Társkereső Jászberény

jegyezz meg

Társkeresés Jászberényben (Jász-Nagykun-Szolnok)

Jászberényi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 139 társkereső tag vár rád Jászberény és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Jászberény város az Észak-Alföldi régióban, Jász-Nagykun-Szolnok megyében fekszik; a Jászberényi kistérség központja. Gyakran emlegetik a Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Jászberény és környékéről:

Kamilla
40 éves
Jászberény

Szia! A Kamilla név nekem is nagyon tetszik. Ezért választottam, ide. Jászberény közelében élek, a 15 éves fiammal. A magasságom 174 cm, mezítláb!:-) A gondolkodásom pozitív, a logikám jó, a memóriám pocsék, a melleim nagyok, a természetem vidám, a tájékozódásom harmatgyenge(de van GPSem...
Kati1221
35 éves
Jászberény

Szeretnék szeretni,szerelmet szerezni,szerelmes szívemet,szívedhez szegezni:)!Én 1 őszinte,szeretni tudo,szeretni valo pasikát szeretnék:)!Öszinte,teli szeretettel lévö szivvel várlak:)!Bevállalos csaj vagyok,élj a mának,és soha ne mond,hogy soha:))!
Magdi
74 éves
Jászberény

Vigkedélyü, életvidám, öszinte vagyok. Hasonló adottsággal rendelkező társat keresek. Szeretem a zenét, olvasni, rejtvényt fejteni, kirándulni, főzőcskézni ,de ezenkivül még több lényeges dolog is érdekel.
Piroska
67 éves
Jászberény

Víg kedélyű nagymama vagyok. Az embernek magát jellemezni nehéz. Ha megakarsz ismerni meg tudod! Mottóm: Szeretni és szeretve lenni!
Csillag
48 éves
Jászberény

46 éves nő vagyok. Laza tartós kapcsolatot keresek, Jász-Nagykun Szolnok megyéből és közeléből. Ha érdekel, írj emait
Gabi
50 éves
Jászberény

Érzelemgazdag,empatikus,romantikus,de reálisan gondolkodó nő vagyok. Szabadidőmben szeretek kirándulni, színházba,moziba járni,de kedvelem a csendes otthon töltött estéket is.Semmit nem szeretnék elhamarkodni.
Leona24
23 éves
Jászberény

Egy olyan nőnek jellemeznèm magam akinek rendkìvül fontos a hűsèg, őszintesèg. Nyitott èletvidám ember vagyok. Mindig az èlet napos oldalât làtom mèg a legborùsabb napokon is, imàdok mosolyogni. A kapcsolata...
Elíz
57 éves
Jászberény

Kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló tartós, legális kapcsolatot keresek. "Szeretni és szeretve lenni"
liliom81
32 éves
Jászberény

Előbb utóbb úgyis kiderül minden. Olvasok a szemedben, de a sorok között is. Nem vagyok az a kimondottan veszekedős, inkább a kompromisszumot keresem. Sok mindenkit szeretek és elfogadok, de ha valaki visszaél a bizalmammal, azt nehezen tudom újra befogadni az életembe. Szeretem a természe...
Erzsébet
56 éves
Jászberény

Vannak vágyaim, céljaim, szeretem a rock zenét, a túrázást, a jó beszélgetéseket, hozzám hasonlóak ismeretségét keresem.


Párkereső urak

Társkereső urak Jászberény és környékéről:

Attila
33 éves
Jászberény

Próbálok komoly kapcsolatot keresni. Több, mint kettő éve egyedül élek. Gondoltam megpróbálom ezt a módját is a párkeresésnek.
Balázs
27 éves
Jászberény

Balázs
19 éves
Jászberény

Szeretnék egy olyan lánnyal megismerkedni akivel lehet tartós kapcsolatom, akinek nem az számít hogy nézek ki hanem az hogy SZERET <3
zoltán
40 éves
Jászberény

Zoltán vagyok Jászberényből. 38éves,elvált. Komoly kapcsolatot szeretnék.Vidám természetű vagyok,és családcentrikus.
Dawe
22 éves
Jászberény

Hello mindenki :) Egy kedves, barátságos srác vagyok, háztartásigép-szerelőként dolgozom és emellett még tanulok. Könnyen ismerkedem, könnyen barátkozom, de akit megkedvelek, az többé nem szabadul mert nagyon ragaszkodó típus vagyok :P Az igazat megvallva komoly kapcsolat céljából regisztráltam,...
Zoltán
34 éves
Jászberény

Sziasztok! Magamról néhány gondolat, ami fedi a valóságot: Szép időben (tavasztól őszig ) biciklizős Enni szeretős, de nem látszik rajtam :) Különleges szép dolgokat csodálós Barátaimmal szívesen együtt levős. Barkácsolós Kertben szívesen tevékenykedős Lakást felújítós Este filmnézős Ba...
Zsolt
49 éves
Jászberény

Szeretem a természetet. Szabadidőmben szívesen kertészkedem, túrázom és kerékpározom. A focit már inkább csak nézem. Szívesen járok színházba, amikor tehetem. A többit személyesen.
Sándor
32 éves
Jászberény

istvan
32 éves
Jászberény

Komoly kapcsolatot keresek! Aki szeretne megismerni irjon de a többit majd személyesen! Az átlagos külső hatalmas szeretnivalo szívet rejt!
Zoli
60 éves
Jászberény

Szeretek nyugalomban élni. Sokat utazom, magamról nem szeretek írni, inkább ti írjátok .hogy kik vagytok.Személyes ismerkedés meghatározó!Tesi -földrajz szakos tanár vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/jaszbereny
Nyomtatás dátuma: 2014-08-21 10:12:55