Társkereső Jászberény

jegyezz meg

Társkeresés Jászberényben (Jász-Nagykun-Szolnok)

Jászberényi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 150 társkereső tag vár rád Jászberény és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Jászberény város az Észak-Alföldi régióban, Jász-Nagykun-Szolnok megyében fekszik; a Jászberényi járás központja. Gyakran emlegetik a Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Jászberény és környékéről:

Judit
36 éves
Jászberény

Határozott, céltudatos személyiség keresi párját hosszú távra. Nem kérek többet, mint amit én is adni tudok...
Ildikó
47 éves
Jászberény

Családom és barátaim szerint én egy vidám természetű, pozitív gondolkodású, romantikus nő vagyok. Keresem a hasonló tulajdonságokkal rendelkező férfit, de az sem baj, ha Ő talál meg engem...
Valéria
47 éves
Jászberény

Ami lényeges, az a szemnek láthatatlan. :-) Mosolyogj a világra és a világ visszamosolyog Rád!....
Elíz
57 éves
Jászberény

Hagyományos értékrend szerint élek, nyitott vagyok mindenre ami az életet szebbé, tartalmasabbá teszi. Kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló tartós, legális kapcsolatot keresek.
Csillag
49 éves
Jászberény

46 éves nő vagyok. Laza tartós kapcsolatot keresek, Jász-Nagykun Szolnok megyéből és közeléből. Ha érdekel, írj emait
Marcsi
29 éves
Jászberény

Szia! Akár csak mások Én is keresem a páromat, aki minden jó és rossz tulajdonságommal együtt szeretni tud. Hogy itt találom-e meg, majd meglátjuk:)
Kitti
42 éves
Jászberény

"Egyszer arra járhatnál, egyszer rám találhatnál, És akkor belém eshetnél, s rögtön el is vihetnél. Vagy inkább ott maradhatnál, nálam bekuckózhatnál. Simán átölelhetnél, csak hallgatnál és kérdeznél."
Liliana
44 éves
Jászberény

Életvidám, érdeklődő, nyitott természet vagyok. Párkapcsolatban nincs kőbe vésett ideál, fontos a humorérzék, kölcsönös megbecsülés. A többit mi alakítjuk.
Zsuzsa
59 éves
Jászberény

57 éves elvált nő vagyok, keresem a párom egy fiatalos férfi személyében, 50-es 60-as korosztályból.
Kati1221
36 éves
Jászberény

Szeretnék szeretni,szerelmet szerezni,szerelmes szívemet,szívedhez szegezni:)!Én 1 őszinte,szeretni tudo,szeretni valo pasikát szeretnék:)!Öszinte,teli szeretettel lévö szivvel várlak:)!Bevállalos csaj vagyok,élj a mának,és soha ne mond,hogy soha:))!


Párkereső urak

Társkereső urak Jászberény és környékéről:

Marci
33 éves
Jászberény

József
57 éves
Jászberény

Rendezett életvitellel, hosszú távú, komoly kapcsolathoz szeretném megtalálni a párom. Mivel még aktívan dolgozom, így részemről a földrajzi közelség is lényeges szempont.
Peti
38 éves
Jászberény

Szia! Életvidám, optimista srác vagyok, semmi különleges:):):)...És egyedülálló...Alapvetően szép, kerek életem van, persze van pár dolog, ami (aki) hiányzik belőle. Nem vagyok telhetetlen, beérem kevéssel is ("a kevesebb néha több"). Ha jól esne, csak hogy kapj egy levelet, hogy néha ...
Tibi
28 éves
Jászberény

Versenyszerűen baseballozok. Téli és nyári sportokat egyaránt kedvelem és űzöm is, amikor csak tudom. Szeretek színházba, moziba, kirándulni járni, utazni. Egészség-centrikus vagyok táplálkozásban, életmódban egyaránt és így is tervezem a jövőmet :)
PETI
35 éves
Jászberény

36 éves, magas, ápolt, kedves, család centrikus, káros szenvedélyekkel nem élő, jászsági férfi vagyok! Képek, privátban! Privátban írj légy szíves, nem mindig kapok értesítést! Köszönöm szépen! Szép napot!
Norbi123
44 éves
Jászberény

Tarzan Jane-t keresi! :-) Aki kedvencnek jelölt, kérem írjon levelet, mert nem tudom megnézni ki az :-)
istvan
33 éves
Jászberény

Komoly kapcsolatot keresek! Aki szeretne megismerni irjon de a többit majd személyesen! Az átlagos külső hatalmas szeretnivalo szívet rejt!
Sándor
32 éves
Jászberény

Mások által humorosnak mondott egyszerű,családcentrikus vagyok.Szeretek a természetben lenni,szabad időmet a barátaimmal tölteni.Szeretem az állatokat főként a kutyákat.De hiányzik az életemből a társam,párom akivel a mindennapokat megélhetem.Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide.
János
53 éves
Jászberény

Kereslek talán megtalállak! Keresem a párom tartós és tartalmas kapcsolatra ,hazugságok és sallangok nélkül!
Zsolti
39 éves
Jászberény

Sziasztok! Az életet élvezni kell, és majd megtervezi önmagát... Ha szeretnek engem olyannak, amilyen vagyok... JÓ! Ha nem az Ő veszteségük!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/jaszbereny
Nyomtatás dátuma: 2015-01-27 17:50:54