Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 885 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Győr Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Terka
66 éves
Győr

Szabadidőmet szeretném valakinek a társaságában kellemesen eltölteni, mert nem jó mindig egyedül. Összeköltözni nem akarok, de jövendő barátomat jóindulatú támogatásomról biztosítom.
Kati
28 éves
Győr

Őszinte és megbízható, kedves lány vagyok. Szeretem a hasonló beállítottságú embereket, mint amilyen én vagyok. :)
Anna
46 éves
Győr

Kedves ,Szerető társat keresek .! Lányommal és kutyámmal élek . Sok csalódás ért már és vágyom egy kis boldogságra.
nkditti
42 éves
Győr

Ismerj meg.......
Anikó
43 éves
Győr

Őszinte, egyenes embernek tartom magam. Szeretem e természetet, a természetes, egyszerű dolgokat. Komoly kapcsolatot keresek.
Márti
41 éves
Győr

Életvidám, kitartó, kreatív, szenvedélyes -igazi "bika"- nő vagyok, aki nem ismer akadályt! A család és barátok számomra a legfontosabbak. Párkapcsolatban az őszinteséget és hűséget keresem és részemről meg is adom. Adok magamra és környezetemre - csinosan öltözködöm, környezeteme...
Andy
26 éves
Győr

Rólam: Kedves, megbízható, őszinte és mosolygós ... Ha szeretnél megismerni, akkor nyugodtan írj, a folytatás már úgyis csak rajtunk múlik ...
Valéria
64 éves
Győr

Mária
54 éves
Győr

Tartós kapcsolatot keresek!Tizenkét éve egyedül élek!Szeretem a természetet,az állatokat.Őszinte ember vagyok,három gyermek édesanyja.
Helga
30 éves
Győr

A páromat keresem... egy életre... Szeretnék néhány gondolatban bemutatkozni, a személyiségemről úgyis hosszabb ismeretség és személyes találkozás után tudsz képet alkotni: Vegetáriánus vagyok, érdekel a természetgyógyászat minden területe, az ezotéria, spirituális dolgok. Az életem a mo...


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Roli
30 éves
Győr

Nem vagyok bátortalan, inkább a személyes kezdeményezés tartozhat a gyengeségeim közé, persze mindig vannak kivételek. :) Hosszú idő után újra keresek, új városban ezúttal, hátha ez idáig nem a megfelelő helyen kutattam. Nagyon szeretek bringázni, sétálni, kirándulni, de akár be ülni egy forró t...
Róbert
51 éves
Győr

Szimpátia és vonzalom szükséges a kapcsolat elkezdéséhez! Csak a személyes találkozás ad igazi lehetőséget az ismerkedésre. Szerintem fontos: egymás elfogadása, megértése, megbecsülése, tiszteletben tartása. Szeretem a természetet és a természetességet. Nem vagyok helyhez kötve, ha minden jól ala...
László
49 éves
Győr

49 éves vagyok, kiegyensúlyozott körülmények között egyengetem szürkének egyáltalán nem mondható életem. Szeretem a kirándulást, ha lehet idegen kultúrákban, de az alföldi gulyás épp úgy közel áll hozzám. Tudom mit szeretnék elérni és azt is mit nem, el is tudom képzelni, milyen társsal. Szeret...
Laci
39 éves
Győr

Sziasztok!en egy elvalt rendes kedves gyermekszereto hazias srac vagyok!szeretek a szabadban sutni fozni,es setalni kirandulni!szemelyes talalkozas hive vagyok!atobbit szemelyesen!batran irjatok!komoly kapcsolatot keresek!szélhámosok kiméljenek!köszönöm!
Tamás
26 éves
Győr

Sok mindent lehetne ideírni. Leírhatnám, akár az egész eddigi életem, de akkor más miért szeretne megismerni? Inkább csak azt írom le mit szeretnék. Szerintem aki ezt olvassa már réges-rég kitalálta :). Egy komoly kapcsolatot szeretnék hűséges, megbízható lány személyebe. Remélem itt megtalálom.
Tibor
46 éves
Győr

Tartós kapcsolatot keresek.Szeretném megtalálni azt a hölgyet aki szintén komoly valamint tartós kapcsolatra vágyik.Szeretek nagyokat sétálni illetve kirándulni.A kerékpározást is nagyon szeretem,természetesen csak igazi nyári jóidőben.
Lajos
42 éves
Győr

Szabadidő hiányában fordulok eme oldal kínálta lehetőséghez, hogy megtalálhassam a párom! Dolgozom, mellette főiskolára járok ami sok időt birtokol a kevés szabadidőmből! Itt vagyok és Várlak!
Berci
38 éves
Győr

Sziasztok! Úgy gondoltam, hogy kipróbálom a társkeresés netes formáját. :) Pár sorban nyilván nem lehet bemutatkozni... Mindenkinek sok sikert kívánok! ;)
fastrobi
44 éves
Győr

43 éves elvált Győri férfi vagyok,rendezett körülmények közt élek. Laza vagy Komoly kapcsolatot keresek egy magára és párjára igényes hölgyel.
Attila
51 éves
Győr

Kedves, őszinte, vidámtermészetű férfi vagyok. Hasonló beállitottságú hölgyet keresek hosszútávra. Szeretnék boldog lenni valakivel.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2014-12-20 04:37:09