Blogok

jegyezz meg

A Blogot eddig 3357 alkalommal nézték meg, legutóbb (ismeretlen, külső látogató) látta.
26. Edit [VIP+] 2019-10-11 17:44:32
~Gabival~, a kedves virtuális barátnőmmel, eszmecserét folytattunk az "odabútorozzak vagy sem a másikhoz" témakörben.

Ennek eredményeképp hozom a következő történetet, mely igaz vagy sem ki-ki döntse el! :-)

Jolán, a negyvenes éveiben lévő dekoratív hölgy, két óriási húzós bőrönddel tipegett Tihamér kedvese elé, akit két hete ismert meg egy társkereső oldalon. Tihamér kérdőn nézett Jolánra: hááát....Te meg hova utazol kedves? Hozzád Édes(nagy mosoly az arcán)!....Khmmmm, khmmmm,.....hozzám????? Igeeeeen Édes!!! Örülsz neki???
Na, de mi ez a 2 bőrönd Jolán? Mégis hogy gondolod? Nem beszéltük meg, hogy hozzám költözöl! Mond mi a fene ez az egész(már vörös a feje és dagadnak az erei a nyakán)??!!! Az a fene Édes( ez már kemény hangnem), hogy az egyikben a szexi ruháim és kellékeim vannak, míg a másikban a szépészeti eszközeim!!! Miattad(ezt duzzogva mondja)!!! Úgy beszéltük meg, hogy a hétvégén nálad alszom és úgy készültem(még mindig duzzog).....hogy megleplek Magammal!! Hááát......sikerült, mit ne mondjak(értetlen, zavarodott fejet vág mindeközben)!Jolán, álszendén, csábosan pillogtatja szempilláit és vággyal néz Tihamér szemeibe(ellenállhatatlan). Tihamér, erre nagy lendületet vesz, akkor mire várunk Édes Jolánom!!! Fogja a 2 bőröndöt és szinte, futva viszi be a lakásba. Jolán, utána tipeg magassarkú cipőjében és szembefordul Tihamérral.............majd, amikor egymásra néznek, nagyon szorosan egymásba simulnak és izzó hévvel megcsókolják egymást. Nem is csók volt az már, hanem annál sokkal több! Szájból egymásba menés! Miután másfél óra múlva kigabalyították magukat, nevetni kezdtek, de nagyon!...........
Azóta(11 hónapja) ott van a 2 bőrönd és nem okoz gondot Tihamérnak az elhelyezése, mert ha ránéz, eszébe jutnak a gyönyörű emlékek!;-)


Megjegyzésem:

A dolgok nem mindig azok, amiknek elsőre látszanak! :-)
Hozzászólások (3)  
25. Edit [VIP+] 2019-10-06 08:28:12

Ma, ezzel a gyönyörű szövegű, dallamos zenével kívánok nagyon szép napot minden naplómba látogatónak!

/ youtube: LP-Lost On You(Hungarian lirycsMagyar felirat) /


Hozzászólások (3)  
24. Edit [VIP+] 2019-09-29 10:24:04

Te, aki a naplómba látogatsz, kedves olvasó, miként várod a szerelmet?


-tiszta szívvel, vagy a múlt képeivel tele

-jogilag terhelten, vagy letisztázva

-határozott elképzelésekkel, vagy bizonytalanul

-reklámok diktálta sztereótípiákkal a fejedben, vagy önálló gondolatok mentén

-megkeseredetten, vagy lelkesen

-testi hevülettel, vagy józanul

és még lehetne sorolni(Te is hozzátehetsz kérdéseket).


Vajon, tudjuk-e ezekre a feltevésekre igazán a választ?

Hozzászólások (8)  
23. Edit [VIP+] 2019-09-21 18:54:58

Nagyon szeretem, ezt a Liam Neesan által kifejtett gondolatfűzért, a szeretet megfogalmazásáról:

" Mindenki azt mondja, hogy a szeretet fáj, de ez nem igaz. A magány fáj. Valakinek az elvesztése fáj. Az irigység fáj. Mindenki összekeveri ezeket a szeretettel, de a valóság az, hogy a szeretet az egyetlen dolog ezen a világon, ami elfedi az összes fájdalmat és segít, hogy újra csodálatosan érezd magad. A szeretet az egyetlen dolog ezen a világon, ami nem fáj. "


Megjegyzésem:

Én is ezt tapasztalom. :-)
Hozzászólások (11)  
22. Edit [VIP+] 2019-09-14 21:34:51


Furcsa esetet vizsgál ma, Dr. Kredenc Ignác klinikai szakpszichológusunk, aki külalakra nem hasonlít a neve által fémjelzett bútordarabra. Doktorunk: aprócska, sovány, beteges kinézetű, de annál nagyobb lángelme.
Páciense: Százalék Kálmán, foglalkozását tekintve: vegyész.

Dr. Kredenc: Mondja Százalék uram(továbbiakban, csak % ), mit értett azon, hogy ön egy nulla százalékos senki?

% úr: Vegyítek,..csak vegyítek,...és csak nem jön össze a 100%. Ekkor fejem a földbe csapom..így....pufff!

Dr. Kredenc: Ejnye már % úr! Hát mit mondtam magának a múltkor, amikor 2 órán keresztül demonstrálta hogyan legyen a lócitromból aranyrög. Azt mondtam, hogy hagyja abba a vegyítést és vegyen ki szabadságot, hogy kitisztuljon az orra és az elméje! De,....neeem és neem!! Nem fogadta meg a tanácsom! Folytatta a lósz..ból való százalékkiosztásos vegyítést a minél gyorsabb sikerért. MI lett a vége? Nézzen magára! Nem aranyrög lett az eredmény, hanem tiszta elmezavar.

% úr: Magamra néztem......... és úgy látom, hogy én vagyok egy nulla %, egy lósz..r, egy mihaszna senki. Öljön meg doki! Öljön meeeeg!!!

Dr. Kredenc: Nővér kérem! Adjon egy erős nyugtatót Lósz...r úrnak! Siessen, mert engem is lenulláz mindjárt!!..................................
% uram, kérem nyugodjon meg!

Hála Veruskának, a kedves nővérkének, sikerült egy lóadag nyugtatót belenyomni % úrba, és most 5 órán keresztül lazulni fognak megtépázott idegei!


Megjegyzésem:

A gyors sikernek mindig megfizetjük az árát! ;-(

Hozzászólások (3)  
21. Edit [VIP+] 2019-09-07 15:04:59
Kedves Naplómba látogatók!

Ma, egy olyan kedves és romantikus kis történetet közlök, amit ritkán szoktam látni és hallani.


Július utolsó hétvégéjén a Mömax nevű bútor- és lakberendezési áruházban járván, egy édes, meghitt jelenetnek voltam szem- és fültanúja. Egy ötvenes forma pár, szorosan kézen fogva álltak és beszélgettek. A férfi megkérdezte a hölgyet, hogy mit szeretne innen, erre a hölgy azt válaszolta, "hogy Téged" és rámosolygott a férfire. Ekkor a férfi átölelte és megcsókolta szerelmét a válaszáért, majd boldogan továbbsétáltak.

Arra gondoltam, hogy milyen Boldogok is ők Ketten! Milyen jó volna, ha ilyen egyszerűen lehetne szeretni a másikat!

Megjegyzésem:

Nem is kell ennél több. A hölgy válaszában minden benne volt. A szerelme iránti mély érzeménye. A férfi reakciója is elárulta szíve örömét. Ők már biztosan révbe értek! :-)


Hozzászólások (5)  
20. Edit [VIP+] 2019-09-05 17:09:17

"..Okot adok magamnak erre( Emily beleöklözött a faburkolatba és kifröccsent a vére)--mondta, ahogy a könnyei csorogni kezdtek--ez szinte sosem fordult még elő--és patakokban folytak le az arcán.
Csupán annyi, hogy az ember rájön, mit akar az élettől, és hogy az milyen, milyen kevés: egy csöndes szoba, egy toll, néhány ember, akit szeret a közelében tudni, egy nyitott ajtó, amin bármikor kisétálhat, az égbolt, amire felnézhet, ennyi, semmi más. És kiderül, hogy túl sok, amit az ember magának akar ebből a világból. És már tudod, hogy ez a világ milyen átkozottul nagyra tartja magát, és hogy a lárma milyen üres......mennyire üres....."

/ Jude Morgan: A bánat íze c. könyvből részlet /


Megjegyzésem:

Túl zajos, lármás a világunk. Nincs elcsendesedés, magunkba elvonulás, hogy meghalljuk a benső lélekhangot, a szeretett Teremtő hangját. Félünk a Csendtől. Félünk, mert olyasmit súghat, ami nem tetszik majd szellemünknek. Félrelökjük azzal, hogy rákapcsoljuk magunkat a Lármára: úgymint, mobil a fülünkben, Tv-komputer a szemünknek, üres-unott szólamok a fülünknek mindenhonnan. Tényleg milyen üres, semmimondó! Vajon mikor halljuk majd meg a Csend valódi hangját?


Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
19. Edit [VIP+] 2019-09-02 10:18:40
Ezt a bejegyzést László(Néma kiáltás c. volt blogvezető)miatt írom. Ő is megérdemli a külön figyelmet, hosszú ittléte után, csakúgy, mint Leon!

Kb. két éve írogattam neki is válaszokat groteszk, valós, szellemes, igaz és mély lelki vonulatú, olykor fájdalmasan realista írásaihoz. /Halkan jegyzem meg, hogy Őt tartottam az írás Mesterének, míg Leon sokat profitált belőle, de nem maradt nagyon alul vele szemben./ Nem kevésszer tiltott le, mert megbántódott a mondandómon, de aztán mindig feloldozott(miután bocsánatot kértem tőle). Kivéve a legutolsó alkalmat. Jó lett volna, ha nem úgy távozik, hogy harag van a szívében irántam! Persze ezen én túllépek, inkább őt sajnálom ezért, mert az ő lelkét fogja terhelni a későbbiek folyamán. Rájöttem, arra hogy túlérzékeny a lelke és nehezen viselte a szóbeli ellenkezést. Ezt bizonyítja, hogy akik itt voltak-vannak, majdnem mindenkit tiltott már le, de aztán feloldotta. Intelligens volt amúgy, csak makacs, mint egy öszvér. :-)

Neki is szívből kívánom(mint Leon barátjának), hogy már ne kelljen visszajönnie ide, hanem találja meg a környezetében a hozzávaló teremtést!

Baráti szeretettel: Edittől
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
18. Edit [VIP+] 2019-08-30 18:35:46
Különös időutazáson vehet részt az, aki bekukkant Naplómba! Ugyanis az ókori görög Leszbosz szigetéről száműztek két renitens nőszemélyt(Gizusszant és Piritusszant), akik nem voltak hajlandók leszbizni egymással. Megszállottan férfit akartak maguknak, mert az olyan ínyencnek és izgisnek ígérkező valaminek tűnt és nem holmi unalmas, snassz leszbizésnek!

Szóval, a két hölgy átlényegülve érkezett az Időjáron a III. kerületi Békásmegyerre, mint Gizi és Piri.
Megérkezésük elképesztő hatással volt rájuk, ugyanis a flaszteron tipegve azt sasolták leesett állal, hogy minden második ember FÉRFINEMŰ lény!!! leesikazalla

Hirtelen azt sem tudták, hogy hol és miféle Kánaánban kerültek, no és persze, hogy most mit csináljanak! otlet

Gizi leszboszi, felindulva mondja:- Te Piri, nézd azt a FÉRFIT, milyen hatalmas termet és szakálla is van! Az kell nekem! Intézd el, hogy megkapjam, de most rögtön!!!

Piri leszboszi, kissé dühösen válaszolja vissza:- Nem úgy ám nővérkém! Te most nem parancsolhatsz nekem érted! Inkább Te intézd el nekem azt a kis köpcöst, aki szakáll nélküli, az kell nekem, de most azonnal!!!

Erre egymásra néznek és hangos hahotába törnek ki!! hahota hahota hahota

Nevetésük oka megalapozott volt, mert 8 óra elteltével elégedetten, mosolyogva vacsoráztak egy fél sült-disznót malac
kézzel, hogy csak úgy folyt a zsír a szájuk széléről! :-)

Fütyültek rá, hogy nem Leszboszon vacsiznak! A kultúrevést Ők nem ismerték.

Zabálásuk után kölcsönösen megállapították, hogy ezt a XXI. századot nekik találták ki és holnap máshol, más helyen folytatják, amit elkezdtek. Ők már nem mennek vissza Leszboszra! nemnem nemnem nemnem


Megjegyzésem:

Minden Férfi társkereső legyen nagyon éber és vigyázzon magára, mert Gizi és Piri (Leszboszi nimfomániások) bárhol-bármikor lecsaphatnak rájuk!

Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
17. Edit [VIP+] 2019-08-27 20:36:24
jajj most látom csak, hogy Rudi Blogolótársunk nincs már itt!

Csak így tudok neki üzenni, hogyha miattam és mai válaszom miatt nem ír tovább, akkor nagyon sajnálom, és ha megbántottam szavaimmal, akkor ne haragudjon! Néha elvetem a sulykot, de nem vagyok gonosz! :-(

Egyúttal Lászlótól(VIP) is bocsánatot kérek, ha vele szemben is túlzó voltam! Remélem nem vette túlságosan a szívére a csipkelődésem(már régi harcostársak vagyunk, többször tiltott, most is tiltásomat töltöm nála) hahota
Tudom, hogy aranyból van a szíve és hamar megbántódik, de majd "feloldoz", csak kell egy kis szusz!

Minden kedves társkeresőnek és blogomba látogatónak, szép gondolatokkal teli estét kívánok!

Hozzászólások (4)  
16. Edit [VIP+] 2019-08-11 19:54:09


"....Elég volt pár szót váltaniuk, hogy elhatározzák: a csendes és viszonylag félreeső kavicsos sétányra térnek, ahol nyugodtan beszélgethetnek; s most, mikor annyi a megbeszélnivalójuk, ez valóságos áldás; életük legboldogabb emlékei között fogják megőrizni ezt az órát a halhatatlanságnak. Ott aztán kölcsönösen megvallották egymásnak érzéseiket, megismételték az ígéreteket, melyek valaha már beteljesültnek látszottak, ám utána az elszakadás és az elidegenedés sok-sok éve következett. Most visszatértek a múltba, folytatták, ahol abbamaradt, érettebb fővel talán még boldogabban, mint amikor először eltervezték; még gyöngédebben, megpróbáltatásokban megedződve, egymás jelleme, egyenessége és szerelme teljesebb megismerésével; megalapozottabb elképzelésekkel, s elképzeléseikhez több joggal ragaszkodva. "

/ Jane Austen /
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
15. Edit [VIP+] 2019-08-09 09:18:03
Ezt a bejegyzést Leon törlése miatt írom! Megérdemli a külön figyelmet, ilyen hosszú ittlét után!

Két éve írogattam válaszokat groteszk és valós történeteihez, markáns, szarkasztikus, férfias megfogalmazásaihoz. Olykor kicsit keményebben "ütött" vissza, de önmagát adta vele. Volt, hogy én kértem tőle bocsánatot bántó megjegyzésem miatt.
Férfias jellemére vall, hogy előre megmondta, hogy végleg kilép innen, mert elege lett a sok kudarcból, ami itt érte nap, mint nap.

Nekem hiányozni fog, mert hozzátartozott ehhez a párkereső közösséghez, mint érdekes színfolt és férfias jellem!

Tiszta szívemből kívánom neki, hogy találja meg méltó párját és legyen nagyon Boldog! Megérdemelné.

Baráti szeretettel: Edittől
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
14. Edit [VIP+] 2019-08-04 21:52:34
Lopott boldogság


A nő lehorgasztott feje és rázkódó válla, a néma sírásról árulkodott. Nemrég még mindent jónak gondolt, de belátta most is csak lopott. Lopott boldogságot magának. Valójában sohasem tudta, mi az igazi boldogság, mert mindig csak azt tette, amit kértek tőle csakhogy szeressék. Eddig még senki nem kérdezte meg őt, hogy boldog-e. Így került az évek során az egyik kapcsolatból a másikba. Nem gondolt a maga érzéseire. A Boldogság koldusa volt, mert azt neki lopnia kellett. Most is csak azért sírt, mert tudta, hogy megint tovább kell állnia. Sosem hitették el vele, hogy ő is ér annyit, mint egy másik. Csak azt tudta, hogy tolvaj és mint ilyen ember bűnhődnie kell. Így aztán még sokáig sírt, majd elhatározta, hogy vezekelni fog. Megfogadta magában, hogy megkeresi az igazi Boldogságot, mert nem akar többé tolvaj lenni.

Megjegyzésem:

Ne elégedjünk meg a lopott boldogsággal, hanem keressük meg az igazit! :-)
Hozzászólások (11)  
13. Edit [VIP+] 2019-07-31 10:34:37

Nem tudok elmenni az olyan történés mellett, mint amit a nagyvilág híreiben olvastam: miszerint egy eritreai migráns, minden ok nélkül a vonat alá lökött egy anyát és 8 éves kisfiát a Frankfurti pu.-on. A szerencsés harmadik meg, megúszta valahogy.

Több dolog is elgondolkodtatott:

1. Vajon az édesanya gondolta volna, hogy ily halála lesz egyszer? Gondolta volna, hogy eszköze lesz annak, hogy egy vadidegen, tőle oly távoli ember, önkényesen az ő életével játsszon? Vajon, azt gondolta-e, hogy majd ha szül egy gyermeket, azt egy tőle oly idegen, önkényesen elveszi és a halálba löki?

2. Miért kellett ennek megtörténnie? Vajon, ha nincs a hazájában, tőle oly távol álló ember, mint az, aki az Élete felett rendelkezett, akkor is ilyen szörnyű halállal ért volna véget a saját és a kisfia élete?

3. Vajon a hölgy férje mit gondolhat magában? Vajon a hozzátartozok miként éreznek és gondolkodnak eme hír hallatán, ha engem, mint kívülálló embert is felháborít ez a történés?

Ezeket a kérdéseket teszem ide ki, a többit megtartom magamnak és a "zártkörű" ismeretségemnek!


Megjegyzésem:

Válaszaim sajnos nem publikusak, mert szenvedélyes hölgy vagyok!
Hozzászólások (5)  
12. Edit [VIP+] 2019-07-26 11:57:24
A kertész meséjeÉlt a világon egy szorgos, szépérzékű, nagyszívű kertész. Munkáját mindenki megcsodálta. Volt is min ámulni és bámulni, mert olyan szép kerteket sehol nem láttak az emberek, amilyeneket Ő tudott varázsolni az elhanyagolt földterületekből.
Hol édenkerti vadság, hol virágzó bűbáj, hol pedig csobogó kis vízesésekkel tarkított, virágos kiskertek maradtak keze munkája nyomán. Hogy, hogy nem egyszer valami megváltozott! Kezdetben hervadásnak indultak a növények, majd ahogy telt-múlt az idő, úgy gazosodott el az összes kert, amit eddig szépen gondozott. Száradásnak indult az egész műve. Az emberek keresték az okát, de senki sem tudta, hogy mi történhetett a kertésszel. Voltak olyanok, akik betegnek hitték, voltak, akik lustának kiáltották ki, de azt senki nem tudta róla, hogy a nők bolondja. Egyik esetben, amikor szerelmes lett csokréták halmaival díszítette szerelme házának ajtaját. Másik esetben, virágszirmokkal telítette meg kedvese úszómedencéjét. Harmadik esetben, sövényből írta ki múzsájának, hogy szereti. Negyedi esetben..... és ez addig-addig folytatódott, mígnem egyszer, elhagyta a szívét. Magára zárta takaros kis házának ajtaját és nem kelt fel többé. Csak emésztette a bú, hogy miért nem kell ő senkinek sem, pedig szívét-lelkét beépítette szeretett növényeibe, amiket odaajándékozott. Egyre csak búsult és kesergett. Már a munkájához sem volt ereje, mert elvesztette hitét-lelkesedését. Így teltek az évek, amikor kopogtattak az ajtaján. Kivánszorgott, hogy megnézze ki az, aki rá, kíváncsi lehet. Kinyitotta az ajtót és ott állt egy egyszerű öltözetű, kellemes megjelenésű hölgy, aki azzal kereste fel, hogy segítsen neki a ház körüli kertet rendbe hozni. Nemrég költözött erre a környékre és hallott felőle. A kertész mogorva emberré lett és először elutasította, majd az ismételt kérésekre mégis elvállalta a munkát. Mivel régóta nem dolgozott nehézkesen ment a munka, de utána elkezdte élvezni azt. Újra kezdett visszatérni a munkakedve és később az elveszettnek gondolt hite is. Később már annyira felbuzdult, hogy érezte szíve is a helyére került. Újra szerelembe esett. Most azonban már óvatos volt. Nagyon óvatos, sőt túlságosan is az, mert a kedves hölgynek--aki visszaadta lelkét-- semmilyen virágot soha nem adott. A munkája részeként gondolta azt. Úgy gondolta, hogy a kedves örül annak, amit ad. A hölgynek nagyon tetszett a kertész szorgos-dolgos tevékenysége, udvarlása, így ő is szerelembe esett iránta. Viszont ezt egyikük sem adta a másik tudtára.
Mindketten titkolták érzéseiket, így aztán csak őrlődtek szüntelen. A kertész nem mert nyíltan viselkedni. Nem mert többé arra gondolni, hogy ő kellhet még valakinek. Fura, idegen érzések lettek úrrá rajta. Azt vette magán észre, hogy elkezd hamisan élni. Hívogatta, csábította az éjszaka. Tudta, hogy az elrejti saját maga- és a külvilág szeme elöl, így bátran a legmerészebb tettekre is elszánta magát. Hamis emberként, becsapva másokat és legfőképp saját korabeli önmagát, hazugságok sodrába került. Olyan nagy volt már ennek árja, hogy nem tudta hogyan lesz belőle kiút. Egyfelől szerette a kedvest, másfelől hamis önmagával harcolt, nap, nap után. A kedves hölgy mit sem sejtett szerelme ebbéli viselkedéséből. Ő csak azt tudta, hogy vonzódik hozzá és nem érti, miért nem kap virágot, bókokat, valódi szeretet ha érzi a kertész szemeiből, munkája szorgalmából a feléje irányuló heves vágyat. Azonban az idő megmutatta neki a tiszta utat. A kertész nem lehet addig az övé, amíg ki nem tisztítja lelkét a rossztól, a hamis élettől.
Idő van nem sürgeti semmi. A kertész semmit sem tud erről, így továbbra is éli a sötét mélységeit választó életét. Hite kettős mércéjűvé lett. Széthasította a benne dúló angyal és démon. Hogy ez idővel mivé lesz, azt még ő maga sem tudja.


Megjegyzésem:

Mindenkinek meg kell küzdenie a saját angyalaival és démonaival! Hogy kiben mi lesz az erősebb, az csak tőle függ!
Ez az igazi, szabad akarat harca az életünkben!Hozzászólások (6)  
11. Edit [VIP+] 2019-07-24 10:36:00
Ma pedig az Állatkertbe látogatunk, kedves Olvasóim!


Anyuuuuu, miért nem rózsaszín a pónilovacska? Miért, miért, akaroooom és kész!!

Anyuka máris intézkedik. Kérem Uram, tegyen intézkedéseket, hogy a pónijuk rózsaszín és egyéb világító színben tündököljön! Mi több: a műszempilla, masnik(sörényre-farokra), napszemüveg is legyen rajtuk! Kislányom neveltetése szempontjából ez elvi kérdés ugyebár! Nem szabad, hogy csalódjon az Életkéjében már kora gyermekkorban!
A megkérdezett illetékes Úr: Asszonyom kérését vegye teljesítettnek, hiszen Önök a férjével nagyon sok pénzzel támogatják kis kedvenceinket!

Gondozó! Gyere ide kérlek, teljesítsd a kedves anyuka kívánságait! Mindjárt visszajön a kislányával.
Rendben főnök intézkedem!

Egy óra múlva elégedetten távozik az édesanya és kislánya, hogy azt láthatták, ami a reklámokban látható "valóság".


Megjegyzésem:

Aznap még a vízilovakat, medvéket, majmokat, elefántokat, kengurukat, hörcsögöket is átváltoztatták, a minél elégedettebb szponzorközönség kedvéért!
Sejthető is, hogy bővülni fog az Állatkert lakóinak száma! Külön ketrecet szánnak az olyan fajoknak, mint ezen egyedei az emberi kollekciónak!
Már terv is készül, hogy mutassák be őket az igazi embereknek! hahota
Hozzászólások (2)  
10. Edit [VIP+] 2019-07-20 10:16:07
Mindig elképedek azon, amikor olyan fensőbb rendű gőggel találkozom, mint mostani szereplőim esetében!


Ferdinánd, egy 30-as éveiben járó multimilliárdos világfi, és barátja a szintén 30-as éveit taposó milliárdos ifjú.
/Tevékenységük multi-milliárdos létforma./

Ferdinánd:
Képzeld Poldi, Rám szakadt egy újabb Bank! Apámnak elment az esze, hogy ezt is a nyakamba sózza! Elegem van ebből! Mit képzel, hogy majd ezzel fogom a drága időm tölteni! Még hogy Én(érted: Én ) menjek be és nézzek a "rabszolgáinkra"! Még kimondani is fújj!

Leopold:
Nem értem mi a bajod Fredikém! Mindig zrikálsz, amikor egy újabb céget vagy Bankot bíz rád az apád! Alig jársz be. Még az éves beszámolókra is könyörgésre esel be. Pláne alig látod az "alattvalóidat"! Engesztelődj már!
Tudod mit, ma este Partit szervezek Nálam a GYÉMÁNT-ban. Várlak, de ne késs, mert akkor nem látod meg a jéglakosztályt!
Említettem, hogy a legjobb jégszobrászokat kértem fel a tervemhez. Vállalták. Ja, annyiért, amit fizetek nekik, nem is csoda!
Különleges bombanők és modellek is eljönnek. Bármelyiket kilóra is megveheted, csak gyere Barátom!

Ferdinánd:
Poldi Barátom, Te pénznyelő élvhajhász! Te aztán tudod, mivel űzd el a haragomat!
Majd sietek, de előtte átrepülök az új "Verdámért", ami épp ma lett kész! Sasolj csak, amikor leszállok vele a Nekem fenntartott helyre! Le fog esni az állad! A legújabb Űrtechnológiával készült a "KICSIKE"!

Leopold:
Ez a beszéd Barátom! Majd elszállok a "KICSIKÉDDEL", cserébe a következő héten, Te meg elviheted a Luxus-Yachtomat, amiért úgy odavagy! Sokba került az átalakítása úgy, hogy a víz alatt is szelje a kilométereket!

Ferdinánd: Megegyeztünk Barátom!
Leopold: Megegyeztünk Barátom!Megjegyzésem:

Kiknek lehetnek a hibái és tévedései "ŐK"? otlet
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
9. Edit [VIP+] 2019-07-18 11:15:21
Kritikusok

/ DZSÉMSZ HÚKER PÓÓL /Dzsémsz, azonnal kritikával illeti társait, hogy miért késtek. Húker kikelve magából, éles hangnemben kritizálja társai kinézetét. Póól a leginkább kritikus, mert Ő a az étterem helyét, minőségét, kiszolgálóit és a felszolgált ételek-italok minőségét kritizálja.
Dzsémsz rátromfol Póólra, hogyha Ő jobb helyet tudott, akkor most miért nem ott vannak. Húker saját kritikai stílusában ad hangot társai helytelen viselkedésének. Szerinte Ők összeférhetetlenek így együtt. Póól, Dzsémszt igazítja ki, miszerint az Ő javaslata a szakmai megbeszélésre jobb lett volna. Dzsémsz, hevesen kritizálja az Őt ért sérelmet, miszerint összeférhetetlen lenne. Húker, kritikán felül utasította társait a megvitandó szaktémájuk megbeszélésére, melyben: A Kritikusok szerepe és helye világunkban című (5400 oldalas) könyvet veséznék ki.


Eme három kiválósága a szakmának megdöbbenve, sőt teljesen lesújtva szembesült azzal a hitvány, kritikán aluli, selejtes munkával, amiről a könyv beszámol.

Időt, fáradtságot nem sajnálva ellenőrizték tanítványaik munkáit, amit azok az utóbbi években produkáltak.
Megdöbbenve a tapasztalt eredményektől, teljes egyetértésben(most először) úgy döntöttek, hogy minden eddigi kritikust felfüggesztenek a hivatásuk végzése alól.
Ezután, Ők hárman fogják képviselni a KRITIKUS VILÁGOT!
Nevükkel fémjelezve kritizálják azóta is a művészvilág tevékenységét.

Munkájukat Oscar-díjjal is elismerték!


Megjegyzésem:

Csak Ők hárman méltóak a kritika képviseletére! Mindenki más, aki valakit vagy valamit kritizál az HAMIS! ;-)
Hozzászólások (6)  
8. Edit [VIP+] 2019-07-05 09:43:45
Múzsa csókja


Árnyas fákkal, bokrokkal és szép virágágyásokkal szegélyezett ösvényen, melankolikusan sétál egy kalapos hölgy. Halványzöld, csipkeszegélyes, hosszú ruhája szeliden omlik teltkarcsú alakjára. Arckifejezéséről, szomorkás zöld szeme mindent elárul. Gondolatai egy számára kedves, szeretett férfi körül forognak. Jó pár napja még azt hitte, minden olyan csodás.
Édes, boldog emlékeiben a közösen eltöltött együttléteik lebegtek. Nagy sétáik a nyárillatú, hűs fák koronái alatt, ahol szorosan fogták egymás kezét. Meg, megálltak szorosan átölelve egymást, miközben csók égette az ajkuk. Kellemes beszélgetéseik kedvenc kis cukrászdájukban az összetartozásukról árulkodtak. Szerelmes együtt sétálásaik után a meghitt együttléteik, a betöltő boldogság érzését hagyták benne.
Mindezen igaz álmok, felhőfoszlányként málltak szét a kalapos hölgy gondolatában.
A tünékeny férfi, mára, már csak egy múzsa, nem több. Nem is akart többnek lenni, hiszen Ő sosem szeretett igazán.
Ő mindig csak arra vágyott, hogy a hölgyek múzsája legyen. Neki egy nő szerelme, odaadása nem kellett, mert nem az állandóságra vágyott, csak a múzsa csókjára.
Ezen gondolatok közben a hölgy megállt, levette kalapját és diszzsebkendőjével megtörölte könnyek futtatta szemét. Miután virágos kalapját visszarakta hullámos szőke hajára, szomorúan sétált tova.


Megjegyzésem:

Drukkolok a zöldszemű hölgynek, hogy találja meg a lelke nyugalmát és vegyen egy új kalapot! :-)
Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
7. Edit [VIP+] 2019-06-26 11:02:36
Állásinterjú


Hirdető:

- Miért akar épp nálunk dolgozni?

Jelentkező:

- Az önök termékei magukért beszélnek és részemről nem látok problémát, hogy ne érjek el sikereket. Garantáltan jól fogok teljesíteni!

Hirdető:

- Jó,..jó persze, de azt tudnia kell, hogy ez egy specifikus termék és csak igényes női vásárlók jöhetnek szóba, ezért szűk a kör amiben mozoghat!


Jelentkező:

- Uram, ez csak természetes! Nem fog bennem csalódni! Bővíteni fogom a területet, mert lelkes rajongója vagyok a női nemnek és az ő problémájuk az enyém is, ezért híven fogom végezni a rám bízott felelős munkát!

Hirdető:

- Kipróbáljuk magát! A hó elejétől várjuk köreinkbe! Bérezés: a háromszorosát fizetjük az átlagkeresetnek és nyereségrészesedés is jár, ha úgy látjuk a teljesítményén. A munkaidő: kötetlen. Nálunk a teljesítményen és az eladáson van a hangsúly.

Jelentkező:

- Nem fogok csalódást okozni Uram!

Hirdető:

- Rendben!


Megjegyzésem:

Azóta, rendkívül sikeresen működik a cég: Férfizokni Kifordító és Stoppoló Lendület Vállalkozás a /FÉKI-SÓLET/!Legyél te az első aki hozzászól ehhez a blogbejegyzéshez!  
12

Beállítások

Rendezés
Sorrend
Hozzászólás / lap
Automatikus moderálás (illetlen szavak kicsillagozása)
Spéci kódok megjelnítése a szövegben
Spéci kód súgó
Válasz módjaCopyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/blog_Szerelem_es_mas_furcsasagok_c4883.html
Nyomtatás dátuma: 2019-10-19 14:09:41