Társkereső Dunaújváros

jegyezz meg

Társkeresés Dunaújvárosban (Fejér)

Dunaújvárosi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 258 társkereső tag vár rád Dunaújváros és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Dunaújváros egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaújváros és környékéről:

Ibolya
37 éves
Dunaújváros

Szeretem az értékes, különleges emberek társaságát, az egyediséget, a saját gondolatokat. Igyekszem elfogadni a mai Világ vívmányait, a gyors változásokat, de mindent nem tudok, nem akarok az elveim közé fogadni. Az enyémtől különböző véleményt is meghallgatom, nem feltétlenül kergetem az igazam ...
Márti
69 éves
Dunaújváros

Helló Mindenki! 69 éves duci átlagos nő vagyok festett hajjal. :) Egyedül élek, sokat tartózkodom Észak Amerikában is. Nyugdíjas viszont itthon lettem. Felnőtt gyermekeim és itthon felnőtt unokáim vannak. :) A legfiatalabb Amerikában él Ő 10 éves. Özvegy vagyok. 2007-be ezen a párkeresőn már tal...
Zsuzsanna
49 éves
Dunaújváros

Pozitív gondolkodású, életvidám, rendszeresen sportoló, magára igényes nő vagyok. Biztos egzisztenciával rendelkezek. Keresek hasonló tulajdonságokkal rendelkező, komoly megbízható, értelmes társat.
Irinka
57 éves
Dunaújváros

Nem a magány,hanem a társtalanság hozott ide,erre az oldalra. Tényleg komoly és tartós kapcsolatot keresek. Vidám,kreatív és örök optimista vagyok.Szeretem az életet minden nehézségével együtt,vagy annak ellenére. :) Mivel vidéken élek és még aktívan dolgozom,bármekkora a szimpátia,sajnos a tér é...
Katalin
48 éves
Dunaújváros

Egy teljesen normális nő vagyok. Akár hihető, akár nem! :):):) Tudom, mostanában nem ez a nyerő, de én ilyen vagyok, ezt vállalom. Szeretem a természetet, a növényeket, állatokat. Kertészkedéssel is foglalkozom. Szeretem a kirándulást, wellness-programokat. Szabadidőmben szeretek tartalmas, igé...
Judit
33 éves
Dunaújváros

Jókedvű, megbizható, gyermeket szerető ember vagyok. Szeretek kirándulni, Utazni, sportolni. Megbizható, hosszú tartós kapcsolatot szeretnék, csak olyanok társaságát keresem, akik ugyanígy gondolkoznak.
Judit
46 éves
Dunaújváros

Nehéz olyat írni, ami itt megállja a helyét! És remélhetőleg nem is e pár sor alapján fogod eldönteni, hogy meg akarsz-e ismerni. Ha a fényképem, felkeltette a figyelmed , akkor várom a leveled!
Andi
42 éves
Dunaújváros

Sziasztok! Olyan férfit keresek, aki szereti a gyerekeket, családcentrikus. Szeretek főzni, rendezvényekre járni. Komoly kapcsolatra vágyok,egy igazi társra. Kalandorok kíméljenek!!!! Ne a külső alapján ítélj, ismerj meg!
Reni
36 éves
Dunaújváros

Párom, társam keresem, akivel nyíltan, őszintén tudunk beszélgetni, vonzódunk egymáshoz testileg, lelkileg. Két gyermekemmel élek, akik erőt adnak és előre visznek az életben. Hosszú párkapcsolat, házasság után építem újra az életünket és a hitemet, hogy a mindennapokban is meglelhetjük az örömö...
Heléna
37 éves
Dunaújváros

Komoly párkapcsolatot keresek.Kalandorok kíméljenek!:) Van a találkozás... amit nem vársz. Ami váratlan... Vagyis... mégsem az... Mert vártad, csak talán nem az eszeddel, nem a tudatoddal, de legbelül érezted, hogy egy napon megtörténik. A találkozás... önmagaddal... egy másik emberben... Félelm...


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaújváros és környékéről:

Gergő
29 éves
Dunaújváros

Szia! Komoly kapcsolatot keresek! Ha szimpatikusnak tűnök, írj nyugodtan, amint tudok válaszolok. Nem vagyok előfizető!
András
63 éves
Dunaújváros

Konzervatív értékeket valló, kiegyensúlyozott és megfontolt ember vagyok. Szeretem a szép és kellemes dolgokat.Szívesen tevékenykedek a ház körül. Kedvelem az idegen országokban történő kirándulásokat és nyaralásokat.
Madarász
44 éves
Dunaújváros

Szia . Csak egy egyszerű Pasi vagyok 2 gyerekkel .Szeretem ha hozzám bújnak,és elfogadlak olyannak amilyen vagy.
Imre
45 éves
Dunaújváros

Vagyok, aki vagyok... hol ilyen, hol olyan, de mindig önmagam. Ha kéz a kézé, láb a lábé, akkor teljességgel kizárt, hogy karalábé ;-)
Gábor
32 éves
Dunaújváros

Ejjjj.... Jó kérdés. Félek elfogult lennék magammal szemben. Ismerj meg :) Sokoldalú (mint a gömb:) ), megbízható, aranyos, kedves, naív, kitartó és megértő. Állítólag sokszor morcos-harcos, pedig mosolygok eleget. Lebilincselő az intellektusom, legalábbis sokan ezt hazudták már :) Dolgozom, su...
Sándor
61 éves
Dunaújváros

Szívesen ismerkedem jó humorú, élénk, szellemileg nyitott és műveltségre igényes hölgyekkel. Szeretek beszélgetni, minden értelmes dolog érdekel. Őszinte vagyok, szókimondó és udvarias.
Tomi
39 éves
Dunaújváros

Írom ami gyorsan eszembe jut, az a legjobb! Összetett személyiség vagyok, nagyon sok minden érdekel az élet bármely területéről. Nem is sorolom. :) Nagyon sok mindent szeretek csinálni - nem is sorolom. :) Elsősorban komoly kapcsolatban gondolkodom, de persze nem máris "ásó, kapa, nagyharan...
Zoli
45 éves
Dunaújváros

Szia ! Normál gondolkodású egyszerű őszinte ember vagyok szeretek a barátaimmal együtt lenni . Szeretek motorozni szabadban lenni de ha kell akkor otthon a szeretteimmel nevetni . Tiszta szívű egyenes gondolkodású vagyok és tele szeretettel . Imádom gyermekeimet .
István
63 éves
Dunaújváros

Keresem társam, akivel életem hátralévő részét, békésen, szeretetben, egymás szeretetében, élhetném le.
Attila
38 éves
Dunaújváros

Sziasztok Keresem páromat 28-38 év közötti kedves és vonzó lány/hölgy személyében. A személyes találkozás híve vagyok :)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább
Copyright 2003-2016. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/dunaujvaros
Nyomtatás dátuma: 2016-10-24 10:54:44