Blogok

jegyezz meg

A Blogot eddig 4832 alkalommal nézték meg, legutóbb (ismeretlen, külső látogató) látta.
36. Edit [VIP+] 2020-10-22 17:08:23

Kedves, naplómba látogató!

A következő történet csak a képzelet szüleménye és csak szórakoztatni való:

Magdolna szerelmesen várakozott szíve párjára a Batthyányi-téri aluljáróban.
Miközben várakozik, gondolataiban lefuttatja az elmúlt eseményeket. Jó érezni, hogy szeretik. Jó, hogy együtt játszhatnak és együtt tölthetik szabadnapjaikat.
Hogy mennyit becézte, szerette, ölelte azt csak szerelmese tudja. Mégis......most, amikor várja Őt elbizonytalanodik nőiességében. Vajon szépnek találja most is? Azt tudja, hogy kedvessége neki természetes, egyáltalán nem nagy dolog, szinte labdába sem rúg a nőciség mellett. Mégis......azon gondolkozik, hogy Ő mit ér? Vajon mennyit ér a szív ebben a rohanó világban?.............
Míg ezen elmélkedik, megérkezik Zsolt. Most meg arra gondol:- De jó, hogy tartozhat valakihez!
Szélesen mosolyogva ölelik meg egymást és kézen fogva sietnek tova.

Megjegyzésem:

Nem kell mindig agyalni! :-)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
35. Edit [VIP+] 2020-10-21 09:44:49


Aki azt gondolja, hogy a szeretetnek vannak keretek közé szorított határai, az nagyot téved!!!

/Ha nem hiszed, bátran járj utána! :-) /
Hozzászólások (4)  
34. Edit [VIP+] 2020-10-18 18:54:57

Csendes, őszi eső szitál az öreg tó felett, miközben, egy középkorú hölgy lassan lépked sötét esernyője alatt, a nedves úton.
Most nem figyeli a körülötte átalakuló tájat, hanem az elmúlt történéseit újra és újra átgondolja.
Emlékei a múltban járnak: azon, hogy mekkorákat kacagtak és hülyéskedtek barátnőjével a tanuló éveik alatt. Boldog vidámság jellemezte ezt a két lányt...........most pedig nincs többé. Elment örökre.
Aztán tova lépkedve az unokahúga bájos, édes kis arca elevenedik meg, kedves gyermeki csacsogásaival. Milyen drága kislány volt..........most pedig nincs többé. Elment örökre.
Könnyek folynak végig az arcán, de nem látja senki, mert eltakarja az ernyője.
Léptei lassabbak, miközben volt férje szerelme jut eszébe. Hol ronthatták el? Pedig szerették egymást! Mindez már a régmúlt történése...........mégis most mikor nincs többé, elment örökre.............juttatja eszébe a múlt érzéseit.
Könnyei újból elerednek és csak folynak megállíthatatlanul.
Mikor kissé megnyugszik a lelke, felteszi magában a kérdést: miért történt egyszerre az egész? Miért temetett ennyiszer? Csak pár hónap, és ilyen próbatételeket kapott a Teremtőjétől.
Vajon meddig fog fájni a lelke?
Választ most nem fog kapni, így hát sétál tova a neki való időben.

Megjegyzésem:

Az idő és a szeretet majd segít!
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
33. Edit [VIP+] 2020-10-14 11:54:34

Több társkereső gondolatait olvasva, épp egy szép, Váci Mihály versrészlet ötlött eszembe, melyet megosztok veletek:

"Emlékszel? Engem elfeledhetsz.
De a percekre emlékezzél,
mikor odabújtál a szívemhez
és magadról megfeledkeztél."

Túl gyors ez a világ. Gyorsan akarjuk vágyaink kielégítését, miközben nem vesszük észre szívünk jajveszékelését.
A szív türelemre, megértésre, de legfőképp szeretetre vágyik. Mennyi-mennyi megkeseredett, becsapott és magányos szív éhezik a szeretetre!

Vajon hová ez a száguldás?
Vajon mivé lesz az ember, ha kihagyja életéből, a türelmes és megértő szeretetre éhező szívét?


Hozzászólások (4)  
32. Edit [VIP+] 2020-10-10 20:35:46


Méghogy nem lehet ismerkedni a járműveken!!!

A minap utaztam a buszon és a mellettem ülő férfi többször szemrevételezett, aztán pár megálló múlva, bátorságot vett magán és rám köszönt....."Szép napot kívánok doktornő!"
Mosolyogva visszaköszöntem neki és mondtam, hogy összetéveszt valakivel. Néz rám, és váltig állítja, hogy én a doktornő vagyok. Szívem szerint annyira nevettem volna rajta, de disztingválva elköszöntem és anélkül szálltam le a buszról, hogy telefonszámot cserélünk.
Kellemes és igen szórakoztató élmény volt!
Vannak még érdekes történések a mai rohanó életünkben is!

Megjegyzésem:

Tanulság a fent említett történet.
Ez a férfi olyan titulust feltételezve nekem, úgy próbált ismerkedni, amivel nem sértett meg mások előtt, hanem mosolyra fakasztott.
Ha például azt mondta volna....."Te voltál az, aki összetörte az első lámpám. Emlékszem rád!"
Ez biztos nem fakasztott volna mosolyt az arcomra.
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
31. Edit [VIP+] 2020-10-05 19:03:14
Kedves naplómba Látogató!

Egy évet pihentettem magam, de most úgy gondoltam ismét visszajövök a hibernációmból.
Ennek örömére újrakezdem naplóm írását. :-)

Egy hete fejeztem be, egy amerikai filmsorozat(Képmás vagy Hasonmás címmel) nézését, mely nagyon érdekes és elgondolkodtató volt.

A film története, a rendszerváltás előtti, német kettéosztottság analógiájára épülő elgondolás volt egy olyan világról, amiben ugyanazon világ egy tudományos kísérlet bakijából, kétfelé szakad. Mindenkinek és mindennek lesz egy tökéletesen azonos hasonmása egy másik helyen. Viszont, ahogy telik az idő, mégsem teljesen úgy alakul az emberek sorsa, ahogy az a másik oldalon.
Izgalmas események közepette bontakoznak ki az emberi sorsok.

A film kapcsán elgondolkoztam azon, hogy a döntéseink mennyire tudják--jól vagy rosszul--befolyásolni hosszútávon az életünket. Ha ennek az elképzelt filmnek szereplői lennénk, láthatnánk, hogy miként alakulna sorsunk, ha nem úgy döntöttünk volna különböző esetekben, ahogy döntöttünk.

Érdekes eljátszani ezzel a gondolattal!

Esetemben egy-két példa:
Mi lett volna, ha nem Mihály vett volna feleségül, hanem Károly?
Mi lett volna, ha nem szülöm meg gyermekeim?
Mi lett volna, ha nem kezdek sportolni?
Mi lett volna, ha nem hinnék a jóságos Teremtőben?.............és sorolhatnám a sok "milettvolnahát" :-)


Te, kedves olvasóm, gondolkodtál már hasonlókon???
Ha nem--miért nem? Ha igen--miért igen?

Szép, jó estet kívánok! szia


Hozzászólások (4)  
30. Edit [VIP+] 2019-12-04 10:19:55

Mivel a napokban kétszer is hibáztam a Fórumos hozzászólásaimban, így arra gondoltam, hogy írok egy levelet, ami ékezethiányos.

Íme a levél:

Kedves Egybegyultak!

Azert jottunk ma itt ossze hogy tanuja legyunk eme ifju par egybekelesenek!
Nem olyan reg meg egyedul eltek mindennapjaikat aztan megunvan ezt az aldatlan helyzetet keresni kezdtek a masik feluket. Regisztralatak ide a Parom.hu tarskeresobe es nem telt el par honap maris egymasra kattantak eme ifju hazasok!
Hogy szerencsejuk volt-e vagy a Gondviseles tette ezt veluk nem lehet tudni. A lenyeg hogy most mar hazasok.
Eljenek bekes boldog kapcsolatban eletuk vegeig!

Emeljuk poharunk es koccintsunk az egeszseggukre!

Vivat Simi és Samu! Vivat!! jajj

hahota hahota hahota

Megjegyzésem:

Láthatjátok kedves Naplómba látogatók, hogy mennyire fontosak az ékezetek! szende
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
29. Edit [VIP+] 2019-11-16 13:52:00
Kedves Naplómba Látogatók!

Ma, a Nők, "Pasi-vágyálmairól" fogok hangosan gondolkodni :-)

Racionális pasi udvarlása:

Klára kérlek, ne beszélj velem ilyen szenvelegve! Itt a villamoson,...ahol ennyien vannak körülöttünk, nem ildomos ezt tenned! Jaj, és beszélj már hangosabban, mert semmit nem értek a sutyorgásodból! Most meg,...mit nézel így rám! Láttad már a szemem! Mindig felbosszantasz ilyen gyerekes dolgokkal! Figyelj már előre, mert most szálunk le! Na most már igyekezzünk haza, mert éhes vagyok! Tudd, hogy ma nagyon fáradt vagyok, felidegesített a főnököm, így ne számíts rám az este! Majd legközelebb, ha jó passzban leszek kárpótollak! na, add ide a kezed!

Macsó pasi udvarlása:

Szívi, naaa....mit szólsz a dögös járgányomhoz!?! Ugye milyen vagány! Vágod Szivi, hogy ebbe ülhetsz bele!?! Ezt Geri papa fusizta össze, hogy az Ő Szivikéjének villogjon áám! ;-) Bébi, gyere már és nyújtsd ide a szád, mert rád vagyok izgulva! Húzzunk innen a pi...ba és kényeztess, mint a múltkor!

Romantikus pasi udvarlása:

Júliám, Te édes galambom, hááát szeretsz engem! Engem,...az érzékeny lelkű férfit, aki szerelmes verseivel és szívével eped utánnad szüntelen vágyódással! Érzed ugye, hogy mindent megtennék érted? Súgja-e a szíved, hogy mennyire vágylak téged boldoggá tenni? Persze, hogy súgja, hát persze, hogy te is epedsz értem, hiszen azért jöttél szerény hajlékomba, ebbe a snassz kis reneszánsz kastélyomba! Óh, de drága, jóságos teremtmény vagy, hogy ennyire meghatódtál a pejlovaim látásától! Kerülj beljebb rózsaszálam, egyetlenem, már az inasaim várják minden parancsod! Ugye milyen romantikus itt minden édes szerelmesem?


Megjegyzésem:

Azon hölgyek, akiknek ezen pasik nem jönnek be, keressenek itt jobbat, ha találnak! hahota
Hozzászólások (10)  
28. Edit [VIP+] 2019-11-03 12:11:39

Valahogy, aktuálisnak gondolom, Viktor E. Frankl: ...mégis mondj Igent az Életre! c. könyvéből, a következő mély mondanivalót idézni:

"...És akkor belém hasít egy gondolat: életemben először érzékelem annak igazságát, amelyet oly sok gondolkodó élete végső következtetésének bölcsességeként szűrt le, és oly sok költő megénekelt: azt az igazságot, hogy a szerelem valahogyan a legutolsó és legmagasabb, amihez az emberi lét fel tud szárnyalni. Felfogom annak a legutolsónak és legszélsőségesebbnek az értelmét, amit emberi költészet és gondolkodás és hit kifejezhet: a szeretet által és a szeretetben való megváltásét! Felfogom, hogy az ember, ha nem is maradt már semmije sem ezen a világon, boldog lehet--és ha csak pillanatokra is--legbensejében odaadva magát az olyan nagyon szeretett ember képének. Az elképzelhető legszomorúbb külső körülmények között, olyan helyzetbe hozva, melyben nem tudja önmagát teljesítményekkel megvalósítani, olyan helyzetben, melyben egyetlen teljesítménye a valóságos szenvedés lehet, az egyenes derékkal viselt szenvedés,--képes az ember arra, hogy a szeretett személy magában hordott képének szerető nézésében, szemlélésében oldódjék fel. Életemben először vagyok képes felfogni, mi értendő az alatt, hogy az angyalok megdicsőülnek egy végtelen gyönyörűség vég nélküli szeretetében való szemlélődésében...."


Megjegyzésem:

Kérlek szépen, ne olvasd eme gondolatokat felületesen, mert egy olyan ember írta, aki megjárta a koncentrációs tábort és szabadulása után, élete végéig hiteles lélekgyógyító volt!
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
27. Edit [VIP+] 2019-10-28 11:39:54

Emese Blogjának utolsó bejegyzését olvasva elgondolkodtam azon, hogy kinek mit is jelent erősnek lenni:


-miért azon emberek adják meg magukat, akik normális értékrendűek?

-miért kell reagálni provokatív megjegyzésekre?

-vajon, mögé néz-e valaki annak, hogy miért kötekedik valaki egy társkereső oldalon, ahol ismerkedni kéne?

-vajon, miért e feltűnési viszketegség az ilyen egyéneknél?

-vajon, ezen embereknek, miért ad örömet a mások dühítése?

Erősnek lenni nem azt jelentené, hogy kitartok az mellett a szándék mellett, hogy megfelelő társat találjak?
Erősnek nem azt jelenti, hogy az intelligensen megválaszolt, vitát lezáró gondolat után továbblépni a célunk irányába?
Erősnek lenni nem azt jelenti, hogy kitartóan tanulunk mások és magunk hibáiból?
Erősnek lenni nem azt jelenti, hogy szilárdan haladok azon értékek mentén, amit képviselek?

Aki szeretné, folytassa eme gondolatsort, úgy hogy közben meg is válaszolgatja magának a kérdéseket!

Megjegyzésem:

Társkereső oldalon vagyunk, ahol az elsődleges CÉL, a partner-kedves-szerelem avagy barát megtalálása.
Ehhez kívánok mindenkinek szenvedélyes kitartó keresést! :-)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
26. Edit [VIP+] 2019-10-11 17:44:32
~Gabival~, a kedves virtuális barátnőmmel, eszmecserét folytattunk az "odabútorozzak vagy sem a másikhoz" témakörben.

Ennek eredményeképp hozom a következő történetet, mely igaz vagy sem ki-ki döntse el! :-)

Jolán, a negyvenes éveiben lévő dekoratív hölgy, két óriási húzós bőrönddel tipegett Tihamér kedvese elé, akit két hete ismert meg egy társkereső oldalon. Tihamér kérdőn nézett Jolánra: hááát....Te meg hova utazol kedves? Hozzád Édes(nagy mosoly az arcán)!....Khmmmm, khmmmm,.....hozzám????? Igeeeeen Édes!!! Örülsz neki???
Na, de mi ez a 2 bőrönd Jolán? Mégis hogy gondolod? Nem beszéltük meg, hogy hozzám költözöl! Mond mi a fene ez az egész(már vörös a feje és dagadnak az erei a nyakán)??!!! Az a fene Édes( ez már kemény hangnem), hogy az egyikben a szexi ruháim és kellékeim vannak, míg a másikban a szépészeti eszközeim!!! Miattad(ezt duzzogva mondja)!!! Úgy beszéltük meg, hogy a hétvégén nálad alszom és úgy készültem(még mindig duzzog).....hogy megleplek Magammal!! Hááát......sikerült, mit ne mondjak(értetlen, zavarodott fejet vág mindeközben)!Jolán, álszendén, csábosan pillogtatja szempilláit és vággyal néz Tihamér szemeibe(ellenállhatatlan). Tihamér, erre nagy lendületet vesz, akkor mire várunk Édes Jolánom!!! Fogja a 2 bőröndöt és szinte, futva viszi be a lakásba. Jolán, utána tipeg magassarkú cipőjében és szembefordul Tihamérral.............majd, amikor egymásra néznek, nagyon szorosan egymásba simulnak és izzó hévvel megcsókolják egymást. Nem is csók volt az már, hanem annál sokkal több! Szájból egymásba menés! Miután másfél óra múlva kigabalyították magukat, nevetni kezdtek, de nagyon!...........
Azóta(11 hónapja) ott van a 2 bőrönd és nem okoz gondot Tihamérnak az elhelyezése, mert ha ránéz, eszébe jutnak a gyönyörű emlékek!;-)


Megjegyzésem:

A dolgok nem mindig azok, amiknek elsőre látszanak! :-)
Hozzászólások (5)  
25. Edit [VIP+] 2019-10-06 08:28:12

Ma, ezzel a gyönyörű szövegű, dallamos zenével kívánok nagyon szép napot minden naplómba látogatónak!

/ youtube: LP-Lost On You(Hungarian lirycsMagyar felirat) /


Hozzászólások (3)  
24. Edit [VIP+] 2019-09-29 10:24:04

Te, aki a naplómba látogatsz, kedves olvasó, miként várod a szerelmet?


-tiszta szívvel, vagy a múlt képeivel tele

-jogilag terhelten, vagy letisztázva

-határozott elképzelésekkel, vagy bizonytalanul

-reklámok diktálta sztereótípiákkal a fejedben, vagy önálló gondolatok mentén

-megkeseredetten, vagy lelkesen

-testi hevülettel, vagy józanul

és még lehetne sorolni(Te is hozzátehetsz kérdéseket).


Vajon, tudjuk-e ezekre a feltevésekre igazán a választ?

Hozzászólások (8)  
23. Edit [VIP+] 2019-09-21 18:54:58

Nagyon szeretem, ezt a Liam Neesan által kifejtett gondolatfűzért, a szeretet megfogalmazásáról:

" Mindenki azt mondja, hogy a szeretet fáj, de ez nem igaz. A magány fáj. Valakinek az elvesztése fáj. Az irigység fáj. Mindenki összekeveri ezeket a szeretettel, de a valóság az, hogy a szeretet az egyetlen dolog ezen a világon, ami elfedi az összes fájdalmat és segít, hogy újra csodálatosan érezd magad. A szeretet az egyetlen dolog ezen a világon, ami nem fáj. "


Megjegyzésem:

Én is ezt tapasztalom. :-)
Hozzászólások (11)  
22. Edit [VIP+] 2019-09-14 21:34:51


Furcsa esetet vizsgál ma, Dr. Kredenc Ignác klinikai szakpszichológusunk, aki külalakra nem hasonlít a neve által fémjelzett bútordarabra. Doktorunk: aprócska, sovány, beteges kinézetű, de annál nagyobb lángelme.
Páciense: Százalék Kálmán, foglalkozását tekintve: vegyész.

Dr. Kredenc: Mondja Százalék uram(továbbiakban, csak % ), mit értett azon, hogy ön egy nulla százalékos senki?

% úr: Vegyítek,..csak vegyítek,...és csak nem jön össze a 100%. Ekkor fejem a földbe csapom..így....pufff!

Dr. Kredenc: Ejnye már % úr! Hát mit mondtam magának a múltkor, amikor 2 órán keresztül demonstrálta hogyan legyen a lócitromból aranyrög. Azt mondtam, hogy hagyja abba a vegyítést és vegyen ki szabadságot, hogy kitisztuljon az orra és az elméje! De,....neeem és neem!! Nem fogadta meg a tanácsom! Folytatta a lósz..ból való százalékkiosztásos vegyítést a minél gyorsabb sikerért. MI lett a vége? Nézzen magára! Nem aranyrög lett az eredmény, hanem tiszta elmezavar.

% úr: Magamra néztem......... és úgy látom, hogy én vagyok egy nulla %, egy lósz..r, egy mihaszna senki. Öljön meg doki! Öljön meeeeg!!!

Dr. Kredenc: Nővér kérem! Adjon egy erős nyugtatót Lósz...r úrnak! Siessen, mert engem is lenulláz mindjárt!!..................................
% uram, kérem nyugodjon meg!

Hála Veruskának, a kedves nővérkének, sikerült egy lóadag nyugtatót belenyomni % úrba, és most 5 órán keresztül lazulni fognak megtépázott idegei!


Megjegyzésem:

A gyors sikernek mindig megfizetjük az árát! ;-(

Hozzászólások (3)  
21. Edit [VIP+] 2019-09-07 15:04:59
Kedves Naplómba látogatók!

Ma, egy olyan kedves és romantikus kis történetet közlök, amit ritkán szoktam látni és hallani.


Július utolsó hétvégéjén a Mömax nevű bútor- és lakberendezési áruházban járván, egy édes, meghitt jelenetnek voltam szem- és fültanúja. Egy ötvenes forma pár, szorosan kézen fogva álltak és beszélgettek. A férfi megkérdezte a hölgyet, hogy mit szeretne innen, erre a hölgy azt válaszolta, "hogy Téged" és rámosolygott a férfire. Ekkor a férfi átölelte és megcsókolta szerelmét a válaszáért, majd boldogan továbbsétáltak.

Arra gondoltam, hogy milyen Boldogok is ők Ketten! Milyen jó volna, ha ilyen egyszerűen lehetne szeretni a másikat!

Megjegyzésem:

Nem is kell ennél több. A hölgy válaszában minden benne volt. A szerelme iránti mély érzeménye. A férfi reakciója is elárulta szíve örömét. Ők már biztosan révbe értek! :-)


Hozzászólások (5)  
20. Edit [VIP+] 2019-09-05 17:09:17

"..Okot adok magamnak erre( Emily beleöklözött a faburkolatba és kifröccsent a vére)--mondta, ahogy a könnyei csorogni kezdtek--ez szinte sosem fordult még elő--és patakokban folytak le az arcán.
Csupán annyi, hogy az ember rájön, mit akar az élettől, és hogy az milyen, milyen kevés: egy csöndes szoba, egy toll, néhány ember, akit szeret a közelében tudni, egy nyitott ajtó, amin bármikor kisétálhat, az égbolt, amire felnézhet, ennyi, semmi más. És kiderül, hogy túl sok, amit az ember magának akar ebből a világból. És már tudod, hogy ez a világ milyen átkozottul nagyra tartja magát, és hogy a lárma milyen üres......mennyire üres....."

/ Jude Morgan: A bánat íze c. könyvből részlet /


Megjegyzésem:

Túl zajos, lármás a világunk. Nincs elcsendesedés, magunkba elvonulás, hogy meghalljuk a benső lélekhangot, a szeretett Teremtő hangját. Félünk a Csendtől. Félünk, mert olyasmit súghat, ami nem tetszik majd szellemünknek. Félrelökjük azzal, hogy rákapcsoljuk magunkat a Lármára: úgymint, mobil a fülünkben, Tv-komputer a szemünknek, üres-unott szólamok a fülünknek mindenhonnan. Tényleg milyen üres, semmimondó! Vajon mikor halljuk majd meg a Csend valódi hangját?


Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
19. Edit [VIP+] 2019-09-02 10:18:40
Ezt a bejegyzést László(Néma kiáltás c. volt blogvezető)miatt írom. Ő is megérdemli a külön figyelmet, hosszú ittléte után, csakúgy, mint Leon!

Kb. két éve írogattam neki is válaszokat groteszk, valós, szellemes, igaz és mély lelki vonulatú, olykor fájdalmasan realista írásaihoz. /Halkan jegyzem meg, hogy Őt tartottam az írás Mesterének, míg Leon sokat profitált belőle, de nem maradt nagyon alul vele szemben./ Nem kevésszer tiltott le, mert megbántódott a mondandómon, de aztán mindig feloldozott(miután bocsánatot kértem tőle). Kivéve a legutolsó alkalmat. Jó lett volna, ha nem úgy távozik, hogy harag van a szívében irántam! Persze ezen én túllépek, inkább őt sajnálom ezért, mert az ő lelkét fogja terhelni a későbbiek folyamán. Rájöttem, arra hogy túlérzékeny a lelke és nehezen viselte a szóbeli ellenkezést. Ezt bizonyítja, hogy akik itt voltak-vannak, majdnem mindenkit tiltott már le, de aztán feloldotta. Intelligens volt amúgy, csak makacs, mint egy öszvér. :-)

Neki is szívből kívánom(mint Leon barátjának), hogy már ne kelljen visszajönnie ide, hanem találja meg a környezetében a hozzávaló teremtést!

Baráti szeretettel: Edittől
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
18. Edit [VIP+] 2019-08-30 18:35:46
Különös időutazáson vehet részt az, aki bekukkant Naplómba! Ugyanis az ókori görög Leszbosz szigetéről száműztek két renitens nőszemélyt(Gizusszant és Piritusszant), akik nem voltak hajlandók leszbizni egymással. Megszállottan férfit akartak maguknak, mert az olyan ínyencnek és izgisnek ígérkező valaminek tűnt és nem holmi unalmas, snassz leszbizésnek!

Szóval, a két hölgy átlényegülve érkezett az Időjáron a III. kerületi Békásmegyerre, mint Gizi és Piri.
Megérkezésük elképesztő hatással volt rájuk, ugyanis a flaszteron tipegve azt sasolták leesett állal, hogy minden második ember FÉRFINEMŰ lény!!! leesikazalla

Hirtelen azt sem tudták, hogy hol és miféle Kánaánban kerültek, no és persze, hogy most mit csináljanak! otlet

Gizi leszboszi, felindulva mondja:- Te Piri, nézd azt a FÉRFIT, milyen hatalmas termet és szakálla is van! Az kell nekem! Intézd el, hogy megkapjam, de most rögtön!!!

Piri leszboszi, kissé dühösen válaszolja vissza:- Nem úgy ám nővérkém! Te most nem parancsolhatsz nekem érted! Inkább Te intézd el nekem azt a kis köpcöst, aki szakáll nélküli, az kell nekem, de most azonnal!!!

Erre egymásra néznek és hangos hahotába törnek ki!! hahota hahota hahota

Nevetésük oka megalapozott volt, mert 8 óra elteltével elégedetten, mosolyogva vacsoráztak egy fél sült-disznót malac
kézzel, hogy csak úgy folyt a zsír a szájuk széléről! :-)

Fütyültek rá, hogy nem Leszboszon vacsiznak! A kultúrevést Ők nem ismerték.

Zabálásuk után kölcsönösen megállapították, hogy ezt a XXI. századot nekik találták ki és holnap máshol, más helyen folytatják, amit elkezdtek. Ők már nem mennek vissza Leszboszra! nemnem nemnem nemnem


Megjegyzésem:

Minden Férfi társkereső legyen nagyon éber és vigyázzon magára, mert Gizi és Piri (Leszboszi nimfomániások) bárhol-bármikor lecsaphatnak rájuk!

Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
17. Edit [VIP+] 2019-08-27 20:36:24
jajj most látom csak, hogy Rudi Blogolótársunk nincs már itt!

Csak így tudok neki üzenni, hogyha miattam és mai válaszom miatt nem ír tovább, akkor nagyon sajnálom, és ha megbántottam szavaimmal, akkor ne haragudjon! Néha elvetem a sulykot, de nem vagyok gonosz! :-(

Egyúttal Lászlótól(VIP) is bocsánatot kérek, ha vele szemben is túlzó voltam! Remélem nem vette túlságosan a szívére a csipkelődésem(már régi harcostársak vagyunk, többször tiltott, most is tiltásomat töltöm nála) hahota
Tudom, hogy aranyból van a szíve és hamar megbántódik, de majd "feloldoz", csak kell egy kis szusz!

Minden kedves társkeresőnek és blogomba látogatónak, szép gondolatokkal teli estét kívánok!

Hozzászólások (4)  
12

Beállítások

Rendezés
Sorrend
Hozzászólás / lap
Automatikus moderálás (illetlen szavak kicsillagozása)
Spéci kódok megjelnítése a szövegben
Spéci kód súgó
Válasz módjaCopyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/blog_Szerelem_es_mas_furcsasagok_c4883.html
Nyomtatás dátuma: 2020-10-27 07:15:07