)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
28. Franziska 2020-06-11 20:23:25
Módosította: Franziska, 2020. szeptember 4. 22:45:37
Indok: (nincs kitöltve)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
27. Franziska 2020-06-10 18:36:16
Megint nekiálltam, hogy leírjam, de valahogy nem sikerül. :-)

Viszont ami az egészből a legfontosabb, már nem csak hiszem, hanem TUDOM, hogy vannak még "királyok, fehér lovon", még ha el is sétálunk egymás mellett.

Azt hittem ez a fajta férfi rég kihalt a dinoszauruszokkal, de nem :-)

kiraly
Módosította: Franziska, 2020. június 10. 18:38:03
Indok: (nincs kitöltve)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
26. Franziska 2020-06-10 12:13:53
[
Módosította: Franziska, 2020. szeptember 4. 22:46:02
Indok: (nincs kitöltve)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
25. Franziska 2020-06-10 11:59:56
Módosította: Franziska, 2020. szeptember 4. 22:46:17
Indok: (nincs kitöltve)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
24. Franziska 2020-06-04 08:01:24
Módosította: Franziska, 2020. szeptember 4. 22:46:41
Indok: (nincs kitöltve)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
23. Franziska 2020-05-30 21:25:06
Módosította: Franziska, 2020. szeptember 4. 22:46:56
Indok: (nincs kitöltve)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
22. Franziska 2020-05-30 09:02:00
A napló, hmmm.... tulajdonképpen saját magunknak íródik az esetek 99 %-ában, legféltettebb titkaink tudója, ez most nem.....
Elég hosszú ideje, hogy itt vagyok, talán több is, mint annak idején gondoltam, reméltem volna.
Talán éppen ezért érzem időszerűnek ezt a fajta bemutatkozást, ugyanis a „bemutatkozás, kit keresek” rovatok adnak ugyan némi támpontot a másik nem képviselőinek, de közel sem annyit, amennyi egy valóban társat/kapcsolatot kereső embernek szükséges. Pontosan csak annyit, amennyi ahhoz elegendő, hogy ránézzünk egymásra és érezzük/ne érezzük, hogy a másik megmozgat-e bennünk valamit. El tudjuk-e magunkat képzelni vele, vagy eleve semmi.... Lehet az egy tekintet, egy humoros bemutatkozás, bármi. Ha az a bizonyos szikra nincs meg, akkor lapozunk.
Nincs is ezzel semmi baj, hiszen nem tetszhetünk mindenkinek, s bár mint mondják, nem a külső a fontos, azért valljuk be, azért valamilyen szinten gyarlók vagyunk mindannyian, ha valaki nem jön be, akkor nem jön be, lehet csodálatos ember, intelligens, szerethető, ha nem mozgatja meg a fantáziánkat, halott ügy.
Természetesen nem azokról van most szó, akik (akár férfi, akár nő) csak unaloműzésből, szórakozásból, vagy éppen az aktuális szexpartner levadászása céljából vannak itt. Rájuk nem vesztegetnék egy karaktert sem. Az ilyen felszínes kapcsolatot keresők úgysem pazarolják feleslegesen a drága idejüket napló olvasásra, tehát nem aggódom és ez a bejegyzés úgysem nekik szól.
Gyakran kapok ismerkedést kezdeményező levelet, ilyet is, olyat is. Ha olyan a hangneme, válaszolok is udvariasan. Elég gyakran kapok komoly(talan) üzleti ajánlatot is, ezek eleinte felháborítottak, már belefásultam, ezeket simán ignorálom, ha szükséges, tilt, töröl..... Elfogadtam, hogy a nők sajnos igen gyakran „üzleti szándékkal” vannak itt, tehát a férfi ember valójában nem tudhatja kit is szólít meg, tehát konstatálom, hogy nem nekem szólt.... ennyi.....
Sokan akarnak barátkozni, a szó szoros értelmében, csak levelezgetni, időt múlatni..... én nem azért vagyok itt.... és különben is megvannak a barátaim, ismerőseim, társat keresek, nem mást.
Komplett blogot írhatnék az érdekesebbnél érdekesebb eseteimből, amikor néha komolyan azt sem tudom merre vagyok arccal, de az „évek és a rutin”.... a hazudozást, átverést, beszólásokat már nem élem meg fájdalmas csalódásként, mára már remélem megtanultam helyükön kezelni a dolgokat. Nem mondom, hogy nem állok néha értetlenül egy-egy helyzetben, de már nem érdekel kit, mi motivál, elengedem a dolgot és dr.Bubó.... kérem a következőt! …. mert mindig van következő....
Jó lenne, ha már az a bizonyos ördög idetolná talicskán azt az embert, akit nekem szántak... :-P és piszok gyorsan eltűnhetnék innen...... Mondhatják, h minek vagyok akkor itt.... hát kérem szépen azért, mert viszonylag elfoglalt nőci lévén sem időm, sem energiám és ahogy elnézem a való világot sok lehetőség sincs manapság ismerkedésre.....egyébként sem értem az embereket, nem értem a játszmázást, nem értem az inkorrektséget.Ami meg még kiveri a biztosítékot nálam az a ghostingolás.
Amit én szeretnék nem olyan nagy ügy szerintem, de mégis úgy tűnik eléggé lehetetlen. Nem mondom, h elképzelhetetlen, mert én igenis sokszor elképzeltem már. Szeretnék egy olyan társat, akinek éppen olyan fontos vagyok, mint ő nekem. Szeretnék vele mondjuk kézen fogva sétálni a Duna parton, jó lenne a hóesésben gyönyörködve forralt bor szürcsölni, aztán itthon bevackolódni és összebújva akár egy filmet megnézni, vagy csak beszélgetni, megváltani a világot. Szeretnék vele sok közös élményt, szeretném, ha szeretne és viszont szerethetném, maximális bizalommal fordulhatnánk egymás felé, kétségek nélkül. Szeretném, ha meg lenne áldva annyi intelligenciával, humorral, hogy fel tudjak rá nézni.... szeretném, ha őt meg büszkeséggel töltené el, h mellette vagyok....
Nem vagyok aranyásó, nem vadászok multimilliomos jazz-dobosokra, de azért annyi egzisztenciája legyen már, mint nekem, értsd saját lakhatás, megélhetés....,, mert eltartani nem tudnék és nem is akarnék senkit, mint ahogy én sem várom el ezt senkitől.
Kora nem számít tulajdonképpen, lehet nálam fiatalabb, idősebb, jó.... persze azért ne legyen harmincas lepedőakrobata, de „nagyapó” se. Legyen ápolt, önmagára és környezetére egyaránt igényes. Tudja mitől nő egy nő és mitől férfi egy férfi és viselkedjen is akként.
Ami még fontos: megvan most is a saját életem, mindig feltalálom magam, nem unatkozom, de igenis hiányzik az a bensőséges viszony, amit sem a barátok, sem a gyerekek nem pótolnak.
Hát most ennyi lenne részemről.... ezeket csak azért teszem közkinccsé, mert az adatlapomra ki fogom írni, hogy „Bemutatkozás a naplómban” . Nem akarom már a felesleges, sablonos kérdéseket, úgy mint kit, mit keresel, stb.... megválaszolni.
Nem tudok mit kezdni a „kedvencnek jelöléseimmel”, ha nem szólítanak meg, én biztosan nem fogok ráírni magamtól senkire...

P.s.: Próbáltam törölni az adatlapomon a bemutatkozás részt, de a rendszer nem engedi, pontosabban csak akkor ha magyarosítom a nevem. Hát sajnálom, ezt kaptam, ez van, nem leszek se Icuka, se Marika emiatt :-P
Módosította: Franziska, 2020. május 30. 09:17:56
Indok: közbeszólt a "NagyTesó! :)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
21. Franziska 2020-05-25 17:54:00
Módosította: Franziska, 2020. szeptember 4. 22:47:15
Indok: (nincs kitöltve)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
20. Franziska 2020-05-16 10:48:34
Módosította: Franziska, 2020. szeptember 4. 22:47:29
Indok: (nincs kitöltve)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
19. Franziska 2020-05-10 22:39:52
Módosította: Franziska, 2020. szeptember 4. 22:47:46
Indok: (nincs kitöltve)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
18. Franziska 2020-05-10 22:04:21
Módosította: Franziska, 2020. szeptember 4. 22:48:06
Indok: (nincs kitöltve)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
17. Franziska 2020-05-07 06:06:25
Módosította: Franziska, 2020. szeptember 4. 22:48:37
Indok: (nincs kitöltve)
Hozzászólások (5)  
16. Franziska 2020-05-04 20:41:04
Módosította: Franziska, 2020. szeptember 4. 22:44:07
Indok: (nincs kitöltve)
Hozzászólások (2)  
12

Beállítások

Rendezés
Sorrend
Hozzászólás / lap
Automatikus moderálás (illetlen szavak kicsillagozása)
Spéci kódok megjelnítése a szövegben
Spéci kód súgó
Válasz módjaCopyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/blog_Tarskereses_20_aktivalva_c4911.html
Nyomtatás dátuma: 2020-09-22 14:06:07