Társkereső Jászberény

jegyezz meg

Társkeresés Jászberényben (Jász-Nagykun-Szolnok)

Jászberényi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 143 társkereső tag vár rád Jászberény és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Jászberény város az Észak-Alföldi régióban, Jász-Nagykun-Szolnok megyében fekszik; a Jászberényi járás központja. Gyakran emlegetik a Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Jászberény és környékéről:

Elíz
57 éves
Jászberény

Hagyományos értékrend szerint élek, nyitott vagyok mindenre ami az életet szebbé, tartalmasabbá teszi. Kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló tartós, legális kapcsolatot keresek.
Marcsi
29 éves
Jászberény

Szia! Akár csak mások Én is keresem a páromat, aki minden jó és rossz tulajdonságommal együtt szeretni tud. Hogy itt találom-e meg, majd meglátjuk:)
Szidi
57 éves
Jászberény

Nyugodt, kiegyensúlyozott nő vagyok, jó megjelenésű, társasági ember, táncszerető, moziba, szinházbaa járó egyedül élő nő vagyok.
Márti
41 éves
Jászberény

Keresem a páromat aki vidám,aki őszinte,aki megnevettet.Szabadidőmben úszok,kirándulok,moziba járok.Vidám,barátságos hölgy vagyok.
Zsuzsa
59 éves
Jászberény

57 éves elvált nő vagyok, keresem a párom egy fiatalos férfi személyében, 50-es 60-as korosztályból.
Edina
42 éves
Jászberény

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet.Amit én tudok adni:szeret...
Anita
24 éves
Jászberény

Imádom a humort és fontos is számomra. Szeretem azokat az embereket akik meg tudnak nevettetni és én is szeretek másokat megnevettetni. Nagyon szeretek a családommal lenni,kirándulni. Nagy álmom egy világ körüli út,hogy minél több embert és kultúrát megismerjek.
Ágnes
59 éves
Jászberény

Keresem a korban és magasságban hozzám illő,káros szenvedélyektől mentes férfit. 176 cm magas, átlagos testalkatú vidám nő vagyok.Szeretek kirándulni, színházba járni és a vidámságot.
anikó
66 éves
Jászberény

Egyedül élek,de nem vagyok magányos,vannak barátaim,akik mellettem vannak,ha szükségem van rájuk,de nekik is megvan a saját életük,párjuk,én az enyémet már 12éve elvesztettem.Azt a korszakot már lezártam.A nyugdíjas évek nagyon gyorsan telnek,és jó lenne még egy társat találni,akivel megszépülnén...
Csillag
49 éves
Jászberény

46 éves nő vagyok. Laza tartós kapcsolatot keresek, Jász-Nagykun Szolnok megyéből és közeléből. Ha érdekel, írj emait


Párkereső urak

Társkereső urak Jászberény és környékéről:

Zoltán
39 éves
Jászberény

Sziasztok! Nem vagyok egy "kigyúrt" királyfi milliókkal a bankba, ellenben mindenem megvan ami egy normális élethez szükséges egyet kivéve: talán pont TE. Egy-két tulajdonságom: nyugodt, megértő, kitartó, alkalmazkodó, bulizós, kreatív, nem félek a munkától viszont munkamániás sem vagyok.
Sándor
33 éves
Jászberény

Mások által humorosnak mondott egyszerű,családcentrikus vagyok.Szeretek a természetben lenni,szabad időmet a barátaimmal tölteni.Szeretem az állatokat főként a kutyákat.De hiányzik az életemből a társam,párom akivel a mindennapokat megélhetem.Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide.
Marci
33 éves
Jászberény

Zsolti
40 éves
Jászberény

Sziasztok! Az életet élvezni kell, és majd megtervezi önmagát... Ha szeretnek engem olyannak, amilyen vagyok... JÓ! Ha nem az Ő veszteségük!
Attila
32 éves
Jászberény

Enyhén számítógép függő vagyok ami annyit tesz, hogy képes vagyok bármennyi időt eltölteni a monitor előtt. Bár könnyű rávenni hogy más kikapcsolódási formát keressek, olyan társat szeretnék, aki partner tud lenni eme hobbimban, de legalább elviseli. Amire nem vagyok hajlandó az a táncolás, bu...
János
53 éves
Jászberény

Kereslek talán megtalállak! Keresem a párom tartós és tartalmas kapcsolatra ,hazugságok és sallangok nélkül!
Pali
61 éves
Jászberény

Zenét és természetet szerető személy vagyok.Magam vezetem a háztartásomat,mosok,főzök,takarítok.A jelenlegi munkahelyemen 5 éve dolgozok.Németül beszélek és angolt tanulok.Szeretem a vígjátékokat,zenés vetélkedőket,ókori történelmi filmeket,varázslatos filmeket,mesefilmeket is megnézek.
Csaba
42 éves
Jászberény

Sandor001
32 éves
Jászberény

Komoly kapcsolatot kereső jászberényi srác vagyok, ha szimpatikusnak találsz adatlapom alapján írj bátran :) .
László
48 éves
Jászberény

Mert mind odaérünk Ki lassan, ki gyorsan Csak nem tudjuk mikor, Mert nem tudjuk, hol van Hogy ott azok a fények milyen messze égnek, S miért tépsz feléjük, mint szédült bogár?...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/jaszbereny
Nyomtatás dátuma: 2015-03-30 04:18:25