Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 382 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaújváros Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Timi
26 éves
Dunaújváros

Szeretek sok időt a természetben tölteni. Írhatnék magamról sok mindent, de nem gondolom, hogy pár sorból meg lehet ítélni valakit. Pár levél sokat bizonyíthat, neked és nekem is.
Márta
55 éves
Dunaújváros

Nyugodt, kiegyensúlyozott, alkalmazkodni tudó nő vagyok. Átérzem mások gondjait, de már senki problémáit nem akarom felvállalni. Hasonló gondolkodású embert szívesen megismernék.
Krisztina
45 éves
Dunaújváros

Szeretem a természetet, szívesen kirándulok szabadidőmben. Ha többet szeretnél megtudni rólam írj bátran!
Ági
27 éves
Dunaújváros

Hello kedves érdeklődő! Szerencséd, hogy kattintottál, ha egy cinikus, de vidám nőt keresel, aki viszonozza, ha megnevetteted. Érzékeny, de határozott. Nem tökéletes, de törekszik rá. :)
Kata
46 éves
Dunaújváros

Szeretem a vicces társaságot,nagyra tartom az egyenességet,szívesen barátkozom érdekes, izgalmas, állatbarát és sportokat kedvelő emberekkel.Kérem, hogy politizálók kerüljenek.
Krisztina
40 éves
Dunaújváros

Szeretek nevetni,jó társaságban beszélgetni,zenét hallgatni,sétálni.Szívesen főzök,sütök finom ételeket.Nem szeretem a hazugságot és az őszintétlenséget.
Tímea
38 éves
Dunaújváros

Jelenleg még rendezem soraim. De a párkapcsolatok tekintetében is a hosszútávúakat szeretem. Nem vagyok túl alacsony és törékeny, sem túl jó pedagógus alkat- kérlek ezt vedd figyelembe.
Zsuzsanna
33 éves
Dunaújváros

Szeretem a természetet, állatokat és a humort. Szeretném megtalálni a társamat, aki nem fél kimutatni a gyengédséget, szeretetet. Akivel sok időt tölthetünk együtt, legyen szó természetjárásról vagy akár egy esős napon töltött otthoni együttlétről. Írj bátran!
Orsolya
33 éves
Dunaújváros

Szeretek élni. Gyűjtöm az élményeket és olyan embert keresek, aki kerüli az állóvizet. Szeretek utazni és nevetni. Szeretem a munkám,az újdonságokat, az ízeket, szép tájakat. Ha szívesen megismerkednél velem, írj nekem nyugodtan!
Heléna
35 éves
Dunaújváros

Komoly párkapcsolatot keresek.Kalandorok kíméljenek!:) Van a találkozás... amit nem vársz. Ami váratlan... Vagyis... mégsem az... Mert vártad, csak talán nem az eszeddel, nem a tudatoddal, de legbelül érezted, hogy egy napon megtörténik. A találkozás... önmagaddal... egy másik emberben... Félelm...


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

chip
34 éves
Dunaújváros

Pál
41 éves
Dunaújváros

Szeretnék veled eső áztatta utcán táncolni, s szeretnék veled egy ágyban álmodni. Szeretném megmutatni, hogy mit ér egy könnycsepp, mely az öröm által tisztítja arcodat, s elmossa az összes bánatodat. Szeretném, ha szemem tükrében fedeznéd fel a világot, s észrevennéd az igazán fontos dolgokat. S...
Joseph333
32 éves
Dunaújváros

Bocsi, de én nem fogok olyanokat írni, hogy milyen sportos és magas vagyok. Persze tudom, hogy így jóval kevesebb embert érdeklek, de így kevesebben is csalódnak a valóságban az adatlap után... :) Mindenkinek vannak hibái, így nekem is. Nem vagyok sem magas, sem izmos, sem sportos, sem gazdag. L...
Tibor
48 éves
Dunaújváros

Mindenem megvan, valami mégis hiányzik. :) Na ezt a valamit, ezt az érzést keresem itt! Azt hiszem úgy hívják "boldogság". Ha itt megtalálom, az jó lesz! :) :) :) Ja, ami nagyon fontos: Nem dohányzom :) szeretném, ha a partnerem se dohányozna! Ürülök, hogy benéztél. :)
Gábor
27 éves
Dunaújváros

25 éves Dunaújvárosi vagyok, komoly kapcsolatot keresek, 18-30 korosztályú nők jelentkezését várom!!
András
61 éves
Dunaújváros

Konzervatív értékeket valló, kiegyensúlyozott és megfontolt ember vagyok. Szeretem a szép és kellemes dolgokat.Szívesen tevékenykedek a ház körül. Kedvelem az idegen országokban történő kirándulásokat és nyaralásokat.
Balázs
23 éves
Dunaújváros

Olyan férfi vagyok akitől anyukád óva int, de a nagyid kézzel lábbal rábeszélne. A kérdés csak az kire hallgatsz jobban.. anyura, vagy a nagyira?! ;)
Sándor
33 éves
Dunaújváros

Sziasztok Sándor vagyok kicsit bemutatom magam. Hankookban dolgozom operátorként, jelenleg egy 6 éves kapcsolat lezárásán vagyok túl. Szeretem a talpra eset nőket kik megmondják ha valami nem tetszik nekik és meglehet velük beszélni bármit, problémák elől nem menekül el hanem hangot ad a vélemé...
Joci
38 éves
Dunaújváros

Hogy ki és milyen vagyok?Ha megismersz megtudod.Annyit azért elárulok,hogy szeretni nagyon tudok :-).
Zoltán
28 éves
Dunaújváros

Sziasztok! A nevem Zoltán! Hosszútávu kapcsolat céljábol vagyok itt! Olyan hölgyet keresek magam mellé, aki komolyan is gondolja a velem szánt kapcsolatot! Amondó vagyok! Ismerj meg és ugy dönts rólam! Irj levelet! És beszélgessünk egy Jót! A többi pedig majd alakul!:)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább
Copyright 2003-2014. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2014-10-30 15:22:17