Társkereső Hódmezővásárhely

jegyezz meg

Társkeresés Hódmezővásárhelyen (Csongrád)

Hódmezővásárhelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 169 társkereső tag vár rád Hódmezővásárhely és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Hódmezővásárhely () megyei jogú város, Csongrád megye második legnagyobb népességű és Magyarország második legnagyobb területű városa. Évszázadok óta egyike az Alföld legfontosabb gazdasági és kulturális központjainak, a legsikerebb egykori mezővárosok közé tartozik. A 20. század közepéig az ország legnépesebb városai közé tartozott: 1920-ban az ötödik, 1930-ban a tizedik helyen állt, 2010-ben már csak a huszonkettedik. 1950 és 1961 között Csongrád megye székhelye volt. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Hódmezővásárhely és környékéről:

Anikó
42 éves
Hódmezővásárhely

Alapjában véve egy örök optimista ember vagyok,csak nagyon ritkán szomorodom el,amikor már nagyon össze csapnak a felhők a fejem fölött!Családcentrikus vagyok,vidám,rendszerető, és maximalista!Imádok táncolni és bulizni de legfőképpen a gyerekeimet imádom!Ehhez hozzá is tenném,hogy ha a gyermekei...
Szilvi
33 éves
Hódmezővásárhely

Őszinte, beszédes, társaság kedvelő lány vagyok. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam erre az oldalra.
Andi
28 éves
Hódmezővásárhely

Keresem a párom, komoly kapcsolat céljából. Kimondott ideálom nincs, lényeg hogy jól megértsük egymást. :)
Kata
26 éves
Hódmezővásárhely

Vidám, kicsit bolondos természet vagyok, szeretem az időmet másokkal eltölteni, szeretem a közös sörözéseket, a jó kis kerti partikat, a jó beszélgetéseket. Szeretek mosolyt csalni az emberek arcára, élvezni az élet apró örömeit. Őszinte vagyok, nyitott gondolkodású és a hasonló emberek társaságá...
karácsonyi judit
68 éves
Hódmezővásárhely

Petra
20 éves
Hódmezővásárhely

Szeretnék végre egy megértő társra találni. Kérdezzetek nyugodtan, szívesen válaszolok. A "csak arra kellesz" típusúak kíméljenek. ( egyszerűen unalmas és szerintem szánalmas az valakitől aki nem ismer és soha semmi köze nem volt hozzám egyből azzal kezdi hogy "benne lennél blah ...
Terézia
64 éves
Hódmezővásárhely

Kedves, nyitott, viszonylag rugalmas értelmiségi nő vagyok, korábban középiskolai tanár.Szeretem a tartalmas emberi kapcsolatokat. Az életet igyekszem harmonikusan, aktívan élni( család, kultúra, mozgás).
Judit
57 éves
Hódmezővásárhely

Bármit írhatnék ide. Ha megismersz, magad döntheted el, hogy milyen vagyok. Szeretnélek megtalálni, tartozni hozzád, de nem láncra verni. Szeretném, ha toleráns párjai lennénk egymásnak, ha kiegészítenénk egymást, egymás életét tennénk tartalmasabbá, szebbé. Nem vagyok előfizető, nem tudok írni, ...
Nóra
39 éves
Hódmezővásárhely

Természetet, természetes dolgokat kedvelő nő vagyok.Keresem a nekem való férfit, akiben van kellő energia, türelem, humor és kíváncsiság :)
Zsuzsa
36 éves
Hódmezővásárhely

Üdv idegen :) Ismerkedés céljából regisztráltam az oldalra, barátkozni szeretnék. Szimpla barátságra is nyitott vagyok, de belevágnék akár egy tartós kapcsolatba is. Sportos, humoros, intelligens és komoly férfiak leveleit várom :) UI: A külső nem lényeg :)


Párkereső urak

Társkereső urak Hódmezővásárhely és környékéről:

Imre
39 éves
Hódmezővásárhely

Szerény,csendes,jó kedvű srác vagyok.Szabadidőmben például moziba járok,vagy kirándulok,illetve néha discoba is járok.
Gábor
28 éves
Hódmezővásárhely

Soha ne felejts el mosolyogni, még akkor sem, ha szomorú vagy, mert lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba!
Győző
56 éves
Hódmezővásárhely

szevasztok én egy elvált férfi vagyok.Keresem társamat. egy szereteten alapuló társkapcsolatot szeretnék
Dave85
29 éves
Hódmezővásárhely

Szia! Imádok utazni, kirándulni és túrázni, kedvelt uticéljaim közé tartozik a Kárpátok vadregényes hegyei. Jellemző rám az újdonságok iránti fogékonyság és sokoldalúság, mindig sikerül meglepnem környezetemet. Fontosnak tartom, hogy mindig képezzem magam és bővítsem ismereteimet. Akit ...
Levente
33 éves
Hódmezővásárhely

Komoly kapcsolatot keresek. Nyugisabb, hűséges természetű vagyok. Szabadidőmben szeretek utazni, sportolni...
Attila
35 éves
Hódmezővásárhely

Alapjaiban bak, annak jellemével és hibáival együtt. Számomra fontos a külső és a belső érték együtt, ezt várom el vica versa.
Attila
40 éves
Hódmezővásárhely

Én egy nyitott gondolkodású emberi tulajdonságokat szem előtt tartó jó humorú személynek tartom magam .
Ernő
74 éves
Hódmezővásárhely

Egyedül élek! Nyugdijas,aktivan dolgozó vállalkozó vagyok. Elfoglaltságom miatt,ezuton keresném azon kedves magára és környezetére is igényes hölgy társaságát,aki az adataim ismeretében szeretne velem megismerkedni. Én magamat hasonló adottságokkal rendelkező embernek tartom! "Élj a mána...
Álmos
39 éves
Hódmezővásárhely

Szeretem a természetet, az aktív kikapcsolódást. Úszok, kerékpározom. Bulika ritkán. Türelmes, toleráns vagyok; legalább is velem.
rolcsi
35 éves
Hódmezővásárhely

ez a külsö nagyszivet takar.nagyon tudok szeretni ha volna kit.szeretem az izgalmakat.ha többet szeretnél tudni rólam írj.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Hódmezővásárhely környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/hodmezovasarhely
Nyomtatás dátuma: 2014-08-01 11:47:34