Blogok

jegyezz meg

A Blogot eddig 1122 alkalommal nézték meg, legutóbb (ismeretlen, külső látogató) látta.
8. Edit [VIP+] 2019-07-05 09:43:45
Múzsa csókja


Árnyas fákkal, bokrokkal és szép virágágyásokkal szegélyezett ösvényen, melankolikusan sétál egy kalapos hölgy. Halványzöld, csipkeszegélyes, hosszú ruhája szeliden omlik teltkarcsú alakjára. Arckifejezéséről, szomorkás zöld szeme mindent elárul. Gondolatai egy számára kedves, szeretett férfi körül forognak. Jó pár napja még azt hitte, minden olyan csodás.
Édes, boldog emlékeiben a közösen eltöltött együttléteik lebegtek. Nagy sétáik a nyárillatú, hűs fák koronái alatt, ahol szorosan fogták egymás kezét. Meg, megálltak szorosan átölelve egymást, miközben csók égette az ajkuk. Kellemes beszélgetéseik kedvenc kis cukrászdájukban az összetartozásukról árulkodtak. Szerelmes együtt sétálásaik után a meghitt együttléteik, a betöltő boldogság érzését hagyták benne.
Mindezen igaz álmok, felhőfoszlányként málltak szét a kalapos hölgy gondolatában.
A tünékeny férfi, mára, már csak egy múzsa, nem több. Nem is akart többnek lenni, hiszen Ő sosem szeretett igazán.
Ő mindig csak arra vágyott, hogy a hölgyek múzsája legyen. Neki egy nő szerelme, odaadása nem kellett, mert nem az állandóságra vágyott, csak a múzsa csókjára.
Ezen gondolatok közben a hölgy megállt, levette kalapját és diszzsebkendőjével megtörölte könnyek futtatta szemét. Miután virágos kalapját visszarakta hullámos szőke hajára, szomorúan sétált tova.


Megjegyzésem:

Drukkolok a zöldszemű hölgynek, hogy találja meg a lelke nyugalmát és vegyen egy új kalapot! :-)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
7. Edit [VIP+] 2019-06-26 11:02:36
Állásinterjú


Hirdető:

- Miért akar épp nálunk dolgozni?

Jelentkező:

- Az önök termékei magukért beszélnek és részemről nem látok problémát, hogy ne érjek el sikereket. Garantáltan jól fogok teljesíteni!

Hirdető:

- Jó,..jó persze, de azt tudnia kell, hogy ez egy specifikus termék és csak igényes női vásárlók jöhetnek szóba, ezért szűk a kör amiben mozoghat!


Jelentkező:

- Uram, ez csak természetes! Nem fog bennem csalódni! Bővíteni fogom a területet, mert lelkes rajongója vagyok a női nemnek és az ő problémájuk az enyém is, ezért híven fogom végezni a rám bízott felelős munkát!

Hirdető:

- Kipróbáljuk magát! A hó elejétől várjuk köreinkbe! Bérezés: a háromszorosát fizetjük az átlagkeresetnek és nyereségrészesedés is jár, ha úgy látjuk a teljesítményén. A munkaidő: kötetlen. Nálunk a teljesítményen és az eladáson van a hangsúly.

Jelentkező:

- Nem fogok csalódást okozni Uram!

Hirdető:

- Rendben!


Megjegyzésem:

Azóta, rendkívül sikeresen működik a cég: Férfizokni Kifordító és Stoppoló Lendület Vállalkozás a /FÉKI-SÓLET/!Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
6. Edit [VIP+] 2019-06-21 20:04:21
Te, aki ide belépsz hozzám, Angyallá kell válnod, hogy lásd a következő jelenetet! :-)Este van. Barátságos kis szobában kellemes meleg fény árad finoman körbefonva vele a szép zöld növényeket, ami az ágy mellett nyújtózkodik. Az ágyon, egy ábrándos tekintetű, selyem hálóinges lány ül térdén összefont kézzel és boldogan hallgatja, a vele szemközt, Buddha-ülésben ülő fiút, aki lelkesen beszél neki filmekről, a munkájáról, az életéről és a világban lévő történésekről. A lány miközben nézi, azt gondolja magában: " Mennyire szeretem ahogy beszél! Milyen elégedett és nyugodt! De szép a szeme! Ó bárcsak közelebb húzódna hozzám! "
Miközben tovább hallgatja szerelmét, szemük mélyen találkozik és bennük szerelemvágyó lángot lát lobbanni. A fiú szeme lélekkel telik és a lányhoz bújik. Belefúrja arcát egészen az ölébe. A lány boldog ettől, mert az imént épp ezt gondolta. Testük felhevül a finom érintésektől. Szerelmes ajkuk egybeforr..............

A folytatást nem illik kilesni még az Angyaloknak sem!

Megjegyzésem:

Minden kedves Társkeresőnek kívánok hasonló szép történést, mint szereplőimé! :-)

Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
5. Edit [VIP+] 2019-06-19 11:31:28
Gabriella utolsó blogjában ígértem, hogy írok pár sort a férfisírásról.


Hááát......tessék!


Férfikönnyek


Macsó típusú:
" A francba......( belever egyet az ajtófélfába),.....szemét ringyó................(a fejét is beleveri ugyanoda),......megcsalt azzal a kis köcsöggel!.............(újra beleveri a fejét, de erősebben),............kinyírom.....(a p..ba holnap még ajtót kell javítanom).......rohadt élet!!...(hogy megyek így melóba, hogy véres a pofám)........(ágyra veti magát, majd kisvártatva előveszi a páleszt és egy hörpintésre megissza a fél üveggel)......fél óra múlva horkolva, mélyen alszik!"
Ne ébresszük fel szegényt!

Romantikus típus:
"Háttérben sírós zene szól: Miért tette ezt velem?.......(lefittyen az arca)......Pont velem, aki tenyerén hordta.....(első könnycsepp megjelenik).......Úgy szeereeteeem....még mindig......szereeteeeeeem.....(na itt, képszakadás és elkezd erőből zokogni)......(pár perc után)......nem sírok, nem sírok, férfi vagyok!, de az akkor is piszkosul fáááájj......(újra zokog erőből)......(pár perc múlva)..........Megcsalt. Nem sírok. Nem is szeretem. ..............(újra sír, de most befelé és sokáig)."
Őt is hagyjuk békén!

Racionális típus:
" Gondoltam,........sőt számítottam is rá, hogy ez lesz a vége!.............(arca fensőbb rendű).......Mit akartam egy ilyen csitritől az én koromban?! Jó volt az ágyban, de az agya... azt hagyjuk!Ez fog hiányozni, de lövöm is be a pornócsatornát. Kit érdekel ez a szánalmas, számító senki......(nagyon határozottan megy és átkapcsolja a készülékét, nézi egy keveset,...de most nem köti le)...kiviharzik a konyhába és visszafogott dühvel úgy kibontja a sörét, hogy a fele melléfolyik.......(egy kortyra lehajtja az egészet, ami félremegy és köhögőrohamot kap, amitől hullani kezd a könnye).....nem akárhogy folyik az a könny............"
Hagyjuk magára, ha köhögje ki magát!


Megjegyzésem:

A megcsalás minden esetben aljas tett. Senki nem érdemel ilyen bánásmódot!Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
4. Edit [VIP+] 2019-06-14 11:48:39
A mai napon nyitom meg, teljesen új keletű társ összehozó holnapom, itt a Blogomban!

Rondablogponthuu-ra lehet leadni a jelentkezéseket itt nálam!
/Foboszorka@boszi.ocsmany Random -címre/

Mindazon személyek jelentkezhetnek, akik magukat rondának tartják és elegük van a Szépek önkényuralmából és bátran mutatják meg magukat! :-)
A Szépek minden épkézláb fellelhető személyt elhappoltak előlünk, ezért hát bátran mutassuk meg: Mi is vagyunk elegen!
Csak azok jelentkezhetnek, akik megfelelnek a Rondaság kritériumának!
A fotókat szigorúan és egy személyben magam ellenőrzöm!

Személyleírásom: meghatározhatatlan kor, felső törzs oly mértékben hajlott és púpos, hogy az orrommal is tudok szimatolni(ezért nincs kutyám csak egy pár fekete macskám), ruhám rongyos gönc, hajam mocskos szalmasárga és mindég kócos, orrom a nyelvemmel egyforma hosszú és néha lógnak, szemem a bozótos szemöldök alatt elveszik, szájam még van, büdös is vagyok, és szörnyen rút.
Muszáj voltam leírást adni magamról, nehogy a jelentkezőim komolytalannak tekintsék a keresőmet!

Na, de máris beérkezett az első fotó!

Mutatom, csak képzeld el!

Fotó: cérnavékony testalkat, beesett mell, előreálló fülek(de miért vannak leragasztva?), bandzsa nézésű fiatalember.
Neve: Nyeszle Tódor

És itt is a következő fotó!

Fotó: kövér, alacsony, de hatalmas mellek(reggeliző asztalka), szemei az arc szélén helyezkednek el kifelé nézéssel, sűrű szeplősség, ritka szép hajzuhatag a földig. Fiatal hölgy.
Neve: Szepi Lonka

És sorban érkeznek a fotók...

Fotó: ez az úr csak a törzséig látható, mert nem fért fel a maradék, hegyes áll. horgas orr(jaj, az enyémmel vetekszik), fülig érű szájszélek, szemöldök halovány csak úgy, mint a haj. középkorú ember.
Neve: Sima Simon

Fotó: aránytalan testalkat, rajta picike fej, hatalmas vörös rasztahaj, kékülő orca szűkülő szemek, pindurka orr, keskeny szájban nincs fog, állandóan mosolyog. Középkorú hölgy.
Neve: Szilva Pálma

Fotó: hordó has, hosszú ősz haj, lapos orr, vastag száj alatta erős borosta, csak egy szemet látok. Férfinek ítélem.
Neve: Csapz Ottó

Fotó: deszka felsőtest, hófehér szabályos arc(alig fogadtam be), pici száj, fitos orr, szemei: az egyik vörös a másik fekete és villog(na ezért szavaztam be). Fiatal hölgy.
Neve: Hull Aliz

Olyan sok fotó érkezett be, hogy inkább csak a nevüket írom le a többit képzeljék el és kérjenek róla fotót. hahota

- Penész Virág
- Atka Bendegúz
- Pálinkás Szilvia
- Zomb Ulrik
- Manó Tádé
- Rövid Ida
- Kövér Ármin
- Bél Sári
- Füles Itala
- Szék Letícia
- Pupos Kázmér
- Bibircsó Klotild
- Gúvad Szerém

Te se csüggedj!
Ha úgy érzed itt a helyed, bátran jelentkezz az említett holnapcímen!


Megjegyzésem:
Mindenkinek van esélye az Életben! :-)


Hozzászólások (2)  
3. Edit [VIP+] 2019-06-11 11:46:19


A mai napon, egy Bölcsődei eszmecserébe pillanthatunk bele, amit Prof. Hablaty Olga tolmács segítségével követhetünk nyomon!Jenőke:- Nyeeeeem, azsazszsenyééém!Áááááááááá...:sir
Petike:- Azspedidíg azsenyééééém, neeeeem cunyapeti daaaaaaaaaaa. :sir

Majácska:- Hajjjjó, hajjjó, mamamama bepiszi maja......

Zoé:- jufi,jufi, hajihóóóóóóó,hajihóóó, jepüj, jepüj,....ejakajom foni...

Petruska:- Jajzojom fej a babunyak,..jába nincccen....haszacka ekkoja jessszz.....

Zebulon:- Húúúúúúúúú de ójászi tojony.....néssz cak petuszka..........


A professzor asszony segítségével a következők hangzottak el:


Jenőke részéről: Nem, az az enyém és sírni kezd. / Vélhetően összecivakodtak a társával, azért ez az ellentmondást nem tűrő, indulatos beszédmodor./

Petike részéről:Az pedig az enyém, nem csúnya Petié, na! / A sérelmező visszaválaszolása, szintén indulattól remegve! Kicsit meg is van fázva a fiatalemberünk, azért nazális hang./

Maja részéről: Halló, halló mama, bepisil Maja. / A kis hölgy, biológiai szükségletének kielégítéséről telefonon tájékoztatja édesanyját! /

Zoé részéről:Lufi, lufi, halihó, halihó, repül, repül, el akarom fogni! / A kis hölgy léggömböt eresztett a magasba és azt a fizika törvényszerűségével ellentétben, el szeretné érni, mivel ez nem lehetséges, így az megmarad óhajnak! /

Petruska részéről: Rajzolok fejet a bábunak, lába nincsen, hasacska ekkora lesz! / A fiatalúr, épp egy nonfiguratív elemet készít, hatalmasakat gesztikulálva a felső végtagjaival! /

Zebulon részéről: Hú, de óriási torony, nézd csak Petruska! / A fiatalúr, építkezett. Egyszerű építészeti megoldással hozta létre alkotását, melyet a mellette ülő kis hölgynek örömmel adott tudatára! /

Megköszönjük a tolmácsolást Prof. Hablaty Olga asszonynak, aki kiváló a saját szakterületén!


Megjegyzésem:
Sokszor a valóságban is elkelne egy ilyen kiválóság, aki csecsemő- és kisgyermekbeszéd tolmács! :-)Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
2. Edit [VIP+] 2019-06-09 13:32:39

Egy Kávéházi beszélgetésbe hallgathatunk bele, ami két 30-as hölgy között zajlik:Szandi: - Hallod Sziszi,.......én ezt a Zsófit nem tudom megérteni! Hogy lehet még mindig oda, azért a lúzer pasiért! Úgy átvágta szerencsétlent, mint azt a bizonyost a palánkon.

Sziszi: -Nekem mondod Szandi!....Elsőre mondtam neki, hogy hagyja a p...ba azt a senkit! De Ő nem hallgatott senkire, csak találkozgatott vele. Persze, hogy csak addig míg jól megfektette, aztán lépett is tovább..........

Szandi: -Na, de azt végképp nem tudom felfogni, hogy Zsófi, mi a fenének küldözgetett a fickónak szerelmes smseket? Normáliiiiis!

Sziszi: -Nem az! Hiába pofáztam én is neki, meg Te is, hogy ez a pasi nem akar még megállapodni, főleg nem kölköket nevelni!

Szandi: -Hát így járt! Figyu,.....azért én sajnálom Zsófit, mert most teljesen kivan! Nézd meg,...hogy néz ki! Tök le van fogyva. Arra gondoltam, hogy össze kéne hozni Zsolttal, a vallásos sráccal! Mit gondolsz?

Sziszi: -Huuuuu.....ez tök jó ötlet! Én is sajnálom a csajt! Zsolt való hozzá, mert épp olyan szentimentális és romantikus, mint Zsófi. Na,...akkor szervezésre fel!

Szandi: -Fogadok is rá, hogy egy-két héten belül ismét vidám lesz ez a bárgyúságunk!

Sziszi: -Legalább visszafizetjük az érettségin adott segítségét. Tudod Szandi, sehol nem lennénk a segítsége nélkül!

Szandi:-Az biztos! Na, fizessünk aztán menjünk!Megjegyzésem: Így is lehet Társra lelni, hogy mások segítenek! :-)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
1. Edit [VIP+] 2019-06-07 12:17:18
Kedves, Naplómba látogatók!

Történeteim, (majdnem) minden esetben kitalált történetek és személyek lesznek!


Első történetem, egy kis falucska takaros kis házikójából hallatszik:

Feribá(Feri bácsi):- Te Bözse, hallod é! Mi a ménkű az a tanga?

Bözsené(Bözse néni):- Apjok, hogy a fenébe kérdezhetik ilyet? Hát mán mily rég óta veri vele a fődet!!, reggeltől-estélig és még sem tuggya? Pedig oly büszke vagyok kendemre!

Feribá:-Nem ám úgy Bözse!...............állítólag--a szántásban dógozók beszélik---hogy azt a fehérnípek hordják az Uruk csábítgatására! Igaz ez? Venne-e föl a kedvemért oly tangafélét galambom-asszonykám?

Bözsené:- Hát mán hogy a fenébe ne venném fő apjok! Édes kendem kedviért én mindent és bármikor! A nyakomba vetem, oszt irány a fődekre had égjék a munka véle dolgos, szorgos kezim alatt!!

Feribá:- Ne haragícson meg Bözsém lelkem! Nem a nyakba kell azt vetni, hanem a szoknyája alá, takarosan felhúznyi, úgy mongyák!

Bözsené:- Nem takargatom én azt, hites Uram, hisz az a kenyéradó eszközöm!! Büszkén, emelt fővel viszem azt véges-végig az uccán, hogy mindenki lássa, "Bözse nem lusta fehérníp!", hanem szorgos-dógos asszonyszemély!

Feribá:- Bözse Te! Meg ne lássam sose, hogy a tangával mórikázol szégyen szemre a falu népe előtt! Inkább megyek én a fődekre dógoznyi! Na, jerr ide galambom s aggy egy csókot!

Bözsené:- Láttya kendem, hites uracskám, hát ezért szeretem magát, mert ily szerelmes, szorgos még mindég, pedig mán ötven éve együtt esszük dógos kezünk gyümöcsit! Csókojjon hát Ferém, csak csókojjon, de jó hosszan ám!!!


Megjegyzésem:
Bözsené kicsit nagyothall, de így is, szoros az összetartozás eme házastársak között!Minden kedves társkeresőnek kívánok ilyen hosszú, szerelmetes párkapcsolatot, mint történetem szereplőié! :-)


Hozzászólások (4)  

Beállítások

Rendezés
Sorrend
Hozzászólás / lap
Automatikus moderálás (illetlen szavak kicsillagozása)
Spéci kódok megjelnítése a szövegben
Spéci kód súgó
Válasz módjaCopyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/blog_Szerelem_es_mas_furcsasagok_c4883.html
Nyomtatás dátuma: 2019-07-17 04:34:05