Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 870 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Győr Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Letti
27 éves
Győr

Biztos sokszor tapasztaltad már: egy jó beszélgetésnek, egy ölelésnek mintha zenéje lenne! Szinte hallani lehet. Nem füllel. Lélekkel. Hallgasd vissza! Az egymásra figyelő emberek csendjét, jókor megszólaló mondatait. A nevetéseket. A hang erejét. Amikor van miről beszélni - megtelik lélekkel ...
Zsuzsi
50 éves
Győr

Aki keres, az talál!? Régóta bizonytalan vagyok e kijelentés tartamát illetően, de talán most beigazolódik, hogy mégis igaz! Levelet irni nem tudok.
Renáta
23 éves
Győr

Kiismerhetetlen, de megismerhető. Határozottan határozatlan. Szétszórt, de összetett. Örökké változó, de változatlanul álmodozó. Szabad, de ragaszkodó. Zárkózott, de emberszerető. Néha jó és néha rossz. Nem hibátlan - de így tökéletes. Csak egy egyszerű lány. Se több, se kevesebb...
Koko
47 éves
Győr

Már régóta kereslek! Lehet, hogy itt vagy?
Nkditti
42 éves
Győr

"Egy napon felébredtem, és észrevettem, hogy hiányzik. Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod a kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van az életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a v...
Éva
30 éves
Győr

Igazi nőnek érzem magam,határozott értékrenddel,jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással,empatikus vagyok,kritikus magamhoz,szeretem a jó filmeket,szeretek sétálni,főzni,vagy elmenni egy jó étterembe,egy jó kávé mellett megváltani a világot. Ami taszít, az az ízléstelenség,a szélsőséges nézetek,...
Lili
38 éves
Győr

Sosem tudhatod, hogy mit hoz a holnap. Hiszem, hogy semmi nem véletlen és sosem késő újrakezdeni. Két gyermek anyukájaként keresem azt a férfit, aki elfogad és a társam lenne.
Marika
60 éves
Győr

Őszinte,vidám csinosnak mondott nő vagyok-tartós kapcsolatot keresek.Ha úgy gondolod bátran írj,mert kezdeményezni nem szeretek.
Zsuzsanna
32 éves
Győr

Mindig vidám, pozitiv gondolkodású ember vagyok. Hobbim : teke, biciklizés, kirándulás. Szeretek a barátaimmal lenni. Van egy macsekom, halaim.
Alexa
20 éves
Győr

Te engem keresel, én téged , ha felkeltettem az érdeklődésed ,írj nyugodtan mindenkinek visszaírok. :)


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

.....
38 éves
Győr

Szia kedves látogató! Nem nagyon hiszek abban, hogy az ember címszavakba jellemezni tudja önmagát, szerintem egy személyes beszélgetés mindennél többet ér. Úgy is ott derül ki mindig az igazság :-)
Tamás
49 éves
Győr

Életvidám,kedves,romantikus, viszonylag nagy kompromisszumkészséggel megáldott pasinak tartom magam. :) Nem várom el, hogy elkényeztessenek - de annyit viszont kérek, mint amennyit én is nyújtok. Elvárom, hogy értékeld és tiszteld amit érted, értünk teszek - cserébe ugyanezt elvárhatod tőlem. ...
Tibor
47 éves
Győr

Tartós kapcsolatot keresek.Szeretném megtalálni azt a hölgyet aki szintén komoly valamint tartós kapcsolatra vágyik.Szeretek nagyokat sétálni illetve kirándulni.A kerékpározást is nagyon szeretem,természetesen csak igazi nyári jóidőben.
Tibi
36 éves
Győr

35 éves győri férfi, környékbeli hölggyel ismerkedne komoly kapcsolat céljából. Kirándulást, szabadtéri programokat kedvelem.
János
39 éves
Győr

Mivel az idézetek újra divatba jöttek, legyen egy nyúlfaroknyi: Lehet, hogy máshol jó, de mi akár tetszik akár nem, itt vagyunk. (Robert Merle) Na és persze egy vicc is: A 3 éves Pistike fürdés közben vizsgálgatja a fütyijét: - Anyu, ez az agyam? - Még nem...=)
Zsolt
55 éves
Győr

Még mindig az igazit keresem, mint más ezen a helyen. Remélem meg is találom. Élószóban mindent meg tudunk beszélni.Vannak hiányosságaim: nem vagyok előfizető és nem tudom hol van egyéb-megye, elnézést.
Péter
39 éves
Győr

Nem akarok írni magamról, ismerj meg és te döntsd el, hogy valójában milyen ember vagyok! "Akard azt, amit nem keresel, hagyd, hogy megtaláljon, hogy boldoggá tegyen, mert az az igazi. Nem az az igazi, akit te azzá teszel, hanem az, aki már akkor is az volt, amikor még nem is ismerted."
Tamás
48 éves
Győr

Sok mindent irhatnék ide magamról,ami jól cseng.Viszont én ezt nem teszem.Az első benyomás úgy is a legfontosabb a másikról.Kérdezz bátran,ha szeretnél rólam bármit megtudni.
boros antal
57 éves
Győr

átlagos, családcentrikus vagyok, szeretem az a természetet, az erdőket. Kizárólag komoly, őszinteségen és szereteten alapuló kapcsolatot keresek
Gábor
36 éves
Győr

A bika általában nem tartozik a törékeny emberek közé, mégis szelíd, jóságos. Türelme sok fölösleges feszültségtől védi magát. Humora, természetes életvidámsága kellemes emberré teszi. A sértést vagy számára kellemetlen eseményt nem felejti el egyhamar. Bika szerelemben: Megbízható társ és jó...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2015-03-30 01:44:32