Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 333 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaújváros Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Andi
41 éves
Dunaújváros

Sziasztok! Olyan férfit keresek, aki szereti a gyerekeket, családcentrikus. Szeretek főzni, rendezvényekre járni. Komoly kapcsolatra vágyok,egy igazi társra. Kalandorok kíméljenek!!!!
Csilla
54 éves
Dunaújváros

Szeretettel köszöntelek Kedves Ismeretlen....de talán a leendő párom!...igen nehéz egy frappáns bemutatkozót írni magamrol....talán ott kezdeném,hogy igen szeretem élni az Életet...a szentháromság nagyon jellemző rám..tudok háziasszony lenni..nagymama és érzéki szerető...nyilt és őszinte vagyok.....
Kriszti
46 éves
Dunaújváros

Természetkedvelő vagyok, szívesen kirándulok. Szeretem a zenét. Korban hozzám illő társat szeretnék találni.
Andrea
47 éves
Dunaújváros

Elváltam három éve, négy gyermekemből kettő él velem, tanárként dolgozom, ikrek vagyok társra vágyom..
Kicsi Zsani
34 éves
Dunaújváros

Nagyon szeretek bulizgatni, hosszú távú komoly kapcsolatra vágyom. Eddig sokat csalódtam a férfiakban, ez által nem igazán van önbizalmam, a férfiakkalszemben. Káros szenvedélyektől mentes, igényes, független.
Júlia
45 éves
Dunaújváros

Szeretném az életem olyan társsal leélni, akivel jóban-rosszban egymás mellett lehetünk szeretetben, megértésben, hűségesen.
Mara
39 éves
Dunaújváros

Meglévő szenvedélyekhez "tárgy" kerestetik, egy kellemes megjelenésű, független, megbízható férfi személyében, aki számára még fontosak az igaz emberi értékek és vágyik egy tartalmas, színes kapcsolatra. Aki keres: egy helyes, kedves, kiegyensúlyozott lány, aki kitartóan hajt a hétkö...
Kati
58 éves
Dunaújváros

Egyenlőre nem szeretnék több információt írni magamról. Kölcsönös szimpátia esetén utólag bővebben.
Katka
52 éves
Dunaújváros

Tevékenyen élem az életem, szeretek alkotni, de nem vagyok művész. Szeretem a természetességet, az egyszerűt, a minőséget.
Katalin
47 éves
Dunaújváros

Egy teljesen normális nő vagyok. Akár hihető, akár nem! :):):) Tudom, mostanában nem ez a nyerő, de én ilyen vagyok, ezt vállalom. Szeretem a természetet, a növényeket, állatokat. Kertészkedéssel is foglalkozom. Szeretem a kirándulást, wellness-programokat. Szabadidőmben szeretek tartalmas, igé...


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

János
53 éves
Dunaújváros

Négy éve váltam el. Idegen tőlem ez a netes társkeresési forma. Nem levelezni szeretnék, inkább személyes találkozás alkalmával megismerni. Egy hosszú távú kapcsolatra szeretném megtalálni a párom.
Gergő
28 éves
Dunaújváros

Szia! Ide nem nagyon szeretnék írni, ha kíváncsi vagy rám, akkor levelezzünk, beszélgessünk, és meglátjuk mire jutunk. (Nem vagyok egy egyszerű eset) https://www.youtube.com/watch?v=3dpwhC9IhBY
Stifler
40 éves
Dunaújváros

Ha valakit a szépségéért szeretünk, akkor az nem szerelem, csak vágy. Ha valakit az intelligenciájáért szeretünk, akkor az nem szerelem, hanem dicsőítés. Ha valakit azért szeretünk, mert gazdag, az sem szerelem, hanem érdek. Ám ha szeretsz valakit, és nem tudod megmondani miért, az az igazi sz...
Dénes
26 éves
Dunaújváros

Sziasztok! Vidám, jó kedélyű srác vagyok, aki mellett nem lehet unatkozni. Nyitott személyiség vagyok, széles érdeklődési körrel, gyakorlatias gondolkodással. Ha érdekellek, írj bátran!
Lászlójános
60 éves
Dunaújváros

Nem tudom mit is irhatnék ,a kevés sokszor sok ,a sok sokszor kevés.Legyen ennyi elég.A többire sort lehet keríteni később is.
Károly
45 éves
Dunaújváros

Szia! Egy komoly kapcsolat reményében vagyok itt szeretném meg találni a társamat a többit majd írásban!!
Feró
50 éves
Dunaújváros

50 Éves,elvált fizikai alkalmazott vagyok.Jelenleg Dunaújvárosban dolgozom,lakom.Nem szeretem a focit,kocsmázást.Kirándulni,gyalog,autóval bárhová elmennék.
Gábor
23 éves
Dunaújváros

Egy céltudatos kedves vicces és vidám srác vagyok :) tudom miért vagyok itt és azt is hogy kit keresek még ha nehéz feladat is hiszek benne hogy megtalálom:) van hobbim,célom az életben,sok mindent írhatnék még ide,de úgy gondolom hogy akit érdekel meg találja a módját hogy meg tudja amit szer...
András
62 éves
Dunaújváros

Konzervatív értékeket valló, kiegyensúlyozott és megfontolt ember vagyok. Szeretem a szép és kellemes dolgokat.Szívesen tevékenykedek a ház körül. Kedvelem az idegen országokban történő kirándulásokat és nyaralásokat.
Balázs
28 éves
Dunaújváros

Exactement mert teljes(en) egyértelmű emberi indítékok vezettek arra hogy ide firkáljak és ne a falra fessem az ördögöt ha keresnéd a részleteknek mélyén rejlő almába zárva lakat szögezne a lapra félre hajtott fércbe varrva láthatatlan tinta írta titkot öltve...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2015-05-29 01:50:19