Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 382 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaújváros Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

ÁGI
46 éves
Dunaújváros

Vidám természetű, optimista, sportos 46 éves, zöldszemű, vörös "démon"!. Érzelmi alapon működő, harmonikus, de szenvedélyes kapcsolat keresek, ahol a közös jövő is elképzelhető. Merj kezdeményezni (mert szerintem a FÉRFINAK Kell megtenni az 1. lépést), de légy türelmes, szelidíts me...
Kati
57 éves
Dunaújváros

Egyenlőre nem szeretnék több információt írni magamról. Kölcsönös szimpátia esetén utólag bővebben.
Krisztina
40 éves
Dunaújváros

Szeretek nevetni,jó társaságban beszélgetni,zenét hallgatni,sétálni.Szívesen főzök,sütök finom ételeket.Nem szeretem a hazugságot és az őszintétlenséget.
Krisztina
45 éves
Dunaújváros

Szeretem a természetet, szívesen kirándulok szabadidőmben. Ha többet szeretnél megtudni rólam írj bátran!
Zsuzsanna
33 éves
Dunaújváros

Szeretem a természetet, állatokat és a humort. Szeretném megtalálni a társamat, aki nem fél kimutatni a gyengédséget, szeretetet. Akivel sok időt tölthetünk együtt, legyen szó természetjárásról vagy akár egy esős napon töltött otthoni együttlétről. Írj bátran!
Irénke
71 éves
Dunaújváros

Irénke vagyok, barna hajú, arányos testalkatu, fiatalos típus, szeretek kirándulni, utazgatni, imádom az állatokat,szeretek rejtvény fejteni. barátot, társat keresek nem dohán yzo, őszinte becsületes férfi személyében.Nyitott vagyok minden szépre,jóra. Köszönöm, hogy meglátogatta a lapomat.
Michaela
41 éves
Dunaújváros

Vidám nő vagyok, kedvelem az életvidám, humoros emberek társaságát. Szeretek kirándulni, színházba, moziba járni, olvasni, valamint a meghitt értelmes beszélgetéseket.
Margit
57 éves
Dunaújváros

Katalin
46 éves
Dunaújváros

Egy teljesen normális nő vagyok. Akár hihető, akár nem! :):):) Tudom, mostanában nem ez a nyerő, de én ilyen vagyok, ezt vállalom. Szeretem a természetet, a növényeket, állatokat. Kertészkedéssel is foglalkozom. Szeretem a kirándulást, wellness-programokat. Szabadidőmben szeretek tartalmas, igé...
Márta
55 éves
Dunaújváros

Nyugodt, kiegyensúlyozott, alkalmazkodni tudó nő vagyok. Átérzem mások gondjait, de már senki problémáit nem akarom felvállalni. Hasonló gondolkodású embert szívesen megismernék.


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Gábor
27 éves
Dunaújváros

25 éves Dunaújvárosi vagyok, komoly kapcsolatot keresek, 18-30 korosztályú nők jelentkezését várom!!
Gergő
27 éves
Dunaújváros

Egy ideje már nem vagy vidám. Csak felhők jönnek egymás után. Mindennap dolgozom érte, tisztuljon végre a kép, de úgyis azon múlik, hogy szeretsz-e még. /Mobilmánia - Se kártyák, se csillagok/
József
36 éves
Dunaújváros

Átlagos testalkatú srác vagyok!Szeretnék végre egy komoly kapcsolatot!A munkát megfogom.Szeretek otthon is tevékenykedni.Kerékpározni ha az időjárás is engedi
Áron
34 éves
Dunaújváros

Kattintunk, várunk, remélünk, álmodozunk. Várunk, kételkedünk csalódunk elszomorodunk. Majd újra kattintunk, ez lenne az élet örök körforgása? Talán nem, de egy jelentős részét ez tölti az ilyen oldalakon. Azt szokták mondani egy kép többet mond ezer szónál. De az is igaz, hogy egy kép nem mu...
Joseph333
32 éves
Dunaújváros

Bocsi, de én nem fogok olyanokat írni, hogy milyen sportos és magas vagyok. Persze tudom, hogy így jóval kevesebb embert érdeklek, de így kevesebben is csalódnak a valóságban az adatlap után... :) Mindenkinek vannak hibái, így nekem is. Nem vagyok sem magas, sem izmos, sem sportos, sem gazdag. L...
Lászlójános
60 éves
Dunaújváros

Nem tudom mit is irhatnék ,a kevés sokszor sok ,a sok sokszor kevés.Legyen ennyi elég.A többire sort lehet keríteni később is.
Sándor
33 éves
Dunaújváros

Kicsit bemutatom magam. Hankookban dolgozom operátorként, jelenleg egy 6 éves kapcsolat végső lezárása van folyamatban, ahol nem értékelték, azt amit én akartam családomnak, így válással végződött ami már folyamatban van. Többit levélben
Roland
24 éves
Dunaújváros

Élvezzük az életet amíg lehet ! sok minden lehetséges és egy jó társal,társasággal minden jobb .A spontán dolgok,helyzetek adják meg az élethez a fűszert !
Tibi
28 éves
Dunaújváros

Mit írjak hát magamról, induljak ki magamból, nem vagyok egy nagy macsó, megismerhetsz halló. Beszélgetünk itt és ott, Majd meglátod mi az I-n a pont. Rímjeimnek ne nézd okát, Úgy nem jutsz túl a hegy fokán.
Attila
38 éves
Dunaújváros

Szia Kedves Ismeretlen!!! Ismerj meg és nem bánod meg! Azt mondják nagyon rendes pasi vagyok!!! :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2014-10-25 05:26:53