Társkereső Érd

jegyezz meg

Társkeresés Érden (Pest)

érdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 839 társkereső tag vár rád Érd és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Érd (németül ''Hanselbeck'', horvátul ''Andzabeg'') megyei jogú város a budapesti agglomerációban, Pest megyében, az Érdi járás székhelye. Érd 1978 óta város, 2006 óta megyei jogú város. Főbb részei: Tusculanum, Érdliget, Ófalu, Érd-Parkváros, Postástelep, Újfalu (Erzsébetváros), Újtelep. Érd Pest megye legnagyobb városa, de nem székhelye, így az egyetlen olyan magyarországi város, ami egy megye legnagyobb városaként nem megyeszékhely. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Érd és környékéről:

Judit
31 éves
Érd

Azt gondolom ez a profil az első lépés lehet...A továbbiakról beszélgetés, illetve személyes ismerkedés keretein belül... :)
Erzsébet
57 éves
Érd

Vidán, fiatalos kedvesnek mndott nő vagyok. Keresem kedves szeretni tudó párom. Csk kmoly kapcsolat érdekel. Őszinteség nagyon fontos. Szerintem mindenki megérdemel egy újabb esélyt.
Edit
49 éves
Érd

Hosszas gondolkodás után regisztráltam az oldalra. Talán én is megtalálok valakit, vagy engem valaki.. Gyerekeim már felnőttek,21 és 25 évesek,de még velem élnek.Komoly kapcsolatot keresek,nem pedig kalandot.Korban hozzám illő,jó megjelenésű,magára is igényes férfit keresek,aki természetesen sajá...
Kata
51 éves
Érd

Kiegyensúlyozott, kedves közvetlen nő vagyok. Ápolónőként dolgozom Bp.-en. Szabadidőmbenni szeretek kirándulni, főzöcskézni, barátokkal összejönni. Szabadtéri programok állnak hozzám közel.
Encsi
18 éves
Érd

Sziasztok! Encsi vagyok, egy élet vidám, energikus lány aki szomjazik a tudásra. Jelenleg tanulok,esti tagozatos vagyok, igy elég sok a szabadidőm. Tanulás mellett imádok szinezni, teljesen kikapcsol egy nehezebb nap után. Emellett hobby szinten táncolok. Szeretek ismerkedni, szóval bátran irhat...
Gyöngye
38 éves
Érd

Azt mondják a nők álmodozók és a herceget várják :) .... Uraim , tapasztalatok alapján Ti kit kerestek ? Barbi kinézetű , konyhatündért és lehetőleg a tökéletes anyát? Ha ez a nő az idea, lapozz tovább :) ... Tudom hogy fontos az első villanás .... Nálam csak a mosoly állandó ....és Te ha rám t...
Éva
36 éves
Érd

Társam keresem hosszú távra, örökre :) Kalandok nem érdekelnek. Korban és felfogásban hozzám hasonló társra vágyom.
Krisztina
44 éves
Érd

" A legtöbb ember fél komoly döntést hozni,és fél megvalósítani az álmát. Egész életében álmodozik,de amikor ott van a lehetősége,hogy meg is valósítsa,megijed és nem mer lépni..." Komoly kapcsolatot szeretnék.
Ágnes
62 éves
Érd

Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy napot. Találd meg azt, akitől szíved mosolyogni fog! Ügyelek gondolataimra, mert irányítják szavaim. Ügyelek szavaimra, mert azok szabják meg tetteim. Ügyelek tettei...
Klaudia
21 éves
Érd

Szia kedves Idegen! Mindenképp a személyes találkozások híve vagyok.Úgy gondolom,hogy írni bármit lehet.Ha felkeltettem az érdeklődésed vedd fel velem a kapcsolatot!


Párkereső urak

Társkereső urak Érd és környékéről:

Balázs
36 éves
Érd

Másként megy a párválasztás, és másként az ideálkeresés.Nem könnyű felvázolni úgy az ideális férfit, hogy ne a saját véleményem kerüljön előtérbe. Egy biztos: nem tudok falrengető dolgokat mondani. Sem eredetieket."Ha a férfi csak egy fokkal szebb az ördögnél, a nőknek már megfelel" - m...
Zoltán
51 éves
Érd

Rendezett körülmények között élő normális, korrekt pali vagyok. Elváltan, felváltva nevelem 3 kiskorú gyerekem /9, 13, 15 évesek/, családi házas övezetben.Szabadidőmben sportolok, kirándulok, kertészkedem.Hasonló érdeklődésű, csinos hölgy ismeretségét keresem.
Attila
36 éves
Érd

Céltudatos,határozott,érzelmekben gazdag önmagára igényes,férfias férfi! Lehet,hogy ez már túl sok,de meglátjuk elolvassa e akinek kell! ;)
Tamás
44 éves
Érd

Sok szépet tudnék magamról írni, de inkább a személyes találkozásban hiszek. Sok mindenre nyitott vagyok, érdekel a kultúra, művészet.
Péter
28 éves
Érd

Mindenkinek nehéz magáról írni, talán a legjobb megoldás az lenne, ha a tv-shopos vonalat megragadom és csupa-csupa szép dolgokat írok magamról, aminek talán a fele sem igaz. Ezt nem teszem, inkább arról írok mit szeretek csinálni. Szeretek mozogni, jól esik a szabadnapjaimban eljárni focizni, va...
Gergely
22 éves
Érd

HelloSzia! Háát nem igazán gondolom, hogy itt leírt pár szóból meg lehetne ismerni bárkit is, ahhoz beszélgetésre van szükség. Én Szeretek beszélgetni! De azért néhány dolgot leírok: az életemben a legfontosabb harcművészet, karatézom de ezen kívül amiket szeretek a rally, film nézés, zenehallgat...
Tamás
63 éves
Érd

Szeretnék egy hosszú távú kapcsolatot kialakítani.Mivel kertes házban lakom kertészkedem,barkácsolgatok,szoktam pecázgatni,szeretem a sportot mint szurkoló.Alkalmanként néha színház főleg a Szegedi szabadtéri.A vízpartot se vettem meg,talán ennyi,ha úgy alakul akkor a többit személyesen!
Szilárd
33 éves
Érd

Szia keresem társam a minden napokban, keresem azt aki szívesen mellettem lenne minden lényeges és lényegtelen pillanatban.
Norbert
31 éves
Érd

Nem az egyszerű emberek táborát erősítem az egyszer biztos, de szerintem érdekes és értékes ember vagyok. Legalábbis remélem. Ha egyszer valaki veszi a fáradtságot, hogy megismerjen, remélhetőleg pozitívan értékel. Nehéz úgy magamról írni, hogy én sem ismerem magam igazán. Vagyis valahol pont ezt...
Szega
43 éves
Érd

...stabil egzisztenciával rendelkező, a világ dolgai iránt nyitott, kommunikatív,filmeket kedvelő,olvasni imádó, pasi keresi párját :) . szívesen barátkozom ismerkedem, új érdekes értelmes emberekkel !!ha szímpi vagyok küldj egy :) Szega


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább
Copyright 2003-2016. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/erd
Nyomtatás dátuma: 2016-02-09 06:25:08