Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 755 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Győr Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Kata
50 éves
Győr

Szeretném megtalálni életem szerelmét, aki rám vár!- aki azt a társat keresi, akivel teljes lehet az élete!
Nkditti
43 éves
Győr

"Egy napon felébredtem, és észrevettem, hogy hiányzik. Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod a kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van az életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a v...
Katalin
65 éves
Győr

62 éves temperamentumos skorpió hölgy vagyok.Vállalkozásomban dolgozom.Két gyermekem van,akik nem élnek velemTartós kapcsolatra vágyom,kalandorok kiméljenek.Biztos háttérrel rendelkezem,nem szorulok senkire.Szeretek kirándulni,szinházba járni,ha van idom szivesen olvasok.Olyan párt szeretnék tal...
Zsuzsanna
25 éves
Győr

"Álmodd meg, Tegyél érte, Váltsd valóra! " Kedves, barátságos, tisztelettudó személyiségnek tartom magam. Mindent megteszek a céljaim elérésének érdekében, kitartó vagyok.
Jola
51 éves
Győr

Nem akarok változni, elfogadom magam, azt a férfit keresem, aki így elfogad. A többit majd személyesen...
Piros
49 éves
Győr

Csinos, fiatalos, vidám természetű hölgy vagyok. Tanárként dolgozok.Győr környékén élek családi házban. Szeretem a rendet, tisztaságot magam körül. (de nem mániákusan) Gyermekeim már felnőttek, külön élnek.Szeretek minden szépet és jót, amit az ÉLET kínál.
Alexa
21 éves
Győr

Te engem keresel, én téged , ha felkeltettem az érdeklődésed ,írj nyugodtan mindenkinek visszaírok. :)
Erika
42 éves
Győr

Szia kedves társkereső! A nevem Erika, 42 éves vagyok, Győrben lakom a kisfiammal. Független vagyok, kizárólag komoly kapcsolat kialakítása céljából keresem azt a férfit, aki 42-47 év közötti .Köszönöm, hogy megnézted az adatlapom.
Ágica
55 éves
Győr

Páromat, társamat keresem. Szeretnék egy őszinte, tartós, hosszú távú kapcsolatot. NEM KALANDOT KERESEK!!!! Hogy milyen vagyok? Őszinte, hűséges, vidám természetű. Szeretek kirándulni, színházba,- moziba járni, táncolni és még folytathatnám. SZERETNI ÉS SZERETVE LENNI!!!! Ennyit dióhéjba. De isme...
Ágica
50 éves
Győr

Társam , barátom , szerelmem keresem egy személyben , de nem minden áron . Köszönöm , hogy benéznél hozzám :)


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Zoli
41 éves
Győr

Szia! Keresem azta alányt, akihez esténként haza mehetek. Reggelenként együtt kávézhatok. Tervezhetjük a közös életünket. Igazi családot szeretnék alapítani, elképzelésem komoly. A többit, maga az élet úgy is hozza!
Zsolt
33 éves
Győr

"Minél inkább szeretsz valakit, annál többet akar tőled, és annál kevesebbet tudsz neki adni, hiszen már odaadtad szerelmed." (Nikki Giovanni) Szia Pár sor alapján szinte lehetetlen megismerni a másikat, de mivel ez a bemutatkozás helye, ezért magamról csak annyit, hogy kedves, vi...
attila
56 éves
Győr

Magamról csak annyit,általában vidám vagyok. szeretek mindent ami javítja a közérzetet,sportot,mozit,táncot,utazást.
Gabor
39 éves
Győr

Keresem az a nőt,aki miatt törölhetem magam az oldalról.
Ádám
27 éves
Győr

Szia! Örülök, hogy ránéztél az adatlapomra! Magamról így nehéz írni, ha megszeretnél ismerni írj bátran. Szia!
András
28 éves
Győr

Megbízható, figyelmes embernek tartom magam. Kedvelem a mozgás csaknem minden formáját, de főként futni szoktam. Örömömet lelem még az irodalomban és a tartalmas beszélgetésekben.
Róbert
54 éves
Győr

Fontos a szeretet, egymás megértése, megbecsülése, elfogadása, tiszteletben tartása. Legyen azonos értékrendünk. A kapcsolatunk olyan lesz, amilyen tulajdonságokat egymásból kihozunk. Személyesen ismerkedjünk, de csak akkor ha megvan a kölcsönös szimpátia és vonzalom.
Tibor
47 éves
Győr

Tartós kapcsolatot keresek.Szeretném megtalálni azt a hölgyet aki szintén komoly valamint tartós kapcsolatra vágyik.Szeretek nagyokat sétálni illetve kirándulni.A kerékpározást is nagyon szeretem,természetesen csak igazi nyári jóidőben.
Tamás
28 éves
Győr

Keresem párom hosszú távú kapcsolat céljából,őszinte és hűséges lány személyében!Szeretek ismerkedni,új kapcsolatokra szert tenni.A többit talán... később!:)
Tibor
22 éves
Győr

Szia! 23 éves vagyok. Győrben lakom és dolgozom. Keresek egy megértő társat akivel hosszabb távon működne a kapcsolat.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2015-10-10 08:54:33