Társkereső Ausztria

jegyezz meg

Társkeresés Ausztria (Ausztria)

Ausztria-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 136 társkereső tag vár rád Ausztria és környékéről!


Ha társkereső akkor Parom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz. Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A parom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Az Osztrák Köztársaság (vagy latin eredetű néven Ausztria, németül ''Österreich'' vagy ''Republik Österreich'', régi német nyelven ''Ostarrichi'', jelentése: Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Ausztria és környékéről:

Gyöngy
57 éves
Felső-Ausztria

Linzben élek.Vidám pozitív beállítottságú nő vagyok.Szeretek táncolni és mindent mi felvidít.Keresek hozzám közel élő férfit barátkozás céljából.Kölcsönös szimpátia esetében bármi is lehet.Rajtunk áll!
Vali
37 éves
Burgenland

Vidám természetü vagyok , azért néha tudok komoly is lenni :) Szeretek utazni, kirándulni,sportolni.Ha többet szeretnél tudni ismerj meg.
Nóra
31 éves
Bécs

Bécsben élek, de elsősorban magyar párt keresek, ezért regisztráltam hazai társkeresőre. Egyrészt nem gondolom áthidalhatatlannak a Bécs-Budapest távolságot, másrészt nyitott vagyok a visszaköltözésre is, ha úgy alakul az élet. ... imádom a négysajtos pizzát, a jó forrócsokit, szeretek táncoln...
Andi
23 éves
Felső-Ausztria

"Senki nem érdemel magányt. Senki nem érdemel csapást. Se elemit, se mást. Senki nem érdemel borzalmakat. Ellenben mindenki megérdemli, hogy embernek nézzék...Hogy kapjon szeretetet és megértést. Hogy egészséges legyen a teste és a lelke. Hogy esélye legyen a boldogságra, az ünnepekre és...
Márta
49 éves
Felső-Ausztria

Sziasztok ! Márta vagyok Felsö-Ausztriaból (Bad-Hall) 24 éve élek itt. Van egy 17 éves Lányom aki most még velem lakik . :) Ha többet szeretnél Róllam tudni csak kérdez bátran !! :) Sajnos amit még tudnotok kell nem vagyok VIP tag tehát nem tudok senkinek elöször irni ! :) Üdv Marta
Tímea
43 éves
Alsó-Ausztria

Nagyon nehéz pár szóban az embernek bemutatkoznia,ezért nem is kezdek bele. Az ember csak másodlagosan választ szöveges bemutatkozás alapján, így úgy is a kép lesz az első, ami felkelti valakinek az érdeklődését. Ha felkeltettem és te is az enyémet, akkor mehet az ismerkedés. Nagyon fontos, h...
Ildiko
48 éves
Bécs

Vidám természetü vagyok,aki szeret utazni,moziba,színházba járni,valamint a szabadban sétálni.Imádom a balatont a friss levegöt.Szívesen megyek még barátokkal kikapcsolódni.Nem szeretem a dohányos embereket,mivel magam se dohányzom,valamint az alkohol is az ellenségem.
Gabriella
52 éves
Karintia

Igényes jó humorú hölgy vagyok.Ausztriában,Klagenfurt környékén élek és dolgozom.Távlati terveimben Magyarország NEM szerepel!Társaság hiányában regisztráltam,bízva ÁMOR jó szemében!;-)..
Trudi
29 éves
Alsó-Ausztria

Sziasztok! Annyi mindent tudnék írni magamról! De nem fogok! :) Ebből a pár mondatból úgy sem lehet az embert megismerni!:)
Zsuzsanna
40 éves
Salzburg

Komoly kapcsolatot szeretnék. Szórakozni járni, ismerkedni, arra nincs sok időm. Marad a társkereső....


Párkereső urak

Társkereső urak Ausztria és környékéről:

Laci
38 éves
Salzburg

Sziasztok Lányok!Tisztelt Hölgyek! Tömören annyit magamról,hogy monogám típusú, hűséges - jelenleg Salzburgban élő - fiatalember vagyok,aki tartós párkapcsolatban gondolkodik! Hosszú távra terveznék a jövendőbelimmel és más normális emberhez hasonlóan családot szeretnék alapítani (lehetőleg né...
Zoli
31 éves
Bécs

Olyan lányt keresek akivel megértjük egymást,de ahhoz meg kell hogy ismerkedjünk. Ha én még nem találtalak meg de Te felfedeztél és lenne kedved megismerni akkor írj!Ha értékeled ha kedvesen bánnak veled és szeretnek és odafigyelnek rád és viszont tudsz szeretni akkor mindenképpen írj!
Zoltán
20 éves
Salzburg

Szia! Ha egy pozitív kiállású fiatalembert keresel, kérlek azonnal írj Komoly kapcsolatot keresek, de ha csak barátkozni van kedved akkor is örülök a levelednek.
Misi
45 éves
Stájerország

Szeretet, korrektség, igazság, harmónia, tisztelet - hajtómotrom üzemanyag-keveréke, melyek eddig repítettek és gondolom - ha sikerül, ezentúl is repíteni fognak életem útján. Mármint ha újra rá tudom szánni magam, tartósan a levegőbe emelkedni. Túl nagy volt a zuhanás, túl heves a földhöz csapód...
Tibor
60 éves
Felső-Ausztria

Teljesen érdektelennek tartom, hogy ide írjak, de muszáj. Többnyire ezt el sem olvassák. Nem ezen múlik, hogy valaki megkeres-e.
Balázs
60 éves
Felső-Ausztria

Szívesen ismerkednék egy kedves, csinos hölggyel, közös szabadidőnk kellemes és tartalmas eltöltésére.
Alex
49 éves
Alsó-Ausztria

Szeretek utazni,világot látni. Aktív életet élek,szeretek sportolni,kirándulni, kerékpározni, motorozni és néha horgászni is. Szeretem az állatokat,virágokat,a jó ételeket. Elég változatos az érdeklődési köröm.
István
53 éves
Salzburg

Barátot keresek,nem tartom magam kalandornak,de a kihívások érdekelnek!Szeretem a kiszámíthatóságot,de az ujdonságok elől sem zárkózom el.
Gergő
30 éves
Bécs

Bécsben élek, dolgozok 1 éve. Ez ne rettentsen el senkit semmitől, mivel nem nagy távolság, és amúgy is... szerencsére egységes Európában élünk. könnyű utazni, nincsenek nagy akadályok :) Átlag ember vagyok, szeretek utazni, parkokban csak úgy ellenni, frizbizni, futni, sétálni. Rengeteg film...
Krisztián
33 éves
Tirol

Keresek egy lányt (lehetöleg Ausztriába) aki szeret kirándulni és új dolgokat kiprobálni.Jókedvű,őszintes,srác vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Ausztria környéki településekről:

Copyright 2003-2016. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/ausztria
Nyomtatás dátuma: 2016-02-13 16:03:53