Blogok

jegyezz meg

Mónika blogja: Déja vue

A Blogot eddig 2322 alkalommal nézték meg, legutóbb (ismeretlen, külső látogató) látta.
38. Mónika [VIP] 2019-02-20 20:09:46
A Zanyám azt mondta, hogy valami komoly gond lehet velem, ha még 7 hónap alatt sem találtam valami tökös, magas, vékony, jóképű, okos, jó családból való, helybeli, korban hozzám illő, nem dohányzó, a későbbiekben őt is kedvelő férfit. Persze nála jobban senki sem tudja, mennyire komoly gond van velem. :-D
Nekem azért több sem kellett, felléptem egyik társkereső oldalra, beállítottam a keresési feltételeket az ő elképzeléseire (magas, vékony, barna...stb.) Találat: 0 ! Tágítottam a kört, töröltem a külsőségeket, csak bagótlan, helybeli, 40-55 évesre állítottam. Megjelentek a számításba jöhető egyének. Sorba kattintgattam a képekre, miközben diadalittasan néztem Zanyám elhűlt arcát. Vagy 30-at megmutattam neki. Láttam a sajnálkozást a szemében. Hol az előbukkanó képre nézett, hol rám. Nem tudom kit sajnált jobban, engem, a felhozatal miatt, vagy a pasasokat a kinézetük miatt. Ha már lúd, legyen kövér! Felolvastam a bemutatkozó szövegeket. Ekkor Zanyám megtört, és bocsánatot kért. Töredelmesen bevallotta, hogy neki, a 156 cm "magas", 98 kg-os, 69 éves nőnek egyik sem kellene. Még egy utolsó csapást bevittem neki, mert olyat is mutattam, akivel találkoztam. Zanyámat a rosszullét kerülgette. Csak ennyit hebegett: Te ezzel végigmentél az utcán?
Mivel túl kegyetlennek éreztem magam, mutogattam képet a 25 éves, helybeli, nem dohányzó, magas, vékony, barna, diplomás lovagomról is. :-D Zanyám szemében felizzott a tűz. Az egész arckifejezése megváltozott, mosoly terült el ráncos arcán. Feltette a kérdést: vele miért nem találkoztál? :-o Rámeredtem. Azt hittem viccel. Folytatta: ARRA jó lett volna!
Velem vannak komoly gondok? Ha igen, akkor volt kire ütnöm.
Azért jól esik, hogy aggódik a szexuális életem meg tulajdonképpen az egész életem miatt. Az a fura az egészben, hogy legalább 5 nőismerősömnél végeztem felmérést szexkapcsolat ügyében, és mind az 5 azt mondta, hogy belemenne. A hölgyek közül a legidősebb 76 éves özvegy, de van barátja, a legfiatalabb 31 éves, férjezett. Szóval sántít a dolog, hiszen nekik van társuk. Kíváncsi lennék, hogy ha ők kapnának felkérést heti 1-2 óra szexre, vajon mit szólnának? Szerintem mélységesen felháborodnának.
De hát ki érti a nőket???
37. Mónika [VIP] 2019-02-16 10:36:22
Megismerkedsz valakivel, találkozgattok, úgymond összejöttök. Kezdetektől fogva tudod, hogy nem ő az igazi, de már belefáradtál a sok levélváltásba, a sok idegen arcba, a történetekbe, amik időnként nagyon, de nagyon untatnak. Nem akarsz többé betekinteni idegenek életébe, nem akarod megismerni a szokásaikat. Nem érdekel, hogy kinek mi a hobbija, mióta van egyedül, mit dolgozik, lehajtja-e a wc ülőkét, vagy sem. Már nem akarsz többismeretlenes egyenleteket megoldani. Sokszor azt sem tudod, hogy mi a keresztneve az illetőnek, aki szemben ül veled. Ekkor úgy döntesz, hogy jó lesz X, annak ellenére, hogy mikor te azt mondod John Wick, ő azt mondja Piedone, amikor azt mondod könyvek, ő azt mondja sorozatok, erre azt válaszolod, hogy Nat Geo, ő meg azt, hogy Viasat6. Amikor azt mondod kiállítások, ő azt mondja Duma Színház (???), amikor azt mondod "Ábrándozás az élet megrontója", akkor ő ráncolja a homlokát, mert nem tudja... De te, te tudod, hogy most jó sokat engedtél az elvárásaidból, tudod, hogy az eszeddel döntöttél, és azt is tudod, hogy ennek MÁR lehet látni a végét. Tudod, hogy ő is sokat engedett az igényeiből, szóval kvittek vagytok.
Persze vége is lesz a dolognak, mielőtt kettőt pislantanál, mert ő úgy dönt. És te mit érzel? Mit is érezhetnél mást, te szerencsétlen, mint megkönnyebbülést?! :-D Megkönnyebbülsz, hiszen így is zsúfolt a naptárad, a halal nak is legalább 1 hónappal hamarabb kéne időpontot kérnie.
Neki volt annyi esze, hogy az elején legyen a vége is. Megdorgálod magad, hogy ej te lyány, mááán megen
baklövést követtél el! És itt a 839. bizonyíték, hogy nem adhatod lejjebb!
Módosította: Mónika [VIP], 2019. február 16. 10:42:17
Indok: (nincs kitöltve)
36. Mónika [VIP] 2019-02-15 16:18:57
Ülök az oskolában. Még 1 hihetetlenül hosszú órám lesz. Ezerszer megbántam, hogy 45 évesen a padkoptatás mellett döntöttem. De telhetetlen vagyok, nekem kell egy 4. szakma is! A többivel sem érek semmit, de majd ezzel...! Naív? Optimista? Bevállalós? Bátor? Meggondolatlan? Majd az idő eldönti. Ami repül. Jó 2 hónap múlva vizsga. Azt álmodtam, hogy nem sikerült. Sikerülnie kell, mert nem keveset fizetek érte! Hurrá! Itt a tanár. Aki legalább jóképű.
35. Mónika [VIP] 2019-02-12 21:13:26
Ákos! Köszönöm a leveleidet, a "barátságodat", a biztató szavaidat, a tanácsaidat, azt az emberséget, ami itt nagyon ritka. Köszönöm, hogy olyat is megoszthatok veled, ami mások számára már nem publikus. Úgy gyónok neked, mint hívők a papnak. Gőzöm sincs, hogy érted ezt el, de valamit veszélyesen jól csináltál. :-) Ez a bejegyzés csak neked, csak rólad szól! Nyilvános, hogy mindenki tudja, nincs veszve semmi, amíg hozzád hasonlóak lógnak itt. Arról nem is beszélve, hogy nálad helyesebb férfit még nem találtam ezen az oldalon.;-)
Módosította: Mónika [VIP], 2019. február 12. 21:14:47
Indok: (nincs kitöltve)
34. Mónika [VIP] 2019-02-07 17:21:49
Van egy történetem (mindig van), amit 3 különböző módon fejezek be. Az egyik igaz történet, nem a képzelet szülte. Mindenki eldöntheti, hogy melyik az igaz.

1. Randevú egy szuper kávézóban, korban összeillő párocska, a nő sokkal elegánsabban van öltözve, míg a férfi bélelt kockás flanel kabátot visel. A férfi borostás, ápolatlan benyomást keltő. A nő kisminkelve, haja úgy áll, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. A pincér az asztalhoz lép, felveszi a rendelést, amit a férfi diktál le, a nő nem szólhat. A nő itt még leplezi elképedését, hiszen ő is el tudja mondani, hogy mit kér, de hát még csak az elején vagyunk a találkozásnak és van annyira intelligens, hogy nem oktatja ki a férfit. A nő elmesél egy vicces, és egyben elképesztő sztorit, együtt nevetnek. Majd a férfi átveszi a szót. 52 percre. Igen! A nő méri az időt, és ne szépítsük, 52 percig egy árva szót sem tud kinyögni, mert nem hagyják. 52 perc...lehet rövid, mert ha a szerelmeddel töltöd, fél pillanatnak tűnik. De ez az 52 perc kbszott hosszú volt. A nő mindent megtudott a férfi régi élettársáról. A nevét, a foglalkozását, mentális betegségeit, szexuális szokásait, édesanyjának az életkorát, egymáshoz fűződő viszonyukat... Persze, hogy ne unatkozzon, a nő elkezdett nézelődni. És hopp! A kopasz pincér pont most kapja el a tekintetét. Azta hétszázát, de jóképű! A nő a pincér koponyájába fúrja a tekintetét. Annyira, hogy látja az agyi tevékenységet. A pincérnek több se kell, visszanéz. 52 perc alatt legalább tízszer találkozik a tekintetük. Közel egy óra duma után a férfi megkérdezi a nőt, hogy menjenek, vagy beszélgessenek-e még tovább. A nő felnyög, és a távozás mellett dönt. Kifelé menet bánatosan rámosolyog a pincérre , és magában megfogadja, hogy legközelebb egyedül jön. És addig fog idejárni egyedül, míg meg nem ismerkedik a pincérrel.


2. ........A nő felnyög és a távozás mellett dönt. Kifelé menet, szégyellős mosoly kíséretében , diszkréten átnyújtja a pincérnek a telefonszámát. Másnap a pincér elhívja egy találkozóra. A nő megint megállapítja, hogy helyes és szexi. De ez így túl szép, hogy igaz legyen, a pincér beismeri, hogy nős, bár rosszul élnek. Természetesen a nő végighallgatja, de átkozottul csalódott. Elköszönnek egymástól, és a nő megfogadja, hogy soha többé nem megy abba a kávézóba, és soha többé nem kezd pincérrel.


3. .........A nő felnyög és a távozás mellet dönt. Kifelé menet, szégyellős mosoly kíséretében ,diszkréten átnyújtja a pincérnek a telefonszámát. Másnap a pincér elhívja egy találkozóra. A nő megint megállapítja, hogy helyes és szexi. Van humora, értelmes, fesztelenül, gördülékenyen tud társalogni. Feleség, barátnő nincs. De! Igen, itt jön az a fránya de. Fiatal, naggggyon fiatal. Ez is relatív. A tény, a +10 év a nő kontójára. A nő ezzel igen nehezen birkózik meg. A pincért nem zavarja, és igen meggyőzően csókol. Abban maradnak, hogy nem foglalkoznak a kíváncsi tekintetekkel, és addig találkozgatnak, míg élvezik egymás társaságát.

Itt a vége, fuss el véle!
33. Mónika [VIP] 2019-02-06 21:01:01
Csatolt kép:
Az utóbbi napok bejegyzéseit nézegetve, valószínűleg meg fogtok lepődni azon, amit most írok. Engem NEM csak a társkeresés érdekel. :-D Ezen kívül jelenleg 3 olyan dolog van, ami jobban foglalkoztat a pasihajkurászásnál. Egyik a vallástörténet, elsősorban a buddhizmus. Másodsorban megszállott állat- és környezetvédő vagyok. Olyan szinten, hogy én oktatom a greenpeace aktivistákat. Jó, ez nem igaz. De lehetne!
Állatvédelem. A legnagyobb szívügyem, ezért most kampányolni fogok egy kicsit. A jelenlévő emberkék közül biztosan többen is hallottak már Deményről. Ő a kötsög, a mém, az ikon, véleményvezér, celeb, gazditréner. Dede, és gazdája összefogott az Eszkuláp Egyesülettel és létrehoztak egy projektet. A Valentin projektet. A lényege annyi, hogy ha szeretnél egy pici jót tenni, akkor a Valentin napra szánt pénzből most ne vegyél virágot, csokit, plüssmacit, hanem utald át az erre szánt összeget az egyesületnek. Ők pedig ebből a pénzből kutyákat mentenek.
Én meg arra gondoltam, hogy közülünk a legtöbben egyedülállók, szóval nem fogunk 14-én senkinek semmit sem venni. Ha mégis ellenállhatatlan kényszert érzel a pénzköltésre, akkor utalj légy szíves a mellékelt számlaszámra! Közleménybe: "Valentin Projekt". Nagyon szépen köszönöm, ha megteszed.
És igen, tisztában vagyok vele, hogy vannak beteg és éhező gyerekek, és öregek, akik a dülöngélő viskójukban fagyoskodnak. Természetesen sokan úgy gondolják, hogy nekik fontosabb segíteni. Egyetértek.
Nekik is segíteni kell. De ha még ki tudnál szorítani pár 100 Ft-ot, akkor a kutyák is kaphatnának.

Mahatma Gandhinak tulajdonított szavak:"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."


Módosította: Mónika [VIP], 2019. február 6. 21:02:26
Indok: (nincs kitöltve)
32. Mónika [VIP] 2019-02-05 16:58:34
Épp 2 napja írtam a kategóriákról. Nos... ketteske eddig bírta. 5 nap után rájött, hogy mégiscsak hiányzom neki, ezért feloldotta a tiltást. Írt, és hívott 3 napra Hollandiába egy fesztiválra. Szobát már foglalt, és jó lenne ha mennék, mert akkor két jegyet vesz. A következő volt a kérdésem: hülyének nézel?
Erre a válasz: letilt.

A kérdés még mindig adott: ő a hülye, vagy én?
31. Mónika [VIP] 2019-02-04 15:51:40
Ma csodát láttam! A pizzafutár, hivatásához méltóan futva hozta fel a kajámat a 4. emeletig. Olyan sebességgel, hogy azt hittem elrohan mellettem és lohol tovább, annak ellenére, hogy elfogyott felfelé a lépcső. hahota
30. Mónika [VIP] 2019-02-03 14:19:02
Hihetetlenül zűrös hét van a hátam mögött. Harmadjára próbálom leírni, de vagy röhögésbe, vagy sírásba fulladok a végére. Összegezve:
1. megtapasztaltam, van olyan férfi, aki a normális kategóriába sorolható, és még jól is néz ki!(Én nem kellek neki.)
2. megtapasztaltam, van olyan férfi, aki totál be van kattanva, szinte már orvosi eset. (Képes letiltani, miközben meg odáig van értem, de a hiúsága nem engedi, hogy kimutassa.)
3. megtapasztaltam, van olyan férfi, aki simán belém szeret 2 perc alatt, amiből következik, hogy a 2. pontba is beleillik. (Ő nem kell nekem.)
4. megtapasztaltam, hogy van olyan férfi, aki olyan nőt keres, mint én (de fogalma sincs róla), én pedig olyan férfit keresek, mint ő. (De üzleti kapcsolatban állunk, így hát nem fogom felvilágosítani.)
5. megtapasztaltam, hogy van olyan férfi, aki nem engem keres és én sem őt.
A társkeresés terén ennyi történt. Van, hogy hónapokig semmi, most meg mindenki a nyakamba zúdult. Szerintem ez a hűjjjeee Valentin az oka. Még másfél hét van addig, utána remélem, csendesül a dolog! Ez egy rohadt nagy ellentmondás, mert ugye társat akarok, de most azt várom, hogy a férfiak kicsit vegyenek visszább. Megint ott tartok, hogy hagyjon békén mindenki. Aztán meg ott, hogy pityergek, ha kutyás videókat nézek, mert nekem még az sincs. Biztos a hormonok. Változókor, hőhullámok, bőgés, hullámvasút...
29. Mónika [VIP] 2019-01-31 20:11:36
Mikor valaki levelet ír nekem, email értesítést kapok. Ezt akkor élvezem a legjobban, mikor nő ír. Emígyen hangzik az email: Katalin levelet küldött neked. Lehet, hogy ő az igazi?
Lehet. Komolyan ott tartok, hogy elgondolkodom a lehetőségen. Mivel heteroszexuális kapcsolataimban szeretek én lenni a férfi (lásd előző posztom), hátha itt másképpen működne. Tegyük fel...elméleti síkon...kezdő leszbikusként valószínűleg nyuszi női szerepet vállalnék. Amikor azt megtanultam, visszatérhetnék a heterók hitközösségébe.
Tegnap kaptam egy bácsitól egy levelet. Megnéztem az adatlapját. 2x írta le, hogy zenehalgatás. Miután válaszomban felhívtam rá a figyelmét, igen sértően és felháborodottan reagált, miszerint nincs is ilyen szó a bemutatkozásában, keressek fel egy optikust, nézegessem mások adatlapját...bla,bla,bla. Persze nem hagyhattam szó nélkül, bemásoltam a bemutatkozó részét a következő levelembe. Izgatottan várom válaszát. :-D Többek között az ilyenek miatt merengek el 1-1 nőtől kapott levélen. Jó, köztük is vannak full bunkók, de mégiscsak egy súlycsoport.
Oké, vicceltem. Továbbra is olyan férfi ismeretségét keresem, aki 2 füllel hallgat zenét! És 2 lábbal áll a földön!
28. Mónika [VIP] 2019-01-30 13:15:06
Még szeptemberben történt, hogy egy nagyon jó férfi barátommal elmentünk a gyulai fürdőbe. Igen, szeretek fürdőben ücsörögni, és igen vannak férfi barátaim, pontosabban szinte csak férfi barátaim vannak. Sosem találtam meg a hangot a nőkkel, nem érdekeltek az un. női témák. Baráti szinten általában az intelligens, több diplomás férfiakkal tartom a kapcsolatot, mert ők tuti okosabbak nálam, és tudnak nekem újat mondani. (Természetesen vannak alacsonyabb végzettségű egyének is igazán nagy agyi kapacitással. Több szakmunkás szerelmem is volt.) Visszatérve a témára...Beültünk az öregek közé, jót röhögtünk azon, hogy vele van a legjobb nő. :-D Utána természetesen előjött az akkoriban szokásos téma, azaz, hogy miért vagyok egyedül. Szeptemberben még aránylag friss szingli voltam, úgyhogy a téma a lábunknál hevert. Panaszkodtam, hogy nincs olyan pasi, aki komolyan érdeklődne irántam. Viszont egyéjszakás ajánlatok jönnek ezerrel. Kíváncsi voltam egy férfi véleményére. Meg is kaptam. Olyat mondott, amin még mindig rágódom. A következő volt a válasz:
- Te nagyon nehezen fogsz olyat találni, akit valóban érdekelsz. Azért, mert NEM tiszteled a férfiakat! A férfi a kedves, normális, támogatható, lelkében is nőies nőt keresi. Aki mellett ő lehet a FÉRFI. Aki ha kell megvéd, segít, akinek számít a véleménye, aki döntéseket hozhat. Az ilyen nőket veszik feleségül, a többit csak lefektetik.
- De én gyerekkorom óta nem akarok férjhez menni.
- Hát ez az! Milyen nő vagy te??? Minden normális nő férjhez akar menni! De te...te képes voltál egyedül felnevelni egy fogyatékos gyereket, te megvetted a saját lakásodat, te jól élsz, te semmiben nem szorulsz egy férfire sem! És miért akarsz a kávézóban te fizetni??? Te túl erős nő vagy, aki mellett a férfi haszontalannak érzi magát.
- Különben meg tisztelem a férfiakat!
- Nem tiszteled. Ha tisztelnéd, akkor most nem vitáznál velem, mert a véleményemet kérdezted, amit elmondtam, mégsem veszed figyelembe. Miért akarod, hogy mindig a tiéd legyen az utolsó szó?

És ekkor elhallgattam. Hogy érezze, tisztelem. És azóta nem akarok én fizetni a kávézóban. (De most komolyan...mit vártok egy rák nőtől oroszlán aszcendenssel? Erre is egy barátom mutatott rá.)
Módosította: Mónika [VIP], 2019. január 30. 13:16:19
Indok: Szóismétlés, attól az agyam eldobom!
27. Mónika [VIP] 2019-01-27 16:43:35
Csatolt kép:
Csatolt kép:
Ha a holnapi napom is így kezdődik, megveszem a repülőjegyet a Bahamákra. Ne keressetek, vissza se jövök! Bár a kutya sem keres. :-D
26. Mónika [VIP] 2019-01-21 20:35:03
Ismered az érzést, amikor arcon puszil valaki, és te beleremegsz, összerándul a gyomrod, földbe gyökerezik a lábad, a gerinceden felfelé elindul valami, az arcod kipirul, a tenyered izzadni kezd, a füledben dobog a szíved, a lélegzeted felgyorsul, vagy épp eláll, úgy szédülsz, mint egy kerge tyúk, fogalmad sincs milyen évet írnak, a saját nevedet is elfelejted, a világ megszűnik körülötted, és csak lebegsz, és lebegsz....? Én igen! 2019.01.02. 19.14. Egy puszi, ami alig érinti a bőröd, épp csak rálehelik az arcodra. Annyira puhán, ahogyan a tollpehely táncol a levegőben. Felejthetetlen.
25. Mónika [VIP] 2019-01-15 17:28:17
Pár napja olvastam egy cikket, amiben azt fejtegetik,hogy a kutatók rámutattak a "tényre", miszerint az első randin történő szexuális aktus erősebbé, stabilabbá, tartósabbá tesz egy kapcsolatot. (Mérget vennék rá, hogy az összes kutató férfi volt.) Nos...ebben nem vagyok biztos. Bár...lehet, hogy nekem azért nincs tartós kapcsolatom, mert nem ezt a bevált módszert alkalmazom. Mondhatom, hogy konzervatív vagyok ebben a témában. Persze a majd' 70 éves anyám erre mindig rávágja, hogy egy 50 éves férfitől ne várjam, hogy udvarolgasson. (De várom!) Oké, de ha én minden első (és egyben utolsó) randin hanyatt vágnám magam, akkor nem minden alap nélkül neveznének riherongynak. Most ezt nem felvágás képpen írtam! Úgy gondolom, hogy ha ÉN érdeklem a férfit, akkor eszébe sem jut, hogy első randin ágyba vigyen. Szóval ez is egy próbatétel, amivel bizonyíthatja, hogy valóban komoly kapcsolatot keres. Mert akkor nem a szex alapján fog dönteni, hanem érzelmi alapon. Erre mit válaszolnak a férfiak? Azt, hogy jobb előbb megtudni, hogy jó-e a szex, mert ha később derül ki, akkor raboltuk egymás idejét. Az én véleményem meg az, hogy ha komoly párkapcsolatban gondolkozol, akkor valószínűleg több időt töltesz a pároddal szex nélkül, mint szexszel. Ha a több időben nem vagytok egymásra hangolódva, akkor ott ette meg a fene az egészet, akár jó a szex, akár nem. És mi az, hogy nem jó??? Ha szeretek valakit, azzal jó! Persze nem mindig elsőre. Viszont nem kell prűdnek lenni és meg lehet beszélni, hogy ki, mit, hogyan, mivel(?) szeret. Csak ma már ez nem divat. Nem beszélgetünk. Ilyesmiről meg pláne nem! Vagyis igen, a barátnőnknek elpanaszoljuk, hogy "az a béna Béla megint kevés ideig szopogatta a ....fülemet. Nem baj, szeretem, elnézem neki!" A nagy büdös francokat! Úgy fogtok megöregedni, hogy az a szerencsétlen Béla sosem tudja meg, hogy tovább kellett volna. Te meg szívsz életed végéig. Vagy kiszállsz a kapcsolatból, mert az "idióta" nem jött rá, hogy gáz van a szexben. Szóval kisanyám, nyissad kifele a szádat, és ne csak azért...! A pasik simán elmondják, hogy mit várnak az ágyban. Jól teszik. Ezentúl én is elmondom az első randin, hogy ha majd találkoztunk párszor, akkor mit kék csinálnia. Hátha beválik. (Monológomban hétszer írtam le a "szex" szót. Ezt hívják ráutaló magatartásnak? :-D)
24. Mónika [VIP] 2019-01-09 13:30:18
Csatolt kép:
Csatolt kép:
Nálunk a (hó)helyzet változatlan. Avagy sok hűhó semmiért. Avagy hóból is megárt a sok. Avagy utálom.
23. Mónika [VIP] 2019-01-07 17:53:10
Pár napja a facebookon beléptem egy csoportba. Engem kb. 1 hét alatt ki szoktak rakni mindenhonnan, de úgy voltam vele, itt majd jól viselkedem, nem szólok, csak olvasgatok, abból baj nem lehet. Ezt olyan pár tized másodpercig tudtam is tartani. Csomó nő, pár férfi. A csoportot is egy hím hozta létre, A Laci. Mentek a poénok ezerrel, benyögtem én is ezt-azt, vihorásztam, találtam hozzám hasonlóan problémás egyedeket. Úgy feküdtem le aludni, hogy még tagja voltam a klubnak. Másnap felnéztem, egy obszcén képet rakott fel egy pasas, ami szerintem vicces volt, de hát nem mindenkinek olyan fejlett a humorérzéke, mint nekem. Egyedül én lájkoltam. Itt hibáztam. A férfit kapásból kibacták, mint azt a bizonyos macskát. Én közellenség lettem. Most mindenki -aki kicsit virgoncabb volt ebben a témában-, lapít,mint szar a fűben. Én is. Rádöbbentem, hogy rossz társaságba keveredtem :-D A Szűz Vénlányok Örs tagja lettem. Ez már csak azért is meglepő, mert jó pár férjes asszony van közöttünk. Egész nap nyálas írásokat osztanak meg a férfi-nő kapcsolatokról, panaszkodnak a társas magányukról, 50-60 évesen a szőke hercegről álmodoznak (persze én is, csak én időnként ébren vagyok), A Lacit pedig bálványozzák, már-már áldozatot mutatnak be az Istenségnek. hanyas Elképzeltem A Lacit, amint egy sörrel a kezében, kinyúlt melegítőben, átizzadt pólóban ül a gép előtt és röhögve olvasgatja hívőit, miközben a felesége a konyhában robotol. Rabszolgatörvény gyáááá!
2 napja nem írtam oda semmit, de már nem nagyon bírom. Asszem itt sem fogom megdönteni a "csoportbanmaradás" rekordomat. Átkozottul nehéz együtt élnem magammal. :-D Pedig rendes nevelést kaptam, a Szüleim felettébb tisztességes munkás emberek, akiknek a mai napig az az életcéljuk, hogy boldoggá tegyék a gyereküket. Aki a tesóm. Mert meggyőződésük, hogy én nem tőlük származom. Valami kavarodás lehetett a kórházban mikor születtem. Nem sok választja el őket attól, hogy vérvizsgálattal bizonyítsák, hogy engem elcseréltek. Hát kérem, állok elébe! hahota
Módosította: Mónika [VIP], 2019. január 7. 17:56:12
Indok: Így láttam jónak.
22. Mónika [VIP] 2019-01-06 12:55:01
Szűk 2 hónap hibernálás után arra tértem vissza, hogy távollétemben egy és ugyanaz a férfi 20, azaz húsz alkalommal próbálta megnézni az adatlapomat.(Azért az már mennyire durva, hogy a rendszer még azt is figyeli, hogy ki figyel!) Nem tudtam eldönteni, hogy ez most rémisztő, vagy hízelgő. Kénytelen voltam lecsekkolni az urat. Hmmmm... Talán hamarabb is olvadásnak indulhattam volna. :-D
De őszintén szólva, pokoli időszakon vagyok túl. Legalábbis remélem, hogy túl vagyok! Decemberben minden jóbarátom, szerettem gyászolt. Én is. Sokan elmentek, akik elvittek egy darabot a szívemből. A legsokkolóbb az volt, amikor karácsony előtt pár nappal egy gyerek temetésén álltam. Kimondhatatlanul fájdalmas élmény. Napok, hetek teltek bőgéssel. Én, a tökös csaj most kicsit megrogytam. Számtalanszor feltettem magamnak a kérdést, hogy vajon még mennyit tudok elviselni? Schaffer Erzsébet szavai jutottak eszembe: "Kóstolgat az élet minket, gondoltál már erre? Hoz rengeteg jót, de mindig valami nagy árat fizetsz. Olyan terheket ró rád, meggebedsz. Aztán megint ad. Elvesz, ad. Néha azt érzem, figyeli, mit bírsz még...?"
Viszont képes vagyok felállni. Bármilyen csapás után. Tudom, hogy az új év tartogat valami igazán jót is számomra. És a gyász az élet része, amit hagyni kell ülepedni, majd az életet átértékelve menni tovább. Hiszem, hogy ez is sikerülni fog. :-)
21. Mónika [VIP] 2019-01-06 12:22:32
Olyan érzésem van, mintha már jártam volna erre.;-)
20. Mónika [VIP] 2018-11-13 18:13:45
Vannak pillanatok az ember életében, mikor érzi, hogy most kell változtatni. De hogy min, arra rá kell jönni. Én 3-4 éve úgy döntöttem, hogy eladom a lakásomat. Mert kell valami újdonság, mert kell a nagyobb, mert kell valami, ami örömet okoz. Mert egy cipő már kevés volt az örömhöz. Kipróbáltam. Többször is. Most a cipőim nem férnek a szekrényembe. Aztán vettem hozzájuk táskát. Még mindig kevés. Na akkor jött az ötlet a nagyobb lakásról. Elkezdtem árulni, több ingatlaniroda is segített, mégsem jártam sikerrel. Azóta is itt lakunk. Talán mert akkor és ott, nem azon kellett volna változtatnom. Ma már szinte biztos vagyok benne.
2 napja jött az ihlet, hogy most kell eladni! Annyira belelkesültem, hogy embert és istent nem ismerve, fittyet hányva a vasárnap szentségére, felhívtam egy ingatlanügynököt. Délben. Ő is belelkesült. Mondta, hogy jön, akár rögtön. Kicsit csillapítottam, hagyjuk hétfőre.
Hétfő. Du. fél 6-kor megjelent egy megállapíthatatlan korú férfi. Ahogy ránéztem, tudtam, hogy ő lesz az én igazi szövetségesem. Olyan típus, aki előtt nincs lehetetlen. Hozzáteszem, a legmagasabb %-ért dolgozó ingatlaniroda munkatársa. Ennyi pénzért már el is várom a lelkesedést. Elképesztő összeget mondtam eladási árnak, de pasasunknak a szeme sem rebbent. Yesss! Ha ettől nem ijedt meg, akkor semmitől.
Beszélgettünk, kiderült, hogy 60 éves. Én elképedve néztem. Gyerekek! Ezen a pasin 3 db ráncot láttam! Hármat! A homlokán, vízszintesen. Rajtam kb. 10x ennyi van. Erős késztetést éreztem, hogy nagyító alatt szemrevételezzem a szemkörnyékét. Miután elárulta a korát, onnantól kezdve képtelen voltam a mondandójára koncentrálni. Úgy éreztem, rögtön elkapom a gallérját és addig rángatom, míg el nem árulja hogy, mégis mi a fenét használ?! Kizárt, hogy krémmel érte ezt el. Folyamatosan vizslattam, a botox nyomai után kutatva. Szerintem félreértette, mert feltűnt, hogy már a kanapé legszélén ül, miközben én meg önkéntelenül is közelebb húzódtam hozzá. Azért elidőzött nálunk 2 órát, a végén még én hittem azt, hogy itt akar aludni. Biztosan úgy volt vele, hogy annyi pénzért bevállal engem is egy éjszakára. :-D
Nem volt szerencséje. Távozott, én pedig még mindig nem tudom, hogy csinálja. De ami késik, nem múlik. Jön még ő az én lakásomba!
Elég bőnyálon fut a történet, mivel nem is az ügynök és a nem létező ráncai a lényeg. Kicsit elkalandoztam, de amiről írni szeretnék, az az, hogy miért is akarok pont most nagyobb lakást. Az ok az, hogy 3 embernek ez kicsi. 9-10 éve ketten élünk, megfelelt. Eddig. Most szeretném megteremteni annak a feltételeit, hogy 3 embernek is elég legyen. És nem, nem szeretnék még több gyereket! Konkrétan összecuccolni sem akarok senkivel. De ha van valaki, aki szeretné itt tölteni a hétvégéit, akkor kényelemben érezze magát. Ezzel azt is elárultam, hogy nem békéscsabai emberről beszélek. Ragaszkodtam a közeli, lehetőleg helybeli társhoz. És mindig azt hangoztattam, hogy nem adok "lejjebb" az elvárásaimból. Most mégis olyannal ismerkedem, aki átkozottul messze lakik. Még annál is messzebb. (Igen Kopasz, rólad van szó.) Soha életemben, még csak esélyt sem adtam a több 100 km-nek. Mert az ész azt diktálja, hogy ne! Épp ezért, pár hete visszatáncoltam a találkozás előtt. Nem volt szép, beismerem. Megfutamodtam, mint valami kis gyáva szarkupac. Most nem fogok, számolom a napokat. Szerintem jobban izgulok, mint valaha az életben. Persze ez hülyeség, mert nekem nincs vesztenivalóm. Ő jön, lát, aztán elválik, hogy győz-e. Hogy meggyőz-e, hogy meg akar-e győzni. Hamarosan kiderül.
Mielőtt még valaki, vagy Ő félreértené, nem miatta akarok tágasabb otthont, hanem mert most értettem meg, mit jelent az, hogy, "légy nyitott, ki tudja, becsaphat a villám". És ha becsap, akkor én nem akarok villámhárító lenni. Ámen!
19. Mónika [VIP] 2018-11-07 15:16:09
Kezdődjék a Mónika show! Mai napon egyetlen meghívottunk van, mégpedig új blogtársunk, Anna. András után szabadon, róla elmélkedem.
Vessetek meg, dobáljatok meg kővel, sárral, záptojással, de bírom a csajt! A provokátor nevű gén mindkettőnkben fellelhető, ami kevés emberben ennyire nyilvánvaló, mint benne(m). Az már más kérdés, hogy zsigerből ennyire "genyó", nem is tud róla, vagy tudatosan, szórakozásból ír olyanokat, amitől a férfinép kiakad. (Én pl. szórakozásból imádok másokat bosszantani.) Szerintem örök barinők lehetnénk. :-D
Határozottan imádom, ahogy a magas pasasos elvárásairól ír. Most ez miért baj? Sejtem, hogy itten már kivágta a biztosítékot valakinél, akit a továbbiakban Toporzékoló Törpeként (TT) fogok említeni. Mivel TT blogját jó ideje nem olvasom, nem lehetek benne biztos, de asszem , hogy ezt nem hagyja annyiban. Mert hát ugye egy nőnek hogy lehetnének elvárásai? Magas nőnek meg pláne nem lehetnek, mert ő aprócska. Itt jegyezném meg, hogy Öleléshez hasonlóan felmerült bennem, hogy ez egy kamureg, ami csak azért jött létre, hogy TT-t bosszantsa.(Eskü nem én voltam!)
Szóval szerintem átkozottul jól csinálja a bige(?), hiszen mostanság mindenki róla beszél. Emlékeztek még Madonna Like a prayer című számára? Amikor piacra dobták, az egész világot megosztotta a video. De a célját elérte, rá figyelt mindenki. Manapság pedig igen divatossá vált azzal a köztudatba kerülni, hogy valami botrányosat csinálunk. Tulajdonképpen Anna nem is csinált botrányosat, hiszen csak megmutatta, hogy ő egy határozott nő, aki tudja mit akar. Az már más kérdés, hogy a TT-hez hasonlóak az irányítható Évákat keresik. :-D Valahogy mégsem találják, hiszen 6 éve itt ücsörögnek, miközben szapulják a nőket. (Jajj Mónika! Ne kezdjed , ne kezdjed! Csapjá rögtön a kezedre!)
Ha Anna valóban az, akinek itt előadja magát, én bármiben fogadni mernék, hogy hamarabb talál megfelelő társat, mint bármelyikőnk.
TT! Továbbra sem olvasom az írásaidat -amiben gondolom, hogy rendszeresen szerepelek (köszi a reklámot!)-, hiszen én már győztem veled szemben, mikor letiltottál, majd nem bírtad tovább és megnéztél, ráadásul TE még most is olvasol ENGEM! hahota (Nem tehetek róla, az Ördög lakozik bennem. Azaz ő is. Skizofrének vagyunk, és az a gáz, hogy egyikőnk sem normális.)
Hajrá Anna! drukker
Módosította: Mónika [VIP], 2018. november 7. 15:39:04
Indok: (nincs kitöltve)
12

Beállítások

Rendezés
Sorrend
Hozzászólás / lap
Automatikus moderálás (illetlen szavak kicsillagozása)
Spéci kódok megjelnítése a szövegben
Spéci kód súgó
Válasz módjaCopyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.parom.hu/blog_Deja_vue___c4824.html
Nyomtatás dátuma: 2019-02-22 18:20:19