Társkereső Jászberény

jegyezz meg

Társkeresés Jászberényben (Jász-Nagykun-Szolnok)

Jászberényi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 144 társkereső tag vár rád Jászberény és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Jászberény város az Észak-Alföldi régióban, Jász-Nagykun-Szolnok megyében fekszik; a Jászberényi kistérség központja. Gyakran emlegetik a Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Jászberény és környékéről:

Piroska
67 éves
Jászberény

Víg kedélyű nagymama vagyok. Az embernek magát jellemezni nehéz. Ha megakarsz ismerni meg tudod! Mottóm: Szeretni és szeretve lenni!
Kamilla
40 éves
Jászberény

Szia! A Kamilla név nekem is nagyon tetszik. Ezért választottam, ide. Jászberény közelében élek, a 15 éves fiammal. A magasságom 174 cm, mezítláb!:-) A gondolkodásom pozitív, a logikám jó, a memóriám pocsék, a melleim nagyok, a természetem vidám, a tájékozódásom harmatgyenge(de van GPSem...
Marietta
22 éves
Jászberény

Sziasztok.Itt szeretném megtalálni a hozzám való párt, és remélem ebbe szerencsém lesz.Szeretek a szabadban lenni,és az állatokkal!
Mariettaaa
44 éves
Jászberény

Egy református hívő nő , aki koránsem vagyok tökéletes és bizony sokszor érzékeny ember.... .... azt akarom és szeretném, hogy ok nélkül, "miért" nélkül szeressenek, nem azért, mert szép és jó vagyok, vagy kedves, vagy művelt, vagy elmés, hanem azért, mert olyan vagyok, amilyen.... ...
Évi
32 éves
Jászberény

Szia! Szeretném, ha 40 évnél idősebb férfiak megkímélnének a leveleiktől .Nem apát keresek , van már egy apám , nem kérek egy másikat is Korban hozzám illő társat keresek , akivel családot lehet alapítani . Nem kalandot keresek és nem szeretnék harmadik lenni egy kapcsolatban. Előre is köszönöm .
Gabi
49 éves
Jászberény

Érzelemgazdag,empatikus,romantikus,de reálisan gondolkodó nő vagyok. Szabadidőmben szeretek kirándulni, színházba,moziba járni,de kedvelem a csendes otthon töltött estéket is.Semmit nem szeretnék elhamarkodni.
Adri
39 éves
Jászberény

Hiszem, hogy létezik még olyan férfi akinek fontosak a társadalmi értékrendek a CSALÁD, őszinteség, szeretet, tisztelet.... és nemcsak a külsőségekre utazik.Fontos a külső is kell , h valami megfogja a másikat, én nem vagyok pláza cica... A csokitó is ronda és finom :) Budapest és környékéről...
Zsuzsa
58 éves
Jászberény

57 éves elvált nő vagyok, keresem a párom egy fiatalos férfi személyében, 50-es 60-as korosztályból.
Elíz
57 éves
Jászberény

Kedves Látogató! Régóta keresem társamat ezen az oldalon de nem adom fel a reményt, hogy megtalálom.Lehet, hogy pont Te leszel az? Eddig a komolyabb énemet engedtem látni, most szeretném a könnyedebb-vidámabb oldalamat megmutatni.Kedvelek mindent ami az életet szebbé teszi: zene, tánc, színház,...
Csillag
48 éves
Jászberény

46 éves nő vagyok. Laza tartós kapcsolatot keresek, Jász-Nagykun Szolnok megyéből és közeléből. Ha érdekel, írj emait


Párkereső urak

Társkereső urak Jászberény és környékéről:

Sandor001
31 éves
Jászberény

Komoly kapcsolatot kereső jászberényi srác vagyok, ha szimpatikusnak találsz adatlapom alapján írj bátran :) .
Zoli
60 éves
Jászberény

Szeretek nyugalomban élni. Sokat utazom, magamról nem szeretek írni, inkább ti írjátok .hogy kik vagytok.Személyes ismerkedés meghatározó!Tesi -földrajz szakos tanár vagyok.
Tibor
32 éves
Jászberény

Sziasztok Tibi vagyok keresek egy hozzám illő aranyos lányt. Nem cicababát keresek. Ha felkeltettem az érdeklődésedet akkor kérlek írj.PUSZI!!!!!!!
Tomi
58 éves
Jászberény

Kedves ismeretlen Hölgy! Te aki olvasod e "rövid leírást magamról" Olyan társat keresek, aki megbízható, társát tiszteli. Engedi, hogy kényeztessék, szeretgessék. Oda figyel a társára. Megbeszélik a közös dolgaikat. Ha kell érvelnek, de nem hangerővel. ...
Sándor
32 éves
Jászberény

Attila79
34 éves
Jászberény

Attila vagyok. Jogi végzettségem van és hölgyet keresek tartós kapcsolatra 24-38 év között. Azzal kezdeném, hogy nem könnyű elfogultság nélkül magmaról írnom. :) Mindenesetre ami biztos, hogy határozott vagyok, céltudatos, és megbízható. :) Persze azért ezek mellett vannak negatív tulajd...
Roli
34 éves
Jászberény

Szia! Magamról: szeretem a humort, "a normális embereket", a nyarat, a napsütést, a természetet, a kirándulást, barangolást, hegyeket, völgyeket, vizeket, néha a csendet, békét, a kocsikázást, zenét mindenütt, állatokat, főleg kutyás vagyok!! Hasonló érdeklődési körű hölgyet keresgélek!
Péter
30 éves
Jászberény

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Olyan társat keresek, aki hozzám hasonlóan gondolkodik, hűséges, őszinte és mindent meg lehet vele beszélni.... A többit privátban. Nem vagyok előfizető
Zsolt
49 éves
Jászberény

Szeretem a természetet. Szabadidőmben szívesen kertészkedem, túrázom és kerékpározom. A focit már inkább csak nézem. Szívesen járok színházba, amikor tehetem. A többit személyesen.
Ferenc
41 éves
Jászberény

Magamról csak annyit,hogy társaság kedvelő és jó kedélyű vagyok...Szeretek olvasni,kirándulni.Szeretnék megismerkedni olyan hölgyekkel,akik szeretnek nevetni és kellemesen eltölthetjük az együtt töltött időt.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/jaszbereny
Nyomtatás dátuma: 2014-07-23 19:54:51