Társkereső Hódmezővásárhely

jegyezz meg

Társkeresés Hódmezővásárhelyen (Csongrád)

Hódmezővásárhelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 139 társkereső tag vár rád Hódmezővásárhely és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Hódmezővásárhely () megyei jogú város, Csongrád megye második legnagyobb népességű és Magyarország második legnagyobb területű városa. A Hódmezővásárhelyi járás és kistérség központja. Évszázadok óta egyike az Alföld legfontosabb gazdasági és kulturális központjainak, a legsikerebb egykori mezővárosok közé tartozik. A 20. század közepéig az ország legnépesebb városai közé tartozott: 1920-ban az ötödik, 1930-ban a tizedik helyen állt, 2010-ben már csak a huszonkettedik. 1950 és 1961 között Csongrád megye székhelye volt. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Hódmezővásárhely és környékéről:

Andrea
40 éves
Hódmezővásárhely

Sziasztok, 40 éves hódmezővásàrhelyi nő vagyok. Szeretek jókedvű lenni, imádok nevetni. Olvasok, festek, rajzolok. Sok kreativ hobym van. Szeretek táncolni, azaz kubai salsázok. Németül és angolul is beszélek.
Kata
27 éves
Hódmezővásárhely

Vidám, kicsit bolondos természet vagyok, szeretem az időmet másokkal eltölteni, szeretem a közös sörözéseket, a jó kis kerti partikat, a jó beszélgetéseket. Szeretek mosolyt csalni az emberek arcára, élvezni az élet apró örömeit. Őszinte vagyok, nyitott gondolkodású és a hasonló emberek társaságá...
karácsonyi judit
69 éves
Hódmezővásárhely

Vivi
24 éves
Hódmezővásárhely

Szia ! Ha van kedved és szimpatikus vagyok akkor írj bátran.( Semilyen filmes karrier és fotózás és hátmas nem érdekel. )
Petra
21 éves
Hódmezővásárhely

Szeretnék végre egy megértő társra találni. Kérdezzetek nyugodtan, szívesen válaszolok. A "csak arra kellesz" típusúak kíméljenek. ( egyszerűen unalmas és szerintem szánalmas az valakitől aki nem ismer és soha semmi köze nem volt hozzám egyből azzal kezdi hogy "benne lennél blah ...
Erika
40 éves
Hódmezővásárhely

Kedves, őszinte, romantikus, mások által csinosnak mondott, németjuhász kutyus-rajongó nő vagyok, aki nagyon szeret utazni, kirándulni, szabadidejében zenét hallgatni. Ha Te is hasonló karakterű vagy férfiként és magasabb nálam, akkor légyszi küldj valamilyen jelet!
Magdolna
50 éves
Hódmezővásárhely

Kedves, barátságos vagyok, szeretem az embereket, a tiszta helyzeteket. A párkapcsolatban kölcsönös szeretetre, szerelemre, tiszteletre vágyom. Inkább hosszabb távú, tartós kapcsolatot szeretnék. Szabadidőmben olvasok, sétálok, kirándulok, moziba megyek, szeretek beszélgetni. Két gyermekem velem...
Judit
63 éves
Hódmezővásárhely

Nagyon egyenes őszinte emberként ismernek. Sokat sportolok /úszás, biciklizés/,azt hiszem ezzel kompenzálom a magányomat. Alapvetően romantikus alkat vagyok,talán túlzottan is. Hasonló érdeklődésű partnerrel szeretnék megismerkedni.
Mariann
29 éves
Hódmezővásárhely

Kedves, őszinte lánynak tartom magam, értékelem a humort és keresem a társamat. :) Szeretek olvasni, moziba menni és sétálni.
Anna
25 éves
Hódmezővásárhely

Nagyon szeretem a kutyámat egy olyan érzelmes pasit keresek aki ezt eltudja fogadni hogy nagy kutyás vagyok.


Párkereső urak

Társkereső urak Hódmezővásárhely és környékéről:

János
75 éves
Hódmezővásárhely

Egyedül élek! Nyugdijas,aktivan dolgozó vállalkozó vagyok. Elfoglaltságom miatt,ezuton keresném azon kedves magára és környezetére is igényes hölgy társaságát,aki az adataim ismeretében szeretne velem megismerkedni. Én magamat hasonló adottságokkal rendelkező embernek tartom! "Élj a mána...
Gábor
29 éves
Hódmezővásárhely

Soha ne felejts el mosolyogni, még akkor sem, ha szomorú vagy, mert lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba!
Vackor
34 éves
Hódmezővásárhely

Képek, karakterek sokszor nem fedik a valóságot. De a céljaink egyek. Megtaláljuk az igazit. Írhatok bármit, a döntés úgy is két ember szimpátiáján múlik. Ez utániakat már úgy is közösen éljük meg. Úgyhogy a te döntésed hogy csatlakozol-e a való világhoz vagy álmodozol itt tovább a gépe előtt. ...
Ferenc
39 éves
Hódmezővásárhely

39 éves férfi vagyok. A "langyos vízre" jellemző dolgokat nem szeretem, inkább az intenzív dolgokat kedvelem. Érdekel a természet,természettudomány és a fotózással kapcsolatos dolgok.
Sanyi
34 éves
Hódmezővásárhely

Sziasztok! Sanyi vagyok, Hódmezővásárhelyen élek. Szabad időmben - munka mellett - masszőrködöm. Szeretek olvasni, filmezni, jó társaságban beszélgetni egyet. Ha szimpatikus vagyok e néhány sort követően kérlek ne habozz! Írj!
Tamás
30 éves
Hódmezővásárhely

Sziasztok! Beszélgessünk és nézzük meg, mit hozunk ki a másik félből! :) Alapvetően ismerkedni, csevegni vagyok itt. Céltudatos, határozott férfi vagyok, időnként azonban kell egy pici lökés, hogy újra lendületbe jöjjek. Telente Svájcban dolgozok egy síüdülőben, így szabadnapjaimon lehetőség...
Álmos
40 éves
Hódmezővásárhely

Szeretem a természetet, az aktív kikapcsolódást. Úszok, kerékpározom. Bulika ritkán. Türelmes, toleráns vagyok; legalább is velem.
László
61 éves
Hódmezővásárhely

A fotóim 2013.01.04-én készültek.A koromat a számok jelzik.Aki a számok alapján keres és nem a megjelenés és nem a szimpátia dönti el a vonzalmat, az nem szerelmet keres és nem érzelmi alapon lévő párkapcsolatot.Az ne olvassa tovább!! AZ ÉLET MEGÉLÉSÉBE A MINŐSÉG A FONTOS ! Fiatalos,fiatalosan ...
Feri
26 éves
Hódmezővásárhely

Egy átlagos fiatal srác vagyok, aki magányosan érzi magát. Szándékaimat még én sem tudom, majd az idő eldönti :) Röviden ennyi lenne, ha szeretnél megismerni írj bátran.
Zsolt
50 éves
Hódmezővásárhely

Keresem a másik felem, egyedül élek :(--és nem jó egyedül, társra vágyom aki nem megváltoztatni akar :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Hódmezővásárhely környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/hodmezovasarhely
Nyomtatás dátuma: 2015-10-04 21:31:03