Társkereső Érd

jegyezz meg

Társkeresés Érden (Pest)

érdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1192 társkereső tag vár rád Érd és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Érd (németül ''Hanselbeck'', horvátul ''Andzabeg'') megyei jogú város a budapesti agglomerációban, Pest megyében, az Érdi járás székhelye. Érd 1978 óta város, 2006 óta megyei jogú város. Főbb részei: Tusculanum, Érdliget, Ófalu, Érd-Parkváros, Postástelep, Újfalu (Erzsébetváros), Újtelep. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Érd és környékéről:

Zita
41 éves
Érd

Nehéz 100 karakterben meghatározni, milyen is vagyok valójában..Intelligens, őszinte, komoly önismerettel rendelkezem. Szeretek sportolni, olvasni, mozizni, színházba járni. Gitározni tanulok. Azt hiszem, bármit le lehet írni, de dönteni a személyes találkozás illetve az első benyomás fog.
Erika
57 éves
Érd

Kedves,vidám,zene és táncszerető nő vagyok aki társkapcsolatra (együttélős)vágyik!Nagyon sok minden érdekel még,de jó lenne ezeket az élményeket együtt megélni! Csak annak a jelentkezését várom,aki szintén ilyen kapcsolatot keres :)Szép napot! Erika
Emese
46 éves
Érd

"Úgy döntöttem, hogy boldog leszek, mert az nagyon egészséges." mondta egy okos francia. :) Manapság divatos szinglinek lenni. Én még is inkább a hagyományos női szerepre vágyom. Ezért vagyok itt most. :)
Judit
34 éves
Érd

Próbálom az élet napos oldalát nézni. Így könnyebb. Nekem. Ha testi felfrissülés akkor elsősorban sport! Ha sport akkor bringa (spinning), vízitorna, tollas és minden ami a szabad ég alatt űzhető :) A jövőben szeretnék nagyokat túrázni. Nyáron a fák, ősszel az avar illatát érezni. Alap...
Kati
26 éves
Érd

Mit is írjak..... :) Ha valakinek szimpi vagyok kérdezzen és válaszolok, szerintem ez a leg egyszerűbb :)
Eszter
39 éves
Érd

Magomról: Társat keresek. Aki hasonló tervekkel regisztrált, azok jelentkezését várom. Szabadidőmben (amiből jelenleg nem sok van, de ami fontos, arra mindig fordítok időt) a családommal (testvérek, unokaöcsik és hugik), barátaimmal, itthon vagy a természetben töltöm. Nem vagyok party girl vagy p...
Pirat
46 éves
Érd

Kötelezően kitöltendő mező. 100 karakter mese. Ha valakinek szeretnék magamról mesélni, azt nem ilyen formában teszem. Mindenkinek jó keresést kívánok!
Lara
48 éves
Érd

Ha valaki azt akarja, hogy jelen legyek az életében, helyet csinál benne, nem pedig nekem kell megküzdenem a helyért.
Rebi
26 éves
Érd

Kedves, mosolygós lánynak tartom magam.Hozzám hasonló személyiségű férfiakkal (26-36 év között) ismerkednék.
Linda
46 éves
Érd

Szeretetet adni és kapni képes tudó, a belső értékeket nagyra becsülő, életvidám, örök optimista nő vagyok.Még hiszek abban, hogy egy igazi társ a szürke hátköznapokat is ünneppé tudja varázsolni, de nem kergetek illúziókat. Romantikus alkat vagyok, de nem szentimentális.Vallom, hogy a kedvesség,...


Párkereső urak

Társkereső urak Érd és környékéről:

Szega
40 éves
Érd

stabil egzisztenciával rendelkező, kedves , sokat sportoló olvasó , a világ dolgai iránt nyitott, értelmes, kommunikatív, film imádó ... pasi keresi párját :) . ezek a legrosszabb fotóim, ha kiváncsi vagy rám küldj egy :) szega
Zoli
28 éves
Érd

Sziasztok! Keresek egy lányt komoly kapcsolatra, akivel egy hullámhosszon vagyok. A külső persze számít, kinek nem, de a legfontosabb, hogy jól megértsük egymást :)
manoka
35 éves
Érd

Magamról:őszinte,kedves,romantikus,embernek tartom magam.Szeretem az esti sétákat, biciklizni,kirándulni,sokat nevetni és viccelődni.Mindenkivel eltudok beszélgetni és a tiszteletet megadni.Ha a helyzet ugykívánja férfi vagyok,de a gyerek is bennem van. Esténként egymáshoz bújni,és jókat beszélge...
Szabolcs
58 éves
Érd

Nehéz feladatra vállalkozunk, akik a párunkat keressük a hálón, de nem lehetetlenre. Abban bízom, hogy meg lehet érezni a rezgést, ami jelzi, hogy elkezdődhet valami. És akkor már csak ezernyi dolognak kell illeszkednie egymáshoz. Figyelmesség, temperamentum, érdeklődési kör, hűség, érintés, becs...
Bálint
28 éves
Érd

ebben a száz karakterben nem sok mindent tudok magamról mondani. Azért regisztráltam, mert keresem a ...
sanyi
38 éves
Érd

szeretnék megismerkedni egy hölggyel komoly kapcsolat céljából.szeretek olvasni filmet nézni és kirándulni
Feco
55 éves
Érd

Erre a kicsi felületre rengeteg dolgot, és tulajdonságot leírhatnék,de egy személyes találkozás után eldöntheted,hogy az itt leírtak lennének fontosak,vagy amit gy találkozás alkalmával a szememben látsz.
József
25 éves
Érd

Sziasztok!Egy kedves fiú vagyok, társamat keresem, ha megértő, őszinte párra vágysz s el tudod fogadni a hibáimat is, akkor keress. Nálam kitartó szeretetre, önzetlenségre lelhetsz, ha szeretnéd hogy valaki teljes szívéből csak téged szeressen, itt vagyok.
Krisztián
31 éves
Érd

Az embereket nem cselekedeteikből kell megítélni, mert azok a körülményektől függenek, hanem sokkal inkább titkos gondolataik és legmélyebb szándékaik szerint. Csak akkor lehet a férfi a teremtés koronája, ha élete párját ő is királynővé koronázza ;)
Márk
20 éves
Érd

A szerelem az életben a legfontosabb. Csak ez biztosít igazi boldogságot. Szerintem: külső megfog, belső megtart.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/erd
Nyomtatás dátuma: 2014-04-19 17:29:27