Társkereső Jászberény

jegyezz meg

Társkeresés Jászberényben (Jász-Nagykun-Szolnok)

Jászberényi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 131 társkereső tag vár rád Jászberény és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Jászberény város az Észak-Alföldi régióban, Jász-Nagykun-Szolnok megyében fekszik; a Jászberényi járás központja. Gyakran emlegetik a Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Jászberény és környékéről:

Márti
41 éves
Jászberény

Keresem a páromat aki vidám,aki őszinte,aki megnevettet.Szabadidőmben úszok,kirándulok,moziba járok.Vidám,barátságos hölgy vagyok.
Elíz
58 éves
Jászberény

Hagyományos értékrend szerint élek, nyitott vagyok mindenre ami az életet szebbé, tartalmasabbá teszi. Kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló tartós, legális kapcsolatot keresek.
Málna
46 éves
Jászberény

Társat, jó barátot, véd-és dacszövetséget, szellemi partnert, némi optimizmust és humorérzéket keresek. Vagy egyszerűen csak valakit, akivel jó együtt lenni? :-) Szeretek kirándulni, mindent felfedezni....Szeretek jókat enni, szeretek főzni! Fotót kérésre küldök.
Zsuzsa
59 éves
Jászberény

57 éves elvált nő vagyok, keresem a párom egy fiatalos férfi személyében, 50-es 60-as korosztályból.
Évi
35 éves
Jászberény

A nő akkor válik nővé, ha van mellette egy igazi férfi, aki engedi, hogy a nőiesség felszabadulhasson. A nő akkor lesz nő, amikor érzi a szeretetet, és az érzelmi biztonságot, amit a férfi ad. Ekkor kinyílik nőiessége, mint egy csodás virág. A nő akkor boldog, ha szeretik és ezt viszonozva szeret...
Szidi
57 éves
Jászberény

Nyugodt, kiegyensúlyozott nő vagyok, jó megjelenésű, társasági ember, táncszerető, moziba, szinházbaa járó egyedül élő nő vagyok.
Ágnes
59 éves
Jászberény

Keresem a korban és magasságban hozzám illő,káros szenvedélyektől mentes férfit. 176 cm magas, átlagos testalkatú vidám nő vagyok.Szeretek kirándulni, színházba járni és a vidámságot.Tartós és komoly kapcsolatot szeretnék. Szeretni és szeretve lenni.
Marcsi
29 éves
Jászberény

Szia! Akár csak mások Én is keresem a páromat, aki minden jó és rossz tulajdonságommal együtt szeretni tud. Hogy itt találom-e meg, majd meglátjuk:)
Anita
24 éves
Jászberény

Imádom a humort és fontos is számomra. Szeretem azokat az embereket akik meg tudnak nevettetni és én is szeretek másokat megnevettetni. Nagyon szeretek a családommal lenni,kirándulni. Nagy álmom egy világ körüli út,hogy minél több embert és kultúrát megismerjek.
juditta
42 éves
Jászberény

Hello. Én egy természet és állat szerető lány vagyok. Jelen pillanatban csak papagájokkal osztom meg otthonom, meg a szomszéd macskájával, aki néha rám vár az ajtóban. Az állatok mellett sok minden érdekel, csak szakíts rám egy kis időd, hogy megismerj!


Párkereső urak

Társkereső urak Jászberény és környékéről:

Tibor
33 éves
Jászberény

Sziasztok! Nem komoly kapcsolatot keresek egyenlőre csak ismerkednék. Köszönöm hogy benéztél hozzám !! Pussz!!
István
31 éves
Jászberény

Sportokat kedvlelő, állatbarát, természetkedvelő. Szeretek utazni, imádom a jó filmeket. Sokféle sportot csináltam/csinálok. Nincs semmi káros szenvedélyem :)
Tamás
35 éves
Jászberény

"Ahhoz, hogy egy férfi és egy nő boldog legyen együtt, ahhoz nem elég, hogy szeretik egymást. Nem elég a vágy és a törődés, a szeretet, az őszinteség, az önzetlen adás. Meg kell egymást ismerni, el kell egymást fogadni, hibáival és hiányosságaival együtt. El kell tudni fogadni egymás rigolyá...
Csaba
42 éves
Jászberény

Sandor001
33 éves
Jászberény

Komoly kapcsolatot kereső jászberényi srác vagyok, ha szimpatikusnak találsz adatlapom alapján írj bátran :) .
Péter
60 éves
Jászberény

Péter vagyok,58 éves 12éve elváltam. Hollandiában dolgozok, 2 gyermekem van, ők már külön élnek. Társat partnert keresek 55-65 közötti egyszerű vidéki magányos HÖLGY személyében,aki még nem adta fel a reményt,és meg van győződve arról hogy van valaki aki a NŐT látja benne,és viszonozná a szerel...
Peti
39 éves
Jászberény

Szia! Életvidám, optimista srác vagyok, semmi különleges:):):)...És egyedülálló...Alapvetően szép, kerek életem van, persze van pár dolog, ami (aki) hiányzik belőle. Nem vagyok telhetetlen, beérem kevéssel is ("a kevesebb néha több"). Ha jól esne, csak hogy kapj egy levelet, hogy néha ...
Bence
18 éves
Jászberény

Szeretek futni, majd 10 évig kosárlabdáztam, szeretek moziba, kirándulni, utazgatni, fesztiválokra járni, szeretek főzni :P és a szabadban fényképezni bármit :)
Misi
33 éves
Jászberény

Zoli
61 éves
Jászberény

Szeretek nyugalomban élni. Sokat utazom, magamról nem szeretek írni, inkább ti írjátok .hogy kik vagytok.Személyes ismerkedés meghatározó!Tesi -földrajz szakos tanár vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/jaszbereny
Nyomtatás dátuma: 2015-08-02 12:15:03