Társkereső Ausztria

jegyezz meg

Társkeresés Ausztria (Ausztria)

Ausztria-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 133 társkereső tag vár rád Ausztria és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Ausztria Ausztria egyik tartománya / megyéje / országrésze / városa. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Ausztria és környékéről:

Kamela
33 éves
Alsó-Ausztria

Ha van egy szív, mely érted dobban, szeresd őt mindenkinél jobban. Mert ki tudja, lesz-e idő, mikor fáj a szíved, de már késő.
Gyöngy
58 éves
Felső-Ausztria

Linzben élek.Vidám pozitív beállítottságú nő vagyok.Szeretek táncolni és mindent mi felvidít.Keresek hozzám közel élő férfit barátkozás céljából.Kölcsönös szimpátia esetében bármi is lehet.Rajtunk áll!
Veronika
60 éves
Bécs

Jó hogy rám találtál. Ha irsz nekem mindenképpen válaszolni fogok. Legyél kedves, mert nem stilusom a durvaság. Következö lépés az ismerkedésben a telefon és az elsö randi. Nincsen komplexusom igy a 45 év alattiak kiméljenek meg, még válaszra sem méltatom öket. Ha szeretönek szeretnél ne le...
Magdi
65 éves
Alsó-Ausztria

Fiatalos külsővel és gondolkodással vagyok megáldva.Szeretem a vidám,öszinte embereket.Barátokat keresek . .Szeretem a természetet,az utazást,a fotózást,táncolást.Nem dohányzom.Jelenleg Ausztriaba élek Tirolba Imst, fotós levelekre válaszolok.Köszönöm.Igazábol 2016-ban kerestem meg az oldalt.201...
Trudi
29 éves
Alsó-Ausztria

Sziasztok! Annyi mindent tudnék írni magamról! De nem fogok! :) Ebből a pár mondatból úgy sem lehet az embert megismerni!:)
Renata
43 éves
Salzburg

Kalandorok kiméljenek.Nem szexualis kapcsolatot keresek....Hiszek a szerelemben a tiszteletben es abban hogy még ez a beteg világ tartogat csodálatos dolgokat .
Katalin
34 éves
Bécs

Nyitott vagyok és vidám. Szeretek utazni, kirándulni, színházba menni, vagy akár moziba is. Elfogadom magam, úgy ahogy vagyok, de ennek ellenére sportolok. Járok úszni, kerékpározni és kirándulni. Jelenleg Bécsben élek, ha szívesen megismernél, írj! :)
Emese
51 éves
Bécs

Nem attól lesz boldog egy párkapcsolat, ha egyáltalán nincsenek a két ember között összeütközések. Sokkal inkább arról van szó, hogy a boldog párkapcsolatokban másképp kezelik a konfliktusokat - és ezt meg lehet tanulni.
Gyöngyi
54 éves
Salzburg

Ebben a rohanó világban megtalálni a boldogságot,és megtartani. Írhatnám hogy csinos vagyok,jó megjelenésű,sportos,de ezek mind sablonos dolgok,persze fontos a külső is,de az ember jellemét ez nem igazán tükrözi. Keresem az izgalmat az életembe,írjál és megtudod milyen vagyok.
Adri
30 éves
Felső-Ausztria

30 éves mosolygós, életvidám nő vagyok, még keresem a párom, 2 éve élek külföldön és szívesen ismerkednék


Párkereső urak

Társkereső urak Ausztria és környékéről:

Csaba
42 éves
Felső-Ausztria

Hello. Csaba vagyok. 42 éves Ausztriában élek. Keresem a párom, akivel megoszthatom az élet minden örömét.
Balázs
61 éves
Felső-Ausztria

Szívesen ismerkednék egy kedves, csinos hölggyel, közös szabadidőnk kellemes és tartalmas eltöltésére.
Gergő
30 éves
Bécs

Bécsben élek, dolgozok 1 éve. Ez ne rettentsen el senkit semmitől, mivel nem nagy távolság, és amúgy is... szerencsére egységes Európában élünk. könnyű utazni, nincsenek nagy akadályok :) Átlag ember vagyok, szeretek utazni, parkokban csak úgy ellenni, frizbizni, futni, sétálni. Rengeteg film...
Balázs
38 éves
Bécs

Szia Szeptemberben lesz 3 éve hogy bécsben élek.Egy nyári kalandnak indult de itt ragadtam. Otthon tanárként probálkoztam egyről a kettőre jutni több kevesebb sikerrel. Itt nem a szakmámban dolgozom sajnos de több sikerrel. ez van.
Péter
36 éves
Tirol

Szia! Nyugodtan írhatsz nekem ha szeretnél! Itt mindenki úgyis képről dönt, hogy szimpatikus-e valaki vagy nem . Sajnos az ilyen oldalakon mindegy mi van a kép "mögött"! Nem lehet mindenkinek ugyanaz az ízlése , ezért is ha netán veszed a fáradságot és írsz egy sort biztos fogok r...
Tamás
39 éves
Felső-Ausztria

Szia !kedves ismeretlen. vidám terèszetet utazàst kedvelő"sràc"vagyok!néha lusta,néha szeleburdi,néha túl laza életfelfogàsú.azèrt van jô oldalam is,ha a fentiek egyáltalán rossz tulajdonsàgok,ès a legfontosabb ŐSZINTES&am...
András
69 éves
Bécs

Mindig kettön áll a vásár !! Volt pár csalódás a társkeresésben... A partnert személyesen kell megismerni
Istvan
33 éves
Salzburg

Hello, nem tudom mit vartok mi szerepeljen itt, mert szerintem ugyis mindeki a kepeket lesegeti, aztan ha nezegetes utan szimpatikus vagy akor talan ir valamit! ugyhogy a szokasos szöveg jön: nem tudom mit kell ide irni de ha van kerdesed ird meg! ;)
Balázs
29 éves
Felső-Ausztria

Volt egyszer egy pesti srác, aki nagyon messzire el szeretett volna menni. S habár a világ végéig nem is jutott el, de az utóbbi hét évet mégis távol töltötte attól a várostól, s azoktól az emberektől, kik a szívében nagyon különleges helyet foglalnak el. Bejárta, végiglakta s dolgozta Németorszá...
Tibor
49 éves
Karintia

..és újra megpróbálom, ki tudja....talán szüksége van egy lánynak rám. Egyébként teljesen átlagos pasi vagyok, egy ideje egyedül próbálkozom, de érzem: ezt nem nekem találták ki.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Ausztria környéki településekről:

Copyright 2003-2016. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: http://www.parom.hu/tarskereso/ausztria
Nyomtatás dátuma: 2016-09-28 13:53:49