Társkereső Hódmezővásárhely

jegyezz meg

Társkeresés Hódmezővásárhelyen (Csongrád)

Hódmezővásárhelyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 137 társkereső tag vár rád Hódmezővásárhely és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Hódmezővásárhely () megyei jogú város, Csongrád megye második legnagyobb népességű és Magyarország második legnagyobb területű városa. A Hódmezővásárhelyi járás és kistérség központja. Évszázadok óta egyike az Alföld legfontosabb gazdasági és kulturális központjainak, a legsikerebb egykori mezővárosok közé tartozik. A 20. század közepéig az ország legnépesebb városai közé tartozott: 1920-ban az ötödik, 1930-ban a tizedik helyen állt, 2010-ben már csak a huszonkettedik. 1950 és 1961 között Csongrád megye székhelye volt. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Hódmezővásárhely és környékéről:

Andrea
40 éves
Hódmezővásárhely

Sziasztok, 40 éves hódmezővásàrhelyi nő vagyok. Szeretek jókedvű lenni, imádok nevetni. Olvasok, festek, rajzolok. Sok kreativ hobym van. Szeretek táncolni, azaz kubai salsázok. Németül és angolul is beszélek.
Kata
28 éves
Hódmezővásárhely

Vidám, kicsit bolondos természet vagyok, szeretem az időmet másokkal eltölteni, szeretem a közös sörözéseket, a jó kis kerti partikat, a jó beszélgetéseket. Szeretek mosolyt csalni az emberek arcára, élvezni az élet apró örömeit. Őszinte vagyok, nyitott gondolkodású és a hasonló emberek társaságá...
karácsonyi judit
69 éves
Hódmezővásárhely

Magdolna
50 éves
Hódmezővásárhely

Kedves, barátságos vagyok, szeretem az embereket, a tiszta helyzeteket. A párkapcsolatban kölcsönös szeretetre, szerelemre, tiszteletre vágyom. Inkább hosszabb távú, tartós kapcsolatot szeretnék. Szabadidőmben olvasok, sétálok, kirándulok, moziba megyek, szeretek beszélgetni. Két gyermekem velem...
Marica
60 éves
Hódmezővásárhely

Egyedül álló , vidám, kedves nő vagyok.Szeretem a vizet az úszást a napfényt. Szeretem a természetet. Igyekszem az életem aktívan élni. Rokkantnyugdíjas vagyok, jelenleg nem dolgozok. Rendezetten élek a saját lakásomban. Szeretek sütni-főzni. Egyedül álló férfi ismeretségét keresem. Komoly kapcso...
Erika
40 éves
Hódmezővásárhely

Kedves, őszinte, romantikus, mások által csinosnak mondott, németjuhász kutyus-rajongó nő vagyok, aki nagyon szeret utazni, kirándulni, szabadidejében zenét hallgatni. Ha Te is hasonló karakterű vagy férfiként és magasabb nálam, akkor légyszi küldj valamilyen jelet!
Andrea
59 éves
Hódmezővásárhely

A személyes találkozásban és beszélgetésben hiszek.Optimista ember vagyok, azt vallom, hogy szabadon élni és élni hagyni.Szeretem a kirándulást és utazást, sokat dolgozom.Jó egyedül, de sokkal jobb minden egy partnerrel, őt keresem.
Detty
34 éves
Hódmezővásárhely

Sok mindent megtapasztaltam már életem során. Írhatnék hangzatos sorokat, de nem látom értelmét. Egyszerűen csak keresem a másik felem, akivel boldog lehetek. Nem akarok mindenkinek megfelelni, csak annak az egynek :)
Vivi
24 éves
Hódmezővásárhely

Szia ! Ha van kedved és szimpatikus vagyok akkor írj bátran.( Semilyen filmes karrier és fotózás és hátmas nem érdekel. )
Petra
21 éves
Hódmezővásárhely

Szeretnék végre egy megértő társra találni. Kérdezzetek nyugodtan, szívesen válaszolok. A "csak arra kellesz" típusúak kíméljenek. ( egyszerűen unalmas és szerintem szánalmas az valakitől aki nem ismer és soha semmi köze nem volt hozzám egyből azzal kezdi hogy "benne lennél blah ...


Párkereső urak

Társkereső urak Hódmezővásárhely és környékéről:

Ernő
61 éves
Hódmezővásárhely

Tanyán, vagyis a nagyvilág egy aránylag nyugodt szegletében élek, földműveléssel,jószágtartással foglalkozom.Nyugodt természetű, kiegyensúlyozott lelkivilágú egyén vagyok, akit természetesen az élet számtalan, olykor kiszámíthatatlan fordulata esetenként bizony alaposan arculcsapott... Mindezek e...
Csaba
36 éves
Hódmezővásárhely

Szeretem a filmeket, zenét, szívesen olvasok és mászkálok. Érdekelnek az újdonságok, az ismeretlen és van mikor csak egyszerűen csak lusta vagyok.
Bertalan
56 éves
Hódmezővásárhely

Az életet nem választjuk hanem éljük.Ezt szeretném én is egy csinos intelligens hölggyel.Válófélben vagyok.Tartós kapcsolatot keresek.
Flórián
19 éves
Hódmezővásárhely

tartós kapcsolatra vágyom mert meguntam hogy kihasználtak egy normális vicces lelkitársat keresnék hobbim a motorozás állatok meg még sok minden nem szeretem ha egy lány azért jön össze egy fiuval mert sok pénze van inkább a szerelem híve vagyok :( engem ne a pénzemért szeressenek :D előr...
laci54
61 éves
Hódmezővásárhely

János
75 éves
Hódmezővásárhely

Egyedül élek! Nyugdijas,aktivan dolgozó vállalkozó vagyok. Elfoglaltságom miatt,ezuton keresném azon kedves magára és környezetére is igényes hölgy társaságát,aki az adataim ismeretében szeretne velem megismerkedni. Én magamat hasonló adottságokkal rendelkező embernek tartom! "Élj a mána...
Sanyi
34 éves
Hódmezővásárhely

Sziasztok! Sanyi vagyok, Hódmezővásárhelyen élek. Szabad időmben - munka mellett - masszőrködöm. Szeretek olvasni, filmezni, jó társaságban beszélgetni egyet. Ha szimpatikus vagyok e néhány sort követően kérlek ne habozz! Írj!
László
62 éves
Hódmezővásárhely

A fotóim 2013.01.04-én készültek.A koromat a számok jelzik.Aki a számok alapján keres és nem a megjelenés és nem a szimpátia dönti el a vonzalmat, az nem szerelmet keres és nem érzelmi alapon lévő párkapcsolatot.Az ne olvassa tovább!! AZ ÉLET MEGÉLÉSÉBE A MINŐSÉG A FONTOS ! Fiatalos,fiatalosan ...
György
43 éves
Hódmezővásárhely

2 gyermekes egyedül nevelő apuka vagyok aki keresi hozzá illő szerény női társamat .magam jellemezni nem szeretem aki is az tudja milyen vagyok: rendes vidám fiatal legény.
Vackor
34 éves
Hódmezővásárhely

Ki vagyok en, hogy magamrol velemenyt alkossak?! Ismerj meg es alkoss te rolam velemenyt, mely ältal talän egy eletre magam melle läncolhatlak. Egy biztos, Nemetben elek es nem mostanäban tervezem, hogy haza megyek. Szoval csak olyanok jelentkezzenek akik egy mäs orszägban is szivesen elnenek es...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Hódmezővásárhely környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/hodmezovasarhely
Nyomtatás dátuma: 2015-11-26 04:15:16