Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 364 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaújváros Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Judit
69 éves
Dunaújváros

Mindenben aktivan élem az életem. Szeretem a társaságot, sok fiatal barátom van.Keresek, de nem mindeáron!
Kriszti
45 éves
Dunaújváros

Természetkedvelő vagyok, szívesen kirándulok. Szeretem a zenét. Korban hozzám illő társat szeretnék találni.
Dius
23 éves
Dunaújváros

Sziasztok! Szerintem ma már nagyon nehéz ismerkedni buliban, utcán ezért úgy gondoltam kipróbálom a netes ismerkedést. Magamról röviden annyit hogy Dunaújvárosban lakom hétvégente, viszont Szombathelyen töltöm hétköznapjaimat a fősuli miatt. Nem vagyok az a buli minden hétvégén tipusú csaj,de pe...
Gabriella
63 éves
Dunaújváros

Magas, kedves, de határozott, őszinte,rugalmas,toleráns, empatikus.... és ezt várom el a férfitől is...
Irénke
71 éves
Dunaújváros

Irénke vagyok, barna hajú, arányos testalkatu, fiatalos típus, szeretek kirándulni, utazgatni, imádom az állatokat,szeretek rejtvény fejteni. barátot, társat keresek nem dohán yzo, őszinte becsületes férfi személyében.Nyitott vagyok minden szépre,jóra. Köszönöm, hogy meglátogatta a lapomat.
Márta
56 éves
Dunaújváros

Nyugodt, kiegyensúlyozott, alkalmazkodni tudó nő vagyok. Átérzem mások gondjait, de már senki problémáit nem akarom felvállalni. Hasonló gondolkodású embert szívesen megismernék.
Kata
47 éves
Dunaújváros

Szeretem a vicces társaságot,nagyra tartom az egyenességet,szívesen barátkozom érdekes, izgalmas, állatbarát és sportokat kedvelő emberekkel.Kérem, hogy politizálók kerüljenek.
Kati
57 éves
Dunaújváros

Egyenlőre nem szeretnék több információt írni magamról. Kölcsönös szimpátia esetén utólag bővebben.
Erika
49 éves
Dunaújváros

Írhatnék ide bármit magamról de minek, akit igazán érdekelni fogom (és viszont), az úgyis megtudja milyen ember vagyok valójában. Annyit azért elárulok, hogy sokoldalú nő vagyok, sokminden érdekel a nagyvilágból. Családi állapotom jelenleg: válófélben. Tartós, komoly kapcsolatot keresek, mert sze...
Ilona
63 éves
Dunaújváros

Keresem a barátságát annak a férfinek, aki 59 és 70 év között van. Aki szeret kirándulni, zenét hallgatni vagy csak a másik közelségét. Én egy özvegy nő vagyok,romantikus nevetős szeretem az Életet.Kirándulni,színházba,operába járni.Nem vagyok magányos a szabadidőmet a barátaimmal is szívesen töl...


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Balázs
28 éves
Dunaújváros

így dőlnek tervbe emberek romjai s közben tervek hevernek romokban előtted emberek hánykódnak forgolódnak sorsokban szürke éjjeleken át álmatlan keresi az igazit váratlan érkezhet bármerről felmenthet gyengéktől, érkező támadás távol tart mindentől s ellobban hirtelen szellemtől fejtelen...
Feró
50 éves
Dunaújváros

50 Éves,elvált fizikai alkalmazott vagyok.Gépkocsival rendelkezem,jelenleg Dunaújvárosban dolgozom.Nem kalandot(egy éjszakás)keresek!!
Dénes
26 éves
Dunaújváros

Sziasztok! Vidám, jó kedélyű srác vagyok, aki mellett nem lehet unatkozni. Nyitott személyiség vagyok, széles érdeklődési körrel, gyakorlatias gondolkodással. Ha érdekellek, írj bátran!
lajos
53 éves
Dunaújváros

István
52 éves
Dunaújváros

Őszinte,jó humor érzékkel rendelkező ,vidám férfi vagyok. Szeretek,kirándulni,sétálni,jókat beszélgetni. Szeretem élni az életem:)
Gábor
22 éves
Dunaújváros

Egy céltudatos kedves vicces és vidám srác vagyok :) tudom miért vagyok itt és azt is hogy kit keresek még ha nehéz feladat is hiszek benne hogy megtalálom:) van hobbim,célom az életben,sok mindent írhatnék még ide,de úgy gondolom hogy akit érdekel meg találja a módját hogy meg tudja amit szer...
Lóránd
30 éves
Dunaújváros

Mit is írjak magamról.. hűséges, őszinte, romantikus, vidám természetű, egyedül álló férfi vagyok. De végül ide bármit is írhatok :). Komoly kapcsolatot keresek, egy éjszakás nők kíméljenek. Ha többet akarsz megtudni rólam, akkor írj bátran.
Joseph333
32 éves
Dunaújváros

Bocsi, de én nem fogok olyanokat írni, hogy milyen sportos és magas vagyok. Persze tudom, hogy így jóval kevesebb embert érdeklek, de így kevesebben is csalódnak a valóságban az adatlap után... :) Mindenkinek vannak hibái, így nekem is. Nem vagyok sem magas, sem izmos, sem sportos, sem gazdag. L...
György
31 éves
Dunaújváros

Sziasztok. Györgynek hívnak 29 éves 179 cm 60 kg, átlagos testalkatú, kék szemű, rövid barna hajú. Végzettségem technikusi és jelenleg főiskolán tanulok. Szeretem az állatokat főként a kutyákat. Kedves, őszinte, hűséges típus vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Ha szimpatikus vagyok kérlek jele...
Vilmosb
29 éves
Dunaújváros

Talán a legfontosabb, hogy pozitív beállítottságú ember vagyok. Ami talán legfontosabb ,hogy imádom a munkám, és az aktív mozgást, sportolást. Józan életű magabiztos embernek ismerem magam .


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább
Copyright 2003-2015. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2015-03-03 00:05:03