Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 893 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Győr Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Viktória
39 éves
Győr

Szeretném megtalálni a párom egy életen át tartó boldogsághoz, közös gyermekünk apját keresem egy természetet kedvelő, jókedélyű, humoros férfi személyében.
Marika
64 éves
Győr

Szia Marika vagyok,Győrben élek. Szeretnék ismerkedni és barátot, szabadidőpartnert, társat találni. Ha Te is szeretetre vágysz, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.
Jucus
42 éves
Győr

Zsukka
41 éves
Győr

Barátot keresek,aki a párom is lenne egyben. Rövid az élet és gyorsan elszalad:-) Együtt vacsizni,nevetni,morgolódni,ha kell...ezt csak egy Társsal lehet. Kölcsönösen törődni egymással-én most erre vágyom.
valéria
62 éves
Győr

FIATALOS KÜLSEJŰ ÉS ÉLETVITELŰ. SZERETEK OPTIMISTÁN, JÓKEDVŰEN ÉLNI.SZERETEM A POZITÍV,ÉRZŐ LELKŰ EMBEREKET. IMÁDOK KERTÉSZKEDNI,KIRÁNDÚLNI, UTAZNI. FOGÉKONY VAGYOK MINDEN ÚJRA.
Valéria
64 éves
Győr

Terka
66 éves
Győr

Unokáim kinőttek a gondoskodásom alól. Jó kapcsolatot ápolok a családommal, de szabadidőmet szeretném valakinek a társaságában kellemesen eltölteni, mert nem jó mindig egyedül. A személyes ismerkedés híve vagyok néhány levélváltás után. Tartós, szeretetteljes kapcsolatra vágyom, ami kölcsönös...
Mónika
41 éves
Győr

Sziasztok!Móni vagyok Győrben élek sajnos egyedül férjemet autóbalesetben elveszitettem nem nagyon szeretem a magányt ezért keresem azt a férfit akinek helyet tudnék adni az életemben de nem szeretnék csalódni!!Nem mindig vagyok gépközelben
Erzsébet
60 éves
Győr

Szerelmem, párom, társam keresem. Fiatalos, életvidám vagyok. Hasonló társat keresek. Akinek még vannak elvárásai az élettől. Akinek még vannak álmai, vágyai, aminek megvalósításáshoz társat keres.
Ani
52 éves
Győr

Szeretem a természetet, a kertet, de főleg a horgászatot, barátokkal bulizni, kártyázni, társasozni és tekézni is. A sütés-főzés sem áll távol tőlem.


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Zoltán
42 éves
Győr

Szia kedves Látogató! Kedves ,vidám ,nyugodt,családcentrikus típus vagyok.Feloldott és vidám stílusom van:-)Az élet dolgaiban,komoly és felelősségtudó,határozott is egyben. Mások szerint,figyelmes és romantikus is volnék. Sportos és lendületes ember vagyok,akinek sok hobbija van és szinte mind...
András
42 éves
Győr

Őszinte,megbízható,családcentrikus férfi vagyok. Hasonló jellemű hölgytársat keresek tartós kapcsolatra.
Franci
61 éves
Győr

Békés természetű Fiatalos mozgású Modern gondolkodású férfiú vagyok.Kedvelem a természetet, sokat járok vízpartokra, peca, csónakázás, kemping. Mozi színház (válogatva persze az előadások közt) étterem tánc jól tudom érezni magamat. Van humorom,néha komoly is tudok lenni. Társam keresem a követk...
Ádám
27 éves
Győr

Szia! Örülök, hogy ránéztél az adatlapomra! Magamról így nehéz írni, ha megszeretnél ismerni írj bátran. Szia!
János
39 éves
Győr

Mivel az idézetek újra divatba jöttek, legyen egy nyúlfaroknyi: Lehet, hogy máshol jó, de mi akár tetszik akár nem, itt vagyunk. (Robert Merle) Na és persze egy vicc is: A 3 éves Pistike fürdés közben vizsgálgatja a fütyijét: - Anyu, ez az agyam? - Még nem...=)
zoltán
50 éves
Győr

Magamról nagyon nehéz valamit is írni , ismerj meg . Az ember ha valamit nagyon akar az megvalósúl .
Győrisrác
37 éves
Győr

Szeretnék boldog lenni!! Sok mindent átéltem már az életemben. Szeretnék valakihez tartozni és valakinek biztos pont lenni az életében. Ha valaki mellett boldog tudnék lenni akkor meg tudna változni az Ő és az Én életem is :)
Tibor
47 éves
Győr

Tartós kapcsolatot keresek.Szeretném megtalálni azt a hölgyet aki szintén komoly valamint tartós kapcsolatra vágyik.Szeretek nagyokat sétálni illetve kirándulni.A kerékpározást is nagyon szeretem,természetesen csak igazi nyári jóidőben.
András
34 éves
Győr

Szerszám technikusként dolgozók. Pécsi vagyok csak Győrben dolgozók. Szeretek biciklizni,kirándulni,utazgatni és olvasni!
pilota
46 éves
Győr

"Úgy szeretni, hogy nem várok cserébe semmit, beérni a jelenlétével. Szeretni őt a saját világában, a megváltoztatás szándéka nélkül." Kundera


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2015-01-29 13:17:01