Társkereső Győr

jegyezz meg

Társkeresés Győrben (Győr-Moson-Sopron)

Győri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 900 társkereső tag vár rád Győr és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Győr Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Győr és környékéről:

Tamara
44 éves
Győr

Nem tudom,mit írhatnék ide,régóta élek egyedül,és nem tudom,hogy nekem is van-e másik felem,mint mindenkinek...
Judit Éva
55 éves
Győr

Nem szeretnék magamról írni. Majd személyesen elmondom, ami lényeges. Bár fél évszázadot megérten, testileg, szellemileg, vitalitásban, jó kedvben nincs hiányérzetem! Olyan társra vágyom, aki képes önmagát és társát értékelni és helyén kezelni, nem akar megváltoztatni, és én sem Őt! S...
Szonja
31 éves
Győr

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon. Számomra nagyon fontos, hogy fel tudjak nézni a társamra értékrendje, életfelfogása és az élethez, családhoz való hozzáállása miatt. Szerelmet, feltétel nélküli szeretetet, nyugalmat, harmóniát, biztonságot keresek a párkapcsolatomban.
anikó
45 éves
Győr

Komoly gondolkodású őszinte nőnek tartom magam. Tartós kapcsolatot szeretnék, kalandorok kíméljenek!
Panni
51 éves
Győr

Az ÉLET nagy rendező, hát hagyom, hogy rendezze! "Megtalálni a jók között, az igazit." Ezért vagyok itt, keresem!
Helga
30 éves
Győr

A páromat keresem... egy életre... Szeretnék néhány gondolatban bemutatkozni, a személyiségemről úgyis hosszabb ismeretség és személyes találkozás után tudsz képet alkotni: Vegetáriánus vagyok, érdekel a természetgyógyászat minden területe, az ezotéria, spirituális dolgok. Az életem a mo...
Anikó
42 éves
Győr

Őszinte, egyenes embernek tartom magam. Szeretem e természetet, a természetes, egyszerű dolgokat. Komoly kapcsolatot keresek.
Gyöngyi
52 éves
Győr

Vidám beállítottságú, munkáját szerető, társaságkedvelő hölgy szeretné mindennapok örömeit egy társsal megosztani. Nem kalandot keresek, hanem hosszútávú tartós kapcsolatot!
Andrea
41 éves
Győr

Keresem életem párját egy intelligens, megértő, szerető férfi személyében. A belső értékek a legfontosabbak, de kell, hogy külsőleg is vonzónak találjam.
Terka
66 éves
Győr

Szabadidőmet szeretném valakinek a társaságában kellemesen eltölteni, mert nem jó mindig egyedül. Összeköltözni nem akarok, de jövendő barátomat jóindulatú támogatásomról biztosítom.


Párkereső urak

Társkereső urak Győr és környékéről:

Attila
24 éves
Győr

Mit is írjak... Vidám, laza srácnak gondolom magam, de bizonyos dolgokban fő a komolyság az alapelvem! Az őszinteség a legfontosabb számomra, én is ehhez tartom magam! Kb ennyi, a többit majd ha komolyabban érdeklődsz felőlem ;)
Tibor
46 éves
Győr

Tartós kapcsolatot keresek.Szeretném megtalálni azt a hölgyet aki szintén komoly valamint tartós kapcsolatra vágyik.Szeretek nagyokat sétálni illetve kirándulni.A kerékpározást is nagyon szeretem,természetesen csak igazi nyári jóidőben.
Bence
26 éves
Győr

Nem látom értelmét sem bemutatkozó szövegnek, sem mottónak; ezer karakterrel nem lehet bemutatni senkit.
zsolti
51 éves
Győr

szia kedves hőlgy zsolti v.győri elv. ff.őszinte vidám megbizhato sportos fiatalos tartos kapcs. keresek érzelmekben gazdag vidám kedves csinos szeretetre vágyo hőlgyet
Lóránt
30 éves
Győr

Majd kiderül... Ide nem szeretnék sokat írni. Számomra fontos az összhang, és a kölcsönös tisztelet és megbecsülés.
Pisti
58 éves
Győr

Próbálkozom,keresgélek, éldegélek. A Nőt keresem,aki a párom,társam lenne. Hogy, miben is?Hát a nagy "életben" Köszi,hogy elolvastad :-) Üdv.Pisti
Gabor
28 éves
Győr

Sziasztok! Gábor vagyok. 25 éves, 179 cm magas és 80 kg, testalkatom pedig átlagos. Szemem színe barna, hajam barna, ritkán iszom alkoholt, nem dohányzom. :)
Tamás
49 éves
Győr

Győrben élő,elvált,gyermektelen férfi vagyok.(Ez eddig hány karakter lehet? :) )Egyaránt fontos számomra a külső és az emberi értékek...
Róbert
51 éves
Győr

Szimpátia és vonzalom szükséges a kapcsolat elkezdéséhez! Csak a személyes találkozás ad igazi lehetőséget az ismerkedésre. Olyan társra van szükségem, akivel megértjük, megbecsüljük, tiszteljük, elfogadjuk és kiegészítjük egymást. Szeretem a természetet és a természetességet. Nem vagyok helyhez ...
Zoltán
36 éves
Győr

Nem tartom magam sem rossznak sem jónak, de egyszerű az biztos nem vagyok! :-) Ismerj meg és alkoss te véleményt!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/gyor
Nyomtatás dátuma: 2014-11-23 12:46:47