Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 363 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaújváros Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Edit
46 éves
Dunaújváros

Szeretném megtalálni azt aki éppen engem keres, és akiről én is úgy érzem igen mindig is Őt kerestem.Nem tudom min múlik sikerül-e. Hiszem van olyan kapcsolat ahol mindig a másik az első mégsem akarjuk megváltoztatni egymást,a legjobb önmagunkat mutatjuk még sincs benne hazugság vagy szerepjátszá...
Jutka
46 éves
Dunaújváros

Özvegy vagyok,két gyermekem van.23-19-évesek.Ápólónó és Gyógypedagógiai asszisztens a szakmám.Szeretem a gyerekeket.Páromat keresem.Nem gond ha van gyermek.Sajátomként tudnám szeretni.Van egy 6-éves cicám.52-év nél idősebb emberke ne írjon,sem jóval fiatalabb.A kór számít.
Márta
55 éves
Dunaújváros

Nyugodt, kiegyensúlyozott, alkalmazkodni tudó nő vagyok. Átérzem mások gondjait, de már senki problémáit nem akarom felvállalni. Hasonló gondolkodású embert szívesen megismernék.
Ildiko
50 éves
Dunaújváros

Társat, tartós kapcsolatot keresek az elkövetkezendő 50 évre! "Ne felejtsd el: várnak. Mindig várnak! Akkor is, ha egyedül vagy, ha senkid sincs, ha üres a szobád, az ágyad, ha fagyos világban élsz, és sötét a láthatár. Akkor is, ha elhagytak, ha gyűlölnek, ha nem találtál társat, ha mind...
Timi
26 éves
Dunaújváros

Szeretek sok időt a természetben tölteni. Írhatnék magamról sok mindent, de nem gondolom, hogy pár sorból meg lehet ítélni valakit. Pár levél sokat bizonyíthat, neked és nekem is.
Kata
47 éves
Dunaújváros

Szeretem a vicces társaságot,nagyra tartom az egyenességet,szívesen barátkozom érdekes, izgalmas, állatbarát és sportokat kedvelő emberekkel.Kérem, hogy politizálók kerüljenek.
Ági
27 éves
Dunaújváros

Hello kedves érdeklődő! Szerencséd, hogy kattintottál, ha egy cinikus, de vidám nőt keresel, aki viszonozza, ha megnevetteted. Érzékeny, de határozott. Nem tökéletes, de törekszik rá. :)
Kati
57 éves
Dunaújváros

Egyenlőre nem szeretnék több információt írni magamról. Kölcsönös szimpátia esetén utólag bővebben.
Kicsi Zsani
33 éves
Dunaújváros

Nagyon szeretek bulizgatni, hosszú távú komoly kapcsolatra vágyom. Eddig sokat csalódtam a férfiakban, ez által nem igazán van önbizalmam, a férfiakkalszemben. Káros szenvedélyektől mentes, igényes, független.
Andi
40 éves
Dunaújváros

Sziasztok! Olyan férfit keresek, aki szereti a gyerekeket, családcentrikus. Szeretek főzni, rendezvényekre járni. Komoly kapcsolatra vágyok,egy igazi társra. Kalandorok kíméljenek!!!!


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

András
61 éves
Dunaújváros

Konzervatív értékeket valló, kiegyensúlyozott és megfontolt ember vagyok. Szeretem a szép és kellemes dolgokat.Szívesen tevékenykedek a ház körül. Kedvelem az idegen országokban történő kirándulásokat és nyaralásokat.
Gábor
22 éves
Dunaújváros

Egy céltudatos kedves vicces és vidám srác vagyok :) tudom miért vagyok itt és azt is hogy kit keresek még ha nehéz feladat is hiszek benne hogy megtalálom:) van hobbim,célom az életben,sok mindent írhatnék még ide,de úgy gondolom hogy akit érdekel meg találja a módját hogy meg tudjon többet r...
Joseph333
32 éves
Dunaújváros

Bocsi, de én nem fogok olyanokat írni, hogy milyen sportos és magas vagyok. Persze tudom, hogy így jóval kevesebb embert érdeklek, de így kevesebben is csalódnak a valóságban az adatlap után... :) Mindenkinek vannak hibái, így nekem is. Nem vagyok sem magas, sem izmos, sem sportos, sem gazdag. L...
Tomi
37 éves
Dunaújváros

Írom ami gyors eszembe jut,az a legjobb! Összetett személyiség vagyok,nagyon sok minden érdekel az élet bármely területéről.Nem is sorolom. :) És nagyon sok mindent is szeretek csinálni-nem is sorolom - :) bár mostanában kevés a lehetőségem. Komoly kapcsolatban gondolkodom elsősorban ,de azért p...
Tibor
48 éves
Dunaújváros

Mindenem megvan, valami mégis hiányzik. :) Na ezt a valamit, ezt az érzést keresem itt! Azt hiszem úgy hívják "boldogság". Ha itt megtalálom, az jó lesz! :) :) :) Ja, ami nagyon fontos: Nem dohányzom :) szeretném, ha a partnerem se dohányozna! Ürülök, hogy benéztél. :)
Brúnó
20 éves
Dunaújváros

Sziasztok lányok. :) Értelmes, de egyben humoros személyiségnek tartom magam. Nagyon tudok ragaszkodni a szeretteimhez, megfogadom a tanácsukat. Mindenkiben van valami jó, amit tudok értékelni és szeretni. Ha tetszem neked, írj nyugodtan. :)
Lászlójános
60 éves
Dunaújváros

Nem tudom mit is irhatnék ,a kevés sokszor sok ,a sok sokszor kevés.Legyen ennyi elég.A többire sort lehet keríteni később is.
Balázs
33 éves
Dunaújváros

Lelkes, bízik az intuícióiban, igényli a romantikát, keresi az igaz énjét, értékeli a tartalmas kapcsolatokat és a bölcsesség megszerzéséről álmodozik Szereti magában, hogy szeretetteljes, kedves és őszinte Hajlamos az adakozásra, a spiritualitásra fogékony, megbízható, a kiteljesedésre koncent...
György
31 éves
Dunaújváros

Sziasztok. Györgynek hívnak 29 éves 179 cm 60 kg, átlagos testalkatú, kék szemű, rövid barna hajú. Végzettségem technikusi és jelenleg főiskolán tanulok. Szeretem az állatokat főként a kutyákat. Kedves, őszinte, hűséges típus vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Ha szimpatikus vagyok kérlek jele...
József
36 éves
Dunaújváros

Átlagos testalkatú srác vagyok!Szeretnék végre egy komoly kapcsolatot!A munkát megfogom.Szeretek otthon is tevékenykedni.Kerékpározni ha az időjárás is engedi


Sikertörténetek

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2014-12-18 09:28:14