Társkereső Hódmezővásárhely

jegyezz meg

Társkeresés Hódmezővásárhelyen (Csongrád)

Hódmezővásárhelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 186 társkereső tag vár rád Hódmezővásárhely és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Hódmezővásárhely () megyei jogú város, Csongrád megye második legnagyobb népességű és Magyarország második legnagyobb területű városa. Évszázadok óta egyike az Alföld legfontosabb gazdasági és kulturális központjainak, a legsikerebb egykori mezővárosok közé tartozik. A 20. század közepéig az ország legnépesebb városai közé tartozott: 1920-ban az ötödik, 1930-ban a tizedik helyen állt, 2010-ben már csak a huszonkettedik. 1950 és 1961 között Csongrád megye székhelye volt. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Hódmezővásárhely és környékéről:

Andrea
40 éves
Hódmezővásárhely

csak is komoly kapcsolat érdekel. A hazug komolytalanok kíméljenek. Boldogság az a fontos számomra!Ha te is azt keresed Írj!
Terézia
63 éves
Hódmezővásárhely

Kedves, nyitott, viszonylag rugalmas értelmiségi nő vagyok, korábban középiskolai tanár.Szeretem a tartalmas emberi kapcsolatokat. Az életet igyekszem harmonikusan, aktívan élni( család, kultúra, mozgás).
Kata
26 éves
Hódmezővásárhely

Vidám, kicsit bolondos természet vagyok, szeretem az időmet másokkal eltölteni, szeretem a közös sörözéseket, a jó kis kerti partikat, a jó beszélgetéseket. Szeretek mosolyt csalni az emberek arcára, élvezni az élet apró örömeit. Őszinte vagyok, nyitott gondolkodású és a hasonló emberek társaságá...
Erika
41 éves
Hódmezővásárhely

Helló Kedves Társkereső! 41 éves vagyok,mégis kicsit ártatlan.Hosszú házasságom ért véget és mint értelmes felnőtt,tanultam a múltból.Nem voltam rossz feleség,úgy gondolom,próbáltam a munkámban és otthon is helytállni.Túl fiatalok voltunk és lentről kezdtük fiatalon,nem ismertük az őszinte sze...
Ili
34 éves
Hódmezővásárhely

Barátaim kedvesnek, jószívűnek és megértőnek tartanak, egy kapcsolatban elengedhetetlenül fontosnak tartom a kölcsönös bizalmat, hűséget, odaadást,kitartást és ami, talán a legfontosabb a vonzalmat.Szeretném megtalálni azt férfit, aki ugyanezeket keresi.
karácsonyi judit
67 éves
Hódmezővásárhely

Judit
57 éves
Hódmezővásárhely

Bármit írhatnék ide. Ha megismersz, magad döntheted el, hogy milyen vagyok. Szeretnélek megtalálni, tartozni hozzád, de nem láncra verni. Szeretném, ha toleráns párjai lennénk egymásnak, ha kiegészítenénk egymást, egymás életét tennénk tartalmasabbá, szebbé. Nem vagyok előfizető, nem tudok írni, ...
Erzsi
61 éves
Hódmezővásárhely

Már nem dolgozó hölgy vagyok aki keresi párját!Alapból vidám,társaságot szerető emberként élem az életem.
Magdolna
48 éves
Hódmezővásárhely

Kedves, barátságos vagyok, szeretem az embereket, a tiszta helyzeteket. A párkapcsolatban kölcsönös szeretetre, szerelemre, tiszteletre vágyom. Inkább hosszabb távú, tartós kapcsolatot szeretnék. Szabadidőmben olvasok, sétálok, kirándulok, moziba megyek, szeretek beszélgetni. Két gyermekem velem...
zsuzsanna
53 éves
Hódmezővásárhely

Független hölgy vagyok és barátot és táncpartnert keresek egyenlőre!


Párkereső urak

Társkereső urak Hódmezővásárhely és környékéről:

László
65 éves
Hódmezővásárhely

A fotóim 2013.01.04-én készültek.A koromat a számok jelzik.Aki a számok alapján keres és nem a megjelenés és nem a szimpátia dönti el a vonzalmat, az nem szerelmet keres és nem érzelmi alapon lévő párkapcsolatot.Az ne olvassa tovább!! AZ ÉLET MEGÉLÉSÉBE A MINŐSÉG A FONTOS ! Fiatalos,fiatalosan ...
Dave85
29 éves
Hódmezővásárhely

Szia! Imádok utazni, kirándulni és túrázni, kedvelt uticéljaim közé tartozik a Kárpátok vadregényes hegyei. Jellemző rám az újdonságok iránti fogékonyság és sokoldalúság, mindig sikerül meglepnem környezetemet. Fontosnak tartom, hogy mindig képezzem magam és bővítsem ismereteimet. Akit ...
Adrián
36 éves
Hódmezővásárhely

Sportos, igényes modern, barátságos férfi vagyok. Keresem párom, komolyabb gondolkodású lány személyében.
János
53 éves
Hódmezővásárhely

Alapból jókedvű,vidám ,felelősségteljes fiatalember vagyok!Szeretem a stílust,a hangulatokat,vannak szabadidős kedvteléseim de nincsenek kőbe vésve!
Zsolt
49 éves
Hódmezővásárhely

Keresem a másik felem, egyedül élek :(--és nem jó egyedül, társra vágyom aki nem megváltoztatni akar :)
Csaba
34 éves
Hódmezővásárhely

Szeretem a filmeket, zenét, szívesen olvasok és mászkálok. Érdekelnek az újdonságok, az ismeretlen és van mikor csak egyszerűen csak lusta vagyok.
Attila
39 éves
Hódmezővásárhely

Én egy nyitott gondolkodású emberi tulajdonságokat szem előtt tartó jó humorú személynek tartom magam .
Zsolt
35 éves
Hódmezővásárhely

A kezdet mindig tiszta,mindig izgalmas,aztán jönnek a hibák és a kompromisszumok.Mi teremtjük a saját démonainkat, persze vannak akik szerint a változás veszélyes, de ha van valaki melletted, lehet tiszta és könnyebb.
Imre
49 éves
Hódmezővásárhely

Én egy megbízható,őszinte,szeretetre vágyó ember vagyok. Szeretnék újra hinni a boldogságban! Keresem azt az igényes,csinos, házias,megbízható Hölgyet, aki komoly kapcsolatra vágyik. Szeretem a Tiszát a Balatont a Tengert. Szeretek kirándulni, fürdőkbe járni, úszni, a meleg vízben lazulni, beszé...
Imre
38 éves
Hódmezővásárhely

Szerény,csendes,jó kedvű srác vagyok.Szabadidőmben például moziba járok,vagy kirándulok,illetve néha discoba is járok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Hódmezővásárhely környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/hodmezovasarhely
Nyomtatás dátuma: 2014-04-24 12:03:37