Társkereső Jászberény

jegyezz meg

Társkeresés Jászberényben (Jász-Nagykun-Szolnok)

Jászberényi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 147 társkereső tag vár rád Jászberény és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Jászberény város az Észak-Alföldi régióban, Jász-Nagykun-Szolnok megyében fekszik; a Jászberényi kistérség központja. Gyakran emlegetik a Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Jászberény és környékéről:

Magdolna
44 éves
Jászberény

100 karakter lényegtelen,úgyis a személyes találkozás számít.Aki egy éjszakás kalandot keres az ne írjon.Köszönöm előre is .Nem vagyok vip nem tudok válaszolni a levelekre .Instant üzeneteket kérlek ne küldjél ,ha tetszem levelet kérek.Még annyit,hogy egy dekoratív nő vagyok rendezett körülmények...
Ildikó
47 éves
Jászberény

Családom és barátaim szerint én egy vidám természetű, pozitív gondolkodású, romantikus nő vagyok. Keresem a hasonló tulajdonságokkal rendelkező férfit, de az sem baj, ha Ő talál meg engem...
Zsuzsa
59 éves
Jászberény

57 éves elvált nő vagyok, keresem a párom egy fiatalos férfi személyében, 50-es 60-as korosztályból.
Judit
36 éves
Jászberény

Határozott, céltudatos személyiség keresi párját hosszú távra. Nem kérek többet, mint amit én is adni tudok...
Magdi
74 éves
Jászberény

Vigkedélyü, életvidám, öszinte vagyok. Hasonló adottsággal rendelkező társat keresek. Szeretem a zenét, olvasni, rejtvényt fejteni, kirándulni, főzőcskézni ,de ezenkivül még több lényeges dolog is érdekel.
Kamilla
40 éves
Jászberény

Szia! A Kamilla név nekem is nagyon tetszik. Ezért választottam, ide. Jászberény közelében élek, a 15 éves fiammal. A magasságom 174 cm, mezítláb!:-) A gondolkodásom pozitív, a logikám jó, a memóriám pocsék, a melleim nagyok, a természetem vidám, a tájékozódásom harmatgyenge(de van GPSem...
Ilona
45 éves
Jászberény

"Én nem kérek mást Csak elég időt Igazán Érteni, keresni őt Aki félt és remél És meghív, hogy láss Igazán Csak időt Én nem kérek mást"
Elíz
57 éves
Jászberény

Hagyományos értékrend szerint élek, nyitott vagyok mindenre ami az életet szebbé, tartalmasabbá teszi. Kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló tartós, legális kapcsolatot keresek.
Noémi
28 éves
Jászberény

Kedves, intelligens, magányos nő vagyok. Komoly, hosszútávú kapcsolatra vágyom, egy hozzám illő férfi személyében. :)
Gabi
50 éves
Jászberény

Érzelemgazdag,empatikus,romantikus,de reálisan gondolkodó nő vagyok. Szabadidőmben szeretek kirándulni, színházba,moziba járni,de kedvelem a csendes otthon töltött estéket is.Semmit nem szeretnék elhamarkodni.


Párkereső urak

Társkereső urak Jászberény és környékéről:

János
53 éves
Jászberény

Kereslek talán megtalállak! Keresem a párom tartós és tartalmas kapcsolatra ,hazugságok és sallangok nélkül!
József
57 éves
Jászberény

Rendezett életvitellel, hosszú távú, komoly kapcsolathoz szeretném megtalálni a párom. Mivel még aktívan dolgozom, így részemről a földrajzi közelség is lényeges szempont.
Zsolti
39 éves
Jászberény

Sziasztok! Az életet élvezni kell, és majd megtervezi önmagát... Ha szeretnek engem olyannak, amilyen vagyok... JÓ! Ha nem az Ő veszteségük!
Marci
33 éves
Jászberény

Tibi
28 éves
Jászberény

Összetett. Bővebben: Versenyszerűen sportolok, de gamer is vagyok. Alapjáraton csendes, visszahúzódó, de a pályán egy állat xD Téli és nyári sportokat egyaránt kedvelem és űzöm is, amikor csak tudom. Zenében szinte mindenevő vagyok, hangulatfüggő. Filmekben szintén. És igen, rajzfilmeket, animác...
Zsolt
33 éves
Jászberény

László
48 éves
Jászberény

Mert mind odaérünk Ki lassan, ki gyorsan Csak nem tudjuk mikor, Mert nem tudjuk, hol van Hogy ott azok a fények milyen messze égnek, S miért tépsz feléjük, mint szédült bogár?...
István
59 éves
Jászberény

A hagyományos magyar értékrendet elfogadó, életvidám Társat keresek,akivel új családot szeretnék alapítani.
zoltán
40 éves
Jászberény

Zoltán vagyok Jászberényből. 38éves,elvált. Komoly kapcsolatot szeretnék.Vidám természetű vagyok,és családcentrikus.
Balázs
28 éves
Jászberény

Szeretném végre megtalálni a párom! Sajnos ez idáig ez nem sikerült, de mint ahogy mondják "a remény hal meg utoljára"...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/jaszbereny
Nyomtatás dátuma: 2014-11-22 00:49:39