Társkereső Jászberény

jegyezz meg

Társkeresés Jászberényben (Jász-Nagykun-Szolnok)

Jászberényi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 125 társkereső tag vár rád Jászberény és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Jászberény város az Észak-Alföldi régióban, Jász-Nagykun-Szolnok megyében fekszik; a Jászberényi járás központja. Gyakran emlegetik a Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Jászberény és környékéről:

Bea
43 éves
Jászberény

A világra és az emberek felé nyitott nő vagyok. Párkapcsolatban a bizalmat, hűséget és a kölcsönös tiszteletet tartom a legfontosabbnak. Szeretek sütni-főzni, a rendet a környezetemben. Irodai munkát végzek, amellett szívesen túrázom, a természetjárás feltölt. Szabadidőmben szeretek olvasni, főké...
Betti
38 éves
Jászberény

Sziasztok!Akit én keresek,az nem otthonülő típus,szeret minden új dolgot kipróbálni,szabad idejében mocorogni,kirándulni.Más szempontból viszont már kiélte magát és szeretne lehorgonyozni.Ha magadra ismersz írjál!
Elíz
58 éves
Jászberény

Hagyományos értékrend szerint élek, nyitott vagyok mindenre ami az életet szebbé, tartalmasabbá teszi. Kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló tartós, legális kapcsolatot keresek.
Márti
41 éves
Jászberény

Keresem a páromat aki vidám,aki őszinte,aki megnevettet.Szabadidőmben úszok,kirándulok,moziba járok.Vidám,barátságos hölgy vagyok.
Csilla
23 éves
Jászberény

Komoly kapcsolatot keresek, majd a későbbiek folyamán családot szeretnék a megfelelő személlyel! Szeretem az állatokat és van egy cicám.Régebben modellkedtem most jelenleg egy óvodában dolgozok! Röviden ennyi! :)
Zsuzsa
59 éves
Jászberény

57 éves elvált nő vagyok, keresem a párom egy fiatalos férfi személyében, 50-es 60-as korosztályból.
liliom81
33 éves
Jászberény

Előbb utóbb úgyis kiderül minden. Olvasok a szemedben, de a sorok között is. Nem vagyok az a kimondottan veszekedős, inkább a kompromisszumot keresem. Sok mindenkit szeretek és elfogadok, de ha valaki visszaél a bizalmammal, azt nehezen tudom újra befogadni az életembe. Szeretem a természe...
Évi
35 éves
Jászberény

A nő akkor válik nővé, ha van mellette egy igazi férfi, aki engedi, hogy a nőiesség felszabadulhasson. A nő akkor lesz nő, amikor érzi a szeretetet, és az érzelmi biztonságot, amit a férfi ad. Ekkor kinyílik nőiessége, mint egy csodás virág. A nő akkor boldog, ha szeretik és ezt viszonozva szeret...
Katalin
52 éves
Jászberény

Vigkedélyü, házias mindenre nyitott vagyok. Olyan kapcsolatott szeretnék, ami öszinteségen, bizalmon, és szereteten alapszik.Szeretem a kihivásokat.
Andi
48 éves
Jászberény

"Minden csoda az enyém lehet. Megépíthetem az álmaimat-de lassan.Téglánként. Minden tégla lerakásához türelem kell, kitartó szorgalom, s főleg hit, hogy ebből ház lesz." Hiszek a szeretetben. :)


Párkereső urak

Társkereső urak Jászberény és környékéről:

László
49 éves
Jászberény

Mert mind odaérünk Ki lassan, ki gyorsan Csak nem tudjuk mikor, Mert nem tudjuk, hol van Hogy ott azok a fények milyen messze égnek, S miért tépsz feléjük, mint szédült bogár?...
László
40 éves
Jászberény

Szia! Te össze tudnád foglalni az életed 1000 karakterben? Igen, akkor ne olvasd tovább!:) A válaszod nem és az életed nem csak kérdőjelekből áll, akkor már megérte rám kattintanod. Hm..szavakban nehéz leírni egy életet, ha kíváncsi vagy a folytatásra, akkor Ismerj meg! Szép napot! :)
Balázs
28 éves
Jászberény

Szeretném végre megtalálni a párom! Sajnos ez idáig ez nem sikerült, de mint ahogy mondják "a remény hal meg utoljára"...
Sándor
33 éves
Jászberény

Mások által humorosnak mondott egyszerű,családcentrikus vagyok.Szeretek a természetben lenni,szabad időmet a barátaimmal tölteni.Szeretem az állatokat főként a kutyákat.De hiányzik az életemből a társam,párom akivel a mindennapokat megélhetem.Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide.
Tamás
36 éves
Jászberény

"Ahhoz, hogy egy férfi és egy nő boldog legyen együtt, ahhoz nem elég, hogy szeretik egymást. Nem elég a vágy és a törődés, a szeretet, az őszinteség, az önzetlen adás. Meg kell egymást ismerni, el kell egymást fogadni, hibáival és hiányosságaival együtt. El kell tudni fogadni egymás rigolyá...
Pali
61 éves
Jászberény

Zenét és természetet szerető személy vagyok.Magam vezetem a háztartásomat,mosok,főzök,takarítok.A jelenlegi munkahelyemen 5 éve dolgozok.Németül beszélek és angolt tanulok.Szeretem a vígjátékokat,zenés vetélkedőket,ókori történelmi filmeket,varázslatos filmeket,mesefilmeket is megnézek.
István
34 éves
Jászberény

Én egy életvidám, emberszerető férfi vagyok. Szeretem a munkámat, szabadidőmben sokszor nézek filmet, számítógépezek időnként sportolok. Szeretek biciklizni, kirándulni. Keresem páromat, aki megosztaná velem az életét, akivel megbeszélhetjük mindennapjainkat. Csak komoly kapcsolat érdekel.
Zoli
61 éves
Jászberény

Szeretek nyugalomban élni. Sokat utazom, magamról nem szeretek írni, inkább ti írjátok .hogy kik vagytok.Személyes ismerkedés meghatározó!Tesi -földrajz szakos tanár vagyok.
Sandor001
33 éves
Jászberény

Komoly kapcsolatot kereső jászberényi srác vagyok, ha szimpatikusnak találsz adatlapom alapján írj bátran :) .
Laca
62 éves
Jászberény

Egyedül élek és keresem társam tartós kapcsolatra.Legyen őszinte családcentrikus,talán most sikerül!!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/jaszbereny
Nyomtatás dátuma: 2015-08-28 21:06:43