Társkereső Hódmezővásárhely

jegyezz meg

Társkeresés Hódmezővásárhelyen (Csongrád)

Hódmezővásárhelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 187 társkereső tag vár rád Hódmezővásárhely és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Hódmezővásárhely () megyei jogú város, Csongrád megye második legnagyobb népességű és Magyarország második legnagyobb területű városa. Évszázadok óta egyike az Alföld legfontosabb gazdasági és kulturális központjainak, a legsikerebb egykori mezővárosok közé tartozik. A 20. század közepéig az ország legnépesebb városai közé tartozott: 1920-ban az ötödik, 1930-ban a tizedik helyen állt, 2010-ben már csak a huszonkettedik. 1950 és 1961 között Csongrád megye székhelye volt. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Hódmezővásárhely és környékéről:

Andrea
40 éves
Hódmezővásárhely

csak is komoly kapcsolat érdekel. A hazug komolytalanok kíméljenek. Boldogság az a fontos számomra!Ha te is azt keresed Írj!
Kata
26 éves
Hódmezővásárhely

Vidám, kicsit bolondos természet vagyok, szeretem az időmet másokkal eltölteni, szeretem a közös sörözéseket, a jó kis kerti partikat, a jó beszélgetéseket. Szeretek mosolyt csalni az emberek arcára, élvezni az élet apró örömeit. Őszinte vagyok, nyitott gondolkodású és a hasonló emberek társaságá...
karácsonyi judit
67 éves
Hódmezővásárhely

zsuzsanna
53 éves
Hódmezővásárhely

Független hölgy vagyok és barátot és táncpartnert keresek egyenlőre!
Piroska
54 éves
Hódmezővásárhely

Ismerj meg és meg tudod.A személyes találkozás híve vagyok.Az első találkozásnál el dől minden hogy szimpatikusak vagyunk-e egy másnak.
Andrea
57 éves
Hódmezővásárhely

A személyes találkozásban és beszélgetésben hiszek.Optimista ember vagyok, azt vallom, hogy szabadon élni és élni hagyni.Szeretem a kirándulást és utazást, sokat dolgozom.Jó egyedül, de sokkal jobb minden egy partnerrel, őt keresem.
Mariann
27 éves
Hódmezővásárhely

Kedves, őszinte lánynak tartom magam, értékelem a humort és keresem a társamat. :) Szeretek olvasni, moziba menni és sétálni.
Judit
57 éves
Hódmezővásárhely

Bármit írhatnék ide. Ha megismersz, magad döntheted el, hogy milyen vagyok. Szeretnélek megtalálni, tartozni hozzád, de nem láncra verni. Szeretném, ha toleráns párjai lennénk egymásnak, ha kiegészítenénk egymást, egymás életét tennénk tartalmasabbá, szebbé. Nem vagyok előfizető, nem tudok írni, ...
Kriszti1975
38 éves
Hódmezővásárhely

Egy lelki társat keresek - fontosnak tartom a másik iránti tiszteletet, a hűséget. Lehet, hogy ezek ma már elavult értékek, de én ezt szeretném Neked adni. Ha Te is ezt tudod nyújtani (azzal együtt, hogy elfogadsz, amilyen vagyok), írj nyugodtan.
Terézia
63 éves
Hódmezővásárhely

Kedves, nyitott, viszonylag rugalmas értelmiségi nő vagyok, korábban középiskolai tanár.Szeretem a tartalmas emberi kapcsolatokat. Az életet igyekszem harmonikusan, aktívan élni( család, kultúra, mozgás).


Párkereső urak

Társkereső urak Hódmezővásárhely és környékéről:

László
65 éves
Hódmezővásárhely

A fotóim 2013.01.04-én készültek.A koromat a számok jelzik.Aki a számok alapján keres és nem a megjelenés és nem a szimpátia dönti el a vonzalmat, az nem szerelmet keres és nem érzelmi alapon lévő párkapcsolatot.Az ne olvassa tovább!! AZ ÉLET MEGÉLÉSÉBE A MINŐSÉG A FONTOS ! Fiatalos,fiatalosan ...
Csaba
34 éves
Hódmezővásárhely

Szeretem a filmeket, zenét, szívesen olvasok és mászkálok. Érdekelnek az újdonságok, az ismeretlen és van mikor csak egyszerűen csak lusta vagyok.
Attila
39 éves
Hódmezővásárhely

Én egy nyitott gondolkodású emberi tulajdonságokat szem előtt tartó jó humorú személynek tartom magam .
rolcsi
35 éves
Hódmezővásárhely

ez a külsö nagyszivet takar.nagyon tudok szeretni ha volna kit.szeretem az izgalmakat.ha többet szeretnél tudni rólam írj.
Imre
38 éves
Hódmezővásárhely

Szerény,csendes,jó kedvű srác vagyok.Szabadidőmben például moziba járok,vagy kirándulok,illetve néha discoba is járok.
Balázs
25 éves
Hódmezővásárhely

Amit írni tudok magamról 23 éves vagyok, Hódmezővásárhelyen lakom, imádom a kutyákat a saját kutyámat magam képezem munkafeladatokra ez a hobbim minden szabadidőm ezzel töltöm :)
Zsolt
49 éves
Hódmezővásárhely

Keresem a másik felem, egyedül élek :(--és nem jó egyedül, társra vágyom aki nem megváltoztatni akar :)
János
53 éves
Hódmezővásárhely

Alapból jókedvű,vidám ,felelősségteljes fiatalember vagyok!Szeretem a stílust,a hangulatokat,vannak szabadidős kedvteléseim de nincsenek kőbe vésve!
Adrián
36 éves
Hódmezővásárhely

Sportos, igényes modern, barátságos férfi vagyok. Keresem párom, komolyabb gondolkodású lány személyében.
zsolt
32 éves
Hódmezővásárhely

nem szeretnék magamról mesélni,mert felesleges, a másikat megismerni kell!!!!1. id: Mutass őszinte érdeklődést mások iránt. 2. Mosolyogj !!!! “Az, hogy milyen a boldog ember élete, gondolatai milyenségén múlik: így hát ügyelj erre! Ne fogadj be sötét, negatív gondolatokat." - &...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Hódmezővásárhely környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/hodmezovasarhely
Nyomtatás dátuma: 2014-04-20 07:42:39