Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 394 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaújváros Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Ilona
63 éves
Dunaújváros

Keresem a barátságát annak a férfinek, aki 59 és 70 év között van. Aki szeret kirándulni, zenét hallgatni vagy csak a másik közelségét. Én egy özvegy nő vagyok,romantikus nevetős szeretem az Életet.Kirándulni,színházba,operába járni.Nem vagyok magányos a szabadidőmet a barátaimmal is szívesen töl...
piroska
44 éves
Dunaújváros

Átlagos csajszi vagyok aki szeretné ha szeretnék,és viszont szeretne.Szeretek kirándulni,kötni ,és imádom a szép motorokat.
Alda
32 éves
Dunaújváros

Szeretném megtalálni a társam egy talpraesett,jó kedélyű,mély érzésű,értelmes férfi személyében. Élek-halok az állatokért,a természetért,imádok barangolni régi városokban,régi épületek közt.Szeretek kirándulni,vagy csak egyszerűen kint lenni a szabad ég alatt és szalonnát sütögetni. Klassz lenn...
Gabi
55 éves
Dunaújváros

-Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. (Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg) Írj, hogy válaszolhassak!
Kati
57 éves
Dunaújváros

Egyenlőre nem szeretnék több információt írni magamról. Kölcsönös szimpátia esetén utólag bővebben.
Orsolya
33 éves
Dunaújváros

Szeretek élni. Gyűjtöm az élményeket és olyan embert keresek, aki kerüli az állóvizet. Szeretek utazni és nevetni. Szeretem a munkám,az újdonságokat, az ízeket, szép tájakat. Ha szívesen megismerkednél velem, írj nekem nyugodtan!
Ibolya
45 éves
Dunaújváros

Vidám,belevaló nő vagyok,érzékeny lélekkel!A szabadidőmet szeretem aktívan tölteni. Hagyományos értékrendet képviselek.
Zafír
47 éves
Dunaújváros

Üdvözöllek! Magamról elmondhatom, hogy komoly gondolkodású, vidám, segítőkész, őszinte, megbízható nő vagyok. Hasonló tulajdonságú párt keresek egy remélhetőleg életre szóló, vidám, tartalmas, szeretetteljes kapcsolat reményében. Az adatlapon száraz adatok, pár sorban megfogalmazott bemuta...
Kata
46 éves
Dunaújváros

Szeretem a vicces társaságot,nagyra tartom az egyenességet,szívesen barátkozom érdekes, izgalmas, állatbarát és sportokat kedvelő emberekkel.Kérem, hogy politizálók kerüljenek.
Évi
37 éves
DunaújvárosPárkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Tibor
47 éves
Dunaújváros

Mindenem megvan, valami mégis hiányzik. :) Na ezt a valamit, ezt az érzést keresem itt! Azt hiszem úgy hívják "boldogság". Ha itt megtalálom, az jó lesz! :) :) :) Ja, ami nagyon fontos: Nem dohányzom :) szeretném, ha a partnerem se dohányozna! Ürülök, hogy benéztél. :)
Joseph333
32 éves
Dunaújváros

Bocsi, de én nem fogok olyanokat írni, hogy milyen sportos és magas vagyok. Persze tudom, hogy így jóval kevesebb embert érdeklek, de így kevesebben is csalódnak a valóságban az adatlap után... :) Mindenkinek vannak hibái, így nekem is. Nem vagyok sem magas, sem izmos, sem sportos, sem gazdag. L...
Lászlójános
60 éves
Dunaújváros

Nem tudom mit is irhatnék ,a kevés sokszor sok ,a sok sokszor kevés.Legyen ennyi elég.A többire sort lehet keríteni később is.
Gábor
22 éves
Dunaújváros

Egy hétköznapi srác nem hétköznapi álmokkal,célokkal!. Szeretem a zenét. mondhatni az életem!:) hobbim dalszövegírás,zenélés...de a lényeget pár sorban nehéz lenne leírni. Ha kíváncsi valaki szívesen mesélek... csak érdeklődjön!. By: Én egy kérdés egy válasz egy érzés egy támasz! egy ...
Áron
34 éves
Dunaújváros

Kattintunk, várunk, remélünk, álmodozunk. Várunk, kételkedünk csalódunk elszomorodunk. Majd újra kattintunk, ez lenne az élet örök körforgása? Talán nem, de egy jelentős részét ez tölti az ilyen oldalakon. Azt szokták mondani egy kép többet mond ezer szónál. De az is igaz, hogy egy kép nem mu...
Attila
49 éves
Dunaújváros

Sziasztok! Ha már meg kell bánni valamit, inkább azt bánjam hogy megtettem, mint azt hogy nem mertem megtenni... http://www.youtube.com/watch?v=WA8j_b5WTys
Sándor
31 éves
Dunaújváros

Magamról írhatnám azt, hogy ismerj meg, és megtudod. De nem írom ezt, mert legalább annyira sablonos, mint a "tipikus kos", vagy saját gondolat hiányában egy halom idézet. :)
Roland
24 éves
Dunaújváros

Élvezzük az életet amíg lehet ! sok minden lehetséges és egy jó társal,társasággal minden jobb .A spontán dolgok,helyzetek adják meg az élethez a fűszert !
Gábor
27 éves
Dunaújváros

25 éves Dunaújvárosi vagyok, komoly kapcsolatot keresek, 18-30 korosztályú nők jelentkezését várom!!
jenei ferenc
53 éves
DunaújvárosSikertörténetek

társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2014-09-02 23:14:35