Társkereső Érd

jegyezz meg

Társkeresés Érden (Pest)

érdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1055 társkereső tag vár rád Érd és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Érd (németül ''Hanselbeck'', horvátul ''Andzabeg'') megyei jogú város a budapesti agglomerációban, Pest megyében, az Érdi járás székhelye. Érd 1978 óta város, 2006 óta megyei jogú város. Főbb részei: Tusculanum, Érdliget, Ófalu, Érd-Parkváros, Postástelep, Újfalu (Erzsébetváros), Újtelep. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Érd és környékéről:

Joli
58 éves
Érd

Hosszú egyedüllét után szeretném megtalálni a számomra megfelelő társat, barátot,aki megbízható, őszinte.
Galina
56 éves
Érd

HELLO VILÁG!GALINA a nevem!minden ami rajtam van én neveltem,csak az jelentkeze aki szereti molett nőket,mert mi_szülinapi torták vagyunk,1szelet sose elég ... Humoros,kedves,huncut vagyok, mert NŐ VAGYOK,aki romantikus és természetet ,és a természetes dolgokat szeretem: -napfelkelte - mert új...
Andrea
37 éves
Érd

37 éves,önmagára és környezetére igényes,1 gyermekes anyuka vagyok,férjemtől egy éve külön élek!Gyermekem 10 éves (fiú) Kedves,szerető,önmagára igényes,nem dohányzó társat keresek!
Mary
52 éves
Érd

Realista, humort és zenét kedvelő őszinte hölgy keresi tartós kapcsolat céljából hasonló beállítottságú párját.
Mónika
41 éves
Érd

Bemutatkozás helyett álljon itt egy mottó: Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.
Kati
27 éves
Érd

Mit is írjak..... :) Ha valakinek szimpi vagyok kérdezzen és válaszolok, szerintem ez a leg egyszerűbb :)
Julianna
55 éves
Érd

Fiatalos, széles látókörű, természetkedvelő, családcentrikus, egyedül élő hölgy vagyok. Hozzám hasonló beállítottságú férfi társaságát keresem, hosszútávú kapcsolat reményében.
Shamey
39 éves
Érd

"A szerelem nem abból áll, hogy bámulunk egymásra, hanem, hogy ketten egy irányba nézünk." ... Aki ezt érti, talán érthet engem is.
Kriszti
32 éves
Érd

Egy átlagos, életvidám lány vagyok. Szeretek többek között olvasni, kirándulni, sportolni, FŐZNI!!! Szeretek jönni-menni, de szeretem az összebújós estéket is. Szeretem magam körül a nyüzsgést, de legfőképpen a nyugalmat. Nem igazán hittem a párkeresés ezen formájában, de az ember mindig változ...
Éva
59 éves
Érd

Budapest,illetve környékéről 58-62éves független,férfit keresek,tartós kapcsolat reményében.A személyes találkozásban hiszek.


Párkereső urak

Társkereső urak Érd és környékéről:

Lajos
44 éves
Érd

Karos szenvedelyektol mentes ,konzervativ gondolkodasu fiatal ember vagyok. Szivesen Ismerkednek atlagos gondolkodasu lanyokkal.
Zoli
29 éves
Érd

Egy ideje komoly kapcsolatot keresgélek, és miért ne keresgéljek itt is, ki tudja... Nem hiszek a hosszú ideig tartó levelezgetésben, hiszen a legfontosabb dolog a kisugárzás, az pedig csak személyesen ismerhető meg!
Joci
26 éves
Érd

"Amikor magadra maradsz a kérdéseiddel, az egyetlen lehetőség, ha magadban bízol..." Max Payne
Lajos
59 éves
Érd

Keresek egy csinos, jó természetű, nálam alacsonyabb, és könnyebb hölgyet Érdről, vagy környékéről! A többit majd személyesen!
BKarcsi
27 éves
Érd

Nem akarok sablonos lenni de a legjellemzőbb tulajdonságaimat leírom magamról. A többit meg majd eldöntöd magadban, hogy érdekesnek találsz e engem. Én egy nagyon kedves, őszinte és romantikus lelkű férfi vagyok aki keresi a párját a világban.Hűséges vagyok és nagyon tudok szeretni. Lehet ez min...
István
50 éves
Érd

Elnézve itt a sok szomorú és megtört arcot, abban bízom reménykedem, hogy egyikőtökkel közösen még megtalálhatjuk a szebb biztosabb boldogabb jövőt. Nehéz volna pármondatban leírni egy élet történetét főleg azt, ami kisiklót. Nem vagyok a nők bálványa és sajnos makulátlan sem követtem el hibákat...
Hunor
21 éves
Érd

Sziasztok! Hunor vagyok,egy telefon szervizben dolgozom szerviz technikusként. Mellette szinte napi rendszerességgel járok edzeni,már lassan nyolc éve. Sokat szoktam olvasni,sétálni,barátokkal eltölteni az időmet. Komoly kapcsolatot keresek,ha felkeltettem az érdeklődésed írj bátran,bár a sz...
Sándor
56 éves
Érd

Régóta vagyok fent, ezen a társkeresőn.Két komoly kapcsolatom volt az itteni ismerkedésekből.Az utolsó öt évig tartott, féléve ért véget. Úgy gondoltam megpróbálom, újból. Remélem sikerül!
Balázs
39 éves
Érd

Család centrikus,hűséges,sportokat szerető,utazni szerető nyugodt férfi vagyok. Keresem társamat aki hasonló gondolkodású.Szeretném a bennem lévő szeretetet átadni valakinek.Komoly kapcsolatot keresek.
Feco
55 éves
Érd

Erre a kicsi felületre rengeteg dolgot, és tulajdonságot leírhatnék,de egy személyes találkozás után eldöntheted,hogy az itt leírtak lennének fontosak,vagy amit gy találkozás alkalmával a szememben látsz.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/erd
Nyomtatás dátuma: 2014-09-20 09:57:50