Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 851 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Győr Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Ágica
55 éves
Győr

Páromat, társamat keresem egy életre. Szeretnék egy őszinte, tartós, komoly kapcsolatot. NEM KALANDOT KERESEK!!!! Hogy milyen vagyok? Őszinte, hűséges, vidám természetű. Szeretek kirándulni, színházba,- moziba járni, táncolni. SZERETNI ÉS SZERETVE LENNI!!!! Ennyit dióhéjba. De ismerj meg, és majd...
Ágnes
51 éves
Győr

Sokat dolgozom, így sajnos kevés a szabadidőm! Szívesen járok jó programokra, de lustálkodni is nagyon tudok. A Duna és a Balaton a kedvenc helyeim közé tartozik. Szeretek kirándulni, utazni a lehetőségeimhez mérten.
Nkditti
43 éves
Győr

"Egy napon felébredtem, és észrevettem, hogy hiányzik. Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod a kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van az életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a v...
Ambrózia
37 éves
Győr

VONZÓ,INTELLIGENS,ÉRZELEM GAZDAG ROMANTIKUS LÁNY, AKI AZ IGAZIRA VÁR. LEGYÉL INTELLIGENS,MAGAS, BECSÜLETES ,HATÁROZOTT FÉRFI., TUDD MIT AKARSZ., CSAK AKKOR ÍRJ,HA MAGADRA ISMERTÉL, ÉS KOMOLYAN GONDOLOD AZ ISMERKEDÉST!
Avica
47 éves
Győr

Társat, barátot keresek, mert nem jó egyedül, szeretnék tartozni valakihez testi, lelki, értelmi, érzelmi egyensúlyban. Független, szimpatikus Férfit keresek. Magamról talán annyit, hogy szeretem az embereket, az állatokat (kivéve a hüllők és pókok) :-), a növényeket, a természetet, a ter...
Anna
40 éves
Győr

Vidám természetem van és nem aggodalmaskodom. Páromnak megértő, őszinte és hűséges társa vagyok .
Erika
42 éves
Győr

Szia kedves társkereső! A nevem Erika, 42 éves vagyok, Győrben lakom a kisfiammal. Független vagyok, kizárólag komoly kapcsolat kialakítása céljából keresem azt a férfit, aki 42-47 év közötti .Köszönöm, hogy megnézted az adatlapom.
Kriszti
36 éves
Győr

Nyitott, vidám, optimista, őszinte nő vagyok. Szeretek sütni, filmet nézni, kirándulni, autót vezetni. Szeretem a kutyákat...a macskákat nem annyira. Szeretem a jó társaságot, a jó zenét. Jelenleg külföldön dolgozom, hétvégén vagyok otthon. Ha megtetszettem írj!
Katalin
54 éves
Győr

Őszinte, megbízható társat keresek. Kölcsönös vonzalom esetén hosszútávra terveznék veled. Légy vidám, szeresd a természetet, kirándulásokat... Fontos számomra a személyes találkozás, ahol még többet megtudhatunk egymás életéről.
Anita
45 éves
Győr

Akkor keress,ha a kép megfogott és hajlandó voltál megnézni az adatlapot és az az érzés támadt benned,hogy a gondolataid és a cselekedeted megegyezik az érzéssel ami támadt benned":-)az összhang fontos!


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

László
50 éves
Győr

50 éves vagyok, kiegyensúlyozott körülmények között egyengetem szürkének egyáltalán nem mondható életem. Szeretem a kirándulást, ha lehet idegen kultúrákban, de az alföldi gulyás épp úgy közel áll hozzám. Tudom mit szeretnék elérni és azt is mit nem, el is tudom képzelni, milyen társsal. Szeret...
Róbert
54 éves
Győr

Fontosnak tartom: Egymás elfogadását, megértését, megbecsülését, tiszteletben tartását. Szeretem a természetet és a természetességet. Ismerkedni csak úgy érdemes, ha megvan a kölcsönös szimpátia és vonzalom. Olyan lesz a kapcsolatunk, amit egymásból kihozunk. Számomra a jól működő kapcsolat: Ö...
András
27 éves
Győr

Vidám, nyitott, kreatív ember vagyok kicsit elborult humorral. :) Hobbim a futás a filmek/sorozatok, meg egy kicsit a munkám is ide tartozik.
Tibor
47 éves
Győr

Tartós kapcsolatot keresek.Szeretném megtalálni azt a hölgyet aki szintén komoly valamint tartós kapcsolatra vágyik.Szeretek nagyokat sétálni illetve kirándulni.A kerékpározást is nagyon szeretem,természetesen csak igazi nyári jóidőben.
Tamás
26 éves
Győr

Sok mindent lehetne ideírni. Leírhatnám, akár az egész eddigi életem, de akkor más miért szeretne megismerni? Inkább csak azt írom le mit szeretnék. Szerintem aki ezt olvassa már réges-rég kitalálta :). Egy komoly kapcsolatot szeretnék hűséges, megbízható lány személyebe. Remélem itt megtalálom.
Zsolt
55 éves
Győr

Még mindig az igazit keresem, mint más ezen a helyen. Remélem meg is találom. Élószóban mindent meg tudunk beszélni.Vannak hiányosságaim: nem vagyok előfizető és nem tudom hol van egyéb-megye, elnézést.
Gábor
36 éves
Győr

Szeretek sportolni, utazni, zenét hallgatni. Szeretem a természetet, főleg az állatokat. Komoly kapcsolatot keresek.
Zoli
40 éves
Győr

Szia! Keresem azta alányt, akihez esténként haza mehetek. Reggelenként együtt kávézhatok. Tervezhetjük a közös életünket. Igazi családot szeretnék alapítani, elképzelésem komoly. A többit, maga az élet úgy is hozza!
Ádám
27 éves
Győr

Szia! Örülök, hogy ránéztél az adatlapomra! Magamról így nehéz írni, ha megszeretnél ismerni írj bátran. Szia!
Attila
42 éves
Győr

Szia! Attila vagyok. 41 éves, lakhelyem Győr. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2015-05-30 06:10:08