Blogok

jegyezz meg

Mónika blogja: Déja vue

A Blogot eddig 2882 alkalommal nézték meg, legutóbb (ismeretlen, külső látogató) látta.
51. Mónika [VIP] 2019-04-21 15:02:50
Csatolt kép:
A beépített szekrény szétverése után ezt találtam. 35 éve láttam ilyet a falusi nagyanyámnál. Szerintem a szobafestő eldobja az agyát, ha meglátja.
50. Mónika [VIP] 2019-04-20 16:47:55
Újítom a lakást, (nem) készülök a 2 hét múlva kezdődő vizsgáimra. Vészesen fogyok. Lassan meg kéne állítani a dolgot, mert erős szélben csak téglával a zsebeimben léphetek az utcára. Május végére 50 kg alatt leszek. Régebben mindig alatta voltam, de most már kezd rémíteni a gondolat. Viszont még mindig jobb, ha nem zabálással vezetem le a stresszt, hanem azzal, hogy rendszeresen 3.30-kor kelek, és általában du-ig nem eszem egy falatot sem. :-D

"Van némi gondom az evéssel
Zabálok vagy beérem kevéssel
És nézd milyen szépen lefogytam
Csak néha nyüszítek a sarokban"

Honeybeast
49. Mónika [VIP] 2019-04-17 18:52:06
Csatolt kép:
"Hogy miért nincs valakim? Mert nem Valakit keresek. Mert a Valaki Bárki lehet, aki kedveset szól, megölel, és betakar. A Valakivel lehet sétálni, nevetni, kirándulni és szeretkezni, a Valaki éli az életét, időt tölt velem, mikor kedve szottyan, aztán tovább megy.
A Valaki fontos ember, tudja mit akar, rám szól, ha kilóg az ingem ha ottmaradt a morzsa a fogamon. A Valaki fel és lecserélhető, ma van-holnap nincs, súlytalan madár, ki ágról ágra száll. Valakije Mindenkinek lehet. Én nem az életemhez, a napjaimhoz, a perceimhez, hanem a sorsomhoz keresek egy másik sorsot.
Egy csendet a magányomhoz, egy bölcsőt a gondolataimhoz, egy szájat a szavaimhoz. Gyógyírt az üvöltésemhez, szigetet a szívemhez, erős kart a botlásaimhoz. Hogy bársonyos, puha öl legyek a magányához, hogy ünnep legyek a perceihez, hogy oltalmazó menedék legyek a gyengeségeihez.
Valakit, aki nem Valaki, aki egyetlenegy, aki csend, rend, káosz, kiáltás, muzsika és öröm. Akinek szeme, füle, bőre, szája, lélegzete vagyok, aki világ és világosság, aki súlyos és súlytalan. Akiben boldogan tudok lakni és nem szól rám, ha koszos cipővel az ágyra fekszem, aki a magasba dob és elkap, ha zuhanok. Akinek én vagyok a folytatása és ő az én elejem, aki kimondja, amit álmomban gondolok, akit betűkabátba burkolhatok, akinek nem vagyok sok és nem vagyok kevés, se túl hideg, se túl meleg, hanem pont jó.
Aki akkor jön, mikor jönnie kell, aki megérdemli a kidobott éveket, az üres falakat, az elpazarolt ifjúságom, a zajos életem.
Akinek cinkosa vagyok, pajtás és múzsa, akivel el lehet bújni a ruhásszekrény aljába, aki lenyalja velem a fakanalat.
És ez nem lehet Valaki, csak olyan, akinek a sorsa az enyém tükre, a folt a ruháján az én cérnámhoz való, a lépte visszhangzása altató mesém, illata béke, hangja megváltásom. Ezért van Senkim és ezért nincs Valakim. Mert a Valakire sohasem kell várni, az jöhet ma, tegnap, holnap, vagy akármikor. A sors-társ az más. Az akkor jön, mikor pontban jönnie kell és nem érkezik Valakihez vagy Bárkihez... csak hozzám, mert én Én vagyok...." ❤️


Ez szép. Amíg nem tudod, hogy kitől származik. :-D
48. Mónika [VIP] 2019-04-09 05:43:30
Igen, igen,igen! Most már tuti, 100%, hót biztos, hogy eladtam a lakásomat! Ma utalják a foglalón felüli teljes összeget. Pár óráig milliomos leszek. Utána ágyő lóvé, mert küldöm tovább az új lakásomra. Kezdődhet a vásárlás, felújítás. Reményeim szerint május végén beköltözhetünk. Két vizsgám közt. Izgi! :-D (Ma lejár a VIP-m, megszabadultok tőlem egy időre.)
Módosította: Mónika [VIP], 2019. április 9. 05:45:38
Indok: (nincs kitöltve)
47. Mónika [VIP] 2019-03-30 11:45:15
Ahogy öregszünk, egyre több embert ismerünk, és egyre többet tudunk meg saját magunkról. Van olyan, akit már attól a perctől kezdve gyűlölsz, ahogy meglátod. Nem szól egy szót sem, de gyűlölöd. Gőzöd sincs miért, de simán kinyírnád. A másik véglet, amikor ránézel, és beleesel, mint vakló abba a bizonyos gödörbe. Szintén nem tudod miért, csak akarod úgy, ahogy van. Talán ezt nevezik kémiának. Az egyik kihozza belőled a ragadozót, a másik társaságában zsákmány válik belőled. Az egyiknek hízelegsz, a másikat undorral nézed. Van akit őrültnek gondolsz, van aki őrültnek gondol. Mindezt úgy, hogy nem is ismered. Egy példa erre:
Randi, kb. 1 óra, semmi különös, bár néhány meglepő fordulat volt benne, amit a másik okozott. A találkozás után 2 nappal sértődötten, vagy inkább számonkérően közli, hogy úgy érzi, ki akarom zárni az életemből. (Hogy miből??? Miért hiszed, hogy ott vagy???) Ekkor nekem, álmai nőjének, harangozni kezdenek az agyamban. De nem Nándorfehérvár miatt. Akkora a harangzúgás, hogy szinte megsüketülök, mégis hallom a jobb agyféltekém leghátsó négyzetcentiméteréből, hogy Őrzőangyal belendül, túlkiabálja a harangszót, elkezd üvölteni, hogy "menekülj!". Jó spanom ő nekem, sokszor hallgatok rá, bár néha vannak nézeteltéréseink. Még hagyom kicsit ordítozni, közben gondolkodom. Kisanyám, te mindig azt hangoztatod, hogy nem kell normális pasas, mert az unalmas. Tessék, itt van, tálcán kínálja magát, miért nem tudsz örülni? Ő tuti nem normális, vele izgalmakkal teli lehetne az életed, hiszen valószínűleg kiszámíthatatlan, hirtelen haragú, tipikus csendes őrült, akinek a keze is eljárna időnként. Mire vársz? Őrzőangyal kicsit túl spilázza.
Na mikor ezt megtárgyaltam magammal a nagy kongatás közepette, arra jutottam, hogy behúztam a kéziféket és szép lassan rükvercbe kapcsoltam. Én, akinek még kocsija sincs. Kicsit betojtam, ezért kitolattam. Gyáva, gyáva!
A másik pasas. Közel 130 kiló, lassan 2 hónapja találkozgatunk, rendszeresen. Higgadt, csendes, jobban kiszámítható, mint a másik.( És eszméletlenül bejön nekem, de ez most nem ide tartozik. :-D ) A konfliktusokat velem nagy ívben kerüli. Hogy miért? Mert fél tőlem! Tőlem! Pedig jócskán testi fölényben van. Na jó, időnként én is elvesztem az önkontrollt, de még sosem estem neki, nem vertem össze. :-D Ő mégis fél. Beismerte, és a szemén is látom. Fél a haragomtól, a reakcióimtól, tart a dühkitöréstől, kiszámíthatatlannak tart. Milyen ismerős...Ő olyannak lát, mint én az előzőt.
Vajon mitől van az, hogy az elsőt én nem tartom normálisnak, a második meg engem nem tart annak? Másodiknak jobb az emberismerete? hahota
Ahány ember, annyiféle képpen viselkedünk. És egy emberöltő nem elég ahhoz, hogy a másikat teljes mértékig kiismerjük. Lehet, hogy valaki a szelíd, kedves, toleráns, normális énedet ismeri, a másik meg a totál ellenkezőjét látja. Amikor ilyen visszajelzéseket kapok, totál elbizonytalanodom. Vajon más is ilyen, vagy ez a kezdődő skizofrénia jele? Hmmmm...
Módosította: Mónika [VIP], 2019. március 30. 11:47:43
Indok: (nincs kitöltve)
46. Mónika [VIP] 2019-03-26 15:41:05
Csatolt kép:
Ebben jó vagyok.
45. Mónika [VIP] 2019-03-25 01:43:17
Éjszaka fél 2 van. Valaki úgy felkúrta az agyamat, hogy nem tudok aludni. Nem itt történt a dolog, de ide jöttem levezetni a feszkót. Nyugi, nem írom le az agybajom okát!
De ha már itt vagyok...Úgy vettem észre, hogy az oldalon előforduló Lászlók aránya rettentően magas, ezért szeretném megkérni önöket Lacik, hogy valami szent szart biggyesszenek már a nevük elé, mögé, fölé, vagy bárhová! Mit tudom én...pl. Alfahím László, Bétahím László, Cipész László, Akikolbásztosztogat László, stb. Hogy tudjam! Ne nézzek meg valakit negyvenötödször is, mert időnként már kezd ciki lenni. Eddig 2 Lászlótól kértem elnézést, hogy koptatom az adatlapját, de az egyikbe még mindig belefutok. Mea culpa! Viszont aki jókat ír, azt meg kell néznem. A 22-es csapdája. (Olvassátok el!)
Mobilon pötyögtem, vérben forgó szemekkel, szóval a helyesírási hibáktól tekintsünk el!
Módosította: Mónika [VIP], 2019. március 25. 01:44:54
Indok: (nincs kitöltve)
44. Mónika [VIP] 2019-03-23 19:27:47
Csatolt kép:
A bizonyíték, hogy olvassa a blogomat. Tudja, hogy a virág és a csoki nem játszik. Imádom a pasit! :-D
43. Mónika [VIP] 2019-03-22 17:09:48
Bemutatkozó szöveg első mondata: "40 éves, egyedülálló fiú vagyok".
Nem olvastam tovább, de elképzeltem: Az anyukámmal élek, aki a legfontosabb számomra. Napom fénypontja, amikor hazaér és puszit nyom a buksimra. De anyukám már idős, és nehezen mozog, ezért mondta, hogy keressek egy lányt, aki hozzánk költözne. Olyan lányt szeretnék, aki szorgalmas, jól tud főzni, szívesen végez ház körüli munkát, levágja a körmeimet, letörli az anyatejet a szám sarkáról, és gondoskodik rólam, meg anyukámról. Cserébe adom a szívemet, végtelen szeretetemet. Minden reggel, ahogy munkába indul, integetnék neki az ablakból, és egész nap várnám haza. Nem is csinálnék semmi mást, csak várnám. Nagyon szeretném, bármit megtennék érte. Kivéve egy dolgot. Gyereket nem akarok, mert anyukám azt mondta, azzal csak a gond van. Várom leveledet, ha jó erőben vagy, szeretsz mosni, főzni, takarítani, füvet nyírni, villanyt szerelni, és keresel annyit, hogy eltarts bennünket!
Módosította: Mónika [VIP], 2019. március 22. 17:48:41
Indok: (nincs kitöltve)
42. Mónika [VIP] 2019-03-21 19:38:00
A vers világnapja és életem szerelmének a születésnapja alkalmából egyik kedvenc versem:


Wass Albert: Szívpalota titkaMinden szívnek van egy csodakertje,
a kert közepében van egy palota,
s minden palotában egy fekete szoba.

A fekete szobában Csontvázember ül.
Sötéten. Egyedül.
Néha a palota zsivajába,
s a tavaszodba belehegedül.

Olykor ősz lesz: vágyak, álmok ősze.
Halkan peregnek, mint a levelek.
(Szívedbe mintha ezer kés hasítna:
zokog, zokog a csontvázembered.)

Idegen szemektől kacagással véded,
jaj csak meg ne lássák: drágább mint a kincs!
Mások palotáit irigykedve nézed:
neki nincs! neki nincs!

Pedig:
minden szívnek van egy csodakertje,
s minden csodakertben van egy palota.
S bent, elrejtve mélyen, valahol, valahol:
minden palotában egy fekete szoba.
41. Mónika [VIP] 2019-02-26 20:49:51
Azért írok, hogy elől legyek. :-D
40. Mónika [VIP] 2019-02-25 13:57:46
Helyszín: Békéscsaba egyik legforgalmasabb útkereszteződése.
Időpont: ma reggel cca 7.45
Esemény: állok a zebránál, piros lámpánál. Egyik oldalamon egy kamasz, másikon egy nemtudomhányéves nő. Rengeteg autó mind a 4 irányból várja, hogy zöldet kapjon. Mentőautó szirénázva közeledik. Senki sem moccan, szinte vágni a feszültséget, nehogy bemozduljon valaki! A mi lámpánk szabad jelzést mutat. A mentő már ott van. A kamasz lelép, nyitom a szám, hogy állj meg, de rájön és visszalép a járdára. Balra nézek, a nő elindul. Nem néz semerre, sőt még egy hatalmas kapucni is van a fején. Komótosan ballag a zebrán. Életemben nem láttam még embert ilyen lassan menni az úttesten. A mentő odaér, és kénytelen megállni! Nem elég, hogy lassítson, meg kell állnia, mert a nő sétál. És a nő már csak akkor veszi észre, mikor 10 cm-re van tőle. Kicsit gyorsít. Na az ilyet húznám én karóba!
Ha ez a mentő most száguldott volna, ott csapja el a bigét. De a csabai mentősök egy ideje nem száguldoznak. Mióta 1-2 éve halálra gázolt egy autójuk egy 16 év körüli lányt a zebrán. Akinek a fülében ordított a zene. A mentőst elítélték, ami megosztotta a város lakóit. Ki hibázott? A bíróság szerint a mentős. Szerintem meg tette a dolgát. Sajnos az az ember is elhunyt, akiért siettek. Ez azért mélyen benne van a csabai emberekben, és a szomorú eset után több iskolában is kampányoltak a fülhallgató ellen. Minden gyerek fel lett világosítva a zebráról, a mentőről és a zenéről. A mai nap után úgy gondolom, hogy semmi pénzért sem lennék mentő autó sofőr.
39. Mónika [VIP] 2019-02-24 16:46:54
Ne nézzétek meg a Dermesztő hajszát! Nem tudtam annyi pálinkát inni, hogy elviselhetőnek tűnjön a film. Liam Neeson eladta a lelkét. Életem legrosszabb moziélménye. Hogy feldolgozzam a csalódást, éjjel 1-kor még pezsgőztem. Az ital sem segített. Holnap keresek egy pszichológust.
38. Mónika [VIP] 2019-02-20 20:09:46
A Zanyám azt mondta, hogy valami komoly gond lehet velem, ha még 7 hónap alatt sem találtam egy tökös, magas, vékony, jóképű, okos, jó családból való, helybeli, korban hozzám illő, nem dohányzó, a későbbiekben őt is kedvelő férfit. Persze nála jobban senki sem tudja, mennyire komoly gond van velem. :-D
Nekem azért több sem kellett, felléptem egyik társkereső oldalra, beállítottam a keresési feltételeket az ő elképzeléseire (magas, vékony, barna...stb.) Találat: 0 ! Tágítottam a kört, töröltem a külsőségeket, csak bagótlan, helybeli, 40-55 évesre állítottam. Megjelentek a számításba jöhető egyének. Sorba kattintgattam a képekre, miközben diadalittasan néztem Zanyám elhűlt arcát. Vagy 30-at megmutattam neki. Láttam a sajnálkozást a szemében. Hol az előbukkanó képre nézett, hol rám. Nem tudom kit sajnált jobban, engem, a felhozatal miatt, vagy a pasasokat a kinézetük miatt. Ha már lúd, legyen kövér! Felolvastam a bemutatkozó szövegeket. Ekkor Zanyám megtört, és bocsánatot kért. Töredelmesen bevallotta, hogy neki, a 156 cm "magas", 98 kg-os, 69 éves nőnek egyik sem kellene. Még egy utolsó csapást bevittem neki, mert olyat is mutattam, akivel találkoztam. Zanyámat a rosszullét kerülgette. Csak ennyit hebegett: Te ezzel végigmentél az utcán?
Mivel túl kegyetlennek éreztem magam, mutogattam képet a 25 éves, helybeli, nem dohányzó, magas, vékony, barna, diplomás lovagomról is. :-D Zanyám szemében felizzott a tűz. Az egész arckifejezése megváltozott, mosoly terült el ráncos arcán. Feltette a kérdést: vele miért nem találkoztál? :-o Rámeredtem. Azt hittem viccel. Folytatta: ARRA jó lett volna!
Velem vannak komoly gondok? Ha igen, akkor volt kire ütnöm.
Azért jól esik, hogy aggódik a szexuális életem meg tulajdonképpen az egész életem miatt. Az a fura az egészben, hogy legalább 5 nőismerősömnél végeztem felmérést szexkapcsolat ügyében, és mind az 5 azt mondta, hogy belemenne. A hölgyek közül a legidősebb 76 éves özvegy, de van barátja, a legfiatalabb 31 éves, férjezett. Szóval sántít a dolog, hiszen nekik van társuk. Kíváncsi lennék, hogy ha ők kapnának felkérést heti 1-2 óra szexre, vajon mit szólnának? Szerintem mélységesen felháborodnának.
De hát ki érti a nőket???
Módosította: Mónika [VIP], 2019. február 24. 17:25:21
Indok: Csak
37. Mónika [VIP] 2019-02-16 10:36:22
Megismerkedsz valakivel, találkozgattok, úgymond összejöttök. Kezdetektől fogva tudod, hogy nem ő az igazi, de már belefáradtál a sok levélváltásba, a sok idegen arcba, a történetekbe, amik időnként nagyon, de nagyon untatnak. Nem akarsz többé betekinteni idegenek életébe, nem akarod megismerni a szokásaikat. Nem érdekel, hogy kinek mi a hobbija, mióta van egyedül, mit dolgozik, lehajtja-e a wc ülőkét, vagy sem. Már nem akarsz többismeretlenes egyenleteket megoldani. Sokszor azt sem tudod, hogy mi a keresztneve az illetőnek, aki szemben ül veled. Ekkor úgy döntesz, hogy jó lesz X, annak ellenére, hogy mikor te azt mondod John Wick, ő azt mondja Piedone, amikor azt mondod könyvek, ő azt mondja sorozatok, erre azt válaszolod, hogy Nat Geo, ő meg azt, hogy Viasat6. Amikor azt mondod kiállítások, ő azt mondja Duma Színház (???), amikor azt mondod "Ábrándozás az élet megrontója", akkor ő ráncolja a homlokát, mert nem tudja... De te, te tudod, hogy most jó sokat engedtél az elvárásaidból, tudod, hogy az eszeddel döntöttél, és azt is tudod, hogy ennek MÁR lehet látni a végét. Tudod, hogy ő is sokat engedett az igényeiből, szóval kvittek vagytok.
Persze vége is lesz a dolognak, mielőtt kettőt pislantanál, mert ő úgy dönt. És te mit érzel? Mit is érezhetnél mást, te szerencsétlen, mint megkönnyebbülést?! :-D Megkönnyebbülsz, hiszen így is zsúfolt a naptárad, a halal nak is legalább 1 hónappal hamarabb kéne időpontot kérnie.
Neki volt annyi esze, hogy az elején legyen a vége is. Megdorgálod magad, hogy ej te lyány, mááán megen
baklövést követtél el! És itt a 839. bizonyíték, hogy nem adhatod lejjebb!
Módosította: Mónika [VIP], 2019. február 16. 10:42:17
Indok: (nincs kitöltve)
36. Mónika [VIP] 2019-02-15 16:18:57
Ülök az oskolában. Még 1 hihetetlenül hosszú órám lesz. Ezerszer megbántam, hogy 45 évesen a padkoptatás mellett döntöttem. De telhetetlen vagyok, nekem kell egy 4. szakma is! A többivel sem érek semmit, de majd ezzel...! Naív? Optimista? Bevállalós? Bátor? Meggondolatlan? Majd az idő eldönti. Ami repül. Jó 2 hónap múlva vizsga. Azt álmodtam, hogy nem sikerült. Sikerülnie kell, mert nem keveset fizetek érte! Hurrá! Itt a tanár. Aki legalább jóképű.
35. Mónika [VIP] 2019-02-12 21:13:26
Ákos! Köszönöm a leveleidet, a "barátságodat", a biztató szavaidat, a tanácsaidat, azt az emberséget, ami itt nagyon ritka. Köszönöm, hogy olyat is megoszthatok veled, ami mások számára már nem publikus. Úgy gyónok neked, mint hívők a papnak. Gőzöm sincs, hogy érted ezt el, de valamit veszélyesen jól csináltál. :-) Ez a bejegyzés csak neked, csak rólad szól! Nyilvános, hogy mindenki tudja, nincs veszve semmi, amíg hozzád hasonlóak lógnak itt. Arról nem is beszélve, hogy nálad helyesebb férfit még nem találtam ezen az oldalon.;-)
Módosította: Mónika [VIP], 2019. február 12. 21:14:47
Indok: (nincs kitöltve)
34. Mónika [VIP] 2019-02-07 17:21:49
Van egy történetem (mindig van), amit 3 különböző módon fejezek be. Az egyik igaz történet, nem a képzelet szülte. Mindenki eldöntheti, hogy melyik az igaz.

1. Randevú egy szuper kávézóban, korban összeillő párocska, a nő sokkal elegánsabban van öltözve, míg a férfi bélelt kockás flanel kabátot visel. A férfi borostás, ápolatlan benyomást keltő. A nő kisminkelve, haja úgy áll, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. A pincér az asztalhoz lép, felveszi a rendelést, amit a férfi diktál le, a nő nem szólhat. A nő itt még leplezi elképedését, hiszen ő is el tudja mondani, hogy mit kér, de hát még csak az elején vagyunk a találkozásnak és van annyira intelligens, hogy nem oktatja ki a férfit. A nő elmesél egy vicces, és egyben elképesztő sztorit, együtt nevetnek. Majd a férfi átveszi a szót. 52 percre. Igen! A nő méri az időt, és ne szépítsük, 52 percig egy árva szót sem tud kinyögni, mert nem hagyják. 52 perc...lehet rövid, mert ha a szerelmeddel töltöd, fél pillanatnak tűnik. De ez az 52 perc kbszott hosszú volt. A nő mindent megtudott a férfi régi élettársáról. A nevét, a foglalkozását, mentális betegségeit, szexuális szokásait, édesanyjának az életkorát, egymáshoz fűződő viszonyukat... Persze, hogy ne unatkozzon, a nő elkezdett nézelődni. És hopp! A kopasz pincér pont most kapja el a tekintetét. Azta hétszázát, de jóképű! A nő a pincér koponyájába fúrja a tekintetét. Annyira, hogy látja az agyi tevékenységet. A pincérnek több se kell, visszanéz. 52 perc alatt legalább tízszer találkozik a tekintetük. Közel egy óra duma után a férfi megkérdezi a nőt, hogy menjenek, vagy beszélgessenek-e még tovább. A nő felnyög, és a távozás mellett dönt. Kifelé menet bánatosan rámosolyog a pincérre , és magában megfogadja, hogy legközelebb egyedül jön. És addig fog idejárni egyedül, míg meg nem ismerkedik a pincérrel.


2. ........A nő felnyög és a távozás mellett dönt. Kifelé menet, szégyellős mosoly kíséretében , diszkréten átnyújtja a pincérnek a telefonszámát. Másnap a pincér elhívja egy találkozóra. A nő megint megállapítja, hogy helyes és szexi. De ez így túl szép, hogy igaz legyen, a pincér beismeri, hogy nős, bár rosszul élnek. Természetesen a nő végighallgatja, de átkozottul csalódott. Elköszönnek egymástól, és a nő megfogadja, hogy soha többé nem megy abba a kávézóba, és soha többé nem kezd pincérrel.


3. .........A nő felnyög és a távozás mellet dönt. Kifelé menet, szégyellős mosoly kíséretében ,diszkréten átnyújtja a pincérnek a telefonszámát. Másnap a pincér elhívja egy találkozóra. A nő megint megállapítja, hogy helyes és szexi. Van humora, értelmes, fesztelenül, gördülékenyen tud társalogni. Feleség, barátnő nincs. De! Igen, itt jön az a fránya de. Fiatal, naggggyon fiatal. Ez is relatív. A tény, a +10 év a nő kontójára. A nő ezzel igen nehezen birkózik meg. A pincért nem zavarja, és igen meggyőzően csókol. Abban maradnak, hogy nem foglalkoznak a kíváncsi tekintetekkel, és addig találkozgatnak, míg élvezik egymás társaságát.

Itt a vége, fuss el véle!
33. Mónika [VIP] 2019-02-06 21:01:01
Csatolt kép:
Az utóbbi napok bejegyzéseit nézegetve, valószínűleg meg fogtok lepődni azon, amit most írok. Engem NEM csak a társkeresés érdekel. :-D Ezen kívül jelenleg 3 olyan dolog van, ami jobban foglalkoztat a pasihajkurászásnál. Egyik a vallástörténet, elsősorban a buddhizmus. Másodsorban megszállott állat- és környezetvédő vagyok. Olyan szinten, hogy én oktatom a greenpeace aktivistákat. Jó, ez nem igaz. De lehetne!
Állatvédelem. A legnagyobb szívügyem, ezért most kampányolni fogok egy kicsit. A jelenlévő emberkék közül biztosan többen is hallottak már Deményről. Ő a kötsög, a mém, az ikon, véleményvezér, celeb, gazditréner. Dede, és gazdája összefogott az Eszkuláp Egyesülettel és létrehoztak egy projektet. A Valentin projektet. A lényege annyi, hogy ha szeretnél egy pici jót tenni, akkor a Valentin napra szánt pénzből most ne vegyél virágot, csokit, plüssmacit, hanem utald át az erre szánt összeget az egyesületnek. Ők pedig ebből a pénzből kutyákat mentenek.
Én meg arra gondoltam, hogy közülünk a legtöbben egyedülállók, szóval nem fogunk 14-én senkinek semmit sem venni. Ha mégis ellenállhatatlan kényszert érzel a pénzköltésre, akkor utalj légy szíves a mellékelt számlaszámra! Közleménybe: "Valentin Projekt". Nagyon szépen köszönöm, ha megteszed.
És igen, tisztában vagyok vele, hogy vannak beteg és éhező gyerekek, és öregek, akik a dülöngélő viskójukban fagyoskodnak. Természetesen sokan úgy gondolják, hogy nekik fontosabb segíteni. Egyetértek.
Nekik is segíteni kell. De ha még ki tudnál szorítani pár 100 Ft-ot, akkor a kutyák is kaphatnának.

Mahatma Gandhinak tulajdonított szavak:"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."


Módosította: Mónika [VIP], 2019. február 6. 21:02:26
Indok: (nincs kitöltve)
32. Mónika [VIP] 2019-02-05 16:58:34
Épp 2 napja írtam a kategóriákról. Nos... ketteske eddig bírta. 5 nap után rájött, hogy mégiscsak hiányzom neki, ezért feloldotta a tiltást. Írt, és hívott 3 napra Hollandiába egy fesztiválra. Szobát már foglalt, és jó lenne ha mennék, mert akkor két jegyet vesz. A következő volt a kérdésem: hülyének nézel?
Erre a válasz: letilt.

A kérdés még mindig adott: ő a hülye, vagy én?
123

Beállítások

Rendezés
Sorrend
Hozzászólás / lap
Automatikus moderálás (illetlen szavak kicsillagozása)
Spéci kódok megjelnítése a szövegben
Spéci kód súgó
Válasz módjaCopyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/blog_Deja_vue___c4824.html
Nyomtatás dátuma: 2019-04-25 18:34:15