Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 977 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Győr Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Éva
38 éves
Győr

Ha szimpatikusnak találsz, akkor találkozzunk személyesen és ha még utána is kíváncsiak vagyunk egymásra, arra, hogy kicsoda, micsoda a másik, akkor úgyis sokkal több mindent meg fogsz tudni rólam, mint amit itt néhány karakterben leírhatnék.
Anita
42 éves
Győr

A csalódasok ellenére is meg szeretnék szeretni. Szeretném hinni,hogy egyszer ő rátalált.
Ágica
48 éves
Győr

Társam , barátom , szerelmem keresem egy személyben , de nem minden áron . Köszönöm , hogy benéznél hozzám :)
Kati
39 éves
Győr

Majdnem 40 -èves :) vidàm független nő vagyok. Szeretek kiràndulni,keresem hozzàm illő pàrom komoly kapcsolat cèljàból :) ennyit röviden a többit ha meg akarsz ismerni. Szèlhàmosok,kalandorok kizàrva :)
Zsuzsanna
58 éves
Győr

....AKINEK TETSZEM AZ MEGJEGYEZ! AZ ÍZLÉSEM A LEHETŐ LEGEGYSZERŰBB.MINDENBŐL BEÉREM A LEGJOBBAL. Brown-Eyed Girl..(.Jou Tube)..James Dupré....elfogytak a leveleim..nem tudok írni...
Tünde
31 éves
Győr

Szeretnék érdekes, intelligens emberekkel megismerkedni,szuper programokat szervezni.:)Nem keresek apukám korabeli lovagot, sőt, dajkaságot sem vállalok. Nem érdekel alkalmi, és távkapcsolat sem! (csak győriek jöhetnek szóba, ha az Ország másik végéről írsz,ne várd hogy válaszoljak)
csilla
36 éves
Győr

Be lehet mutatkozni max. 1000 karakterben? Nem hiszem. Azért megpróbálom. Szeretem a színházat, a mozit, az utazást,a könyveket, a koncerteket, futok,úszom, biciklizem, kirándulok, nyelveket, vagy valami mást folyton tanulok... Csak komoly kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni. A társam keresem...
Ági
32 éves
Győr

Ismerkedni bármilyen formában nem könnyű feladat mint ahogyan a mostani világban a férfi és női szerep sem könnyen kezelhető. Hiszem azonban, hogy megvan mindenkinek a párja.:) Lehet, hogy éppen itt ismerkedünk meg.:)
Anikó
35 éves
Győr

Pozitív beállítottságú, kedves lány vagyok. Szabadidőmben nagyon szeretek túrázni, utazni. Szeretem a krimiket minden mennyiségben. Van egy kutyám, akit imádok és az állatokat általában is szeretem.
Ibolya
21 éves
Győr

Ahogy egyre inkább megismersz valakit, minden külső tulajdonsága apránként elhalványul. Már nem számít, milyen színű a haja, vagy hogy milyen magas - idővel sokkal inkább a lelkét figyeled, nem a külsejét. Ezért mondják azt, hogy igazán a másik ember belsőjébe szeretünk bele; a külseje után pe...


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Gaba
26 éves
Győr

Kiváló neveltetésben részesültem, jó a genetikám, csak a hangom miatt nem lettem énekes. Tényleg....
jeriko
56 éves
Győr

Vidám,pozitiv gondolkodásu,minden újra nyitott ember vagyok !Szabad idömben szivesen horgászok, olvasok,
Tibor
46 éves
Győr

Tartós kapcsolatot keresek.Szeretném megtalálni azt a hölgyet aki szintén komoly valamint tartós kapcsolatra vágyik.Szeretek nagyokat sétálni illetve kirándulni.A kerékpározást is nagyon szeretem,természetesen csak igazi nyári jóidőben.
zoli
35 éves
Győr

Sportokat kedvelő, nem dohányzó győri srác keresi hasonló érdeklődéssel rendelkező párját - Győr vagy maximum 15km távolságban
Vilmos
35 éves
Győr

Őszinte, romantikus, Szeretek olvasni, kirándulni, utazni és a konyhában tevékenykedni. Érdeklődöm az új és ismeretlen kultúrák felé. Dióhéjban ennyi. A többit majd személyesen...:)
Zoltán
35 éves
Győr

Azt gondolom magamról, hogy minden bizonnyal normális vagyok és nem is várok el ennél többet senkitől sem.
Róbert
51 éves
Győr

Szimpátia és vonzalom az alapja az ismerkedésnek! Személyes találkozáskor kiderül mit hozunk ki egymásból. Olyan társat szeretnék, akivel megértjük, tiszteljük, elfogadjuk és kiegészítjük egymást. Korrekt, őszinte, egyenrangú, kapcsolatban tudok társ lenni. Nem vagyok helyhez kötve. Szeretem a t...
László
49 éves
Győr

48 éves vagyok, kiegyensúlyozott körülmények között egyengetem szürkének egyáltalán nem mondható életem. Szeretem a kirándulást, ha lehet idegen kulturákban, de az alföldi gulyás épp úgy közel áll hozzám. Tudom mit szeretnék elérni és azt is mit nem, el is tudom képzelni, milyen társsal. Szeret...
Marci
35 éves
Győr

Szia! Aktív,pörgős életvidám fiú vagyok! Hetente sportolok.Tudok szeretni, kimutatom az érzéseimet! Másik felemet keresem..:)Ja és a zene elég fontos számomra nembaj, ha te is szereted...:)
György
52 éves
Győr

Sportos testalkatú aktív életet élő férfi vagyok. Szeretek és tudok is főzni, imádom a napsütést, a természetet. Alapvetően vidám természetem van. Kedves, mosolygós, nőies társat keresek, akivel kiszínezzük egymás életét.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2014-07-31 23:36:22